bitti mi inanmak istemiyorum :(

Ben yeterince acik ve net bir sekilde ne demek istedigimi ifade ettigimi düsünüyorum.:31:
Bu soruna karsilik fazla söze gerek kalmadi cünkü hala daha ne yapmak ile yapmam arasinda celisiyorsun o yüzden ben daha fazla yorum yapmim.:34:

ben neden barıstıgımı acıkladım ama hala alışkanlık falan benim ne yasadıgımı düsündügümü anlattıklarım dahilinde biliyorsunuz nasıl bu kadar ön yargılı konusabiliyorsunuz. bagımlı oldugumu söylemissiniz ve kendimi avuttugumu kendimi neden avutayım . ben alıskanlıklarım yok demedim evet elbette alıstık ama bu sevmiyorum anlamına gelmez degil mi ?? soruyu kafamda karısıklık oldugu icin sormadım ..... hala ayrıl be kardesim falan diyecek misiniz onu merak ettim.... yine de beni dikkate alıp gecenin bu vaktinde yorum yaptıgınız icin çok tesekkür ediyorum. eleştiriye acıgım ama sınırlarımda bellidir.

inşallah canım cok tesekkür ederim. sende benim barısmamın yanlıs oldugunu düsünenlerden misin :S

tamam küfür ağır bişey hiç hoş değil fakat bazen insan öyle bi oluyo ki kendi yaptıklarına şaşırıyo pişman oluyo fakat iş işten geçiyo
bu küfür de olabilir davranışta olabilir sözde olabilir
sonuçta erkek arkadaşın bunu planlayark yapmadı o anki sinirle çııktı ağzından kabul edilebilir değil ama bi sevdayı harcayacak kadarda büyütülecek değil
ben büyük yalanlar büyük saygısızlıklar ve ihanet olmadığı sürece ayrılık olmaması taraftarıyım
çünkü sevgi ha deyince bulunan bişi değil
tekrr mutluluklar

tamam küfür ağır bişey hiç hoş değil fakat bazen insan öyle bi oluyo ki kendi yaptıklarına şaşırıyo pişman oluyo fakat iş işten geçiyo
bu küfür de olabilir davranışta olabilir sözde olabilir
sonuçta erkek arkadaşın bunu planlayark yapmadı o anki sinirle çııktı ağzından kabul edilebilir değil ama bi sevdayı harcayacak kadarda büyütülecek değil
ben büyük yalanlar büyük saygısızlıklar ve ihanet olmadığı sürece ayrılık olmaması taraftarıyım
çünkü sevgi ha deyince bulunan bişi değil
tekrr mutluluklar

çok şükür benimle aynı düsünen birini buldum. birbirimizin hatalarını düzelterek yanlıslarını gösterek birbirimizi tamamlıcaz bütün ilişkilerde böyle değilmidir. sonucta bana her dakika küfür eden bir insan degilki ki zaten ailesine falan cok saygılı bi insan ben bazen sakasına e sen bana elde kaldırırsın artık dedigimde ALLAH korusun ben babamdan görmedim benimde ablam var diyo.

benim ünivrsitede arkadsım vardı 1bucuk yıllık sevgilisi vardı çocuk bunu eften püften sebeplerle dövüyodu kız ayrılıyodu barısıyodu aglıyodu cocuk en sonunda bi gün gizlice okula gelmiş bos bi sınıfa cagırmıs kızı kızın bilmedigi 2.hattı var diye tekme tokat dövmüstü kızın agzı burnu kan icindeydi kız sonra okulu bıraktı bilmiyorum amaayrılmıslardır heralde o bile sns veriyosa...

tesekkür ediyorum canım yanımda oldugun icin..ben çok sabırlı ve bagıslayıcı bi insanım kin tutamıyorum iyimi kötümü bilmiyorum ama..

