- 2 Temmuz 2014
- 746
- 408
- 78
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Tesekkur ederim :) cok da bildigimden degil aslinda gorup duyuyoruz haliyke biraz tecrube oluyo :)
Tartisma aninda ortadan kaybolmak en makbulu zaten amaAma adam en ufak tartışma da kapıyı çekip çıkıyor, gitmek en azından bu sefer için bu halini haklı kılmak ve sonrasında da bu kozu kullanmasına sebebiyet vermek olmaz mı?
Allah razi olsun cok sagolunAma mantık ve iyi niyet çerçevesinde bir davranış önerdiniz, ben sizi tebrik ederim.
Annesi ne halt yemeye evlendirmişki.
Onca dakika ne konuşuyolar. Fısır fısır.
Hepsini geçtim de eşinizin size hitapları iğrenç. Hiç mi saygısı yok bu adamın size?
Esiniz sinirlenince disari cikip rahatlayip geri donmek istiuor demek ki siz de zorla tutmamalisiniz bu iyi bisey psikologlar da zaten sinirlendiginizde disari cikip nefes alin derler genelde
Esiniz cikip gidiyorum derken temelli gitmeyi kast etmiyorsa tabi
Esiniz ailesine karsi cok hassas en ufak bi soylemi kaldiramiyor hata yapiyor
yarin gitmezseniz de siz hata yaparsiniz gidin ailesine guler yuz hurmet gosterdiginizde esiniz de utansin
Ama yarin gitmezseniz ayni durum kendi ailenize giderken de yasanir haberiniz olsun
Boyle seyler karsilikli oluyo yeri geliyo " sen benim aileme tavuk kendi ailene et yediriuosun " diyebiliyolar...
Yani bu cok.hassas bi konu birbirinizin karsilikli ailelerinize karsi esit olmaniz lazim her konuda yoksa boyle “ senin ailen,benim ailem“ tartismasi oluyo
cnm günaydın öncelikle kendimin ilk yıllarını okuyorum sende on yıl geçti ne kavgalar ne saygısızlıklar gördüm eşimden ve ailesinden ve keşke yol yakinken ayrılsaymışım değermiydi diyorum ama şimdi 2 tane yavrum var. eşim çocuklara çok düşkün maşallah on yılda aile olduk ama giden benden gitmiş, cahil hala cahil kayınvalde şimdi kanser hastası hastanelerde yine aynı huyunda ama şunu söyleyim cocuk için çok erken bu ortamda sakın yapma düzelir eve bağlanır diye düşünüyorsan daha beter olabilir masum çocuğuda bu ortamda büyütmek haksızlık olmazmı eşin değişmez yada benimki gibi on yılda biraz ilerler çok az :) istemessen gitme kendinden taviz verme çünkü hiç işe yaramıyo kendinden taviz vermek hep iyi olunca tepene biniyorlar daha çok eziyorlar hayırlısı bol dua et Allah büyük dualarım seninle inş düzelir eşin, tabiki arıycak ailesini gidecek ama herşeyin bi dozu var demi yada bi aile terapistine gidin imkanınınz varsaAma benimde adım Merveyse gitmeyecem..
Burnu surtulsun insallah allah benim kıymetimi bildirsin..
Nankör insanla ugrasmak cok zor.
kv benim arabada one oturmami istemezdi beraberken sirf eşim rica etti diye hep annesini oturttum tatsizlik olmasin diye...
ama görünen o ki sıfıra sıfır...
yaptım elimden geleni yine yaranamadim.
insanoglu...
