bitti mi inanmak istemiyorum :(

sana kufur ederek o lafı soyluyor bı de sız özür mesajı atıyorsunuz çook ilginç bu nasıl sevgi ,aşk ilişki çok ayakaltı olmuş sana saygısı olsa onu gectım sevgısı olsa küfür eder mi ..oldum olası gıvıgımdır küfür eden erkeklere

Belli ki ayrılmayacaksın o yüzden kendine uğraşlar bul ki işler daha da sarpa sarmasın. Sen onu boğdukça o daha çok kaçacak. Ama kalması mı iyi acaba kaçması mı onu da iyi düşün. Bir insan sana saygıyı elden bırakmışsa ne yapsan geri getiremezsin. Bir de şu var son sevgilimiz hep en iyisidir; ama kötünün iyisini olup olmadığını ayırt etmek gerekir. İnsan maksimuma ulaştım sanıyor bulunduğu noktada. Aslında öyle değil.

burda herkes bana yapılsa yol verirdim bana yapılsa diye hep konusuyor bende böyle bi konu okusam derdimki yol ver gitsin cekmeye degmez. .ama gercek öyle degil bi anlık hatayı 3yıla degisemem ben en azından 2, sansı vermeye layık gördüm karsımdaki kişinin yaptıgı çok igrenç birsey onu her fırsaatta yüzüne vuruyorum zaten ama onun o kadar iyiligini o kadar sevgisini gördüm ki cevremdeki bi çok kişi kıskanır bzi ya ben onun bana davranıslarını kıskanıp sevgilisinden göremeyince tartısanları bile tanıyorum. lütfen bu kadar bitirmek için bakmayın süründürmeye gelince evet en beter sekilde süründürücem ayrıca ben onu bogmuyorum o bana gelmedikçe ben adım atmam o da bundan sikayetci zaten hayatındaki bi cok insanı cıkarttı benim yüzümden tamam yanlıstı ama bitirmek kolaymı off cok kafam karıstı :S

dün çok ısrar etti bugünde görüselim çok özledim seni dedi bugün görüstük belliki hatasını anlamıs bana bambaska bi ilgisi vardı kırmaktan korkuyodu belli. ben sakasına ona gerizekalı sevgilim derdim hep bugünde söyledim hayır artık sakada olsa böyle seyler söylemicektik hani dedi sasırdım . ayrılayım tamm ama sonra ne olacak ikimizde seviyoruz acı cekicez bi süre hayata küsücez baskalarıyla denicez olmucak biz yine bi araya gelirdik..

aldatma konusuna gelince ben babamı bırakın anneme bile güvenmiyorum ALLAH sasırtmasın ama onun baska biriyle olacagını sanmıyorum gözü dısarda olsa belli olur. yinede yapmaz demiyorum. ama o acıdan bakarsak burada aldatılan bütün kadınlar sevgiliyken sinrle küfür etmis sonra yüzü olup arayamamıs bi şekilde affetmis bu yüzden mi aldatılmıs. şuan mutluyum yarını bilmiyorum aynı hatayı yaparsa yolumu ayırırım ama ben hayatta yıkıcı degil hep yapıcı olmayı sectim kimileri arkadaslarımın bile kullandıgını söyler kimileri gururun yokmu senin ben haytta fedakarlık yapıp aramazdım der ki benim erkek arkadasım bile dedi bunu bana 11yılık bi arkadasımla küsmüstük ilk ben aradım aylar sonra ve suan en yakın dostum oldu . erkek arkdsm niye ilk sen aradın dedi ben aslan burcuyum özelliklerimi tasıyorum ama bitrmek en son tercihimdir. aldatma olmadıktan sonra askın bitmesi yanlıs geliyor bana. bilmiyorum ALLAH hakkımızda hayırlı olanını versin..