ben neden barıstıgımı acıkladım ama hala alışkanlık falan benim ne yasadıgımı düsündügümü anlattıklarım dahilinde biliyorsunuz nasıl bu kadar ön yargılı konusabiliyorsunuz. bagımlı oldugumu söylemissiniz ve kendimi avuttugumu kendimi neden avutayım . ben alıskanlıklarım yok demedim evet elbette alıstık ama bu sevmiyorum anlamına gelmez degil mi ?? soruyu kafamda karısıklık oldugu icin sormadım ..... hala ayrıl be kardesim falan diyecek misiniz onu merak ettim.... yine de beni dikkate alıp gecenin bu vaktinde yorum yaptıgınız icin çok tesekkür ediyorum. eleştiriye acıgım ama sınırlarımda bellidir.

Yok canim rahat ol sen iyi olur allahtan kötü olur kuldan.Ben yazilarini okuyarak yorumumu yaptim zaten.Hersey umdugun gibi olur umarim

canım senin yaptığın ayrılık hatasını bende sevgilim de çok yapıyorduk. ben o hatayı fark ettim ve "ayrıldım" kelimesini kullanmaktn vazgeçtm. yalnız sevgilim "ayrıldım" demiyordu ve benim ondan en cok ilgi beklediğim zamanlarda "istersen biraz yalnız kal kafanı dinle 1 hafta msj atmıyım" gibisinden seyler söylüyordu. bazen yeri geliyodu istersen ayrıl diyordu. benim cok kötü bi huyum var sinirlendiğimde haklıda olsam haksız da olsam çeneme engel olamıyorum :25: sevgilimi uyardım. bana böyle durumlarda ayrılıktan bahsetmemesini söyledim. bende tartışmalarda çeneme hakim olmaya çalışıyorum :24: çok şükür uzun zamandır tartışmıyoruz :nazar: ne kadardır birliktesiniz dersen biz de 5 yılı geride bıraktık. o yüzden seni anlıyorum. insan 1 kalemde silip atamıyor. hele hele böyle küçük problemlerde.. yalnız bu ilişki sadece senin ayakta tutmanla yürümez sevgilinin de çaba sarfetmesi lazım. tabi bi de kendinden 1,5 yaş küçük olduğunu yazmışsın. bunu da gözardı etmemek lazım. erkekler daha geç olgunlaşıyorlar.. bu yüzden senin gösterdiğin sabrı göstermesi biraz zamanla olur :61: hani derler ya deli çağ diye :1: bence o yüzden senin kadar olgun düşünemiyor.. tabi yine de sen benden daha iyi tanırsın ..

neyse.. konunu okuyunca biraz içinde bizi gördüm yorum yapayım dedim :9:
umarım hayatınızın bundan sonrası hep mutlu geçer :16:

çok şükür benimle aynı düsünen birini buldum. birbirimizin hatalarını düzelterek yanlıslarını gösterek birbirimizi tamamlıcaz bütün ilişkilerde böyle değilmidir. sonucta bana her dakika küfür eden bir insan degilki ki zaten ailesine falan cok saygılı bi insan ben bazen sakasına e sen bana elde kaldırırsın artık dedigimde ALLAH korusun ben babamdan görmedim benimde ablam var diyo.

benim ünivrsitede arkadsım vardı 1bucuk yıllık sevgilisi vardı çocuk bunu eften püften sebeplerle dövüyodu kız ayrılıyodu barısıyodu aglıyodu cocuk en sonunda bi gün gizlice okula gelmiş bos bi sınıfa cagırmıs kızı kızın bilmedigi 2.hattı var diye tekme tokat dövmüstü kızın agzı burnu kan icindeydi kız sonra okulu bıraktı bilmiyorum amaayrılmıslardır heralde o bile sns veriyosa...

tesekkür ediyorum canım yanımda oldugun icin..ben çok sabırlı ve bagıslayıcı bi insanım kin tutamıyorum iyimi kötümü bilmiyorum ama..

