Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 yaşındayımcanım kaç yaşındasın ? at resimlerini neyi varsa.bitti madem.üzülürsün ağlarsın ama zamanla acın hafifler inan.olan olmuş biten bitmiş.
ya arkadaşlar sizi bilmem ama ailemden kolay kolay bişi saklamam ben.bencede
hem birde ailenize anlatma cesaretini nerden aldiniz yahu
madem katlanamicaksiniz ne diye böyle islere kalkisirsiniz ki anlamiyorum
üzülme ,hastalanirsin allah korusun
hic birsey icin uzulmeye degmez
çocuk oyuncağına dönüştürdün ilişkiyi be :bbo:
haklısıno onun annesi senin annen degil, seni anlamasini onaylamasini bekleme oglu haksizda olsa onun tarafini tutar...
cok fazla deger vermissin cok fazla sevgini göstermissin hatalarini af etmissin kisacasi simartmissin hatan bu iste
vazgecilmezsin hissi verdigin nisanlin seni hafife almis nasilsa ayrilmaz diye hep onun istegi olmus
belkide bu yüzden bitmesi hayirli olmustur,yarin bigün evlenince cicim aylari ask bitince pisman olabilirdin, üzme kendini bukadar, buda sana aci bi tecrübe olsun
kimseye hakkindan fazla deger vermeki, sana olan saygisini yitirmesin
insan kolay güvenemiyor.yaptığım belki hoş değildi.kabul ediyorum.
özürde diledim.affetmek allaha mahsus.
ben onun beni aldatmasını affetmişim.o benim küçük bi oyunumu affedemiyor.
mafoldumben
nasıl canım yanıyor.gözlerimden yaşlar nasıl süzülüyor.mafoldumben
4 senedir emeklerle büyüttğüm aşkımdan deli gibi isteyip nişanlandığım insandan saatler önce ayrıldım.mafoldumben
sizede anlatmasam içimdeki volkan beni benden alıp götürcekti.içimi dökmek istedimsenağlama
bizim hikayemiz 4 yıl önce başladı.hayatımdaki hiç kimseyi böyle sevmedim.böyle sevebilceğimi bile düşünmezdim.hani derler ya canını istese verirsin.verirdim.
en büyük korkum onu kaybetmektimafoldumben
1 sene çıktık.saçma bi nedenden ayrıldık.1 sene ağladım.hasta oldum.tam kendimi toparladım.çıktı geldi.seni seviyorum diye.asla ona hayır diyemeyen ben.kollarımı açtım.
barıştık.deli gibi seviyorum tabi.bir sene sonra beni aldattı.öyle üzüldüm ki.hayat bitti sanki.neler dedi neler yalvardı.öyle seviodumki affettim(belkide en büyük hatam affetmekti zaten)ama kolay toparlayamadım.hep bi güvensizlik oldu içimde.oysa çok değişti.gözümün içine bakıodu.mutlu etmek için uğraştıo durdu.ama yinede içim içimi yiyodu.en son 2 hafta önce bi güvensizliğim oldu.ailemede anlattım.sonra benim hatalı olduğum ortaya çıktı.özürler diledim ama bi türlü affetmedi ailemede anlattım die yüklendi.
böyle 2 hafta soğuk davrandı bana.bugün konuşurken dedi içimden atamıom affedemiom seni.
çok gücüme gitti ben dedim neleri affettim.artık tükendim dedim.bitsin anneni arıcam sölicem.ses çıkarmadı.kapadım.
annesini aradım.dedim suçlu ben olim benim yüzümden bu hale gelmiş olalım ama ben dayanamıom dedim.kızım dedi kıskançlıklarından oluo dedi.herşeyi annenlere anlatıomuşun dedi.
dedim siz öle diosanız öle olsun bitiriyorum ben dedim.küçümseyerek hani çok seviodun bukadarmıydı sevgin dedimafoldumben
hani beklicektin.oğlumun sıkıntıları var hani destek olcaktın dedi kapadısenağlama
bitti şimdi yine o bitmez ayrılık günleri.
önümdeki günlerden korkuyorum.
herkes beni suçlıcak.dicekler pes etti.kimse bilmicek çektiğim acıyı.
öyle gücüme gittiki.destek olmazmıyım canımı verirdim ona ama tüketti gücüm kalmadı.
bide ben suçlu oldum.ben ayrılmış oldum.
adaletlimi bu dünya?
