Bitti dedi. Bitti. Nefes alamıyorum

Neslihan90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
548
54
53
Burdur
Az önce aradı beni. Ülkeye inmiş. Konuştuk. Aynı seyleri soyledi. Bitti dedi. İkimiz icin de en güzeli bu dedi. Hayirliysak yine karşılaşırız dedi. Ben sok oldum. Tamam dedim ama ses mes gitti bende. Anladı. Üzülme lütfen cok kotu oluyorum dedi. Tamam dedim. İstersen gelirim oraya ama ben cok acı çekerim seni görürsem yine dedi. Tamam acı çekme o zaman gelme dedim. Sevmiyor musun dedim. Seviyorum ama bitirmeye çalışıyorum dedi. Sevmek gelmiyor artık içimden kendimde degilim iyi degilim ben dedi. Kendine gelince pişman olmaz mısın dedim. İnsallah olmam dedi. Unutucam dedi. Soguycam dedi. Cok kotuyum dedi. İnsanlar olum acısını bile unutuyor dedi. Bunu da unutucam dedi. Peki dedim. Hani cok seviyordun nasıl unutucam diyip unutuyorsun ki dedim. Kolay mı bu dedim. Baskasını nasıl seveceksin dedim. Su ana kadar en cok seni sevdim seninle mutlu oldum ama belki bundan sonra daha cok sevicem birini dedi. Ok dedim. Tamam gelme dedim. Bitti...
Oluyo gibiyim var mı boyle bisi ya insan unutucam diyip unutur mu insan soğuyacagim diyip soğur mu bana yardım edin ne olur

cidden üzüldüm,

yapacağını yaptın sen, hatalıysan da özür diledin. başka bişey kalmadı ki...

bundan sonra diretmek hiç bi işe yaramaz bence...

cidden üzüldüm,

yapacağını yaptın sen, hatalıysan da özür diledin. başka bişey kalmadı ki...

bundan sonra diretmek hiç bi işe yaramaz bence...

Hic bisi yapmadım zaten. Gelirsem seni görürsem dayanamicam biliyorum dedi. Buna rağmen gelme kalsın dedim. İcim yaniyo cok kotu birseymis bu

açıkça söylemek istiyorum seven insan ayrılmaz bu ne ya seviyorum ama ayrılıyorum demiş ben inanmıyorum böylelerine

açıkça söylemek istiyorum seven insan ayrılmaz bu ne ya seviyorum ama ayrılıyorum demiş ben inanmıyorum böylelerine

Seviyorum ama bitirecem sevgi mı ileride daha cok üzülüreceğim yoksa dedi. Ya durust biri cok durust biri. Sevmese sevgim bitti de derdi herseyi söylediği gibi. Bitirmeyi demiyorum dedi hic iyi değilim dedi

Hani siz hep yazardinz ya kızlar dogru adamı bulana kadar yaşadıklarına üzülme dogru adam geldiginde o zaten seni üzmeyecek diye. Ben buldum o dogru adamı. Mal gibi harcadım. Mal gibi. Gitti. Adam o kadar durust ki gercekten keske diyorum kotu bir özelliği olsaydı da unutmak icin bahanem olsaydı ya

bilmiyorum doğrudur öyledir ama ben erkeklern çoğuna inanmıyorum güvenmiyorum seni deli gibi sevse niye ayrılsın demek ki öyle değil bence hiç üzülme

belli ki mantigiyla hareket ediyor. bazi insanlari duygulari yönlendirir, bazilarini mantiklari....
diger konularinda onu cok kirdigini ve cok tartistiginizi yazmisin
bu durumda eski sevgilini bi nevi anlayabiliyorum.
hersey sevmekle bitmiyor maalesef. kafa yapilari uyusmuyorsa ve iliskide huzur yoksa
istediginiz kadar sevin yinede yürümez. yürüsede her iki tarafa zarar verir sadece.
sen belli ki cok büyük hatalar yapmisin ve maalesef bazi hatalarin telafisi olmuyor.

belli ki mantigiyla hareket ediyor. bazi insanlari duygulari yönlendirir, bazilarini mantiklari....
diger konularinda onu cok kirdigini ve cok tartistiginizi yazmisin
bu durumda eski sevgilini bi nevi anlayabiliyorum.
hersey sevmekle bitmiyor maalesef. kafa yapilari uyusmuyorsa ve iliskide huzur yoksa
istediginiz kadar sevin yinede yürümez. yürüsede her iki tarafa zarar verir sadece.
sen belli ki cok büyük hatalar yapmisin ve maalesef bazi hatalarin telafisi olmuyor.

