bitti dediğiniz an

eskidenolsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
149
0
46
Ankara
Boşanmış ve boşanmakta olan arkadaşlar.Bu son, artık bitti dediğiniz an nasıldı? Ne oldu da artık olmayacağına karar verdiniz. Ben de artık bitti diyenlerdenim. 4 yıl oldu evleneli. O kadar çok kavga ettik ki sayısını hatırlamıyorum. Kavgalı olduğumuz günleri toplasak 4 yılın 2 yıldan fazlası küs geçmiştir.Başlarda şiddet vardı ilk yıl, sonrakilerde şiddet geçti ama hakaret dizboyu idi kavgalarda. Kıskançlık, fikir uyuşmazlığı,hakaret, şüphe vs... bu noktaya geldik. En son 1 hafta önce kavga esnasında benim sürekli başka adamlara baktığımı (hatta kamyoncuya)iddia etti.Bu evlilik artık ona yükmüş öyle dedi. Ve artık tamam dedim bitti.

Sizin dama dediğiniz an neydi?

ne yazık ki paronayak derece kıskanç bir eşiniz var.size iftira atabilecek derecede ve çok haklısınız.eşinizi karşınıza alıp sakince bu davranışlara devam ederse boşanmak istediğinizi net ve kesin bir dille belirtin.boşanmak kolay değildir...Allah yardımcınız olsun...

Ben evli değilim ama 4 yıllık ilişkimi geçen ay sona erdirdim. Benim erkek arkadaşım da sizin eşiniz gibi aşırı derecede kıskançtı. Huysuz, kavgacı, paranoyak hepsi vardı. Bizim kavgalarımızda da bana bağırışları, küfürleri havada uçuşuyordu. En son ben de kendimi tutamayıp ona küfür ettiğimde ne kadar kalitesizleştiğimi farkedip bitti artık demiştim.

hayattan koptuğunuzu bitim tükendiğinizi hissettiğiniz anda tamamen ipler kopuyor zaten şöyle bir silkeleniyosunuz yaşantınız gözünüzün önünden film şeridi gibi geçiyor mutlu olduğunuz zamanla mutsuz olduğunuz zamanları kıyaslıyosunuz daha sonrasında kararı vermiş oluyorsunuz BİTTİ...

Gerçi ben bu kadar uzun bir düşünme süreci geçirmedim kendime onunla ilgili söyleyebileceğim yalanlarım kalmadığında ve bebeklerime baba olamayacağını anladığım anda bitti dedim...

Ben evli değilim ama 4 yıllık ilişkimi geçen ay sona erdirdim. Benim erkek arkadaşım da sizin eşiniz gibi aşırı derecede kıskançtı. Huysuz, kavgacı, paranoyak hepsi vardı. Bizim kavgalarımızda da bana bağırışları, küfürleri havada uçuşuyordu. En son ben de kendimi tutamayıp ona küfür ettiğimde ne kadar kalitesizleştiğimi farkedip bitti artık demiştim.

Cattycat, çok iyi bir tespit yapmışsın. "Ne kadar kalitesizleştiğimi farkettim" demişsin ya, aynen ben de bunu hissediyordum kavgalarda. Öyle bir noktaya getiriyorlar ki cevap vermek zorunda kalıyorsunuz onun anlayacağı dilde. sonra da bunları söyleyen ben değilim diyorsunuz. Ben olamam. Kendiniz olmaktan çıkıyorsunuz resmen.

Cattycat, çok iyi bir tespit yapmışsın. "Ne kadar kalitesizleştiğimi farkettim" demişsin ya, aynen ben de bunu hissediyordum kavgalarda. Öyle bir noktaya getiriyorlar ki cevap vermek zorunda kalıyorsunuz onun anlayacağı dilde. sonra da bunları söyleyen ben değilim diyorsunuz. Ben olamam. Kendiniz olmaktan çıkıyorsunuz resmen.

Evet aynen öyle. Çok garip yaa, onun ettiği hakaretlerden sonra bir şekilde barıştık ama ben ona küfür ettiğimde ben olmaktan çıktığımı hissettim. Ne kendime yakıştırdım ettiğim lafı, ne aile terbiyeme, ne de eğitimime. Eğer ilişkinin başında farklı şu anda farklı bir insansanız ve değişiminiz kötüye doğru gitmişse bitti diyin. Bu kadar net.

Önceki konuları okumuştum ve senin adına çok sevindim canım bu evlilik seni tüketmeden sen bitir.En doğru kararı vermişsin inşallah boşanma sürecinde sorunsuz geçer

Evet aynen öyle. Çok garip yaa, onun ettiği hakaretlerden sonra bir şekilde barıştık ama ben ona küfür ettiğimde ben olmaktan çıktığımı hissettim. Ne kendime yakıştırdım ettiğim lafı, ne aile terbiyeme, ne de eğitimime. Eğer ilişkinin başında farklı şu anda farklı bir insansanız ve değişiminiz kötüye doğru gitmişse bitti diyin. Bu kadar net.

Aynen öyle. O kadar beni anlatmışsın ki. Bugün aynada kendime baktım halime üzüldüm. Gölerimin altı morarmış sıkıntıdan, saç baş dağınık görünmesin diye alalade toplanmış, 1 gr makyaj yok yüzümden hüzün akıyor. Ben böyle değildim:(

En iyisini yapmışsın .
Çok terbiyesiz bir adammış eşin .
Hakkında hayırlısı olsun .
Çok zor olmalı .
Bu olaylar çok yakınımda yaşandığından biliyorum .
İnsan unutmaya meyillidir elbet unutursun ama o zamana kadar asla kendini salma .
Bakımlı ol güçlü bir kadın olduğunu tekrarla kendine .
Allah yardımcın olsun .

Aynen öyle. O kadar beni anlatmışsın ki. Bugün aynada kendime baktım halime üzüldüm. Gölerimin altı morarmış sıkıntıdan, saç baş dağınık görünmesin diye alalade toplanmış, 1 gr makyaj yok yüzümden hüzün akıyor. Ben böyle değildim:(

Ben de aynen öyleyim :))) Evden dışarı çıkmak bile istemiyorum.

En iyisini yapmışsın .
Çok terbiyesiz bir adammış eşin .
Hakkında hayırlısı olsun .
Çok zor olmalı .
Bu olaylar çok yakınımda yaşandığından biliyorum .
İnsan unutmaya meyillidir elbet unutursun ama o zamana kadar asla kendini salma .
Bakımlı ol güçlü bir kadın olduğunu tekrarla kendine .
Allah yardımcın olsun .

Sağol canım:) Anneciğim gibi söyledin sen de. O da salma kendini diyor,ben fönsüz gezmezdim ama elinde değil insanın. Bu da geçecek inşallah.

Back
X