bitti:(canımdan can gitti:(nişanlımdan ayrıldım

• Konu Sahibi Konu Sahibi babol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bana yazmısın nasıl atlattın...ınanırmısın bennım nısanlımı evlerımız yan yanda bagırsam senı gıdecek yakınlıktaydı...ama ben onu 1 ay ıcınde akllımda ve kalbımde sıldım...sunu bılkı senın ve nısanlını arnızdakı olayları bız sızın kadar bılmeyız....onun eksıklerını dusun hep..elınde geldıgın kadar kımsenını yanında onun hakkında konusmasına ızın verme..kafanı dagılması ıcın bıseyler yap..aklına gelır gelmez baska seyler dusun..guclu olduguna ınan...atlatırsın

onu sucladigimida nerden cikartiyorsunuz ?

benim arkadasa kizmamdaki sebeb

hem onu deli gibi seviyor kaybetmeye korkuyor

hemde msnde onun adina baskalarindan bilgi aliyor ve kendisini üzüyor di
ye

ki zaten yorumumun sonundada ona üzülmemesini ozellikle belirttim

hem sizin hosunuza gidermi sevgiliniz msnde sizin adiniza arkadaslarinizla konussun ??

tatlim birini sevmek 3 maymun oynamak degildir!!!!
yanlis yaptigini dusunursem bende aynisini yaparim belkide dahada fazlasini yaparim eger esimde bana guvenmiyorsa ( ona gerekli guveni vermedimse) oda yapmali ve gercekleri ogrenmeli !! en azindan enayi yerine konmaz yada konmam!!!

ayyy bide arayıp özür dilimmi diyorsun yaa ÖZÜR DİLİCEK BİRİ VARSA BENCE O sen nie özür diliyosunki aldattınmı yalanmı söyledin ne yaptın?? kıskandın sadece ve ailene söyledin .. saçma sapan konuşma tamam taze henüz olay ve canın yanıyor ama bukadar zayıf olma dirençli ol dimdik ol

sen niye kendini bu kadar harap ediyorsun ki.. bittiyse bitti dünyanın sonumu...
inan nişan bozmak boşanmaktan daha kolay...
senin sadece zamana ihtiyacın var unutmak için
hakkında hayırlısı olsun..

canim bak kizicam simdi ama azicik toparlan kendine gel:olmaz:
bak söyle düsün
o beni hak etmiyor sevgime layik degil, beni benim onu sevdigim kadar sevseydi üzmezdi beni diye
bak adam ne rahat telefonlara bile bakmiyo, bizim sana surda anlatmak istediklerimizi uyguluyo sana, umursamiyo pesinden kosmuyo bu yüzdende aglayan sensin suan o degil

biraz ceki düzen ver kendine arama sorma birak zaman gecsin biraz , dönerse sana demekki seviyo dönmezse zaten sevmemis bukadar basit, seni sevmeyenide sen sevme

bizden duymak istediklerin cok farkli seyler ama seni bosuna ümitlendirmek istemiyoruz canim, tecrübelerimizle yardimci olmaya calisiyoruz ok:teselli:

iste, demek olacagi varmis olmus canim

yada bu arkadasi sizin iliskinizi kiskandigi icin böyle bir sey yapti( bilinmez )

nisanlin demek ki kafasinda bitirmis seni yoksa bu kadar incik cincik olayda birakmazdi,bahane yaratmis sacma sapan

ama keske ailene anlatmasaydin,ailem bir sey demedi diye yazmissin ama baksana kaynana adayin herseyi annenlere anlatiyormssun demis sana,bunu neye guvenerek söylüyor peki

oğlu anlatmış kayınvaldeme.
buarada bitiren bendim.nişanlım sustu sadece bişi demedi

