Bitti!ve şimdi de arkadaş kalacakmışız!!!!

canim seni cok iyi anliyorum ama seninde onu anlamasi gerek..
ayni durum bende de var tabiki bu kadar kopuk degil ama simdilik..
benim sevgilimde kpss ye hazirlaniyor..dersaneye gidiyor ve cok karisik durumda
ufak ufak tartismalar yapinca hemen ben tartismak istemiyorum diyor mesela yanlis anladiysam aciklama dahi yapmiyor sadece tek istedigi huzurlu bir ortam..kafasini karistiracak baska birsey olmamasi..bizde bu sürede konusamiyorduk yani o susuyor ben susuyordum
uzaklasiyoruz sanki dedim sen sogudun dedim bana dedigi senle alakasi yok ya da sogumakla
ben kimin yanina gitsem selam nasilsindan baskasi yok dedi 3. dk aklimda hep ders var ne oalcak ne bitecek dedi hakverdim..anlaman lazim bence onlarin durumu cok cok daha vahim bir sinav ucunda hersey sende biliyorsun biraz anlayisli davran onun yaptiklari bilincli degildir eminim
cok üzülüyorum bence birazda onun penceresinden bak olaya

canım haklısın ama bitmesi gerekmezdi bu şekilde..
ben böyle daha çok üzülüyorum..
sevgiliyken mesaj atmayan adam şimdi atıyor.
kaybetmek istemiyosa beni eskisi gibi kabul etmeli :26:

Şimdi yine mesaj attı.
Ben de duramadım..Eğer beni arkadaşı olarak görüyorsa,arkadaş kalmak istemediğimi,beni kaybetmek istemiyorsa eskisi gibi kabul etmesi gerektiğini söyledim..''Bu fikrin yanlış olduğunun farkına varırsın umarım,ben farkına varmanı bekliyorum.hayat zorluklarla dolu,ama derdini ilk sevdiğine anlatman gerekir.bu anlamda beni yanında görmek istiyorsan ben varım.seni de kaybetmek istemem.kırdım fazla üstüne düştüm evet böyle olmamalıydı ama bunu anlamam,farkına varmam önemli.ben sana bırakıyorum' dedim..
Ama cevap yok!!!!!!!!!

ben biraz anladım sevgilini. yani hak vermedim ama anladım. çünkü benimki gibi davranıyor biraz.
biz de 4 sene önce ayrılıp arkadaş(!) olmuştuk 15-20 gün. nasıl arkadaşsak dakika başı mesajlaşıyorduk gece yarıları telefon ediyordu bana. sonra arkadaşlık yalan oldu tabi. hatta kendisinden geldi yine teklif. hem arkadaş olmayı istedi sonra da ben dayanamıyorum dedi.
belki sizin de böyle olur...

canım çok iyi yazmışsın kendini ne istediğini gayet iyi ifade etmişsin bundan sonrası ona kalmış

Sanmıyorum ben.
Beyefendi sorumluluk istemiyor bence canım..
Baksana mesajdan sonra sustu kaldı..
Ben de anlıyorum ama bunu yaşamak istemiyorum.

canım çok iyi yazmışsın kendini ne istediğini gayet iyi ifade etmişsin bundan sonrası ona kalmış

Bana bir iş ilanını haber verdi onu yazmış..
''Sanırım mesajım dikkate alınmadı ama seni rahatsız etmicem mesajlarımla dikkatini dağıtmicam çünkü ben seni anladım umarım sen de beni anlarsın çünkü ben eskisi gibi mutlu olabilirim ancak''dedim..
Ben üzerime düşeni yaptım..
En azından içimde kalmadı

Cevap geldii..''Ben seni çok iyi anlıyorum sen de benii.ben seninle çok mutluyum ve bütün olumsuzluklara rağmen mutlu olmayı başarmalıyız..seni özledim.asırlardır öpmüyorum' yazmış.
Yarın buluşup konuşacağız.Ona bi daha beni yarı yolda bırakmaya yönelik tek adım atmaması gerektiğini söylicem.
Bana fikir verip yardımcı olan herkese çok teşekkürler

tam yorum yazacaktım ama yeni bi gelişme olmuş
daha önceki konuyu da tkip etmiştm ordada dedim herkesin belli sorunları var
bnce senden ayrılmak istiyor ama dürüstçe söyleyemiyor demiştim yine öyle düşünüyorum
ama inşallah güzel şeyler olur yüzün güler

Seni sevmiyor,istemiyor mu demek istedin??
Zaten ayrılalım demişti..
Bugün konuşacağız zaten,netleşir çoğu şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…