Bitti sanırım...

Yalvardi nerdeyse gelmem için...
Burada tek kalma en azından ailene birakayim dedi..
12 den aksam 8e kadar beni bekledi..
Gece 5 te geldik..
Bilmiyorum ne yapayım ne edeyim ama su an pismanim..
Anneme getirdi beni çiçek yaptirdik 2 3 saat annemde oturduk..
Gecede buraya geldik..
Mantıklı düşünemiyorum...
Bir daha evi terketmeyeceksiun o yüzüğü birdaha parmagindan cikarmayacksin bu son Şansın dedim tamam dedi söz verdi ve Özür diledi..

Evet canim haklısın...
Konuşacam annemle falan dedi..
gidisatimiz iyi değil halledecem dedi.
son Şansın dedim tamam dedi..

Daha önce bu konuda size söz vermiş miydi? Verdiyse görüyozur ki tutmadı. Umarım bu sefer tutar.
Ve en önemlisi kv-kp için sizi ezmemesi de lazım. Bu konuda siz onu sıkıştıracağınıza, hatalı davranan, dengeyi kuramayan o olduğu halde annemi ağzına almıcaksın diyor bir de. Valla yazdıkça eşinizi bir güzel pataklayasım geliyor, içim şişiyor.

Bir de annesi için nasıl kırayım, yaşlı insanlar, sonra öldüklerinde üzülürüm gibisinden düşünüyor diye yazmıştınız sanırım. Kimin ne zaman gideceğini bilemeyiz, sizi bu kadar üzüyor, ahınızı alıyor, günahınıza giriyor. Eşinizin bol bol ağzının payını vermeniz lazım bence. Sustukça, ezmesine izin verdikçe kendini nimetten sanıyor. Kendisini gözden çıkardığınızı hissederse etekleri tutuşur emin olun.
Neyse herşey gönlünüzce olsun.

Ilk defa söz verdi ve son Şansın bu dedim Özür dile yoksa seninle hicbiryere gitmem dedim..
Moralim duzelsin diye anneme götürdü haftaya da biletimi aldi ailene git kafani dinle biraz dedi (kendi çalışıyor haftaya)
Haftaya cumartesi tatil diye ben plan yapmistim gidecem demiştim o da gönlümü almak icin biletimi aldi..
Su an ailesine iyi davrandigim hicbirsey olmamis gibi durduğumuz icin iyiyiz her dediğini yapiyorum ben seni ezdirmiyorum ki diyor onlarin lafını di lesem gelip sana catsam yada ailene gondermesem onlari dinleyip haklisin ama ben seni onlardan cok seviyorum dedi

Benim yanımdan ayrilmiyor kv resmen gözüyle yiyor bizi anlatamam yaa..
Belli zaten sizin kv çok fena birşey. Allah ıslah etsin.
Tamam da bunlar onun size bahşedeceği lütuflar değil ki, herhalde gideceksiniz annenize, ona da anasının lafına uyup müsaade etmese zaten üstüne söylenecek laf kalmaz.
Ama en basitinden anne-oğul günde 10 defa 20 defa telefonla konuşur mu ya. Benim eşim ailesine gerçekten düşkündür mesela, cuma günleri muhakkak arar. Arada annesi arar, biz de ayrı şehirlerdeyiz, 5 saat aramız var. Bayramlarda gideriz, uzun süreli tatillerimizde 1 gün uğrarız, bu yani. Tabii annesine kalsa her imkanda görüşelim ister ama bizim bir ailemiz var, hayatımız, aile bütçemiz vs vs.

O kv, şu kazana atılası cinsinden. Dedim ya ne yapın edin durması gereken yeri gösterin ona. Eşinize son şans demişsinz ya bence bu da szn son kozunuz. Eğer aynı şeyler yaşanır ve sz dediğinizi yapmazsanız, artık hç ama hç bşey beklemeyin bu evlilikten. Ay sinir oldum kv ye. Kuma sanki. Öylelerine bnm huyumda gelinler düşmeli sz braz mulayimsinz galiba.