bende cok sevdim haksız yere kondum yalan söylenildi bana salak yerine kondum cok kes sineye cektim cok sevdim hemde cok ama biyere kadar sonunda pes ettim zaman diyorum şimdi zaman sadedce cunku o herseyin ilacı canım seni cok iyi anlıyorum canının acıdınıda biliorum herseyde onuda hatırladını biliorum o kadar olumsuz yanına ragmen tek bir olumlu yanını hatırlayıp agladını özledinide biliorum cunku bende yasadım yasıorum Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlısını etsin diyebiliorum sadece sana
çok yazık
çokkkk
beni anladığına sevindim
çok canı yanıyor insanın

amannnn sakin haaaa tatlim sakin aramaa:olmaz: bir kere suna inan sende hata yok!!! ve onun kendini affetdirmesi gerek (bence hic ugrasma bu kazmayla ) ama seviyorsan bekle ne gelirme olacak gelsin bi ayaklarina kapansin once :umursamaz:
gercektende pisman olacakmi olsada nisanliyken bunu yapandan ben evleninde neler gelir dusunmek bile istemiyorum ....
benimde 21 yasinda kizim var bebegim, kizim 18 yasindayken degerinden fazla deger verdigimiz biriyle evlendirdik ama inan oyle derger verdikki matdi manevi herseyi bizim uzerimizdeydi evlendikrik buraya (yurtdisi) yanimiza getirdik butun masraflarini bavuluna kadar herseyini biz aldik , altina arabasini aldik ustu acik bmw, cobune hergun 50€ para verdik okula yolladik, kizimi gorseydin inan manken sanirsin o kadar guzel bir kiz bu damat olacak adamda kendini bir b...k sandi yaw bana bunlari yapiyorlarsa demeki ben cok degerliyim diye dahada fazla dahada fazla istedi ve sonunda tekmeyi yedi .. Çok üzgünüm çoook... cok uzulduk bunu biz hak etmedik diye ama simdide o uzuldugumuz gunlere uzuluyruz Allah herkeze hak etdigi hayati yasatsin insallah sende hic uzulme bak hersey yoluna girecek ama bu cocukdan uzak dur!!
birde anneyin dusuncesini merak etdim o bu konuda ne dusunuyor??
çok üzüldüm.ne zormuş
annem bitsin istio.hakkında böyle hayırlı dio.
ama ben çok üzülüom

tatlim birini sevmek 3 maymun oynamak degildir!!!!
yanlis yaptigini dusunursem bende aynisini yaparim belkide dahada fazlasini yaparim eger esimde bana guvenmiyorsa ( ona gerekli guveni vermedimse) oda yapmali ve gercekleri ogrenmeli !! en azindan enayi yerine konmaz yada konmam!!!

iste sorun burda canim

arkadas o kadar yürekli degil,aci icinde kivraniyor bu kadarcik seye beni sildi ve sessz kaldi diye

simdi bu arkadas bin pisman bence keske yapmasaydim diye

baksana nasil üzülüyor deger mi öyle kisiye üzülmeye ama napsin

seviyor iste ...

onun eksıklerını dusun hep..elınde geldıgın kadar kımsenını yanında onun hakkında konusmasına ızın verme..kafanı dagılması ıcın bıseyler yap..aklına gelır gelmez baska seyler dusun..guclu olduguna ınan...atlatırsın

vereliniortakbak katılıyorum evinam'a çünkü bende 5 yıllık ilişkimi bitirdim ve 4 ay sonunda yeni yeni atlatıyorum ve bende bunları uyguluyorum.. :teselli:

korkucak hiçbirsey yok cnm herkes bu tip acılar yaşıyor bak cevrene görüceksin kimse yıkılmıo ölmüyor allah sağlına zeval vermesin emin ol gecicek ayrıca canın kıymeti hiç yokmu bu kadar kendini üzüyorsun..

