Bitti sanırım...

Benden ayrılacakmış öyle dedi.
Bu evliliği tek başına yürütemezmiş.
Bir de tek başına yürüttüğünü iddia ediyor.
Ben ne yapim kafayı yedirtti bana resmen
isiracak kopek havlamaz.hic crvap verme sms lerine myatak ayirirsa grc uyu yataginda gitme.evi terketmke istiyorsa gitsin bosver.sen oyle yapptikca daha fazla ustune gider aynilarinia drvam eder sana surekli blof yapiyor seni oynatiyor tehtitlerine kurbam gitme.onemseme

Bencede artık hiç Cvp atma sakın sessiz ol.senin için uğraşmıyorsa sende uğraşma eğer sözünden cayarsan seni felaketler bekliyor bak bende eşimi terketmiştim gece işteyken telefonlarımı açmadı ne arayıp duruyorsun diye bağırdı işine gelmiyorsa kapı orda dedi gittim çocukla 2gün sonra eve döndüm varya evde o nediyorsa o oluyo benim lafımı hiç takmıyor ve halen en ufak tartışmada kapı orda diyo sen düşün bide döndüğünde neler olur özür dilemeden alttan almadan dönme kabus seni bekler haberin olsun sen sessiz kal boşver çalışırsın ailen arkanda ne güzel ben dayakta yedim annem gıkını çıkarmadı kocama

Bana arkadaşım demişti Ceren evden çıkma çıkıcaksan özür dilemezse eve geri dönme yoksa daha kötü şeyler bekliyor seni diye ve dahada kötü oldu bana gelme kal orda dedi takmadı halende fazla takmıyor diyebilirim.önceden kuzu gibiydi

Huhuuuu baristi bizimki gitti kaynanasina))

Elleri kirilsin okuzun.oyle anayi da ben doverim yalniz

Takıntılı hale gelmiş sanırım. Sen 'A' desen, ''ananın canı cıksın'' dedin zannediyor.
Durum ya senin tavırlarından, ya annesinin söylemlerinden ya da kendi algı yapısından oluşuyor.
Gelin-kaynana-oğul sacayağı toplumumuzda bu algı üzerine oturtulmuş maalesef.
Üç ayak içinde en özel ve güzel günler sinir stresle geçip gidiyor. Yazık yahu.

Evet canim malesef yaaa...
Allahim sabir versin ve bu kadını ıslah etsin

Hakaret eden sizi ezen kafasinana esince bosanalim bitti diyen, yüzügü firlatan sizi üzen kocayi unutmusunuz bakiyorumda konu KV ye dönmüs... Allah mutlu etsin...

Oncelikle mutlu sonla bitmesine cok sevindim.insallah boyle de devan eder.ilk sayfadan itibaren okudum ve ilk dikkatimi ceken su oldu.esinizin:"anne cok sik arama merve rahatsiz oluyor"cumlesi.kayinvalidenizin yapisinda biri icin asla kullanilmamasi gereken bir soz.yani esiniz guya aramasini engellemeye calismis ama daha fazla aranmaya maruz kalacak cumle kurdugunun farkina varamamis.sizin rahatsiz oldugunuz durumlari ailesine, esim rahatsiz oluyor diye soylemesi onlarin daha cok yapmalarina sebep olur.o yuzden bu konularda cozum esiniz kendi uzerinden rahatsizlik dile getirsin.ama siz de hicbir zaman ailen soyle boyle demeyin.esiniz zaten emin olun herseyi goruyor.ama siz soyleyince is inada biniyor.arasin gelsin gitsin, gelin gidin siz de ama yok dediginiz seyde de sakin taman demeyin.kapi carpma, yuzuk cikartma vs.gibi seyleri bir daha asla konu etmeyin olmamis gibi davranin.ilk ve son kez soylemissiniz zaten.bu saatten sonra bir daha soylerseniz iyice yuzgoz olursunuz.argo tarzi konusmalarda ya o anda susun ve neyse mesgulseniz ona devam edin ya da esinizin tam tersi kibar bir uslupla cevap verin.yatak ayirma vs.gibi durumlarda ise orasi sizin yataginiz kusluk gibi durumlarda cok kirici bir nokta yoksa bir cumleyle "canim sensiz uyuyamiyorum"o kadar. Gerisine de cok takilmayin.hersey guzel olacak guzel dusunun yeter ki...