burda herkes bana yapılsa yol verirdim bana yapılsa diye hep konusuyor bende böyle bi konu okusam derdimki yol ver gitsin cekmeye degmez. .ama gercek öyle degil bi anlık hatayı 3yıla degisemem ben en azından 2, sansı vermeye layık gördüm karsımdaki kişinin yaptıgı çok igrenç birsey onu her fırsaatta yüzüne vuruyorum zaten ama onun o kadar iyiligini o kadar sevgisini gördüm ki cevremdeki bi çok kişi kıskanır bzi ya ben onun bana davranıslarını kıskanıp sevgilisinden göremeyince tartısanları bile tanıyorum. lütfen bu kadar bitirmek için bakmayın süründürmeye gelince evet en beter sekilde süründürücem ayrıca ben onu bogmuyorum o bana gelmedikçe ben adım atmam o da bundan sikayetci zaten hayatındaki bi cok insanı cıkarttı benim yüzümden tamam yanlıstı ama bitirmek kolaymı off cok kafam karıstı :S

dün çok ısrar etti bugünde görüselim çok özledim seni dedi bugün görüstük belliki hatasını anlamıs bana bambaska bi ilgisi vardı kırmaktan korkuyodu belli. ben sakasına ona gerizekalı sevgilim derdim hep bugünde söyledim hayır artık sakada olsa böyle seyler söylemicektik hani dedi sasırdım . ayrılayım tamm ama sonra ne olacak ikimizde seviyoruz acı cekicez bi süre hayata küsücez baskalarıyla denicez olmucak biz yine bi araya gelirdik..

aldatma konusuna gelince ben babamı bırakın anneme bile güvenmiyorum ALLAH sasırtmasın ama onun baska biriyle olacagını sanmıyorum gözü dısarda olsa belli olur. yinede yapmaz demiyorum. ama o acıdan bakarsak burada aldatılan bütün kadınlar sevgiliyken sinrle küfür etmis sonra yüzü olup arayamamıs bi şekilde affetmis bu yüzden mi aldatılmıs. şuan mutluyum yarını bilmiyorum aynı hatayı yaparsa yolumu ayırırım ama ben hayatta yıkıcı degil hep yapıcı olmayı sectim kimileri arkadaslarımın bile kullandıgını söyler kimileri gururun yokmu senin ben haytta fedakarlık yapıp aramazdım der ki benim erkek arkadasım bile dedi bunu bana 11yılık bi arkadasımla küsmüstük ilk ben aradım aylar sonra ve suan en yakın dostum oldu . erkek arkdsm niye ilk sen aradın dedi ben aslan burcuyum özelliklerimi tasıyorum ama bitrmek en son tercihimdir. aldatma olmadıktan sonra askın bitmesi yanlıs geliyor bana. bilmiyorum ALLAH hakkımızda hayırlı olanını versin..

Ben de aldatma ve büyük yalan olmadığı sürece herşeyi affedebilirim herhalde. İnsan çok sinirliyken ağzından küfür çıkabilir. Tabii ki çok yanlış ama telafisi var. Sonuçta insanız kusursuz olamayız. O da senin hatalarını telafi edecek bu böyle...

ah ah keşke benimde eski çıktığım beni umursasa o kadar şey yazdım bir cvp verse bende ona kızgın anımda küfür ettim küfür dediysem afedersin ök.z dedim ayrılmıştık zaten onsuzluk çok zor geliyordu.msnde nbr nasılsın muhabbeti hep vardı...sonunda kızdım.söyledim onu kendileri aslan burcu o kadar ayrıldık kavga ettik ama barışmayı bildik..şimdi yokmuşum gibi davranıyor..hiç bir şey ama hiç bir şey yapmıyor...onun içinde olmayı neler düşündüğünü o kadar çok bilmek isterdim ki ama bilemem ne yazık ki artık benim umudum ona dair hayallerim ne varsa bitti bitmek zorundaydı..ama keşke her ayrılık ayrılık olsaydı ama her ayrılık ayrılık değil ne yazık ki seven için yani..sadece onu onsuz yaşıyorsun..bu ne kadar zor olsada:59:

ah ah keşke benimde eski çıktığım beni umursasa o kadar şey yazdım bir cvp verse bende ona kızgın anımda küfür ettim küfür dediysem afedersin ök.z dedim ayrılmıştık zaten onsuzluk çok zor geliyordu.msnde nbr nasılsın muhabbeti hep vardı...sonunda kızdım.söyledim onu kendileri aslan burcu o kadar ayrıldık kavga ettik ama barışmayı bildik..şimdi yokmuşum gibi davranıyor..hiç bir şey ama hiç bir şey yapmıyor...onun içinde olmayı neler düşündüğünü o kadar çok bilmek isterdim ki ama bilemem ne yazık ki artık benim umudum ona dair hayallerim ne varsa bitti bitmek zorundaydı..ama keşke her ayrılık ayrılık olsaydı ama her ayrılık ayrılık değil ne yazık ki seven için yani..sadece onu onsuz yaşıyorsun..bu ne kadar zor olsada:59:

