bitti:(canımdan can gitti:(nişanlımdan ayrıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi babol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O seni aldatmış sen affetmişsin.Ama sen bunu yaptın diye o seni affedemiyor.kimin gerçekten sevdiği ortada.Bence çok zor biliyorum ama sen de ona değer verme unutmaya çalış artık.

annen beni aramış dedi
uyuyodum
hayrola dedi
evet aradı dedim
ne dicekti dedi
konuşcaktı heralde dedim oda üzüldü dedim
arim şimdi dedi.uyuyo şimdi.rahatsız biraz dedim
napıon dedi
iyiyim dedim
teli nie geç açtın dedi
bende şaşırdım beklemiodum aramanı dedim
bende öğlen geldim uyudum dedim
izinmi aldın dedi
işten çıktım dedim
nie yaptın dedi
ani karar vermişin dedi
öyle olması gerekiodu dedim
çünkü daha önce yaşadıklarımı biliodum.işyerinde olmazdı dedim
baban biliomu dedi
söledim ama kimseye senle ilgili bişi demedim.herkese csuçlunun ben olduğmu benim bitrdiğimi söledim dedim
ama şunu bil dedim
nolur bu konuda hakkımı yeme dedim
annen söledi çok gücüme gitti dedim.ben 4 yıl bu sevgiye emek verdm.ne yaşarsak yaşayalım değişmez bi gerçek vardı oda sana olan sevgim dedim
nolur sevgime laf ettirme dedim
ben bugune kadar kimseye ettirmedim dedim
yeri geldi annenden bile çok sevdim çünkü seni dedim
ayrıldın benden dedi
seni anlamıom dün barışmıştık dedi ne gerek vardı dedi
ben dedim
sen bize gelmion die değil
beni hala affetmeyip annemleri de aynı şekilde.bizi cezalandırmak için
için bitrdim dedim
üstelik dedin
mutluluğu haketmiosun die dedim
ben dedim bu mutluluğu hakettim
4 senedir döktüğüm göz yaşlarını ben bilirim dedim
onların hatrına hskediom ben mutluluğu dedim
bi günden bi güne yerinmedim.yok şımarmasın die düşünmedim.sevgimi hep çok çok verdim sana.demedim ayy az naz yapim aramim havalanmasın demedim.eziklik olarak bakalınan şeyleri severek yaptım
ben bu mutluluğu hakettim dedim
evlenip ayrılmaktan korkuyorum dedi
haklısın öyle daha kötü kim ayrılmak için evlenirki dedim
annenlerle konuştunmu dedim
yok dedi uyudum direk dedi
deminden ablam geldi
bidaha deneyin biz ....... sevioduk kabullenmiştik dedi sadece dedi
yüzüğü çıkardınmı die sordu
sora işte kaptim dedi
tmm dedim
ararım ben dedi
zamana bırakalım dedi
kapadı

Son düzenleyen: Moderatör:
gönlüm isterki duygularına yenik düsme kendi yolunu ciz
ama sanırım barışıcaksınız..

ben msj falan atmadım.annem işte aramıştı.uyuyomuş ısrar etti arim anneni die.uyuyo dedim.
mutsuz odluğunu söledi.
çok taviz vermedim.ama çok gaddar davrandım dersem yalan sölerim kızlar.size başta söledim
bu sevgi beni aştı ben bile yaptıklarıma inanmazken sizden anlayış bekleyemem tabi.
ama inanın kimseyi böyle sevmedim.hani derlerya kara sevdaya düşmüş die.öyleyim inanın.
nolcağını bilmiom.
çok kötü konuşmamışım demi ya:(kızcaksınız siz şimdi bana :(

sen bence söylemen gerekeni söylemişsn canım zamana bırakın bence ama üstüne düşme o sürede bırak deegerini anlasın eger senin degerini anlamassa bir ömür sen üzülürsün ve mutlu olan hep o olurr sevmek gsel sevgiyi göstetmekte güsel ama kendini ezdirmeden kendi beklentilerini bir köeşeye itmeden yoksa mutlu olamassın Allah seni mutlu etsin canımm

kapalı bi kutu bu çocuk yaaa güzelim ezilip büzülme hatalı olan sen değilsin nie savunma mekanızmasına geçiyosunki kendini bırak o anlasın o yapsın bişiler o açıklamalar yapsın...

yani sonlarda iyi konusmussun ama sen ne yapmak istediğine bir karar versen çok daha iyi olur senin için..

hepinize tek tek hak veriom kızlar.nolcağımızı bilmiom.
nişanı direk yollasardı.dediklerinizi yapmaya kararlıydım güçlü olcaktım.
ama seviyorum inkar edemem.zaten silikinp atabilsem daha önce yapcaktım bunu.
şimdi doğru karar vermem çok zor:(

ben msj falan atmadım.annem işte aramıştı.uyuyomuş ısrar etti arim anneni die.uyuyo dedim.
mutsuz odluğunu söledi.
çok taviz vermedim.ama çok gaddar davrandım dersem yalan sölerim kızlar.size başta söledim
bu sevgi beni aştı ben bile yaptıklarıma inanmazken sizden anlayış bekleyemem tabi.
ama inanın kimseyi böyle sevmedim.hani derlerya kara sevdaya düşmüş die.öyleyim inanın.
nolcağını bilmiom.

