Bitti sanırım...

Ama adam en ufak tartışma da kapıyı çekip çıkıyor, gitmek en azından bu sefer için bu halini haklı kılmak ve sonrasında da bu kozu kullanmasına sebebiyet vermek olmaz mı?
Tartisma aninda ortadan kaybolmak en makbulu zaten ama
Esi hakli degil tabi ama bazi durumlarda kadin bazi durumlarda erkek alttan alacak
ama bunu gnelde tek taraf uyguluyo ama
Yani bazi isliskilerde erkej daha baskinsa alttan alan kadin oluyo.ama bazi iliskilerde kadin daha baskinsa erkek alttan aliyo
Burada baskin olan tam bilemeyizz ama okuduguma gore erkek baskin
Benimkinde de oyle bazen benimki alttan alir beni ama cok cok nadir erkek başkin oldugu icin yani hemen sinirlenmeye daha yatkin oldugu icin ben alttan alirim genelde
E evlilik baska nasil yurucek ki..
Karsilikli inat olursa sabir olmazsa tabi biter
Siddet kumar tehdit kotu aliskanliklar yoksa bosanilmamali hemen halledilebikir seyker bunlar
Adam.ailesine hassas belli ki ona gore yol cizmeli esit olmali iki tarafa
Maas kartini veriyomus galiba oyle okudum asagida basta " ben sana maas kartimi vericem " diye anlastilarsa bu adam bu maas kartini almakla hakli olur zorla almiyo basta ankasmislar cunku cahillik etmis derim
Ama zorla aliyosa maas kartini bu adam kocasi da olsa gasp bu ..

Beyfendi gece geldi kapıyı acamadi beni aradı ac diye..
Açtım ve yüzüne bakmadan geri yattim..
O da yatağa gelmemiş yatağı ayırıp başka yerde yatmış..
Valizini kapının önüne koymuştum.
Yüzüğü de bana çıkarıp ortaya koymuştu..
27 yaşında bir erkeğin böyle davranmasi içler acısı..... !!

Annesi ne halt yemeye evlendirmişki.
Onca dakika ne konuşuyolar. Fısır fısır.

İnan ki bende anlamadım niye evlendirdi.
Eşim geçenlerde itiraf etti seni kıskanıyor dedi önceden beni bu kadar aramazdı dedi.
1 buçuk yıla yakın evliyim ama burnumdan geldi sayelerinde evliliğim.

Hepsini geçtim de eşinizin size hitapları iğrenç. Hiç mi saygısı yok bu adamın size?

Yok canım saygı sıfır sanırım artık.
Her kavgamızda böyle artık.
Yüüzüğü çıkarmakla tehdit, evi terketmekle tehdit ve ayrı yatmakla tehdit.
Dün gece hepsini eksiksiz yaptı arkadaş !!

Reactions: EIN

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim.
Evet tam eşimi analtmışsınız senin ailene bunu benim aileme bunu yaptık diye bağırmaalr başladı.
Dün gece hiç konuşmadık eve geldi valizinden kendi kıyafetlerimi çıkarıp kapının önüne koydum o da fermuarını kapatmış gece geldiğinde.
Bugün gün içinde aramazsa kesin kararlıyım gitmeyecem.
Merve izin alamadı desin ki sonuçta yarın mesaim var.
Ama özür dilemedikçe gitmeyeceğim kesin ve net.
Haftaya kendi anneme gidecektim oraya da göndermeyecek kısasa kısas biliyorum.
Ama herşeyi göze aldım

cnm günaydın öncelikle kendimin ilk yıllarını okuyorum sende on yıl geçti ne kavgalar ne saygısızlıklar gördüm eşimden ve ailesinden ve keşke yol yakinken ayrılsaymışım değermiydi diyorum ama şimdi 2 tane yavrum var. eşim çocuklara çok düşkün maşallah on yılda aile olduk ama giden benden gitmiş, cahil hala cahil kayınvalde şimdi kanser hastası hastanelerde yine aynı huyunda ama şunu söyleyim cocuk için çok erken bu ortamda sakın yapma düzelir eve bağlanır diye düşünüyorsan daha beter olabilir masum çocuğuda bu ortamda büyütmek haksızlık olmazmı eşin değişmez yada benimki gibi on yılda biraz ilerler çok az :) istemessen gitme kendinden taviz verme çünkü hiç işe yaramıyo kendinden taviz vermek hep iyi olunca tepene biniyorlar daha çok eziyorlar hayırlısı bol dua et Allah büyük dualarım seninle inş düzelir eşin, tabiki arıycak ailesini gidecek ama herşeyin bi dozu var demi yada bi aile terapistine gidin imkanınınz varsa

