- 19 Kasım 2016
- 203
- 127
- 18
- Konu Sahibi karanlikgunler
-
Bu ne saçma düşünce böyle. Elalem görsünmüş.... Şimdi üzüntüsünden böyle diyor. Seni o evde yaşamaya ikna etsin o eve gir ondan sonra gör ondaki değişimi. Köprüyü geçene kadar misali yanibana buraya gelin gel elalem onu gorsun mutsuzum dersen alip senide gidecegim diyor
Bu hesaba göre kaç yıl oturmanız gerekecek orada?ayda iki bin bize kalir altin alir koseye atariz diyor ew almak icin.
9 ay iste.5 bini odendi esyaninBu hesaba göre kaç yıl oturmanız gerekecek orada?
Hep olumsuz konuşmakta istemiyorum ama sizin sadece kendinize ait bir hayatınız olacağını hiç sanmıyorum. O para mevzuları hiç düşündüğünüz gibi olmaz. 2000 falan atamazsınız.9 ay iste.5 bini odendi esyanin
Ya isin koptugu nokta maddi aslinda.bana gecinemeyiz diyor.ikimizde bir bucuk maas aliyoruz 15 milyar esya borcu var diyor.bu bizi zorlamaz ayda iki bin bize kalir altin alir koseye atariz diyor ew almak icin.diger turlu 800 kira elektrk falan bin lirayi buluyor.bari esya borcu bitsin diyor ozel sektordeyiz birimizden biri isten ciksa hastalansa napacagiz diyor.
Bende ondan korkuyorum zaten.o yuzden istemiyorum.bi yandan da bu kadar yalvarmalari normal mi yani bilmiyorum benim eyvallahim yok biterse bitsin taraftariyim artik.ama hem benim ailem hem onun ailesi niye boyle yapiyolar.bana senin icin niye boyle tas oldu pisman herkes yalvariyo diyolar.arada yanmisliklari dusunuyo nisanlim ben bunlari bile dusunmuyorum bilmiyorum ya delirecegim.bana sen benim oldun ben gozumu sende actim yapamam anla halimden diyor.
canım o aranızda olan seyler için adam ayrılacağını düşünmemiş.Bu konularda aradaki yasanmisliklari dusunmek gerekiyomu.yani nasil soyleyecegimi bilmiyorum uzun bi iliskiydi birbirimizi cok sevdik hep yanyanaydik ve bi takim seyler oldu.yani anladiniz soylemek istemiyorum buna da pismanim zaten ama oldu iste.bana bunlari ben nasil unuturum benim oldun sen nasil boyle gidersin birakma beni bu kadar hayali bu kadar seyi silme diye yalvariyor agliyor.beni arada birakan da bu oldu.ben yapamam boyle bitemez sen bu zamana kaar herseyde bitti dedin ben hep pesinden kostum duzelttim ama bu kez cok ciddi yapma bunu bana diyor.
Tabi korkuyorum kiradan ya birimiz isten cikarsa bisey olursa diye.ama orayida istemiyodum.hala istemiyorum.Peki siz geçinebileceğinizi düşünüyor muydunuz? Bütün bunlar zaten bu tarz kararlar alınmadan düşünülmesi gereken şeyler. Siz kiraya çıkalım derken geçinebileceğinisi düşünmüş müydünüz?
Nişanlınızın haklı olduğu noktalar var ama bu saatten bu kadar tartışmadan sonra da oluru var mı bilemiyorum. Ayrıca bir öyle bir böyle diyen, kim doldurursa onu destekleyen bir insana da ailesi ile aynı apartmanda güvenilmez bence.
Bu konularda aradaki yasanmisliklari dusunmek gerekiyomu.yani nasil soyleyecegimi bilmiyorum uzun bi iliskiydi birbirimizi cok sevdik hep yanyanaydik ve bi takim seyler oldu.yani anladiniz soylemek istemiyorum buna da pismanim zaten ama oldu iste.bana bunlari ben nasil unuturum benim oldun sen nasil boyle gidersin birakma beni bu kadar hayali bu kadar seyi silme diye yalvariyor agliyor.beni arada birakan da bu oldu.ben yapamam boyle bitemez sen bu zamana kaar herseyde bitti dedin ben hep pesinden kostum duzelttim ama bu kez cok ciddi yapma bunu bana diyor.
Bilmiyorum.ailesini tekrar getirecekmis ozur dileyecekmis herkes benden.Tabii ki yaşanmışlıklarınızı düşünebilirsiniz. Yukarıda da söyledim. Hala seviyorsanız ve mutlu olacağınıza inanıyorsanız barışın zaten. Ama geçmişte yaşadıklarınız (kastettiğiniz şey de dahil) geleceğinizi karartmasın.
kanma bunlara özür dilesede. ben olsam karsılarına çıkmam.Bilmiyorum.ailesini tekrar getirecekmis ozur dileyecekmis herkes benden.
yok asla anlatmaz oyle biseyi kimseye.o konudada hic eyvallahim olmadigini bilir yani kendimi mecbur hissetmedigimi bilircanım o aranızda olan seyler için adam ayrılacağını düşünmemiş.
baktın restı cekıyosun yalvarma yoluna gitmiş.
bu arada bu kadar şom ağızlı adam umarım yaşadıklarınızı ailesine ailenize söylememiştir.
aileye gelincede KESİNLİKLE el alemı düşündükleri için evlenmenizi istiyorlar.
sonra,bak nasılda hizaya geldin yapacaklar.
bana kalırsa asla bırlesme.
bu kadar gözün açılmışken dönme.sevgide bir yere kadar.adam kaypak
Sanki artik mutlu bi yuvam olmaz gibi geliyor.yani bunu kabul etmeyeegim.o ewe gelin gitmeyecegim.ama baskasiylada olmaz gibi geliyor.kimseyi kandiripta ben boyle bise yasamadim diyemem.Tabii ki yaşanmışlıklarınızı düşünebilirsiniz. Yukarıda da söyledim. Hala seviyorsanız ve mutlu olacağınıza inanıyorsanız barışın zaten. Ama geçmişte yaşadıklarınız (kastettiğiniz şey de dahil) geleceğinizi karartmasın.
Tabi korkuyorum kiradan ya birimiz isten cikarsa bisey olursa diye.ama orayida istemiyodum.hala istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?