Bitti sanırım...

Bende o lafalrından sonra bilmiyorum dedim...
Esiniz aslinda " gelmeni cok istiyorum ama gururumdan diyemiyorum " demek istiyor
Bence muhakkak gitmelisin aksi taktirde kesinlikle kv esini doldurusa.getirecek ve emin ol hakliyken haksiz olacaksin durduk yerde
Ayrica " bak bak karin gelmiyo bizi begenmiyo bizi istemiyo " diyecekler hem seni ezecekler arkadan
Bu arada boyle kesin cikislar yapmamalisiniz yani buradaki gibi gitmezsen haksiz konumuna dusecekain hakliyken bunu kast ediyorum esin de haliyle " anne benim yuzumden gelmedi " deyip seni sahiplenecegini sanmiyorum
maas kartini zorla aldiysa muhakkak geri almalisin ama basta " maas kartimi sana vericem evlendigimizde " dediyseniz esiniz den iateme hakkiniz olmaz

Gidecem gelecek misin yazmış şu an...

Ben olsam hayatta gitmem.
Hem hani bitmişti bu ilişki, sayıp tutuyordu sana, niye çağırıyor ki, hangi yüzle? Burnu sürtülmeye mi başlamış paşanın. Ben olsam gitmem hatta sen de gitme derim
O bana gelir misin diyebiliyorsa ben de ona kalır mısın deme hakkına sahibim. Bu aşamaya gelmişiz, niye bir de onun dediği olcak ve bir de kv suratı çekcem

Aboooowww bu erkeklerde evlendikten sonrami anacil oluyor anlamamki. Eskiden kiz analari aglardi kiz aglardi evden ayriliyorum diye simdi devir degisti Erkekler analari icin aglar oldu. Okadar iticiki boyle erkek tipleri. Boylelerini kapi disari ediceksin hadi lan ananin yanina diceksin. Gitsin anasinla yasasin..

Be

Benim kv benim kına da ağladı oğlum gidiyor diye..
Herkese de demiski oğlum anne beni evlendirme diyor demis eşime sordum yok tabiki demedim diyor...

HAHAHAAAAyyy. Benimkide dugunde elinde mendil hic susmadi, bende deli deplek gibi hic oturmadim hep oynadim 32 iki disimi gostererek... Sonra el opmeye gittigimizde eve donucez aglama krizlerine girdi(oglum beni birakma yavrum felan), sanki cenaze cikiyo evden tovde yarabbim. Allahtan esim ailesine fazla duskun degil yoksa ben yanmistim.

Be

Benim kv benim kına da ağladı oğlum gidiyor diye..
Herkese de demiski oğlum anne beni evlendirme diyor demis eşime sordum yok tabiki demedim diyor...

Onun avukatı annesi tatlım iyi akıl veriyo şeytanın avukatı oraya gitsenizde huzur bulamazsınız ama gitmezsen bu karı oğlunu boşatır gibide geliyo o ordayken rahat olabileceksen üzülmiceksen gitme ama uyumlu ol derim ben.sonuçta kaynanan iyi geçiniyomuş gibi yap ortada bişey yokken yuva yıkmayın git onunla ama ezilceksen orda gitmeyi erteleyin biraz dua et sakinleş

Beni getirdi kızlar..
Sen olmadan gidemiyorum falan dedi geleyim diye 4 döndü etrafimda..
Su an ailesinin yanındayız hic kavga etmemis gibi davraniyor burda..
Bana dedi eger gelmeseydin ya sizi silecem ya da merveyi silecektim diyecektim dedi..
Beni reklam edecekmis yolda soyledi bana..
Geldim su an iyi gelin rolundeyim

Özür diledi kendimi kaybediyorum ama ailem hakkında lütfen ağzını açma dedi...
Barismadim su an iyi gelin rolü yapıyorum

Yani hala kendinizi kandiriyorsunuz... Bosanin diyemez kimse sizin hayatiniz ama böyle yaparsanizda hep ezilirsiniz ve hayatiniz rol yapmakla gecer... Allah hakkinizda hayirlisini eglesin...

Hala saçma sapan şeyler soluyor ve siz de sineye mi çekiyorsunuz? Seni reklam edecektim ne ya? Aileme ağzını açma diyeceğini biraz annesini dizginlesin. Boşanın asla diyemem ama bu insanla herşeyin yolunda gittiği bir hayat düşlemeyin. Size psikolojik şiddet uyguluyor. Bir şekilde o kv durması gereken yeri göstermeniz lazım. Umarım çok mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…