bitti:(canımdan can gitti:(nişanlımdan ayrıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi babol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten seviyorsa zaten bişeyler yapar yapmazsada kendinizi üzmeyin herşey olacağına varır hakkınızda hayırlısı

canım kaç yaşındasın ? at resimlerini neyi varsa.bitti madem.üzülürsün ağlarsın ama zamanla acın hafifler inan.olan olmuş biten bitmiş.
25 yaşındayım

bencede

hem birde ailenize anlatma cesaretini nerden aldiniz yahu

madem katlanamicaksiniz ne diye böyle islere kalkisirsiniz ki anlamiyorum

üzülme ,hastalanirsin allah korusun

hic birsey icin uzulmeye degmez
ya arkadaşlar sizi bilmem ama ailemden kolay kolay bişi saklamam ben.
anlattım ama ailem kötü bişi demediki.
güzelce geçtim.ben böle bişi yaptım.
şimdi böleyiz die anlattım.
benmi göremiom sizmi fazla acımasızsınız

çocuk oyuncağına dönüştürdün ilişkiyi be :bbo:

mafoldumben

yanlıi yapmışsınız bu yanlışın üzerine hangi çiftin olsa arası bozlulrdu

o onun annesi senin annen degil, seni anlamasini onaylamasini bekleme oglu haksizda olsa onun tarafini tutar...

cok fazla deger vermissin cok fazla sevgini göstermissin hatalarini af etmissin kisacasi simartmissin hatan bu iste

vazgecilmezsin hissi verdigin nisanlin seni hafife almis nasilsa ayrilmaz diye hep onun istegi olmus

belkide bu yüzden bitmesi hayirli olmustur,yarin bigün evlenince cicim aylari ask bitince pisman olabilirdin, üzme kendini bukadar, buda sana aci bi tecrübe olsun

kimseye hakkindan fazla deger vermeki, sana olan saygisini yitirmesin
haklısın
çok haklısın
sevdim işte çok sevdim.
ben hata yapmadım.
oynadığım oyun öyle beni burda yargılıcak kadar büyük değildi.
özürde diledim inan.
ben mi göremiom
ben mi kötüyüm
problemliyimmafoldumben

insan kolay güvenemiyor.yaptığım belki hoş değildi.kabul ediyorum.
özürde diledim.affetmek allaha mahsus.
ben onun beni aldatmasını affetmişim.o benim küçük bi oyunumu affedemiyor.
mafoldumben

bu olayda aldattırdın mı kendni?

hayırlısı böyleymiş deyip yoluna devam edeceksin başka çaresi yok kendini tüketme kimse senden değerli değil

