bitti mi inanmak istemiyorum :(

kanuşmalımıyım ne demek canım anlamadım aynen böyle mi yazmış:50:

yok ben sana soruyorum konusmalımııım yoksa sessiz mi kalmalıyım bilmiyorum bu sekilde araya sogukluk girermi her tartısmada böyle küsmek alıskanlık olurmu diye düsünüyorum bi süre sonra böyle sessiz kalmalırımın sonundada nasılsa barıscak olarak alıskanlık yaparmı bu da kafam cok karısık.. bi gün görüsüp konuslaım demisti bende senin dedigini yazdım daha düsünecek ne var böle küsmü kalıcaz dedi ama özür falan dilemiyor ben hatalıyım gibi algılıyo onun derdi tavla oynamadım diye küstü benle ayrılıgı oyuncak yaptın hwer tartısmada ayrılalım diyosun düzel baska bisey yok..

yok ben sana soruyorum konusmalımııım yoksa sessiz mi kalmalıyım bilmiyorum bu sekilde araya sogukluk girermi her tartısmada böyle küsmek alıskanlık olurmu diye düsünüyorum bi süre sonra böyle sessiz kalmalırımın sonundada nasılsa barıscak olarak alıskanlık yaparmı bu da kafam cok karısık.. bi gün görüsüp konuslaım demisti bende senin dedigini yazdım daha düsünecek ne var böle küsmü kalıcaz dedi ama özür falan dilemiyor ben hatalıyım gibi algılıyo onun derdi tavla oynamadım diye küstü benle ayrılıgı oyuncak yaptın hwer tartısmada ayrılalım diyosun düzel baska bisey yok..

bence buluşup konuşmanız en iyisi ve bence sen ahatanı kabul edersen o da hatasını kabul edecektir tabi sen kızıp bağırıp damarına basmazsan emin ol o da senden özür diler o zaman ayrıca bencede her kavgada tmm ayrılalım denmemeli şimdi sinirliyiz sonra konuşalım demeli taraflardan biri çünkü dediğin gibi ilişkide soğumalar olur böyle böyle

Canım madem o senin hala tavlaya kızdığını zannediyor sen de açıkça yaz. Bana böyle böyle küfür ettin, çok ağır geldi, hiç yakışmadı bizim aşkımıza falan yaz. Yoksa anlayacağı yok baksana.

msj attım yarın müsaitmisin diye uyums galiba caldırdım nolduki yazmıs görüssek görüselim yarın dedim bilmiyom blli olmaz dedi ukala bende bi daha msj atmıcam kararını ver yazdım yarın olmadan birsey diyemem dedi isin mi var dedim cvp bklyrm bakalım blkide gelcm derim gitmem

msj attım yarın müsaitmisin diye uyums galiba caldırdım nolduki yazmıs görüssek görüselim yarın dedim bilmiyom blli olmaz dedi ukala bende bi daha msj atmıcam kararını ver yazdım yarın olmadan birsey diyemem dedi isin mi var dedim cvp bklyrm bakalım blkide gelcm derim gitmem

Ben artık buna pessss derim

Bak canım senin yapman gerekeni o yapmış o seni süründürmeye çalışıyor gördün mü naz a çekiyor kendini ben demiştim hiç msj atma diye şimdi resmen seni kabul etmedi ahh beni dinleyip sessiz kalsaydın herşey daha farklı olacaktı

