- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Sağlık sorunu yani ?buradan yazarak anlatabileceğim birşey değil. Ben bunun kalıcı bir sorun olduğunu da biliyorum. Çözümü yok ve hatta büyüyebilir bile.Bugünlerimi bile arayabilirim.
Ama şuan sevgilim ile ilgili konuma çözüm arıyorum.Bitti mi bitmedi mi bilmiyorum.
Herşeyin üzerine bu belirsizlik çok zor.Dert ortağımdı o benim.
Sağlık sorunu da değil. Çözümü olan bir dert değil derdim. Ailevi.Sağlık sorunu yani ?
Bu durumda herşeyi bir kenara bırakıp kendinle ilgilenmelisin
Bende olsam sürekli depresif ölmek istiyorum yaşamak istemiorum diyen birinden sıkılırdım bir sorun yokken sorun çıkarmaya bayılanlardasın sanırım birşeylere üzülmek ağlanmak için yaratılmış gibi davranıyorsunuz hiç olmazsa onun yanında daha pozitif enerjik olabilirsiniz. Bir de kıskançlık varmış evlenseniz sürekli sizin o halinizi çekecek zaten 3.5 sene idare etmiş sizi artık kendinizi düşünün yaşadıklarını unutun pozitif olmaya çalışın atlatmaya bakın ayrılırsak biterim falan da demeyin biterse biter
Saatlerdir çevrimiçi. Dayanamadım yazdım direk mavi tik oldu. Cevap yok. Bi 10 dk sonra yine yazdım yine mavi tik. Şimdi baktım hala çevrimiçi.Sizcede bitmesi için biraz saçma bir sebep değil m. Ya sizi hiç sevmemiş yada blöf yapıyor
Sağlık sorunu değilse, erkek arkadaşınızın ailesiyle tanistirabilecek bir aileniz de varsa şu hayatta yaşamak istemiyorum diyebilecek kadar büyük bir sorun yoktur bence.Sağlık sorunu da değil. Çözümü olan bir dert değil derdim. Ailevi.
Ee hani?Öğrenmek isteyenlere özel olarak söyleyebilirim.
Teşekkür ederim. Beklemekten başka çarem yok zaten.
Herkeste var onlardan ..ölümden başka herşeyin çaresi var bu hayatta ..Sağlık sorunu da değil. Çözümü olan bir dert değil derdim. Ailevi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?