Bitti dedikten 20 gün sonra

Duygusal bagimliliga dönüşmüş olabilir yasadiginiz. Yani duygusal olarak sizi kendine bagimli hale getirmis olabilir. Kac yasindasiniz? Uzun sureli bir iliski miydi?

bak hala onu savunuyorsunuz yahu adamın neresi olgunnn
adam annesiyle yaşıyormuş yahuuu
nasıl büyütmüşsünüz gözünüzdee??!!
ay keşke arkadaşınız olsam valla telefonunuzu kırardım ona mesaj atmayın diye bu kadar söylüyorum.

Dur celallenme kız :) Yok asla savunmam...Olgun demedim olgun erkek karşıma çıkmıo bitürlü dedim...
Annesi kendikendine geldi köy soğuk oluyor diye kışları bunun evinde yaşıyor ...Bu da annemi kovamam ya dedi olay buydu...Mesaj atmayı düşünmüyorum zaten bayram kutlamasına dahi cvp vermedim...Sürekli bu şekilde geçirecek halim yok hayatımı ama ayrılmakta da geç kaldım galiba yaş geçti

Duygusal bagimliliga dönüşmüş olabilir yasadiginiz. Yani duygusal olarak sizi kendine bagimli hale getirmis olabilir. Kac yasindasiniz? Uzun sureli bir iliski miydi?

Aynen bağımlıydım..Ama yendiğimi düşünüyorum artık...4 yıllık ilişki...Sağolsun küse küse beni yalnız bıraka bıraka kendisi yardımcı oldu bağımlılığı azaltmaya, alıştım yani...

Aynen bağımlıydım..Ama yendiğimi düşünüyorum artık...4 yıllık ilişki...Sağolsun küse küse beni yalnız bıraka bıraka kendisi yardımcı oldu bağımlılığı azaltmaya, alıştım yani...
Neresinden donsen kardir. 1 milyon gunu bile zul getirerek gecirdiysen 1 milyon+1 gunu daha gecirmek zorunda değilsin.

Otursun...Ya gerçekten zaman sonsuz değil...Zamana acımıyor musun die kaç kere söylemiştim...İşi.gücü suçlamak ipe sapa gelmeyen atışmalar ve küslükler sanki liseliydik...Amaç ne yani...Olgunluk ararken zerresi yok...Amacımın evlenmek güzel bi yuva kurabilmek hayatı paylaşmak iyi anlaşmak vs oldugunu da cok iyi bilio ama senin tek derdin benle evlenmek diyebilmişti bana...Sanki kötü bi amaç
Eminim bir erkekte hangi özellikler olmaması gerektiğini öğrendiğimiz den bundan sonraki ilişkinizde çok mutlu olacaksiniz

Neresinden donsen kardir. 1 milyon gunu bile zul getirerek gecirdiysen 1 milyon+1 gunu daha gecirmek zorunda değilsin.

Neler neler...bişeyler anlatmaya çalışırdım hep, kendimi anlatmaya çalışmaktan dilimde tüyler bitti ..başlarda daha kibardı ama son zamanlarda ne desem "bana hikaye anlatma" diyen biri oldu çıktı...Çok yüz verdim ondan herhalde

Kendi isteğiyle, köy soğuk oluyor ve kışın yaşadığım bölgede kimse kalmıo güvenli değil diyerek oğlunun yanına yerleşen bi anneyle yaşamak zorunda gibi hissettiren bi erkek karşısında ne yapardınız mesela? Artık bitti ama yine fikirleri merak ettim döneceğimden değil

Su an 27 yaşında bile sevgilimle konusmalarimi kız arkadaşlarıma anlatıp fikir almıyorum .
Tavsiye ederim size de .
nolcak ya kadın dertlenmiş anlatıyo hemen bi saldırı, buarada konuya gelecek olursak benim eşim de küsme harici anlattığın gibi biri uzak durmanı tavsiye ederm

nolcak ya kadın dertlenmiş anlatıyo hemen bi saldırı, buarada konuya gelecek olursak benim eşim de küsme harici anlattığın gibi biri uzak durmanı tavsiye ederm
Eşiniz de bu arkadaşın sevgilisi gibiyse iyi anlaşırsınız malum kendisi sürekli konu acıyor sevgilisi ile ilgili .
Mesela geçen günde 5 yıl ciktik nasıl benimle evlenmez konusu açmıştı . Ondan önce kendi kendine tani koymuştu adama onun başlığı vardı .
Siz izlemede kalın , mutlaka denk gelirsiniz yine .

Eşiniz de bu arkadaşın sevgilisi gibiyse iyi anlaşırsınız malum kendisi sürekli konu acıyor sevgilisi ile ilgili .
Mesela geçen günde 5 yıl ciktik nasıl benimle evlenmez konusu açmıştı . Ondan önce kendi kendine tani koymuştu adama onun başlığı vardı .
diğerlerini bilmiyorum sadece ilk sayfayı okudum, eşimde huysuz ve kıskanç biraz onu benzettim

Amacın ne bilmiorum ama seninle polemiğe girmeyeceğim.

Evet ama surekli kavga ettik her konusmada. Ben suan baskasina asik oldum ve tamamen bitirdim nefret ettim. Ayniydi ya inanamadim profil yapinca bu olmamis millet yazmaz biraz daha acik foto koy derdi hatta kavga ederdik

Ne güzel başkası çıkmış karşına...İnşallah onla güzel ve uzun olur tüm kalbimle diledim..Bi de kaç.yaşındayız yani adam takmış benim profilime...Ben profil fotosu değiştirdiysem onun için anlamı kendimi belli bi kesime beğendirmek ...ya ben bu kadar düşmedim yani aptalca

neden engellemediniz ki önce siz ayrılınca hemen engelleseydiniz
iyiki kurtulmuşsunuz, artık ne derse desin kaale almayın önünüze yeni hayatınıza başlayın

Ne güzel başkası çıkmış karşına...İnşallah onla güzel ve uzun olur tüm kalbimle diledim..Bi de kaç.yaşındayız yani adam takmış benim profilime...Ben profil fotosu değiştirdiysem onun için anlamı kendimi belli bi kesime beğendirmek ...ya ben bu kadar düşmedim yani aptalca
Yaaaa cok tesekkur ederim duaniz icin insallah oluruz onunla cok istiyorum. Sizinki kac yillik iliskiydi. Aliskanlik var ama kendknizi sıkın donmeyin

Back
X