- Konu Sahibi Neslihan90
Az önce aradı beni. Ülkeye inmiş. Konuştuk. Aynı seyleri soyledi. Bitti dedi. İkimiz icin de en güzeli bu dedi. Hayirliysak yine karşılaşırız dedi. Ben sok oldum. Tamam dedim ama ses mes gitti bende. Anladı. Üzülme lütfen cok kotu oluyorum dedi. Tamam dedim. İstersen gelirim oraya ama ben cok acı çekerim seni görürsem yine dedi. Tamam acı çekme o zaman gelme dedim. Sevmiyor musun dedim. Seviyorum ama bitirmeye çalışıyorum dedi. Sevmek gelmiyor artık içimden kendimde degilim iyi degilim ben dedi. Kendine gelince pişman olmaz mısın dedim. İnsallah olmam dedi. Unutucam dedi. Soguycam dedi. Cok kotuyum dedi. İnsanlar olum acısını bile unutuyor dedi. Bunu da unutucam dedi. Peki dedim. Hani cok seviyordun nasıl unutucam diyip unutuyorsun ki dedim. Kolay mı bu dedim. Baskasını nasıl seveceksin dedim. Su ana kadar en cok seni sevdim seninle mutlu oldum ama belki bundan sonra daha cok sevicem birini dedi. Ok dedim. Tamam gelme dedim. Bitti...
Oluyo gibiyim var mı boyle bisi ya insan unutucam diyip unutur mu insan soğuyacagim diyip soğur mu bana yardım edin ne olur
Oluyo gibiyim var mı boyle bisi ya insan unutucam diyip unutur mu insan soğuyacagim diyip soğur mu bana yardım edin ne olur