oğlu anlatmış kayınvaldeme.
buarada bitiren bendim.nişanlım sustu sadece bişi demedi

tekrar söylüyorum bosver üzülme

deger mi bak

aranizdaki seyleri bile gidip annesine anlatmis

sen bitti dediginde bile yakana yapisip bitirmemek icin ugrasmaliydi

yapacagin tek sey önüne bakmak senin

ne dertler var neye üzülüom.ama öyle sevdimki
cigermin içi yanıo
seviom derim gocunmam
ama artık hakkımda ne hayırlı bilemiom
annem aradı onu.açmadımafoldumben

nasıl atlattın hiç bitmicek gibi

bilmiom magic necmim bilmiommafoldumben

:gitme::gitme:

her mesajinda dahada sinir oldum bu oglana adama bak yaw ne cok sisirmisin bu oglani
sen canim yaa Çok üzgünüm çoook kendini ne saniyorda telefonu acmiyor Çok üzgünüm çoook onun aramasi gerekirken "annecim yardim et beni yanlis anladi lutfen duygularimi anlat nisanlima onu cok seviyorum kaybetmeye katlanamam" demesi gerekirken adam resmen sismis at pisligi gibi Çok üzgünüm çoook

ayyy bide arayıp özür dilimmi diyorsun yaa ÖZÜR DİLİCEK BİRİ VARSA BENCE O sen nie özür diliyosunki aldattınmı yalanmı söyledin ne yaptın?? kıskandın sadece ve ailene söyledin .. saçma sapan konuşma tamam taze henüz olay ve canın yanıyor ama bukadar zayıf olma dirençli ol dimdik ol
naptığımı biliom mu belinay
salak oldum
tam bi salak:gitme:
elimden geleni yapcam
bakalım
annesi arıcakmı yarın annemi
nişanı yollamarı lazım yamafoldumben

sen niye kendini bu kadar harap ediyorsun ki.. bittiyse bitti dünyanın sonumu...
inan nişan bozmak boşanmaktan daha kolay...
senin sadece zamana ihtiyacın var unutmak için
hakkında hayırlısı olsun..
aminnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

canim bak kizicam simdi ama azicik toparlan kendine gel:olmaz:
bak söyle düsün
o beni hak etmiyor sevgime layik degil, beni benim onu sevdigim kadar sevseydi üzmezdi beni diye
bak adam ne rahat telefonlara bile bakmiyo, bizim sana surda anlatmak istediklerimizi uyguluyo sana, umursamiyo pesinden kosmuyo bu yüzdende aglayan sensin suan o degil

biraz ceki düzen ver kendine arama sorma birak zaman gecsin biraz , dönerse sana demekki seviyo dönmezse zaten sevmemis bukadar basit, seni sevmeyenide sen sevme

bizden duymak istediklerin cok farkli seyler ama seni bosuna ümitlendirmek istemiyoruz canim, tecrübelerimizle yardimci olmaya calisiyoruz ok:teselli:
allah razı olsun hepinizden.
insan napcağını bilemio
nolur önümüzdeki ügnler bilmio
güçlü olmaya çalışcam
suç bende kaldı bitirdim die
vazgeçen ben oldum ama yine güçlü olmaya çalışcam

iste sorun burda canim

arkadas o kadar yürekli degil,aci icinde kivraniyor bu kadarcik seye beni sildi ve sessz kaldi diye

simdi bu arkadas bin pisman bence keske yapmasaydim diye

baksana nasil üzülüyor deger mi öyle kisiye üzülmeye ama napsin

seviyor iste ...

insallah senin dusundugun kadar zayif degildir :Saruboceq: .. aksi takdirde cok daha fazla uzulur :bbo:

siz yüz verdiniz seviyorum dedikçe tepenize çıkmış anlayacagınız kendini hint kumaşı sanmış..zamanla geçecektir acın hep böyle kalmıcaktır emin ol..onu hatırlatan herşeyden bisüre ayrı dur slov müzik dinleme vs.resimlerine bakma at..zaman en büyük ilaçtır...