Ya cok büyük hatalar degildi. Hani yalan söylemedim aldatmadım gururnu onurunu kırmadım. Ben sadece kotu bir donemimdeydim ve ona yansittim şımarıklik yaptım ama hatasız kul var mı ? Mühim olan hatayı anlamak degil miydi :( kafa yapılarımız da tam tersine ayniydi. Ama adam zorla unutucam diyor ya. Unutmam gerek iyi degilim mide kanamasindan olucem diyor.

ya allah aşkına ne biliyorsunuz dürüst olup olmadığını
daha ne kadardır tanıyorsunuz
insanlar 20 yıllık eşlerini tanıyamıyor gün geliyor
adam akıllı valla
seven insan ne olursa olsun terketmez
adam düşündü zaten sevmiyorum bunları çekmeye değer mi
kararını verdi
bence dua edin olmayacağını anlayıp sizinle vakit geçirip de tekmeyi basmadığına

ya allah aşkına ne biliyorsunuz dürüst olup olmadığını
daha ne kadardır tanıyorsunuz
insanlar 20 yıllık eşlerini tanıyamıyor gün geliyor
adam akıllı valla
seven insan ne olursa olsun terketmez
adam düşündü zaten sevmiyorum bunları çekmeye değer mi
kararını verdi
bence dua edin olmayacağını anlayıp sizinle vakit geçirip de tekmeyi basmadığına

Tamam oyle yapayım. Tesekkur ederim tekme basmadı iyi ki

Seven insan ,bırakmaz ,gitmez ,dürüst falanda değil fırsat beklemiş ,yahu insan sevdiğnden soğumaya çalışır mı ?

belli ki seninle olmak artık işine gelmiyor ,bırak gitsin ,hayırlısı olsun ...

şimdi durum sıcakken sağlıklı düşünememen çok doğal ......

Ya cok büyük hatalar degildi. Hani yalan söylemedim aldatmadım gururnu onurunu kırmadım. Ben sadece kotu bir donemimdeydim ve ona yansittim şımarıklik yaptım ama hatasız kul var mı ? Mühim olan hatayı anlamak degil miydi :( kafa yapılarımız da tam tersine ayniydi. Ama adam zorla unutucam diyor ya. Unutmam gerek iyi degilim mide kanamasindan olucem diyor.

Hatasiz kul yok elbette.
ben yazdiklarindan yola cikarak yazdim ve konunda cok hata yaptigini, sinirlenince gözünün hicbirsey görmedigini
ve ona defalarca cok agir konustugunu ve yalvarmasina ragmen bitirdigini yazmisin.
onurunu gururunu kirmadim diyorsun ama bence bunlar
onuruda kirar, gururuda...
insan saygi duydugu hic bir insana agir konusamaz bence.
bana kalirsa sen ona olan saygini, oda sana olan güvenini yitirmis.

seninle benzer seyler yazmistim, fevri davranislarimdan yüzünden sözlümü kendimden uzaklastirmistim.
oda öncesinde verdigi tüm sözlere ve sözde yüce sevgisine ragmen beni terk etmisti gelecegimiz yok diye.
anlamamistim, inanamamistim.
ama simdi ona minnettarim cünkü bende olmayan cesareti gösterip ikimizinde hayatinin mahfolmasina engel oldu.
ben sevgimin verdigi pembe gözlükle görememistim bunlari.
insan seneler sonra anliyor bunlari...
umarim senin icin en hayirlisi olur, su an cok üzgün olman dogal.
ALLAH bu günleri atlatman icin yardimci olsn...

Hatasiz kul yok elbette.
ben yazdiklarindan yola cikarak yazdim ve konunda cok hata yaptigini, sinirlenince gözünün hicbirsey görmedigini
ve ona defalarca cok agir konustugunu ve yalvarmasina ragmen bitirdigini yazmisin.
onurunu gururunu kirmadim diyorsun ama bence bunlar
onuruda kirar, gururuda...
insan saygi duydugu hic bir insana agir konusamaz bence.
bana kalirsa sen ona olan saygini, oda sana olan güvenini yitirmis.

seninle benzer seyler yazmistim, fevri davranislarimdan yüzünden sözlümü kendimden uzaklastirmistim.
oda öncesinde verdigi tüm sözlere ve sözde yüce sevgisine ragmen beni terk etmisti gelecegimiz yok diye.
anlamamistim, inanamamistim.
ama simdi ona minnettarim cünkü bende olmayan cesareti gösterip ikimizinde hayatinin mahfolmasina engel oldu.
ben sevgimin verdigi pembe gözlükle görememistim bunlari.
insan seneler sonra anliyor bunlari...
umarim senin icin en hayirlisi olur, su an cok üzgün olman dogal.
ALLAH bu günleri atlatman icin yardimci olsn...

Cok tesekkur ederim hem verdiginiz ornek icin hem de bana sunduğunuz iyi dilekleriniz icin. Cok cok sagolun

Kötü bir döneminde ister istemez kırabilirsin, şımarıklık da yapabilirsin; böyle şeyler olur.
Hata değil bence.

Boşuna kendini kandırmaya uğraşma. Seven kişi ilişkiden vazgeçmez.
Kafa yapısının bile uymasına gerek yok hatta, seven adam elinden geleni yapar. Ki sizin kafa yapınız da uyuyormuş.
Seni sevmiyor işte.
Dürüstlükle alakası yok. Onu seven bir kıza karşı ayrılık konusunda açık açık konuşmak zor olsa gerek.
O yüzden pek belirtmemiş duygularını. Klasik, tüymek için ona kolaylık sağlayacak şeyleri demiş.
Hepsi de "sorun sende değil bende" klişesi gibi olmuş. :ssz:

Erkekler kadınlar gibi değildir kadın sevdimi herşeyi sineye çeker ama evlilik arifesinde olan erkek çekmez, korkar elbet sevgiside senin kadar güçlü değilmiş, zaman herşeyin ilacıdır hakkınızda hayırlısı olsun.:50:

"Soğudum", "sevmiyorum"un kibarcası bana göre...
Seven insan soğur mu hiç?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

Back
X