- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
böyle ayrılık mı olurmuş?Unutmak istiyorsanız telefonlarını açmayın ama belli ki siz de kopamıyorsunuz.Sevgili olarak kalsanız ne değişecekti madem?Arkadaşınız sınava yoğunlaşmak istiyor galiba.
sevdiğim insanla arkadaş olarak kalamazdım sanırım...Sizi biraz özlemesini sağlasanız bi müddet onu kendinizden uzak tutsanız arkadaş olarakta tabi ki ,ondan sonra durum değerlendirmesi yapsanız nasıl olur... yani bu uzaklık size ve sevgilinize ne hissettirdi gözlemleseniz arkadaş kalarak eminim özlemez siniz birbirinizi ama ayrı kalınca belki sevgiliniz yokluğunun tam anlamıyla farkına varır
nuamaranı değiştirebilirsin sana ulaşmasını istemiyorsan. ya da ne arkadaş ne sevgili hiçbirşey olmak istemiyorum, senin adının geçtiği bir cümle bile beni üzüyor benim üzülmemi istemiyorsan bir daha arama beni de.
atanamazsa geleceğinizin olmayacağını düşünüyor ve seni bekletmek istemiyor olabilir.Eğer gerçekten seviyorsa bu düşüncesinin yanlış olduğunun farkına varır,dayanamaz zaten.Eğer beklerim dersen bekle,kestirip atarsan geri dönecek cesareti bulamayabilir.
bence kesin tavrini koymalisin...
sanki arkadas kalalim derken seni elinde tutmak istiyormus gibi geldi bana...
yani ilerde hersey yoluna girdiginde tekrar baslayabilmek icin olabilir...
hem böyle arkadas kalirsaniz sana karsi sorumluluguda olmuyor buda onun isine geliyordur...
böyle hic birsey olmamis gibi aramasi seni daha cok üzer...
tam da senin gibi düşünüyorum.
temmuza kadar beni böyle idare edecek belki..
benim duygularım,ruh durumum umrunda değil
böyle daha mutlu olacakmışım ben,üzülmeyecekmişim..
biz yine konuşacakmışız,dertleşecekmişiz,buluşacakmışız,ben ona 'çalışmaların nasıl gidiyor' diye sorabilecekmişim..
'çok beklersin' dedim.
tükürdüğümü de yaladım!!!!açtım telefonu..
tam tavrımı koyamadım kii..
canım bak kpss maddi durum bunların hepsi bahane sevgilin sadece bocalıyor emin değil hislerinden.senin yapacağın tek şey kendini tamamen kaybetmek ne telefonlarını açacaksın nede sen arayacaksın facebook msn her ne varsa sileceksin hemde hiç açıklama yapmadan sana ulaşabileceği her yolu kapayacaksın arkadaşlarda dahil dişini sıkacaksın bak gör sonuç ne oluyo
tavrini kesin koymalisin cünkü ancak öyle onun gercek tepkisini ve düsüncesini görebilirsin...
"sensizde yasarim, böylede cok mutluyum" gibi davranacaksin...
ama sen daha ilk aramasinda acarsan ve hic birsey olmamis gibi konusursan onun istedigini yapmis olursun...
ararsa acma bir kac gün, sonra actiginda cok mesgüldüm tarzinda bir seyler söylersin...
Evet..resmen onun istediğini yapmış oldum..Kabul etmiş oldum..
Yarın ararsa açmayım mesaj atayım diyorum..'dünki fikrimin arkasındayım..eğer canın isterse beni kaybetmek istemiyorsan fikrini gözden geçir' diye..
Off..en nefret ettiğim durum..
Evli insanlar bile boşanıp görüşüyormuş,ben ona insan olarak değer vermiyormuşum..
Laflara bak..Kendi bıraktı beni resmen!!inanamıyorum!!
ben senin kadar genis degilim deseydin...
ne yani arkadas kalip yarin birgün birde sevgilisinden bahsetmesini mi bekleyeceksin???
söyledikleri tamamen sacmalik...
söylediklerini aldigim karara ters, ben benimle ayni yolda yürürsün, yada yollarimiz tamamen ayrilir deseydin...
seni üzmesine izin verme, unutma sen herseyden önemlisin...
seviyor olabilirsin ama karsindaki sevgini haketmiyorsa o sevgine bile yazik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?