cnm günaydın öncelikle kendimin ilk yıllarını okuyorum sende on yıl geçti ne kavgalar ne saygısızlıklar gördüm eşimden ve ailesinden ve keşke yol yakinken ayrılsaymışım değermiydi diyorum ama şimdi 2 tane yavrum var. eşim çocuklara çok düşkün maşallah on yılda aile olduk ama giden benden gitmiş, cahil hala cahil kayınvalde şimdi kanser hastası hastanelerde yine aynı huyunda ama şunu söyleyim cocuk için çok erken bu ortamda sakın yapma düzelir eve bağlanır diye düşünüyorsan daha beter olabilir masum çocuğuda bu ortamda büyütmek haksızlık olmazmı eşin değişmez yada benimki gibi on yılda biraz ilerler çok az :) istemessen gitme kendinden taviz verme çünkü hiç işe yaramıyo kendinden taviz vermek hep iyi olunca tepene biniyorlar daha çok eziyorlar hayırlısı bol dua et Allah büyük dualarım seninle inş düzelir eşin, tabiki arıycak ailesini gidecek ama herşeyin bi dozu var demi yada bi aile terapistine gidin imkanınınz varsa
canım sevgide bir yere kadar giden gençliğin nolcak en güzel cicim ayların nolcak birdaha yaşıycakmısın ah ben şimde kadınlar kulubünden okusaydın çok taviz vermişim derdim ben gittim 2 ay ayrı kaldık ama benimkinde şiddette vardı sonra düzelcene söz verdi düzeldi ha ama ramazanda kaynanama gittik yine vurdu 10 yıldan sonraçocuk yüzünden ama onların yanında yaptı çok içlendim keşke o gittiğimde tam gitseymişim şimdi iki çock var yine özür falan diledi ama çok gitti be kendimden o nedenle taviz verme ama bilmiyorum ki orta yolu bul ne desem bilemedimCanım benim günaydın çok teşekkür ederim.
Evet cahillikte bizimkilerinde üstüne yok bir de üstüne 3 yaşında ki çocuğun yapmayacağı hareketleri yapan bir koca..
Ölür müsün öldürür müsün..
Bıktım yemine derim herşeyden bıktım.
Her kavgada evi terkeden yatakalrı ayıran yüzüğü çıakrıp duvara atan bir eş.
Maaşım var ayakalrım üstünde durabilirdim belki sevgim olmasa.
Evime düşkün olmasam.
İnanın allah muhtaç etmesin ama muhtaç değilim.
Ailem de kv ve kb beni aileme göndermemesini ailem biliyor gitsem bir iki gün üzülürler ama eminim bende suç bulmazlar.
Sevgimden duruyorum bende ayakta ama gün geçtikçe soğutup o sevgiyi bitiriyor bendeki.
Çocuğu kendim istediğim için yapıyorum bir yerde bebek görsem ağlıyorum bakabilecek miyim bilmiyorum ama kendimden parça olsun istiyorum.
Allahım ya bana sabır versin yada çocuk yokken bitirsin bu evliliği
canım sevgide bir yere kadar giden gençliğin nolcak en güzel cicim ayların nolcak birdaha yaşıycakmısın ah ben şimde kadınlar kulubünden okusaydın çok taviz vermişim derdim ben gittim 2 ay ayrı kaldık ama benimkinde şiddette vardı sonra düzelcene söz verdi düzeldi ha ama ramazanda kaynanama gittik yine vurdu 10 yıldan sonraçocuk yüzünden ama onların yanında yaptı çok içlendim keşke o gittiğimde tam gitseymişim şimdi iki çock var yine özür falan diledi ama çok gitti be kendimden o nedenle taviz verme ama bilmiyorum ki orta yolu bul ne desem bilemedim
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim.
Evet tam eşimi analtmışsınız senin ailene bunu benim aileme bunu yaptık diye bağırmaalr başladı.
Dün gece hiç konuşmadık eve geldi valizinden kendi kıyafetlerimi çıkarıp kapının önüne koydum o da fermuarını kapatmış gece geldiğinde.
Bugün gün içinde aramazsa kesin kararlıyım gitmeyecem.
Merve izin alamadı desin ki sonuçta yarın mesaim var.
Ama özür dilemedikçe gitmeyeceğim kesin ve net.
Haftaya kendi anneme gidecektim oraya da göndermeyecek kısasa kısas biliyorum.