çok canım yanıyor senağlamasenağlamasenağlama
valla bana ister kız ister kızma ama zaten ilişkiniz saglam bi şekilde baslayıp ilerlememiş aldatılma olmus güvensizlik olmus kıskanclıklar olmuss ayrılıklar girmiş araaya bir dünya ilişkide olmaması gereken oldugunda biticek temelinden sarsılıcak sey olmus ve onlara ragmen nisanlanmıssınız cok sevdigin için görmesden gelmişsin ama görülmesi gereken seyler bunlar sen bir kadınsın ve gurrurun olmalı aldatılmak nedemek .... bence her seyde vardır bir hayır....
belinay çok köyütüyüm.yorumları okudukça daha çok beter oldum.
sevdim şuan tek diebildiğim bu
çok kötü ağlıom![]()
nasıl canım yanıyor.gözlerimden yaşlar nasıl süzülüyor.mafoldumben
4 senedir emeklerle büyüttğüm aşkımdan deli gibi isteyip nişanlandığım insandan saatler önce ayrıldım.mafoldumben
sizede anlatmasam içimdeki volkan beni benden alıp götürcekti.içimi dökmek istedimsenağlama
bizim hikayemiz 4 yıl önce başladı.hayatımdaki hiç kimseyi böyle sevmedim.böyle sevebilceğimi bile düşünmezdim.hani derler ya canını istese verirsin.verirdim.
en büyük korkum onu kaybetmektimafoldumben
1 sene çıktık.saçma bi nedenden ayrıldık.1 sene ağladım.hasta oldum.tam kendimi toparladım.çıktı geldi.seni seviyorum diye.asla ona hayır diyemeyen ben.kollarımı açtım.
barıştık.deli gibi seviyorum tabi.bir sene sonra beni aldattı.öyle üzüldüm ki.hayat bitti sanki.neler dedi neler yalvardı.öyle seviodumki affettim(belkide en büyük hatam affetmekti zaten)ama kolay toparlayamadım.hep bi güvensizlik oldu içimde.oysa çok değişti.gözümün içine bakıodu.mutlu etmek için uğraştıo durdu.ama yinede içim içimi yiyodu.en son 2 hafta önce bi güvensizliğim oldu.ailemede anlattım.sonra benim hatalı olduğum ortaya çıktı.özürler diledim ama bi türlü affetmedi ailemede anlattım die yüklendi.
böyle 2 hafta soğuk davrandı bana.bugün konuşurken dedi içimden atamıom affedemiom seni.
çok gücüme gitti ben dedim neleri affettim.artık tükendim dedim.bitsin anneni arıcam sölicem.ses çıkarmadı.kapadım.
annesini aradım.dedim suçlu ben olim benim yüzümden bu hale gelmiş olalım ama ben dayanamıom dedim.kızım dedi kıskançlıklarından oluo dedi.herşeyi annenlere anlatıomuşun dedi.
dedim siz öle diosanız öle olsun bitiriyorum ben dedim.küçümseyerek hani çok seviodun bukadarmıydı sevgin dedimafoldumben
hani beklicektin.oğlumun sıkıntıları var hani destek olcaktın dedi kapadısenağlama
bitti şimdi yine o bitmez ayrılık günleri.
önümdeki günlerden korkuyorum.
herkes beni suçlıcak.dicekler pes etti.kimse bilmicek çektiğim acıyı.
öyle gücüme gittiki.destek olmazmıyım canımı verirdim ona ama tüketti gücüm kalmadı.
bide ben suçlu oldum.ben ayrılmış oldum.
adaletlimi bu dünya?
çok canım yanıyor senağlamasenağlamasenağlama
sızce bu kucuk bı oyunmu?..
bırısı sızın msn nızden baskasıyla konussa ..
kusura bakmayın ama bende olsam cok kızardım..
nısanlınızda olsa onu bu tarz saygısız oyunlarla denememelıydınız..
ve herseyı gecın kalkıp bunu ailenızede anlatmanız affedılcek gıbı degıl..
bencede
hem birde ailenize anlatma cesaretini nerden aldiniz yahu
madem katlanamicaksiniz ne diye böyle islere kalkisirsiniz ki anlamiyorum
üzülme ,hastalanirsin allah korusun
hic birsey icin uzulmeye degmez
çocuk oyuncağına dönüştürdün ilişkiyi be :bbo:
o onun annesi senin annen degil, seni anlamasini onaylamasini bekleme oglu haksizda olsa onun tarafini tutar...
cok fazla deger vermissin cok fazla sevgini göstermissin hatalarini af etmissin kisacasi simartmissin hatan bu iste
vazgecilmezsin hissi verdigin nisanlin seni hafife almis nasilsa ayrilmaz diye hep onun istegi olmus
belkide bu yüzden bitmesi hayirli olmustur,yarin bigün evlenince cicim aylari ask bitince pisman olabilirdin, üzme kendini bukadar, buda sana aci bi tecrübe olsun
kimseye hakkindan fazla deger vermeki, sana olan saygisini yitirmesin
haklısın
çok haklısın
sevdim işte çok sevdim.
ben hata yapmadım.
oynadığım oyun öyle beni burda yargılıcak kadar büyük değildi.
özürde diledim inan.
ben mi göremiom
ben mi kötüyüm
problemliyimmafoldumben