ewet arkadaslar dün gece saat 2de ona msj attım hayattında en nefret ettigi sey uykusundan uyandırılmaktır biliyorum ve ona inadıma gece msj attım kararlastırtdım isi varmıs erteledi buguün görüsecektik. dün gece saat 5e kadar konustuk özür diledi erkekik damarına basmısım ama bana birdaha benim yanımda baskasına bile küfür icerikli bi söz söylemeyecek söz verdi. arada tartıstık. ama uykudan uyandıgı icin cok sinirliydi yarın sakin kafayla konusurzz dedi bende uyumucaksın dedim o yüzden biraz agresifti sessiz kaldıgım zamnlarda beni özlemis ama o da kırgınmıs benden bi adım beklemis. bugün görüstük arada sogukluk vardı ben elimi tutmasın diye cebimden cıkarmadım kafamı kaldırıp yüzüne bakmadım benim banka isimi halettik sonra o kendine alısvers yaptı gittik bi kafede yemek yedik sonra konstuk onun kızgınlıgı her tartısmada gitmekle ayrılıkla tehdit ediyomusum ilişkimzn gelecegyle güvenini yitiriyormus hep ayrılmaya getiriyormusum isi bana küsmeni kırılmanı anlarım ama ayrılırım demen beni sogutuyo dedi bundan sonra ayrılırız deme dedi konustuk sakalar yaptı sonra tavla oynamya götürdü hatasını telafi etcek ya gittik bana yenilirsin senle oynamam demisti ya ben bunu 6 2 yendim bir de öle normal degil mars ederk yendim ve dedim ki ben bana mars olanla oynamm ögren öle oynarız dedim kapak oldu. ona olan nefretim gecmedi. ondan ayrılarak onu rahat bırakmıcam. simdiki hedefim onu süründürmek istediginde görüsmücem arkadslarıma daha cok vakit ayrıcam ve arkadslarımnı yanında mesaj atmıcam kurslara yazılcam vaktimi doldurcam onun canını yakıcam etek ve taytt giymeme cok kızar giyicem cıldırtcam onu . ha bide ben cok sogukmusum hep surat asıyomusum gecimsizmisim hevesini kacırıyomusum her seyden bana dokunma diyomusum istegini keyfini kacırıyomusum beyfendiye güler yüz göstermiyomusum herseyi ondan bekliyomusum elini bile tutmuyomusum meger o benden daha cok şikayetciymis simdi msj atmıyorum o atmadan amayarın ilk işim bi kursa yazılmak olucak ve arkdslarımla görscem bakalım bi fikrnz varsa onu cıldırmam için lütfen fikirleriinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

Bu nasıl bir ilişki ben anlamadım!!!
Hakaretler,küfürler havada uçuşuyor sonra da oturup tavla oynanıyor,mars ediliyor bir de!
Şu zamane gençlerini hiç anlamıyorum...

lütfen kusura bakmayın ama size yapılan bu hakaretleri hak ediyorsunuz
böyle bir adamla hiçbirşey olmamış gibi oturup tavla oynayabiliyorsunuz

3 yıldır ve Düne kadar Herseyim, canım, hayatım ,yasama sebebimken bugün benim icin bir yabancı artık.. Küçük tartısmalar gereksiz atısmalar yıprattı herseyi içim o kadar acıyor ki biz bu hale nasıl geldik neden geldik bunumu hakediyorduk bilmiyorum....

ARkadaslar suan o kadar kötüyüm ki nasıl anlatıcam bilmiyorum. hersey o kadar brikmiski dün ufacık sey herseyin bitmesine yetti. suan ne yapıcam bilmiyorum.son görüsmemizi anlatıcam ve ne yapmam gerektigini artık düsünemiorum fikirlerinize ihtyicım var...