salak oldum
elimden geleni yapcam
bakalım

allah razı olsun hepinizden.
insan napcağını bilemio
nolur önümüzdeki ügnler bilmio
güçlü olmaya çalışcam
suç bende kaldı bitirdim die
vazgeçen ben oldum ama yine güçlü olmaya çalışcam
Allah askina ne sucu yaa :olmaz:
bak sen kendini suclu hisedersen herkezde seni suclu gorur ilk once sen kendine guven ve hakli oldugunu bil !!! konusmalarinda olsun, davranislarinda olsun, kendinden eminn hareket et yoksa hayatin boyunca ezilen sen olursunn!!!!!! sadece bu konuda degil hayatiyin her asamasinda kendi kendiyin arkasinda olmalisin!!!!

salak oldum
elimden geleni yapcam
bakalım

hiç üzülme artık toparlan yarın olahayrola..baktınki karşı tarafdanda bi atak yok ozaman "Sevdamın Kıblesi yanlış yöneymiş de ve artık hiç düşünme"

siz yüz verdiniz seviyorum dedikçe tepenize çıkmış anlayacagınız kendini hint kumaşı sanmış..zamanla geçecektir acın hep böyle kalmıcaktır emin ol..onu hatırlatan herşeyden bisüre ayrı dur slov müzik dinleme vs.resimlerine bakma at..zaman en büyük ilaçtır...

cok dogruuuuu alkisalkisalkis iste yapman gerekenler tatlim!!!!....yerimseniben

canım seni çok iyi anlıyorum... ama sakın üzülme hayırlısı böyleymiş. anlattıklarına göre de çok güvenilir bi insan değilmiş..evlendikten sonra bunlar olsaydı daha mı iyi olacaktı.nişanlıylen olmuş ve bitmiş.herşeyde bi hayır vardır.ama sakın üzülme. dua et,hayırlısını iste.. zamanında bende yataklara düştüm.intihari bile düşündüm.gözüm hiç bişi görmedi,kulaklarım hiç bi öğüt duymadı.umrumda değildi hiç bişi..ama şimdi kendime o günlerde kendime ve aileme bu kadr eziyet ettiğim için aptal diyorum.ve değmez.. ben ağlarken o napıyodu? gününü gün ediyodu. senin ki napıyo onu bilemem ama hep öyle düşün.. onun kafasına taktığını hiç sanmıyorum. ama yine gelip dönerse ,yerinde olsam kabul etmem.. ama yine senin hayatın.hakkında hayırlısı olsun.yalnız şunu unutma,seni üzüp ağlatan bir insan hiç bir şeye değmez ve sevgini haketmez

hepinizden allah razı olsun.dik durmaya gayret göstercem
şu ailelerde görüşsün
kafamda iice netleşsin durum
dediklerinizi hep dinlicem
güçlü olmak için uğraşcam

babol!!!!sadece senin yazdığını okudum kimsenin yorumunu okumadım...bak güzelim...şu gectiğin yollardan tam 1 yıl önce gectim....yaşayan bilir....senin bu naptığını bilemeyen hemde aldatan...olmaz olası nişanlın bana gecmişi hatrlattı...içim acı ve nefretle doldu taştı....köklü sağlam....adam gbi olan ilişki bitmez....bak güzelim kendini kandırma...yıpratma üzme....napalım insanız sorunlarımız oluyo ve paylaşmak istiyoruz....demekki yaptığı şey onun utanacağı bi mevzuki istememiş kimsenn bilmesni...kimse senin yaşadığını cektiğini bilmez...kimsenin sana hak vermesini anlmasını bekleme...taviz vere vere bu hale gelmişiniz işte...en buyuk hatadır zaten...aldatmayı kabullenmek...benim güzelim 4 yılım çöpe gitti...denemişi denemek ahmaklıktır demişler...bi bildikleri var ki demişler....bak ben şuan da çokkk mutluyum sende olcaksın.....kendine gü-ven!!!!!!!!!!!!!!silkelen kendine gel...acını yaşa...unutmayı da bil....içine atma..yarın öbür gün patlak vermesin...karekterine sahip çık prensiplerine sahip çık onuruna sahip çık...sen bi bayansın ağar ol...gerekirse karşıdaki....uuğruna köpek olsun taviz verme....erkek millet hep aynı biride farklı değil...:teselli:

Back
X