- 11 Temmuz 2014
- 134
- 29
- 38
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Allah görüyor çektiğin acıyı dua et bence sadece. Ve gitmelisin ben olsam giderdim kayınvalidenin aranızı bozduğunu görüp mutlu olmasını sağlama bence.Kesinlikle canım kesinlikle..
Aileye bakmalı ve mümkünse en az 2 erkek olan biriyle evlenilmeli..
Ben çok çektim gerçekten..
Allah bilsin
politik yazmis siz de politik yazin " nasil istersen " deyinGidecem gelecek misin yazmış şu an...
politik yazmis siz de politik yazin " nasil istersen " deyin
Yani lafin nereye gittigi belli olmasin
Esiniz aslinda " gelmeni cok istiyorum ama gururumdan diyemiyorum " demek istiyorBende o lafalrından sonra bilmiyorum dedim...
Gidecem gelecek misin yazmış şu an...
Aboooowww bu erkeklerde evlendikten sonrami anacil oluyor anlamamki. Eskiden kiz analari aglardi kiz aglardi evden ayriliyorum diye simdi devir degisti Erkekler analari icin aglar oldu. Okadar iticiki boyle erkek tipleri. Boylelerini kapi disari ediceksin hadi lan ananin yanina diceksin. Gitsin anasinla yasasin..
Be
Benim kv benim kına da ağladı oğlum gidiyor diye..
Herkese de demiski oğlum anne beni evlendirme diyor demis eşime sordum yok tabiki demedim diyor...
Onun avukatı annesi tatlım iyi akıl veriyo şeytanın avukatı oraya gitsenizde huzur bulamazsınız ama gitmezsen bu karı oğlunu boşatır gibide geliyo o ordayken rahat olabileceksen üzülmiceksen gitme ama uyumlu ol derim ben.sonuçta kaynanan iyi geçiniyomuş gibi yap ortada bişey yokken yuva yıkmayın git onunla ama ezilceksen orda gitmeyi erteleyin biraz dua et sakinleşYarın kayinvalidelere gidiyoruz...
Mesafe 5 saat uzakliktalar bizi bekliyorlar.. Plan yaptik kacta hangi gün döneriz falan bağırdı bana bi ton kendi anana gitsen plan mi yapiyorsun bilmem ne falan gidiyorum ben bu evden dedi kapıyı kitledim göndermedim... Halbuki ben nereye gidersek gidelim planlı programli giderim. Neyse sakinlesti biraz
Hazırlık falan yapıyorduk...
Muhterem kv, Sabah 9 da 10 da 11 de 12 de... ve az once 22.45 e kadar saat başı aradı...
Başbaşa bişey konuşamadık sağolsun ve en az 20 dakika konuşuyor...
Valiz hazırlayacağız hazirlayamadik sayesinde..
Baktım eşim içerde gizli gizli konuşuyor ben onu valiz hazirlamak için beklerken, kiminle konusuyorsun hayırdır dedim annemle dedi ve artik dayanamayip aferin dedim..
yanima geldi ne diyon lan sen dedi hiç aferin diyorum dedim.
kapıyı çarptı çıktı dedim üst kilidi kitlerim giremezsin gece eve dedim sabah girerim sen gidince senle mi ugrasacam dedi.
Yarın da beni hiçbir kuvvet allahin izniyle hiçbir yere goturemez.. gitmeyecem !!
Ne yaptın canım?Özür dileyecek durumum yok benim dedi..
Kv mevlutume varana kadar agladi yaa
Bence gitti yada baristilar eger aksi olsaydi merve burayi sayfa sayfa doldururdu:)beni birakti gittide soyleydide boyleydide diyeNe yaptın canım?
Bence de gitti :) gitsin zaten bunlar didişe didişe yaşayacaklar belli :)
Doğru diyorsunuz. Ne diyeyim herkes hak ettiği hayatı yaşar.Bence gitti yada baristilar eger aksi olsaydi merve burayi sayfa sayfa doldururdu:)beni birakti gittide soyleydide boyleydide diye
Sizin daha çoookkk çekeceğiniz var. Allah kolaylık versin.Özür diledi kendimi kaybediyorum ama ailem hakkında lütfen ağzını açma dedi...
Barismadim su an iyi gelin rolü yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?