Dün görüstük erkek arkadasımla hersey çok güzel basladı ne yapacagımızı konusurken ben dedim yememkten sonra tavla oynamak istiyorum. aman bakarız dedi. sonra ne yiyelim derken ben pizza istiyorum dedi peki dedim gittik daha erken simdi girmeyelim dolasalım dedi peki dedim sonra gidelim yiyeyim dedi peki dedim. her zmn gittigimiz yere gittik normalde üst katta otururduk ama koltuklu masalar doluydu ortada sandalyeli masalar vardı ama dardı dedim alt kat bos orda orutlm indik ama burası yol üstü gelen gecen cok bilmem ne laf yaptı tama mya istedigin yere oturalım dedim oturduk artık dedi . neyse bu konuyu kapttık. kalkalım dedi kalktık sahile gidelim dedi gittik oturalım banka yoruldum dedi oturduk sonra bi anda kalktı kalk dedi biraz daha oturalım güzel burası dedim kalk dedi cekti tamm dedim kalktık baya yol yürüdük kültür parka gittik onun sectigi yerde otruduk yani hep onun fikirleriyle hareket ettik neredeyse 2 sat bos bos oturduk dedim canım sıkılıyo hadi tavla oynayalım o ara annem aradı bisi istedi carsıya dogru gittik ben cok seviyorum tavla biliyor oda bunu . benim okadar ısrarıma ragmen senle tavla oynanmaz gecen hafta oynadık diye her hafta oynamk zorndamıyım birseyi bi kere yapınca hep istiyon ben mecburmuyum dedi sasırdım kaldım cevap vermedim götürdü suratı bi karıs tavla oynafıgımz kafeye ben de gönülsüzsün bi anlamı yok dedim tamm dedi duraga götürmeye kalktı ya insan yok sen istiyosun haftada bir cıkıyoruz oyanalım falan dmedi bende kızdım bu saatte eve gitmem ben sen gidersen git dedim gittim saat kulesinin orda oturdum yanıma geldi her istedigin olacakmı bilmem ne böyle terbiyesiz laflar söyledi kolumu cekistirerek konusuyo bende sinir olurum dokunulmasına sinirliyken elini cek dokunma bana dedim bir daha elimi sürmem sana bilmem neler söyledi sonra biraz tartıstık bu bana söz vermisti erkek sözü senin isteklerinde olcak diye bende senin erkekligin bu kadarmıs demek dedim bi afra tafra yaptı benim erkekligim bu s..git erkegini bul dedi 2 3 kez bende s.git dedigine eminminsin giderim bi daha gelmem dedim eve teminim s. git dedi bende kalktım gittim carsıya normalde arkamdan gelirdi ama gelmedi otobüse binmis ve eve gitmis bense ilk otobüse binmedim blki gelir diye ne kadar salakmısım. sonra mesj attı bnden köpek gibi özür diliceksin yalvarcaksın diye bnde daha önce özür muhabbeti olmustu aramızda özr dilerim yzdım gönderdim böle degil yalvarcaksın falan demis satlerce cevap atmadım sonra bittigini böyle olmayacıgını söyledim düsün hatanı anla dedi bende bugece son yarın bitmis olacak dedim sen bilirsin ddi ben dün gece iyi kötü bütün duygularımı yazdım umursayıp cevap bile vermedi bugün öglen ikide telefonum dokunmatik rehberin basında o var yanlslıkla aramıs bende yemin ettim yalnıslıkla oldu dedim ben seninle konusmuyrm hatanı anla demis bende konucak birsey kalmadı dedim sen bilirsin böyle kavga ederek gelecegimiz yok demis cevap vermedim sen benden mesaj gelecegini biliyorsun o yüzden umursamazsın dedim bu kez ciddi olup msaj atmayacagım son mesajım dedim arkadaslar fikirleriinizi bekliyorum ne yapmam gerekiyor....

bence bıtmemiş sadece burnun surtunsun ıstıo ama o lafından doayı özür dılemesı lazım

aradan birkac gün gecmis.. bi yenilik var mi? aradi mi hic?
seni cok iyi anliyorum.. daha iki ay önce benimde 2senelik bir birlikteligim bitti :( beni geri döndürmeye bile ugrasmadi.. hala canim cok yaniyo :14:
ama giden geri gelmiyo.. bende basta kabullenemedim.. ama zaman gectikce insan kabulleniyo..:43:

Ah canim bizlerin yasina gelince dunya kac bucak goreceksin. O ugruna oldugun bittigin adam yarin bir gun seni aldatirsa sasirma. Kendine hic deger verdirmiyorsun ve malesef farkinda da degilsin. Yerinde olsam dakika durmam oyle birinin yaninda. Kendini en iyilerine layik gormezsen en iyilerinden de bulamazsin. Insallah aklin basina cabuk gelir.

Back
X