- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
Senin sevgini sana karşı kullanmış. İlişkide roller değişince böyle oluyor. Bak bununla ilgili videolar var dinle. Cok fazla bile sabretmissin. O degismez yıllarca değişmemiş simdi hic degismez. Sallama bırak sürünsün. Cevap bile vermene değmez.sevdiğinden degil. Seven insan bırak 1 ay, 1 gün bile uzak durmaz ki.
Hangi video mesela?
Aynen cok cok sabrettim ama değerim bilindi mi?
Başkası olsa yola getirirdi belki taviz vermezdi ben gibi, o zaman belki onu daha cok severdi bilmiyorum...
Bak bi örnek vericem...Bu annesinin yanında, kız kardeşi hk konuşuyor, onu kötülüyor...Kız kardeşi, kocasının ailesiyle çok iyi anlaşıyormuş, kendi ailesinden çok onlarla imiş, bunu eleştiriyor...Annesi de diyor ki kardeşin hk bu şekilde kötü konuşma düşman gibi diyor...Annesi o sırada başka şehirde diğer kız kardeşinin evinde...Ne yapıyor dersin? 3 ay annesiyle küsüyor, annesinin evinde olduğu diğer kız kardeşi aradığında annem napıo nasıl asla demiyor, hal hatır sormuyor...Annesi o lafı dedi diye...Sonra barıştılar biranda 180 derece döndü annesi başının sultanı oldu..Dengesiz