Üni. deki arkadasınız daha kötü seyler yasamıs oldugu halde sans veriyorsa benim yasadıgım ne ki deyip kücümsemeyin.
O kız nasıl bir insanmıs cözemedim zaten ben hic mi kendisine saygısı yokmus ???
Beni dövecek insanı pisman ederim süründürürüm ben insallah oda öyle yapmıstır..
Aranızdaki sorunları halletmenize sevindim.
Küfür falan gercekten hic hos seyler degil hadi bir anda agzından cıktı keske sizi orda bırakıp eve gitmek yerine arkanızdan gelseydi görüsmek istediginizi söylediginizde kendini haklı gibi naza cekmeseydi.
Herkes bir sansı hakeder diye düsünüyorum.
Umarım kıymetini bilir bu tek sansının..

Son düzenleme:
Canım sen kararını vermişsin zaten boşuna bizim ne düşündüğümüzü sorup kafanı bulandırma artık.

pardon ama sevgilim bana "s... git" diyecek ve ben daha onun yüzüne bakacağım... bu ne iğrenç bir konusma şeklidir?

bencede bekarken bunu söyleyen evlendikten sonra ana avrat düz gider herhalde.sana o lafı söylediğinde neden yüzüne tükürüp terketmedin de gidip bide durakta bekliyorsun geri gelmesini.geri gelse ayaklarına kapansa ne yazar yaa.bıçakla keser gibi kes at gitsin...

bencede bekarken bunu söyleyen evlendikten sonra ana avrat düz gider herhalde.sana o lafı söylediğinde neden yüzüne tükürüp terketmedin de gidip bide durakta bekliyorsun geri gelmesini.geri gelse ayaklarına kapansa ne yazar yaa.bıçakla keser gibi kes at gitsin...

kes at diyen arkadaslar çok merak ediyorum siz kendiniz hiç böyle bi kalemde sildiniz mi ??

kes at diyen arkadaslar çok merak ediyorum siz kendiniz hiç böyle bi kalemde sildiniz mi ??

bu konu bence öyle hafife alınacak basit sayılacak bişey değil.
valla siz bilirsiniz.daha evli değilken böyle oluyorsa evlendikten sonra eşim bana şöyle dedi böyle küfretti ne yapmalıyım diye çok konular açarsınız.
hem madem buraya konu açıyorsunuz neden olumsuz şeyler duymak istemiyorsunuz.neden güzel olmayan bir olaya güzel şeyler yazalım ki.

yoruma ve eleştriye açıgım fikirlerinize saygı duyuyorum. yaklasık bi haftadır barısıgız ve affettigim icin bi an bile pisman etmedi beni. hayatta herkes bi sans hak eder siddet ve aldatılma olmadıkca bi birlikteligi bitiremem ben benim hayata bakısım böyle ...

arkadaslar ara ara bu topikte yazdıklarınızı okuyorum ve gercekten çok etkileniyorum unutamıyorum bana söyledigi lafı ufacık seylerde bile yüzüne vuruyorum soguyorum sanırım onada söledim ne yapsam eskisi gibi olmuyor.. bu ara kafama cok takıyorum bu küfür lafını ve ben nedense ablasına bunu söylemek istiyorum cünkü o ailesinden çok cekinir abla kardesiniz bana bir laf söyledi affettim ama yediremiyorum 3yılını gecirmis seviyorum dedigi bi kıza s.. git dicek kadar terbiyesiz bi erkek bence bunu bilmelisinz ben veremedim terbiyesini belki siz verirsiniz sklinde birsey yazmak istiyorum ve eminimki ablası bunu annesine de anlatır ve o cok sinir olur utanır neden anlatıyosun diye blkide benden ayrılır ama benim içimde kalmamıs olur o lafı yediremiyorum.. kızlar sizce ne yapaym öle bi msj atayım mı suanki durumunuz ne erkek arkdsınla derseniz kıskançlık krizlerine gigrdi bende dünden beri mesaj atmıyorum kendisine bi ders vermek gerek artıkk....