nasıl canım yanıyor.gözlerimden yaşlar nasıl süzülüyor.mafoldumben
4 senedir emeklerle büyüttğüm aşkımdan deli gibi isteyip nişanlandığım insandan saatler önce ayrıldım.mafoldumben
sizede anlatmasam içimdeki volkan beni benden alıp götürcekti.içimi dökmek istedimsenağlama
bizim hikayemiz 4 yıl önce başladı.hayatımdaki hiç kimseyi böyle sevmedim.böyle sevebilceğimi bile düşünmezdim.hani derler ya canını istese verirsin.verirdim.
en büyük korkum onu kaybetmektimafoldumben
1 sene çıktık.saçma bi nedenden ayrıldık.1 sene ağladım.hasta oldum.tam kendimi toparladım.çıktı geldi.seni seviyorum diye.asla ona hayır diyemeyen ben.kollarımı açtım.
barıştık.deli gibi seviyorum tabi.bir sene sonra beni aldattı.öyle üzüldüm ki.hayat bitti sanki.neler dedi neler yalvardı.öyle seviodumki affettim(belkide en büyük hatam affetmekti zaten)ama kolay toparlayamadım.hep bi güvensizlik oldu içimde.oysa çok değişti.gözümün içine bakıodu.mutlu etmek için uğraştıo durdu.ama yinede içim içimi yiyodu.en son 2 hafta önce bi güvensizliğim oldu.ailemede anlattım.sonra benim hatalı olduğum ortaya çıktı.özürler diledim ama bi türlü affetmedi ailemede anlattım die yüklendi.
böyle 2 hafta soğuk davrandı bana.bugün konuşurken dedi içimden atamıom affedemiom seni.
çok gücüme gitti ben dedim neleri affettim.artık tükendim dedim.bitsin anneni arıcam sölicem.ses çıkarmadı.kapadım.
annesini aradım.dedim suçlu ben olim benim yüzümden bu hale gelmiş olalım ama ben dayanamıom dedim.kızım dedi kıskançlıklarından oluo dedi.herşeyi annenlere anlatıomuşun dedi.
dedim siz öle diosanız öle olsun bitiriyorum ben dedim.küçümseyerek hani çok seviodun bukadarmıydı sevgin dedimafoldumben
hani beklicektin.oğlumun sıkıntıları var hani destek olcaktın dedi kapadısenağlama
bitti şimdi yine o bitmez ayrılık günleri.
önümdeki günlerden korkuyorum.
herkes beni suçlıcak.dicekler pes etti.kimse bilmicek çektiğim acıyı.
öyle gücüme gittiki.destek olmazmıyım canımı verirdim ona ama tüketti gücüm kalmadı.
bide ben suçlu oldum.ben ayrılmış oldum.
adaletlimi bu dünya?
çok canım yanıyor senağlamasenağlamasenağlama

canım çok üzüldüm yaaa :gitme: ama seninde dediğin gibi sen neleri sineeye çekmişssin o bi kıskançlığınımı sineye çekemeişş ve ayrıca annesi demiş ya herşeyi ailene anlatıyormuşsun diyee ee oğluda annesine anlatıyormuşki anneside sana bunu diyebiliyo:uhm: AYRICA lütfen millet neder diye düşünme millete ne çevreye nee kim nederse dedin sen kendini biliyomsun ailen seni biliyomu gerisi hiiiiç önemli değil.. senin için mantıklısı buysa hiç düşünme bile canım.. RABBİM içindeki ateşe su döksün biran önce acın dinsin inşallahh :Saruboceq:

valla bana ister kız ister kızma ama zaten ilişkiniz saglam bi şekilde baslayıp ilerlememiş aldatılma olmus güvensizlik olmus kıskanclıklar olmuss ayrılıklar girmiş araaya bir dünya ilişkide olmaması gereken oldugunda biticek temelinden sarsılıcak sey olmus ve onlara ragmen nisanlanmıssınız cok sevdigin için görmesden gelmişsin ama görülmesi gereken seyler bunlar sen bir kadınsın ve gurrurun olmalı aldatılmak nedemek .... bence her seyde vardır bir hayır....

belinay çok köyütüyüm.yorumları okudukça daha çok beter oldum.
sevdim şuan tek diebildiğim bu
çok kötü ağlıom:(

valla bana ister kız ister kızma ama zaten ilişkiniz saglam bi şekilde baslayıp ilerlememiş aldatılma olmus güvensizlik olmus kıskanclıklar olmuss ayrılıklar girmiş araaya bir dünya ilişkide olmaması gereken oldugunda biticek temelinden sarsılıcak sey olmus ve onlara ragmen nisanlanmıssınız cok sevdigin için görmesden gelmişsin ama görülmesi gereken seyler bunlar sen bir kadınsın ve gurrurun olmalı aldatılmak nedemek .... bence her seyde vardır bir hayır....

