bitti mi şimdi

Sağlık sorunu yani ?

Bu durumda herşeyi bir kenara bırakıp kendinle ilgilenmelisin

Bence daha bir şey yazmayım.
Kaçan kovalanır, sende kaç.

o yazana kadar yazmayın. bıktırmışsınız adamı.

hastalık durumu varmış sanırım. tamam geçmiş olsun ama siz de hayatı devamlı diplerde yaşarsanız adam da noluyoruz der. yaşama enerjisi bırakmak lazım karşı tarafa da. sonuçta o da bi insan ve bi hayatı var.

Çok büyük dertlerinizin olması ayrı bir şeydir, bu dertleriniz nedeniyle ,bir insandan sürekli anlayış beklemek, ama o insanın talePlerine sıkıntılarına aynı anlayışla yaklaşmamak ayrı bir şeydir. Sizin bir yandan kıskançlıklarınız tam gaz devam ediyor, öte yandan sürekli aynı şeylerden ve aynı şekilde şikayet ediyorsunuz, adam bazı laflarınızdan yemin edecek kadar bunalıyor, yaPma diyor, şu lafı söyleme diyor, zerre saygı göstermeyiP,umursamayıP aynı cümleleri kullanmaya devam ediyorsunuz. Burada bu kadar insana bu kadar şey yazıP cevaP veriyorsunuz ama ağzınızdan bir kere bile hatalı davrandım lafı çıkmıyor. Bunaltmışsınız, ama bunu görmüyor, anlamıyor, söylendiğinde kabul dahi etmiyorsunuz. Başınıza her ne geldiyse, sebebi de o değil, sorumlusu da o değil. Kaldı ki, tek dert ortağım en büyük destekçim diyorsunuz kendisi için, yani adam elinden geldiğince, gücü yettiğince yanınızda olmuş. Bu adama nasıl davrandım, neler hissettirdim, ettiği yemini dahi önemsemeyecek kadar ne zaman bu kadar benmerkezci oldum da , 3,5 senelik ilişkide bu noktaya geldik diye düşünmüyorsunuz. Bunları yazıyorum, çünkü siz kendi yanlışlarınızı farketmezseniz, üç gün sonra dönse bile, beş gün sonra yine gider. Bence siz önce davranış biçiminizi gözden geçirin. Ama bunu, sürekli kendinize hak vermek için gerekçeler bularak değil, samimi olarak sadece kendi hatalarınıza odaklanarak yaPın.

Bende olsam sürekli depresif ölmek istiyorum yaşamak istemiorum diyen birinden sıkılırdım bir sorun yokken sorun çıkarmaya bayılanlardasın sanırım birşeylere üzülmek ağlanmak için yaratılmış gibi davranıyorsunuz hiç olmazsa onun yanında daha pozitif enerjik olabilirsiniz. Bir de kıskançlık varmış evlenseniz sürekli sizin o halinizi çekecek zaten 3.5 sene idare etmiş sizi artık kendinizi düşünün yaşadıklarını unutun pozitif olmaya çalışın atlatmaya bakın ayrılırsak biterim falan da demeyin biterse biter

Reactions: KV_
ailevi ama ekstrem bi durum. merak ettim. bende ailevi ‘ekstrem’ bi durumu tecrübe ettim maalesef. yaşadıklarım ve hala yaşadığım şeylet hiç ama hiç kolay değil. zaten hayat yeterince zorken birde siz kıskançlıkla bezdirmişsiniz sevgilinizi.
ben yaşadıklarımı hep yakınlarımla paylaştım. paylaşmadığım zamanlarda oldu. çünkü çaresi kesinlikle yoksa bazen paylaşmanında anlmı yok. boş yere insanları da üzmeye gerek yok demi ama. sevgiliniz diye sürekli sürekli sürekli anlayış bekleyemezsiniz ki.

aynen yaaa. hele ki böyle ‘ekstrem’ bi acı yaşıyokrn allah aşkına sevgiliden ayrılmak daha mı çok yakacak canınızı. canınız daha ne kadar yanabilir ki

Sizcede bitmesi için biraz saçma bir sebep değil m. Ya sizi hiç sevmemiş yada blöf yapıyor

Sizcede bitmesi için biraz saçma bir sebep değil m. Ya sizi hiç sevmemiş yada blöf yapıyor
Saatlerdir çevrimiçi. Dayanamadım yazdım direk mavi tik oldu. Cevap yok. Bi 10 dk sonra yine yazdım yine mavi tik. Şimdi baktım hala çevrimiçi.
Benim sayfam açık öyle bekliyor. Hayır yazıyorum cevap vermiyor. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
Eminim yani kimseyle konuşmuyor telefonun başında beni bekliyor kontrol ediyor. Saatlerdir böyle bu durum.
Ne yapacağımı şaşırdım.

Arkadaşım yemininin keffaretini öder, konuşmaya başlar yine. Üzülme bu kadar.

Sağlık sorunu da değil. Çözümü olan bir dert değil derdim. Ailevi.
Sağlık sorunu değilse, erkek arkadaşınızın ailesiyle tanistirabilecek bir aileniz de varsa şu hayatta yaşamak istemiyorum diyebilecek kadar büyük bir sorun yoktur bence.

Kımse sızın kaprıslerınızı çekmek zorunda degıl sevgılınız bıle olsa unutmayın onunda baska bır hayatı var sıze göre uzulup sevınemez bosverın bıtsın zaten

Ne kadardir böylesiniz bilmiyorum ama bana cok yakin biri de devamli "yasamak istemiyorum" gibi cümleler kurar. Siz böyle sözler karsisinda sizi seven insanin ne hissettigini anlamazsiniz. Sizin durumunuz zor olabilir,ama sizi seven insani bir caresizlik icine atiyorsunuz. Ve bu hic bir güzel duygu degil.yapmayin. gerekirse profesyonel yardim alin bu zor zamani atlatmak icin,ama sevdiklerinize böyle yükler yüklemeyin

Saglik sorunu ya da ölüm kalımdan daha buyuk bir problem aklima gelmiyor, zira hayattaki en en en degerli sey saglik. Belki parasal anlamda bir sorundur. Her ne olursa olsun hickimse yaninda surekli depresif surekli olmekten soz eden karamsar birini istemez. Bu karsi tarafi asagi ceken bisey cunku. Birini sevmek demek herseye sonsuz sabir gostermek demek degil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…