- Konu Sahibi vesikaliyarim
Duygusal bagimliliga dönüşmüş olabilir yasadiginiz. Yani duygusal olarak sizi kendine bagimli hale getirmis olabilir. Kac yasindasiniz? Uzun sureli bir iliski miydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak hala onu savunuyorsunuz yahu adamın neresi olgunnn
adam annesiyle yaşıyormuş yahuuu
nasıl büyütmüşsünüz gözünüzdee??!!
ay keşke arkadaşınız olsam valla telefonunuzu kırardım ona mesaj atmayın diye bu kadar söylüyorum.
Duygusal bagimliliga dönüşmüş olabilir yasadiginiz. Yani duygusal olarak sizi kendine bagimli hale getirmis olabilir. Kac yasindasiniz? Uzun sureli bir iliski miydi?
Neresinden donsen kardir. 1 milyon gunu bile zul getirerek gecirdiysen 1 milyon+1 gunu daha gecirmek zorunda değilsin.Aynen bağımlıydım..Ama yendiğimi düşünüyorum artık...4 yıllık ilişki...Sağolsun küse küse beni yalnız bıraka bıraka kendisi yardımcı oldu bağımlılığı azaltmaya, alıştım yani...
Eminim bir erkekte hangi özellikler olmaması gerektiğini öğrendiğimiz den bundan sonraki ilişkinizde çok mutlu olacaksinizOtursun...Ya gerçekten zaman sonsuz değil...Zamana acımıyor musun die kaç kere söylemiştim...İşi.gücü suçlamak ipe sapa gelmeyen atışmalar ve küslükler sanki liseliydik...Amaç ne yani...Olgunluk ararken zerresi yok...Amacımın evlenmek güzel bi yuva kurabilmek hayatı paylaşmak iyi anlaşmak vs oldugunu da cok iyi bilio ama senin tek derdin benle evlenmek diyebilmişti bana...Sanki kötü bi amaç
Neresinden donsen kardir. 1 milyon gunu bile zul getirerek gecirdiysen 1 milyon+1 gunu daha gecirmek zorunda değilsin.
Eminim bir erkekte hangi özellikler olmaması gerektiğini öğrendiğimiz den bundan sonraki ilişkinizde çok mutlu olacaksiniz
39 yaşında acılan konu bu olmamalı ya.
Su an 27 yaşında bile sevgilimle konusmalarimi kız arkadaşlarıma anlatıp fikir almıyorum .Yine mi geldin bacım sen...Sen daha olgun üst düzey konular aç o zaman....Bak yine banlanıcaz istemiom banlanmak
nolcak ya kadın dertlenmiş anlatıyo hemen bi saldırı, buarada konuya gelecek olursak benim eşim de küsme harici anlattığın gibi biri uzak durmanı tavsiye edermSu an 27 yaşında bile sevgilimle konusmalarimi kız arkadaşlarıma anlatıp fikir almıyorum .
Tavsiye ederim size de .
Eşiniz de bu arkadaşın sevgilisi gibiyse iyi anlaşırsınız malum kendisi sürekli konu acıyor sevgilisi ile ilgili .nolcak ya kadın dertlenmiş anlatıyo hemen bi saldırı, buarada konuya gelecek olursak benim eşim de küsme harici anlattığın gibi biri uzak durmanı tavsiye ederm
diğerlerini bilmiyorum sadece ilk sayfayı okudum, eşimde huysuz ve kıskanç biraz onu benzettimEşiniz de bu arkadaşın sevgilisi gibiyse iyi anlaşırsınız malum kendisi sürekli konu acıyor sevgilisi ile ilgili .
Mesela geçen günde 5 yıl ciktik nasıl benimle evlenmez konusu açmıştı . Ondan önce kendi kendine tani koymuştu adama onun başlığı vardı .
Siz izlemede kalın , mutlaka denk gelirsiniz yine .
nolcak ya kadın dertlenmiş anlatıyo hemen bi saldırı, buarada konuya gelecek olursak benim eşim de küsme harici anlattığın gibi biri uzak durmanı tavsiye ederm
Eşiniz de bu arkadaşın sevgilisi gibiyse iyi anlaşırsınız malum kendisi sürekli konu acıyor sevgilisi ile ilgili .
Mesela geçen günde 5 yıl ciktik nasıl benimle evlenmez konusu açmıştı . Ondan önce kendi kendine tani koymuştu adama onun başlığı vardı .
Siz izlemede kalın , mutlaka denk gelirsiniz yine .
Evet ama surekli kavga ettik her konusmada. Ben suan baskasina asik oldum ve tamamen bitirdim nefret ettim. Ayniydi ya inanamadim profil yapinca bu olmamis millet yazmaz biraz daha acik foto koy derdi hatta kavga ederdikDevamı geldi mi size yazdıgı mesajın
Evet ama surekli kavga ettik her konusmada. Ben suan baskasina asik oldum ve tamamen bitirdim nefret ettim. Ayniydi ya inanamadim profil yapinca bu olmamis millet yazmaz biraz daha acik foto koy derdi hatta kavga ederdik
Yaaaa cok tesekkur ederim duaniz icin insallah oluruz onunla cok istiyorum. Sizinki kac yillik iliskiydi. Aliskanlik var ama kendknizi sıkın donmeyinNe güzel başkası çıkmış karşına...İnşallah onla güzel ve uzun olur tüm kalbimle diledim..Bi de kaç.yaşındayız yani adam takmış benim profilime...Ben profil fotosu değiştirdiysem onun için anlamı kendimi belli bi kesime beğendirmek ...ya ben bu kadar düşmedim yani aptalca