neden kızalmki :) sevmek cok güsel bişey ama seni ezmesine kızarız biz sadece seni üzmesine kızarız ve bunu görmeni isteriz cunku seven insan göremes bunu kara sevde bunu göstermess canımm benimm Allah sana herseyin güselni versinnn hayırlısını versinn

mutsuz odluğunu söledi.
nolcağını bilmiom.

hiçbirşey vazgeçilmez değildir unutma.. insanlar çok çok sevdiği ve bu aşk ölümsüz bu aşk gibisi yok dediği aşkları bitiriyo ben ömrüm dediğim kişiyle ayırdım yollarımı'ki İnsanlar evlenip boşanıyorlar .. ne olur bu kadar kör olma aşk bacadan içeri girmiş akıl mantık tatile çıkmış sende

yürekte bitmeyince beyinde de bitmiyor işte.....daha yaşayacak, tecrübe edecek birşeyler varsa yeniden yeniden başlarsınız.....kader birleştirdiyse kim ne derse desin boştur zaten.....hayırlısı allahtan..........

bari bundan sonra fazla düsme üstüne, degistir rolleri o senin pesinden kossun, bak gör ozaman sen,nasi kiymetini bilicekopuyorumnanaktan
sevgini göstermek istiyosanda az göster, fazla olanida bir defter al oraya yaz madem, ama okutma sakinyerimseniben

neden kızalmki :) sevmek cok güsel bişey ama seni ezmesine kızarız biz sadece seni üzmesine kızarız ve bunu görmeni isteriz cunku seven insan göremes bunu kara sevde bunu göstermess canımm benimm Allah sana herseyin güselni versinnn hayırlısını versinn
amin canım hepimiz için inş

hiçbirşey vazgeçilmez değildir unutma.. insanlar çok çok sevdiği ve bu aşk ölümsüz bu aşk gibisi yok dediği aşkları bitiriyo ben ömrüm dediğim kişiyle ayırdım yollarımı'ki İnsanlar evlenip boşanıyorlar .. ne olur bu kadar kör olma aşk bacadan içeri girmiş akıl mantık tatile çıkmış sende
senin durumunuda biraz biliom belinay.o aradımı seni bida.sen naptın görüşmedinizmi hiç
tamamen bitrdinmi
bunu yapabilmek kararlı dimdik durmak elbet çok iyi.mantığım yerinde yerinde olmasına ama devreye girtemio zavallı bi türlü

hakkında hayırlısı olsun cnm ne deyibilirimki senin bir an önce kendininde dediği gibi silkelenmen gerekiyor..

hepinize tek tek hak veriom kızlar.nolcağımızı bilmiom.
nişanı direk yollasardı.dediklerinizi yapmaya kararlıydım güçlü olcaktım.
ama seviyorum inkar edemem.zaten silikinp atabilsem daha önce yapcaktım bunu.
şimdi doğru karar vermem çok zor:(

Bencede cok uzgunum ama senin dogru karar vermen cok zor gercekten cok uzuldum senin adina Allah yardimcin olsun:Saruboceq:

sunuda sormadan gecemiyecegim canim, siz dun barsitiniz bugun ayrildiniz ve simdi yenidenmi baristiniz?
birde bu cocuk size gelmiyormuydu eger oyleyse neden gelmiyordu?

senin durumunuda biraz biliom belinay.o aradımı seni bida.sen naptın görüşmedinizmi hiç
tamamen bitrdinmi
bunu yapabilmek kararlı dimdik durmak elbet çok iyi.mantığım yerinde yerinde olmasına ama devreye girtemio zavallı bi türlü

aradı canım sonrasındada bayağ şeyler oldu şimdiyse deyim yerindeyse köpek gibi pişman oldu ama bitti artık canım.. devreye giremiyor diyorsun yaa zavallı diyorsun yaa bu seninelinde iştee..belkide sen devreye sokmak istemiyorsun..

yürekte bitmeyince beyinde de bitmiyor işte.....daha yaşayacak, tecrübe edecek birşeyler varsa yeniden yeniden başlarsınız.....kader birleştirdiyse kim ne derse desin boştur zaten.....hayırlısı allahtan..........

öyle ona söz geçerimeyenlerdenim ben.
bu eziklikse evet eziğim.
hayırlısı diom zaten hep
allaha sığındım

bari bundan sonra fazla düsme üstüne, degistir rolleri o senin pesinden kossun, bak gör ozaman sen nasi kiymetini bilicekopuyorumnanaktan
sevgini göstermek istiyosanda az göster fazla, olanida bir defter al oraya yaz madem, ama okutma sakinyerimseniben

çok alemsin valla deidğin doru.
napim ya bende sevdim mi böle tepeme çıkarıom demekki
adamda ağzıma edio sora afedersiniz
dua edin benim için hayırlı ramazan günlerde
inş hepimiz için hakkımızda hayırlı olan olur:Saruboceq:

ya bence siz barışırsınız ama bu senin için ne kadar iyi olur orasını bilemem..keşke seni aldattığında onu hiç affetmeseydin..

Back
X