sizin adınıza gercekten çoook üzüldüm duygularınızı anlıyorum ve haklısınız ayrılınca birsey çözülmüyor sadece onu onsuz yasıyoyrsun o benim ailemden biri gibi annnem gibi babam gibi kardesim gibi insan kardesine kızınca adi bile diyebiliyor günlerce konusmuyorsun ama sonucta kalp affediyor bende öyle kızdım küstüm ama yapamadım onun icin degil kendim icin bitirmedim. bana çok kızan insanlar var ne kadar gurursuzmus diyenler ama ben burda her yasadıgımızı her anımızı anlatamam ki yasamadan benim gururumu yargılayamaz kimse. arkadasım bence erkek arkdadasında benim gibi ilgi bekliyor bende aslan burcuyum inanılmaz derece hakim olabilirim duygularıma ama ben istersem hakim olurum mesela eger erkek arkdsm bana öyle dakka bası mesaj atmasa ben bi yılda gecse elime telefonu alıp bos mesaj bile atmazdım. ama o pes etmedi en azından bana küfür etti ama pişman oldu sende özür dile onu özledigini ve eger seni seviyorsa onu aramanı bekledigini söyle kısa ve net konus ve bekle ALLAH yardımcın olsun canım..

Ben de aldatma ve büyük yalan olmadığı sürece herşeyi affedebilirim herhalde. İnsan çok sinirliyken ağzından küfür çıkabilir. Tabii ki çok yanlış ama telafisi var. Sonuçta insanız kusursuz olamayız. O da senin hatalarını telafi edecek bu böyle...

söylediklerinize aynen katılıyorum kimse dört dörtlük mükemmel değilldir bende o da siz de hepimiz hata yapabiliriz bende sinirle ona senden nefret ediyorum senin bana dokunmana tahammül edemiyorum elini cek dedim eger o bana bunu söyleseydi kendimden yüzde yüz emindimki birdaha ona dokunmaya elim varmazdı ama o beni hemen affetti.. evet belkide en iyisi o degildir ama en iyisini ararken elimdeki mutluluklarıda kaybetme riskini göze alamıyorum ben yapamıyorum.. karsılıklı AŞK herseyi affeder bana göre..ama tabiki aldatma dısında.........

lütfen kusura bakmayın ama size yapılan bu hakaretleri hak ediyorsunuz
böyle bir adamla hiçbirşey olmamış gibi oturup tavla oynayabiliyorsunuz

hiç kimse böyle cirkin birseyi hak etmez bende haketmiyorum sizde... o kişi benim iyi kötü anlarmı paylastıgım insan affettim affetmek bu kadar zormu sizin icin ?? hiç birsy olmamıs gibi degil 3gün binlerce mesaj özür vs den sonra görüsüp konusup yeniden isteklerimize göre yeni bi sayfa acarak baslamaya karar verdikten sonra oynadık . tartısma tavla yüzünden çıkmıstı ve o dakendince telafi etmek istedi. bi adım attı hayır oynamıcam deyip surat asarak ne kadar ileri yol gidebilirdimki ????

Aynı durumdayız. 1 senedir işe girmeye çalışıyorum düzgün bir yerde. :S

ewet canım bende is arıyorum ama henüz bulamadım düzgün bir is. fakat ben öyle bos oturmuyorum ananem var ileri safhada alzheimer hastası haftada3 4 güngündüzleri tek basıma diger günler annemle birlikte ona bakıyorum o zaten bütün günümüzü dolduruyo. bunun dısında keman kursuna ingilizce kursuna gidiyordum ama bu arada bırakmak zorundakaldım evde kendi capımda devam ettiriyorum . örgü örmeyi seviyorum öyle gün içinde oyalanıyorum iste :D

Benim sana verebileceğim tek tavsiye her tartışmada hadi bitti ayrıldık deme. Yıkıcı değil yapıcı ol. Ufak hatalara karşı hoşgörü göster. Sen böyle yaparsın erkek arkadaşın da kendini düzeltmek isteyecektir birçok konuda.