Ama herşeyi göze aldım
iyi de eşin tek de olsa gidecek annesinin yanına.. kısasa kısassa eğer sende tek gidersin yani eşin olmadan ama hiç gitmezsen kısasa kısas olmuyo o iş çünkü olay 1-0 oluyo..
bu gitme olaylarında ben acayip dertliyim zaten eşime kalsa beni hiç yollamayacak annemlere ama aileme kastından ya da tavırlı olduğundan değil kendi tek kalmak istemiyo beni tek yollamak istemiyo vs. e uzakta olunca kalıyosun günlerce falan ama bunu hötötlenerek yapmıyo öyle yapsa ertesi günü o işteyken basar giderim çünkü biliyo o yüzden duygu sömürüsü yapıyo bana off off..
bak canım yazmayacaktım ama yazıcam bende suan 3 aydır kv görüşmüyorum tek kelime bile konuşmadım tartıştığımız o günden sonra.. hiçbir günahım yokken yoktan bi mevzu uydurdu düşün.. BENİM EN BÜYÜK ŞANSIM EŞİMİN ANNESİNİN NASIL Bİ İNSAN OLDUĞUNU BİLMESİ.. 10 yıllık evliyim annesine karsı beni hiç ezmedi ama annesini de yok sayamaz elbette mecbur denge de tuttu.. bu son olayda ben kendimi hiç savunmadım bile eşim kp den duymuş herşeyi ve annesiyle çok ağır konuşmuş.. ama bende yeter artık dedim eşime senin için bile olsa artık çekemem bundan sonra onu hayatımda istemiyorum onu dedim sen görüş konuş git gel ama ben yokum çocuklarım yok dedim 1 ay çocuklarımı da görüştürmedim ama yine eşimi kıramadığım için suan çocuklarla görüşüyo eşim gidiyo ama ben yokum ve kafam çok rahat.. Eşim tlf da annesiyle en fazla 3 dk konuşur. ben en az 45 dk(havadan sudan kadın muhabbeti işte ) yanii İŞ EŞİNDE BİTİYO ARKADAŞIM.. ANASININ DA KARISININ DA YERİNİ BİLMESİ LAZIM.. yoksa böyle çok başın ağrır kv gene herşeyi yapsa ama eşin senden taraf olsa bu kadar canın yanmazdı asıl canını yakan eşinin tavrı !!!
Canım benim diline sağlık çok güzel yazmışsın.
Aynen öyle tek suçlu eşim.
Ama geçenlerde uyardı 7den sonra bizi arama dedi merve rahatsız oluyor dedi.
Zaten kaç saat görüşüyoruz falan dedi.
Ama arsız kadın anlamıyor ki.
Eşidme ki hata açmayacak yani acil bişe olsa illaki ulaşır bize ama yok öyle oglum ne yediniz oglum yatmadan sesini duyayım kardeşin seni çok özlüyor ki 2 gün görmese akrdeşi özler dedirtir kardeşini bir ararız alakası yok özlemekel.
Maksat konuşmuş olmak bizi başbaşa yalnız bırakmamak.
En dogrusunu yapmışsın senmaşallah eşinede.
Darısıda benimkinin başına gerçi iş işten geçti mi bilmiyorum..
yok canım kalbini bozma zamanla inşallah o da anlar görür hatası.. öncelikle eşinin davranışları çok fevri bi erkek olarak daha olgun davranmalı yani yüzük fırlatmak ne demek.. hani mevzu basit verdiği tepki büyük o anlamda diyorum.. hak verdiğimden değil ama su da var kimi insan çabuk parlar ( mesela ben) sinirle neler yapar neler dökülür dilinden ama aslında işin özü o değildir yani özünde öyle bi insan değildir.. Önemli olan niyet canım eşinin yüreğinde hayatında sen nerdesin bunu da en iyi sen hissedersin..
belki sende sadece susmalısın.. hiç bişeye bi süre tepki verme ama zorla yapma bunu tabi içinden geliyosa.. bırak ne istiyorlarsa olsun. bu durgunluğun dikkatini çekecektir niye bu kadar üzgün diye düşünecektir kendini sorgulacaktır tabi gerçekten bi insan evladıysa ve seni gerçekten seviyorsa bu vicdan sorgulamasını yapar !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?