bitti kizlar bozuldu nisanim

Hepsini yaptik hepsini..aileler birlesip konustu tamam denildi.ewe gidince aglamalar yok demeler.anlayissizliklari.bizi hic dusunmediler.canimi yakanda o zaten.severek ayrilmak.bir yil cok ugrastim duzelen bise olmadi.ben kotu oldum babasinin yaptiklarini kaldiramayinca.beni anlamadilar.hicbiri..odamda oturuyorum sabahtan beri belki annem kirk kere girmistir napiosun diye.onlarada bu uzuntuyu bu korkuyu yasatiyorum.yanlarinda aglayamiyorum.cunku onlarda cok ugrastilar.ne diyim ona da bana da ölüm var dilerim pisman olurda beni bulamaz.

Niye ah ediyosun ki.
O bi secenek sunmus sen kabul etmemissin.
O ailesiyle yasayacak birini sende sana ayri bi ev acacak biriyle evlenirsin.
Ortada ah edecek beddua edecek bisey yokki.
Cok seviyosan o senin istedigini kabul etcene sen onunkini kabul etseydin seviyo diyede hersey kabul edilcek degilya senin etmedigin gibi.

Bu arada bir oturmak istememekte cok haklisin ne kadar iyi olunsa da ev ev ustune olmuyor.
Bak onun ailesi baslamis simdiden aglamaya yarin evlendigin de daha kotuleri olurdu kv herseye aglardi.
Bana gore evin ayri bile olsa bu kv evliligin de mutlu olamazdin.

her ser de bir hayır her hayırda bir ser vardır buna boyun egseydin ilerde kimbilir neler olacaktır Rabbim karsına gönlündekinin hayırrlısını versin takma kafana biraz unutmak ıcın bir ugraslar yap bul...

Üzülüyorsun biliyorum ama inan ki bu üzüldüğün o adamla evlenseydin üzüleceklerinin yanında hiç bir şey. Şimdilik üzülme diyemeyiz mecbur üzüleceksin hayallerin yıkılmış ama bunun geçici bir üzüntü olduğunu, hayatını mahvedecek bir şeye evet demekten kurtulduğunu hatırla lütfen.

Ewet haklisin.Allah a kalmis isim.nasip degilmis.

Canım benim hiç üzme kendine en iyisini yapmışsın inan

İyi ki ailen arkanda ya onlar olmasaydı bence artık önündeki güzel günlere bak

Eden buluyor için rahat olsun.

Evlensen cok uzulecektin bu arada tebrik ediyorum gelecegini gorup mantikli karar verdigin icin cunku cogu kisi asktan kor olabiliyor.Uzulme gecer sadece zaman iste.

Cok zormus.dün hissizdim o nefretle.bugun kirgin.yarin daha kotu olmaktan korkuyorum.7 yildir ne hayallerle kurmaya calistigim yuvam bozuldu.boyle adama yaziklar olsun.
en fazla zorlanacagin 1 ay var onunde ama ilerde mutlulugun omur boyu surecek bu adamla inan ki sonun yok bak en ufak bi olayda tercihini ailesinden yana kullandi o 7 yil noldu iliskin icin harcadigin emeklerini hice saydi neden ailesi yuzunden evlenseydin de aynisi olacakti ama sartlar daha zor olacakti onlarin her hatasinda senin yuzunden oldu sende sus aman koca koca insanlar sen duyma onlar cahil ama senin bi hatanda kimse es gecmeyecekti dunyanin en kotu insani ilan edilecektin emin ol senin icin hayirli olan bu

Merhaba ben yeni üyeyim. Bende aynı evi kabul ettim çok sorunlarimiz oldu boşanma noktasina geldik 8 ay ayri geçirdik baba evinde kaldim ben. Simdi tekrar geri döndüm barıştık. Eğer seviyorsan sabret, ben sabrediyorum. Kaynanamla da arayi duzeltmeye çalışıyorum. Vakit geçirmeye çalışıyorum. Birlikte yemeklere yardim ediyorum. Okulum vardi yemeklerde anlaşamıyoduk. Biraktim acikogretime yazilicam 1,5 sene oldu biz ayni evde olali. Sen seviyosan sabret ama ki ayni evde de cok problemler oluyor rahat olmuyor hicbir sey. Sen kararini vermişsin çünkü aynı ev büyük sorumluluk istiyor.

kismette ne var sa o. emin ol Allah senin icin hayirli olani karsina cikarir .elbette mutlu ol sevin diyemem mutlaka uzulup acisini cekiceksindir amaa atlatip onune bakmakta gec kalma.

Şimdi çok mu iyisin. Okulu da bırakmışsın. Kv den yüzünden 8 ay ailenin yanına gitmişsin. Kv ile aranı düzeltmeye çalışıyorsun. Belli ki kv ile kocan seni hizaya sokmuş. Alttan alan hep sen olmuşsun. Eee sen seviyorsun bunları yapıyorsun da peki eşin ne yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…