ewet canım bende is arıyorum ama henüz bulamadım düzgün bir is. fakat ben öyle bos oturmuyorum ananem var ileri safhada alzheimer hastası haftada3 4 güngündüzleri tek basıma diger günler annemle birlikte ona bakıyorum o zaten bütün günümüzü dolduruyo. bunun dısında keman kursuna ingilizce kursuna gidiyordum ama bu arada bırakmak zorundakaldım evde kendi capımda devam ettiriyorum . örgü örmeyi seviyorum öyle gün içinde oyalanıyorum iste :D

Ben de Kpss atamaları başlasın diye bekliyorum. Geçmiş olsun canım ananene :( Çok zor bir hastalık olduğunu duymuştumm. :(

aradan birkac gün gecmis.. bi yenilik var mi? aradi mi hic?
seni cok iyi anliyorum.. daha iki ay önce benimde 2senelik bir birlikteligim bitti :( beni geri döndürmeye bile ugrasmadi.. hala canim cok yaniyo :14:
ama giden geri gelmiyo.. bende basta kabullenemedim.. ama zaman gectikce insan kabulleniyo..:43:

biz barıstık canım o görüsmek istedigiin yüz yüze konusmak istedigini söyledi bi kac defa sonra düsündüm sessiz kalarak bi yere varamıcamızı biliyordum en azından beni ilişkimde böyle. mesaj attım görüselim ama yarın dedim birde ben daha beklerdim ama annemin isleri vardı ananem hasta biri evde kalıp bakmak zorunda. bi tek salı bos gibi gözüküyordu eger ertelersem cumartesi gününe kadar ertelemeliydim beklemedim.görüstük kızdıgımız kırıldıgımz seyleri konustuk beklentileriimizi konustuk ve yeni bi sayfa actık çok sükür simdi cok mutluyum umarım sizde halledrsiniz canım ama ALLAH hakımızda hayırlısını versin. ben hep bunu söylerim ozmnda dua ettim hayırlı olan olsun dedim barstık. ben küçükken bile dua ederdim evlencgm insanı küçük yasta tanıyıp ömrümü onunla gecireyim diye dualarım kabul oldu karsıma o cıktı onunda duaları hep aynıymıs bi kişi olsun herseyi ilk beraber yasayıp beraber tadalım ögrenelimmis. ALLAH ıma binlercekez sükür ediyorum. bi ömür beraber olmaya söz verdik daha ilk tanıstımız zamanlarda yemin etti senden baska ten haram olsun diye bende ona yemin ettim . insallah hayırlı olan olur hayatımızca tatlımm. kendine iyi bak dertlesmek istediginde her zaman dinlerim...

Benim sana verebileceğim tek tavsiye her tartışmada hadi bitti ayrıldık deme. Yıkıcı değil yapıcı ol. Ufak hatalara karşı hoşgörü göster. Sen böyle yaparsın erkek arkadaşın da kendini düzeltmek isteyecektir birçok konuda.

kendime söz veriyorum birdaha ayrılalım demicem diyorum ama cıkıyo agzımdan geri adımda atamıyorum ama artık daha dikkatli olcam canımm...

bugün 2. sansi veren yarin 3.sans yine yine verir sonucta sen onun burnundan fitil fitil cikarticaksin:37: kardesim sen kendini avutuyorsun bagimli olmussun göze alamiyorsun bunun adinada ask diye kandiriyorsun kendini ayni sekilde aldatma konussundada cünkü görücek bilincte degilsi.Sorun olan zaten aliskanliklarindan cok karakteri bu da degismez :49:

su anki yasadiklarin bunda sonra yasanacaklar habercisidir

bugün 2. sansi veren yarin 3.sans yine yine verir sonucta sen onun burnundan fitil fitil cikarticaksin:37: kardesim sen kendini avutuyorsun bagimli olmussun göze alamiyorsun bunun adinada ask diye kandiriyorsun kendini ayni sekilde aldatma konussundada cünkü görücek bilincte degilsi.Sorun olan zaten aliskanliklarindan cok karakteri bu da degismez :49:

su anki yasadiklarin bunda sonra yasanacaklar habercisidir

diyelim ki haklısınız ne yapmamı önerirsiniz ????

yaşını merak ettim o yüzden sordum
barışmışsınız mutluluklar dilerim:71:
inşallah daha byüük sorunlar yaşamazsınız

Back
X