Birbirini severken kv yuzunden sorun yasanmasına cok uzuluyorum. Aldatma dayak degil onlar olsa cozumu yok ayrıl der geçerim ama kv yuzunden yuva bozuldumu çok yazık oluyor ya. İnşallah eşin artık dengeyi sağlar. Olgunlaşır.

Bu evlilikte ne zaman eşin ikinizi idare etmeyi oğrenir o zaman duzelir aranız. Yani iş eşinde bitiyor. Kv yapar eder soyler arar bunu değiştirecek olan eşin. Olması gereken sana gelecek tmm karıcım haklısın diycek annesine gidecek tmm annecim haklısın diycek bu işler boyle ikinizinde gonlunu yapacak.

Insallah canım inşallah..
Eşimin dediği şu aranızda kalmaktan bıktım...
Ne diyorlarsa hakkımda artik..
Inanin bu kadar iki yüzlü bir kadin yok..
Hem kocasi kendini sevsin hem oğlu onun için ölsün...
Gelin emrinden çıkmasın. .

Oglum gel beni öp diyor demin ay güler misiniz ağlar mısınız...
Farkindayim ki eşim arada kalıyor...
Beni seviyor biliyorum ama kv de huzur vermiyor...
Kocası var böyle bizimle uğraşıyor..
Rabbim hayirlisiyla kb ya uzun ömür versin

İkinizede evet efenim sepet efenim diyecek eşin cok ciddiye almiycak kv seni şikayet ettimi sana caktırmadan hege dicek sen şikayet ettinmide he he haklısın diycek büyütmicek bu meseleleri. Eşin kv- gelinatışmasının ezelden beri olan bişey oldugunu neredeyse her ailede olduğunu işin kendinde bittiğini öğrenirse bu iş çözülür

Ben seni ezdirmiyorum ki diyor bana..
Onların dediğini de yapmıyorum o zaman susacaksin diyor..
Ama kv nin her dediği bana batıyor artik...
Bir insan bu kadar olamaz..
Rabbim islah etsin bendende uzak etsin insallah

Kv aslında gıcık ama komikte dalga geç içinden gül geç benimkide çok komiktir benzer şeyler yapar boyle ibretlik tipler bunlar numune, ay benimde öbür yanağını opesim geldi de git öp şap diye ayyy diyip makas al birde gıcık olsun haha eğlenmeye bak

bak ben sana demedimmi kendini biraz ağırdan satman bille eşinin geri adım atmasına sebep olmuş. bence bu şekilde git canım ve o yüzük tekrar çıkarsa o zaman sonuçlarını göster.
ayrıca kv nasıl bir insanmış anlamadım aranızda yatardım diyo yaaa yk artık deseydin sende iç çamaşırımla yattımd eseydin.
eşinide biraz anlamaya çaış. belliki çok arada kalıyo onunda ruh hali çok sağlıklı değil bence..

Evet canım eşimle dün yolda baya konuştuk.
Ön oturma mevzusunu açmış eşim önceden ben anneyim ben oturacam tabi demiş eşimde o da karım anne demiş.
Ön koltugu sökerim görürsünüz ikinizde demiş.
Kadın bide diyomuşki ben iyi annneyim ben iyi kayınvaldieyim oglum diyomuş
Eşim diyoki kalbi çok temiz annemin ne yapıyor sanki diyo.
İnan yuvamızı bozacak şeyler yapmıyor diyo hala
Hayırlısı herşey için canım valla.
Eşime de bol sabır versin rabbim...

Allah sana da eşine de sabır versin bi yerden sonra görmüceksiniz duymucaksınız yoksa iç huzuru maalesef bulamazsınız. bi yerde eşinin annesi oda seni annesinden soğutmamak için iyi dicek tabi kötü diyemez ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…