Sevgilinizin yaşını bilmiyorum ama herhalde 9 değil. Ne yani annesine,ablasına şikayet edince odaya mı kitleyecek de cezasını verecek? Evlatlar adam öldürse anneleri gene de onlardan vazgeçmez, her daim sever, kollar, "yapmış bir yanlış" der.Heleki bir kıza küfür etmiş diye bu yaşta sopalayacak (hangi yaşta sopa ile adam edilir o da ayrı ), adam edecek, kınayacak, aileden aforoz edecek hali de yok.
Sevgilisini hamile bırakmış erkek anneleri bile "oğlumla beraber olmasaymış, aklını başına devşirip yatağına girmeseymiş" diye evlatlarının yanında olurken bir küfür yüzünden ne yapabilir ki?

Benim baştan beri fikrim; bu insana yani sevdiği kıza küfür edecek kadar saygı duymayan bir kişiye Allah'ın selamının bile verilmemesi yönündeydi.Bence yol verin gitsin.Köpeklere de ekmek verin ve anasıyla, danasıyla uğraşmadan "Şükür, başımdan bir bela gitti" deyin, yeni bir yol çizin kendinize.

Yeni uğraşlar belki bir hobi kursu bile kafanızı oyalayabilir, yeni insanlarla tanışmanıza ve mutlu başlangıçlar yapmanıza yardımcı olabilir.

Bence en büyük ceza unutmaktır.Öylesine silip geçin ki, en büyük cezayı böylesine unutularak yaşasın.

Son düzenleme:
şikayet amaçlı degil benim düsüncem onu utandırmak onun alesiyle ilişkisi bambaska ablası yas farkıdan annesi gibi yada abisi baba ve onlar beni cok severler.. ben abisine söylesem böyle birseyi bilmiyorum ne olur zaten bende affettim yutmaya calsıtım ama yapamadım olmuyor.. bugün tam 5tane kursa yazıldım 2si basladı 1 i subatta baslayacak diger 3ü icin gün belirlicez gruptakilerle bakalım hayırlısı:)

Okurken bir tek şey düşündüm''o 3 yıl nasıl geçti acaba''
Haftada bir görüşüyorsunuz ve sana böyle davranmasına göz yumup affediyorsun.
küfür ediyor,bitmesini istiyor,
''köpek gibi özür diliyceksin,yalvarıcaksın''diyor.
Ve sen hala ''bir kalemde sil diyenler çok merak ediyorum,siz böyle mi yapıyorsunuz?''
diye soruyorsun.Bir düşün istersen sana onurunu hiçe saymamanı,kendini ezdirmemeni,
Şimdi buna izin verirsen ardının geleceğini ve kendini değersiz hissettiriceğini söyleyenler mi suçlu?
Yoksa bütün bunları affedip senden farklı düşünenlere çıkışan sen mi?
Seni suçlamıyorum 3 yıl bu ve benzeri olaylarla bu noktaya gelen bir ilişkiyi,
benimsemişsin.Ondan sonrası olmaz ya da zor olur diye düşünebilrsin.
ama madem ki bir hata yapıp,böylesine haklıyken özür diledin,
üstüne o küfürü ve o çirkin davranışı affettin,bundan sonrasıyla ilgili kurallarını
keskin bir çizgiyle çek ki bir parça da olsa düzeltsin kendisini arkadaşın.
Şunu da unutma en salon erkeği bir adam bile evlendikten sonra aynı evin içinde,
o kibarlığını bırakabiliyor.kaldı ki burda konusu geçen kişi daha flört aşamasında,
seni hırpalayıp küfür ediyor.Kendi değerini sen belirleyip karşındakine anlatmazsan,
o hiç anlamaz ve böyle devam eder ilişkiniz.

Back
X