haklısın.ama öyle sevdimki.kaybetme korkuma hep yenildim.
bende eskiden sen gibi düşünürdüm
insanın başına gelince
durum değişiyor

belinay çok köyütüyüm.yorumları okudukça daha çok beter oldum.
sevdim şuan tek diebildiğim bu
çok kötü ağlıom:(

biliyorum ve çokda iyi anlıyorum canım çünkü henüz saatler olmuşş çook ttaze çok yeniii.. ağla ve sakın kendini sıkma ve rahatlamak için yaz yazıya dök kus içindeki herşeyii sakinleş bitanemm :teselli:

nasıl canım yanıyor.gözlerimden yaşlar nasıl süzülüyor.mafoldumben
4 senedir emeklerle büyüttğüm aşkımdan deli gibi isteyip nişanlandığım insandan saatler önce ayrıldım.mafoldumben
sizede anlatmasam içimdeki volkan beni benden alıp götürcekti.içimi dökmek istedimsenağlama
bizim hikayemiz 4 yıl önce başladı.hayatımdaki hiç kimseyi böyle sevmedim.böyle sevebilceğimi bile düşünmezdim.hani derler ya canını istese verirsin.verirdim.
en büyük korkum onu kaybetmektimafoldumben
1 sene çıktık.saçma bi nedenden ayrıldık.1 sene ağladım.hasta oldum.tam kendimi toparladım.çıktı geldi.seni seviyorum diye.asla ona hayır diyemeyen ben.kollarımı açtım.
barıştık.deli gibi seviyorum tabi.bir sene sonra beni aldattı.öyle üzüldüm ki.hayat bitti sanki.neler dedi neler yalvardı.öyle seviodumki affettim(belkide en büyük hatam affetmekti zaten)ama kolay toparlayamadım.hep bi güvensizlik oldu içimde.oysa çok değişti.gözümün içine bakıodu.mutlu etmek için uğraştıo durdu.ama yinede içim içimi yiyodu.en son 2 hafta önce bi güvensizliğim oldu.ailemede anlattım.sonra benim hatalı olduğum ortaya çıktı.özürler diledim ama bi türlü affetmedi ailemede anlattım die yüklendi.
böyle 2 hafta soğuk davrandı bana.bugün konuşurken dedi içimden atamıom affedemiom seni.
çok gücüme gitti ben dedim neleri affettim.artık tükendim dedim.bitsin anneni arıcam sölicem.ses çıkarmadı.kapadım.
annesini aradım.dedim suçlu ben olim benim yüzümden bu hale gelmiş olalım ama ben dayanamıom dedim.kızım dedi kıskançlıklarından oluo dedi.herşeyi annenlere anlatıomuşun dedi.
dedim siz öle diosanız öle olsun bitiriyorum ben dedim.küçümseyerek hani çok seviodun bukadarmıydı sevgin dedimafoldumben
hani beklicektin.oğlumun sıkıntıları var hani destek olcaktın dedi kapadısenağlama
bitti şimdi yine o bitmez ayrılık günleri.
önümdeki günlerden korkuyorum.
herkes beni suçlıcak.dicekler pes etti.kimse bilmicek çektiğim acıyı.
öyle gücüme gittiki.destek olmazmıyım canımı verirdim ona ama tüketti gücüm kalmadı.
bide ben suçlu oldum.ben ayrılmış oldum.
adaletlimi bu dünya?
çok canım yanıyor senağlamasenağlamasenağlama

canım ya evet aşk acısı insanın çok canını yakıyo ama insanda bu sayede olgunlaşmıyormu.belkide böyle hayırlıymıs hadi evlenipte ayrılsaydınız ama dileğimde inşallah geri birleşirsiniz biraz belkide ikinizinde zamana ihtiyacı var bacı ufak ufak önemsemediğimiz hatalar büyüyor ve insanı boğuyor ikinizde bikaç gün düşünün canım bu aralar biraz görüşmeyin birbirinizi kırarsınız yoksa

aldatmayı affetmişsin ancak güvensizliğini yenememişsin bunu ona yansıtmışsın hatan burada olmuş, şimdi artık kapat bu mevzuyu cünkü ayrıllmışsınız ve unutman gerektiğini görüyorum. her hatadan bir ders çıkarmalısın, gecmiş olsun yapılacak br şey yok.