Canım benim günaydın çok teşekkür ederim.
Evet cahillikte bizimkilerinde üstüne yok bir de üstüne 3 yaşında ki çocuğun yapmayacağı hareketleri yapan bir koca..
Ölür müsün öldürür müsün..
Bıktım yemine derim herşeyden bıktım.
Her kavgada evi terkeden yatakalrı ayıran yüzüğü çıakrıp duvara atan bir eş.
Maaşım var ayakalrım üstünde durabilirdim belki sevgim olmasa.
Evime düşkün olmasam.
İnanın allah muhtaç etmesin ama muhtaç değilim.
Ailem de kv ve kb beni aileme göndermemesini ailem biliyor gitsem bir iki gün üzülürler ama eminim bende suç bulmazlar.
Sevgimden duruyorum bende ayakta ama gün geçtikçe soğutup o sevgiyi bitiriyor bendeki.
Çocuğu kendim istediğim için yapıyorum bir yerde bebek görsem ağlıyorum bakabilecek miyim bilmiyorum ama kendimden parça olsun istiyorum.
Allahım ya bana sabır versin yada çocuk yokken bitirsin bu evliliği

canım sevgide bir yere kadar giden gençliğin nolcak en güzel cicim ayların nolcak birdaha yaşıycakmısın ah ben şimde kadınlar kulubünden okusaydın çok taviz vermişim derdim ben gittim 2 ay ayrı kaldık ama benimkinde şiddette vardı sonra düzelcene söz verdi düzeldi ha ama ramazanda kaynanama gittik yine vurdu 10 yıldan sonraçocuk yüzünden ama onların yanında yaptı çok içlendim keşke o gittiğimde tam gitseymişim şimdi iki çock var yine özür falan diledi ama çok gitti be kendimden o nedenle taviz verme ama bilmiyorum ki orta yolu bul ne desem bilemedim

Bugün akşam benim iş çıkışı gidecektik kv.ye..
Ben gelene kadar gitmezse bakalım akşam konuşur sakinleşiriz ama gitmemeyi düşünüyorum.
Çünkü 5 saat gidiş 5 saat dönüş birbirimize gireriz kesin. Suç bizde afedersin bir yerlerini kaldırıyoruz şımartıyoruz o da böyle işte.
Anam babam hakkında konuşma lan yeter falan diye bagırdı çağırdı halbuki 1 aydır hiç bu konuda ağzımı açmadım.
Akıllanmıyorlar eskileri önüme açıyor koyuyor işte.
Sanada allah yardım etsin bacım kolay değilmiş yaşadıkların.
Allah öyle kv yide eşide bildiği gibi yapsın ve ıslah etsin ne diyelim yazık verdiğimiz emeklere....

iyi de eşin tek de olsa gidecek annesinin yanına.. kısasa kısassa eğer sende tek gidersin yani eşin olmadan ama hiç gitmezsen kısasa kısas olmuyo o iş çünkü olay 1-0 oluyo..

bu gitme olaylarında ben acayip dertliyim zaten eşime kalsa beni hiç yollamayacak annemlere ama aileme kastından ya da tavırlı olduğundan değil kendi tek kalmak istemiyo beni tek yollamak istemiyo vs. e uzakta olunca kalıyosun günlerce falan ama bunu hötötlenerek yapmıyo öyle yapsa ertesi günü o işteyken basar giderim çünkü biliyo o yüzden duygu sömürüsü yapıyo bana off off..

bak canım yazmayacaktım ama yazıcam bende suan 3 aydır kv görüşmüyorum tek kelime bile konuşmadım tartıştığımız o günden sonra.. hiçbir günahım yokken yoktan bi mevzu uydurdu düşün.. BENİM EN BÜYÜK ŞANSIM EŞİMİN ANNESİNİN NASIL Bİ İNSAN OLDUĞUNU BİLMESİ.. 10 yıllık evliyim annesine karsı beni hiç ezmedi ama annesini de yok sayamaz elbette mecbur denge de tuttu.. bu son olayda ben kendimi hiç savunmadım bile eşim kp den duymuş herşeyi ve annesiyle çok ağır konuşmuş.. ama bende yeter artık dedim eşime senin için bile olsa artık çekemem bundan sonra onu hayatımda istemiyorum onu dedim sen görüş konuş git gel ama ben yokum çocuklarım yok dedim 1 ay çocuklarımı da görüştürmedim ama yine eşimi kıramadığım için suan çocuklarla görüşüyo eşim gidiyo ama ben yokum ve kafam çok rahat.. Eşim tlf da annesiyle en fazla 3 dk konuşur. ben en az 45 dk (havadan sudan kadın muhabbeti işte ) yanii İŞ EŞİNDE BİTİYO ARKADAŞIM.. ANASININ DA KARISININ DA YERİNİ BİLMESİ LAZIM.. yoksa böyle çok başın ağrır kv gene herşeyi yapsa ama eşin senden taraf olsa bu kadar canın yanmazdı asıl canını yakan eşinin tavrı !!!