ben ne dedim o adam tek başına gitmezzz gidemezzz çok iyi yspmışsın gitmekle onun reklam ederdim demesine takma bence yine bişey diyemezdi diyecek insan yalvarmazdı gel diye.. rabbim mutluluğunuzu bozmasın.. senin kv oğluna aşık heralde.. hınımmm böyle kv sinir oluyorum ya kabullenemiyorlar gelinlerini.. oğlum beni evlendirme dedmiş miş miş hadi ordan kıskanç kaynanatör... :):):):)

canım gitmekle çok iyi yapmışsın, işler büyümemiş. bundan sonrada kendini ağırdan satarsan senin için daha iyi olur. biraz umursamaz davranmak lazım kavga esnasında çıkıp gitmek isterse önüne geçmeyin, kapıyıda kitlemeyin sadece umursamıyormuş gibi yapmak lazım. ben çok zayıf biriyim her zaman yapamasamda bazen takmıyormuş gibi davranabiliyorum o zaman yola geliyor. bence eşinizin herşeyine laf söylemeyin, kesinlikle oda annesiyle saat başı konuşmaktan hoşlanmıyordur, ama sizin ağzınıza laf vermek istemiyordur. çok büyük bir sorununuz yok biraz kararlı olursanız hiç sorununuz kalmaz allahın izniyle. ve kavgalıyken söylediği sözlerin üzerinde durmayın eşiniz henüz olgunlaşmamış yıllar geçtikçe bakarsınız sizden bile olgun olur

Canim maşallah eşin iyiymis..
Benim eşim en fazla 1 hafta kalırım der dayanamaz beni sen yokken bu kadar aramazdi kiskaniyor seni demişti..
Aranızda kalmaktan biktim ne istiyorsunuz benden dedi gecenlerdede..

Evet ben sabırlı ve mulayimim cevap vermedim onun için boyle tepeme cikti kv..
Eşimle markete gittiler şimdi bende gorumcem küçük evde ona bakıyorum evdeyken demiştim gider gitmez carsiya gitmek isteyecek beni öne oturmayacak ben gelmem demiştim kavga günü simdi gittiler bana gel bile demedi kv.. giyindi gitti.. hakkimi helal etmiyorum kvye haram zehir olsun.. allahindan bulsun..
eşim geldi öptü Özür dilerim yaptiklarimdan dolayi sen haklısın dedi..

Aynen kıskançlıkta nirvana resmennn...
Gece kapıyı kitlettim odamizin esime..
Sabah merve dedi bagirdi kapiyi kac kez tiklatti kapiyi acmaya çalıştı kilitli kb dediki birak uyuyo dedi esimin uykusu ağır duymadi hic bende orali olmadim.. uyandık erken kalkmayin alarm kurduysaniz kapatin diyecektim duymadin dedi yeminle gerizekali...

O olgunlasana kadar ben kalpten gitmezsem iyi birsey..
Dedikleriniz esime birebir uyuyor gerçekten...
Aramasindan o da rahatsiz oluyor hatta bazen delleniyor.. yine aradı sinir etti beni diyor...
Kadin arsiz derler ya o hesap..
Rabbim bildigi gibi yapsin insallah o kadini

Canim maşallah eşin iyiymis..
Benim eşim en fazla 1 hafta kalırım der dayanamaz beni sen yokken bu kadar aramazdi kiskaniyor seni demişti..
Aranızda kalmaktan biktim ne istiyorsunuz benden dedi gecenlerdede..

Benim eşim de annesini kırmaktan çekinir ancak annesi onu günde iki kere bile arasa pişman ederdi eminim. Eşiniz rahatsızsa söylecek rahatsız olduğu şeyleri ne var bunda. Annesinin yaptıkları normal değil ki karşılığında alacağı tepkiler normal olsun.
Her şey sizin eşiniz de bitiyo yani, o da çok yanlış davranıyor, umarım düzelir.
Bu arada odanın kapısına gelmiş ya kv off off münasebetsiz, deli oluyorum böyle şeylere. Eşin yanında yokken aslında iyi bi haşlaman lazım senin bu kadını, eşine bir şey derse de inkar et. Tam nefretlik. Benim kayınvalidem olsaydı hayata olan bütün hıncımı ondan çıkarırdım.

Evet haklısın aslında bende arsizliga vurdum orali olmadim duymamazliktan geldim..
Çamaşırım yok kitlerim tabi dedim..
Baban girmez ben girerim yatarim ortaniza benden mi cekiniyon nolacak dedi güldü :) :)
Allahim bana sabir versin bu kadını da ıslah etsinnnn

Yuh ya terbiyesiz kadın. Ne demek aranıza yatarmış. Hiç lafını esirgeme sen bu kadından

Sen şimdi oynada iyi gelini, sonrasında yaparsın yuvasını kocanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…