bence güvensizlik varmış zaten zor gecicek bu günler acını doya doya yasa güvensizliğin verdiği acıyı bir ömür cekiceğine 1 sene üzül yolunu ciz belki seni çok daha mutlu edicek birisi çıkar karşına..

sızce bu kucuk bı oyunmu?..
bırısı sızın msn nızden baskasıyla konussa ..
kusura bakmayın ama bende olsam cok kızardım..
nısanlınızda olsa onu bu tarz saygısız oyunlarla denememelıydınız..
ve herseyı gecın kalkıp bunu ailenızede anlatmanız affedılcek gıbı degıl..

bencede

hem birde ailenize anlatma cesaretini nerden aldiniz yahu

madem katlanamicaksiniz ne diye böyle islere kalkisirsiniz ki anlamiyorum

üzülme ,hastalanirsin allah korusun

hic birsey icin uzulmeye degmez

çocuk oyuncağına dönüştürdün ilişkiyi be :bbo:

ben bazen bu kadinlari anlamiyorum arkadaslar birazdaha empati yaparak yorum yazsaniz bence daha olumlu olur simdi siz kizi nisanlisinin msn ine girdi diyemi sucluyorsunuz? kiz durup dururkenmi girdi nisanlisinin msn ine demeki guven vermedi kizcagaza guvende alinmaz verilir!!! kiz cagaz neler cekmis hatda aldatmis oglan en buyuk hata affetmis !! olanlari bitenleri ailesiyle paylasmiyacakda kimle paylasacak tabiki annesinden yada ablasindan bir buyugunden yardim alacak (aynen simdi burda yardim istedigi gibi!!) oglanin anneside elbetde ogle konusacak hic tuhaflamadim neden oyle konusmus diye o da kendi oglunu aklamaya calisacak ...
tatlim bana gore sen cok dogru bir karar vermisin hakkinda herseyin hayirlisini iste ve sabret Allahina sigin onune Allah c. c li ne guzel insanlar cikaracak gor bak....

aldatıldıktan sonra bu kadar güvensiz olman çok da anormal bişi değil ki..
asıl burda hatalı olan alttan alması gereken nişanlındı.
ayrıca nişanlının arkadaşının gerçekleri söylemediği ne malum ki bence çok da küçük bi olay da değil yani bu.

o onun annesi senin annen degil, seni anlamasini onaylamasini bekleme oglu haksizda olsa onun tarafini tutar...

cok fazla deger vermissin cok fazla sevgini göstermissin hatalarini af etmissin kisacasi simartmissin hatan bu iste

vazgecilmezsin hissi verdigin nisanlin seni hafife almis nasilsa ayrilmaz diye hep onun istegi olmus

belkide bu yüzden bitmesi hayirli olmustur,yarin bigün evlenince cicim aylari ask bitince pisman olabilirdin, üzme kendini bukadar, buda sana aci bi tecrübe olsun

kimseye hakkindan fazla deger vermeki, sana olan saygisini yitirmesin

musade edersen kirmizi donlum yorumuyun altina imzami atmak istiyorum...
alkisalkisalkis

vallah kusura bakmadaaa o seni aldati sen affetin o seni bu yüzdenmi affedemio yani öle bir insan icin asla bi gz yasi dökmem degmez yani bahane bulio vallah bosver üzlmeee hayatin devam sürio baska insanlar karsina cikar

haklısın
çok haklısın
sevdim işte çok sevdim.
ben hata yapmadım.
oynadığım oyun öyle beni burda yargılıcak kadar büyük değildi.
özürde diledim inan.
ben mi göremiom
ben mi kötüyüm
problemliyimmafoldumben

sen problemli degilsin canim senin hatan fazla vermek (deger) bazi insanlara hak etdiklerinden fazla verdinmi tenekeyken kandilerini altin sanirlar bir yerlerinden inci damladigini dusunurler tekmeyi yedilermi bazilarinin akli basina gelir bazilarida hala bir b...kum sanarak dolanirlar :oklava:

Back
X