Canım benim diline sağlık çok güzel yazmışsın.
Aynen öyle tek suçlu eşim.
Ama geçenlerde uyardı 7den sonra bizi arama dedi merve rahatsız oluyor dedi.
Zaten kaç saat görüşüyoruz falan dedi.
Ama arsız kadın anlamıyor ki.
Eşidme ki hata açmayacak yani acil bişe olsa illaki ulaşır bize ama yok öyle oglum ne yediniz oglum yatmadan sesini duyayım kardeşin seni çok özlüyor ki 2 gün görmese akrdeşi özler dedirtir kardeşini bir ararız alakası yok özlemekel.
Maksat konuşmuş olmak bizi başbaşa yalnız bırakmamak.
En dogrusunu yapmışsın sen maşallah eşinede.
Darısıda benimkinin başına gerçi iş işten geçti mi bilmiyorum..

yok canım kalbini bozma zamanla inşallah o da anlar görür hatası.. öncelikle eşinin davranışları çok fevri bi erkek olarak daha olgun davranmalı yani yüzük fırlatmak ne demek.. hani mevzu basit verdiği tepki büyük o anlamda diyorum.. hak verdiğimden değil ama su da var kimi insan çabuk parlar ( mesela ben ) sinirle neler yapar neler dökülür dilinden ama aslında işin özü o değildir yani özünde öyle bi insan değildir.. Önemli olan niyet canım eşinin yüreğinde hayatında sen nerdesin bunu da en iyi sen hissedersin..

Beni seviyor biliyorum ama tahammülü kalmadı.
Dediği herşeyi yapıyorum telefonumu elleme dedi ellemedim yada şunu yapma dedi yapmadım kendimi değiştirdim eski ben değilim.
Ama sinirlenince gözü dönüyor resmen ne hakaretler ediyor sen kimsin senin kafan bu kaadar çalışıyor yuvayı dişi kuş yapar sen beceremiyorsun falan ne hakaretler.
Halbuki elimden geldiğince anlayışlı oluyorum.
2 haftadır tek başına rahatlasın diye arkadaşlarıyla düğüne gönderiyorum ve ben evde tek başıma oturuyorum.
Yinede eve gelince bağırılıp çağırılan ben oluyorum.
Bu gidişie bir dur demem lazım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum hiç bilmiyorum.
Erkek dediğin biraz olgun olur aramızda 2 yaş var ama ben daha olgunum yani.
Çenemi tutamamam dışında çocukluğum yok yüzük fırlatmam evi terketmem ne bilim.

haklısın gerçekten haklısın.. telefonunu elleme demiş neden ne var bunda elleyince noluyomuş.. sinirlenince hakaretleri dediğim gibi belki sadece dilindedir keşke hiç demese ama. düğün konunu falan biliyorum ve evet başka kadın olsa belki hiç göndermez ya da daha çok olay çıkarırdı falan sen anlayışlı davrandın gönderdin alttan da alıyorsun.. Bazen iki taraf içinde bişeyler kısır döngüye girer sen anlaşılmadığını düşünürken o da belki aynı seyi düşünüyordur o da senin hak vermeni bekliyordur belki ne bilim. kendimden örnek verim ben çok anlatmaya konuşmaya meyilliyimdir kızgımsam bağırırım yakar geçerim ortalığı ama anlaşılmadığımı hissedip kitlenmişsem mesela susarım kabuğuma çekilirim ve eşim buna kayıtsız kalamaz mutlaka konuşur benimle hemde normalde olmadığı kadar daha sevkatle daha yumuşak.. bende ne hissettiğimi duygularımı anlatırım o da.. bi sekilde ikimizde o belirsizlik huzursuzluk duygusundan kurtuluruz..

belki sende sadece susmalısın.. hiç bişeye bi süre tepki verme ama zorla yapma bunu tabi içinden geliyosa.. bırak ne istiyorlarsa olsun. bu durgunluğun dikkatini çekecektir niye bu kadar üzgün diye düşünecektir kendini sorgulacaktır tabi gerçekten bi insan evladıysa ve seni gerçekten seviyorsa bu vicdan sorgulamasını yapar !

Canımsın.
İnan ki ben hiç bugüne kadar bağırıp çağırmadım 3 yıl boyunca.
Genelde kabuğuma çekilir ağlar kendimi sakinleştiririm ve buraya yazarım.
Neler yaşadım belki ama bağırıp kırmadım birşeyleri.
Ama keşke öyle yapsaymışım şimdi o alttan alırdı belki.
Yanlışım çok, hep sustum içime attım ama iyi olmadı tepeme çıkardım görüldüğü gibi.
Sorgulayacağını sanmıyorum çünkü genelde dediğiniz gibi davranırım neden susuyorsun diye bağırır o zamanda.
Kısır döngü içersindeyiz artık çıkabileceğimiizde artık sanmıyorum çünkü 2 en geç 4 güne bir kavga eder olduk.

Ana adamin anasi valiz adamin valizi,kapiyi carpip cikmak isteyen yine kendisi..ama tlfnda konusmasina da valiz hazirlamasina da evi terketmesine de mudahale eden sizsiniz.birakin konusacaksa konussun valizini kendi hazirlasin hazirlayamazsa kiyafetsiz kalsin.gidecekse gitsin ben niye kapiyi kitleyeyim adami evde tutmak icin.bi tek plan yapmanizda abeslik yok ama anladigim kadariyla o kadar mudahalecisiniz ki yaptiginiz plan bile goze batar olmus.biraz relax ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…