Bitti!ve şimdi de arkadaş kalacakmışız!!!!

Ona zaten bu böyle arkadaşça gitmez diycem
O zaman zaten bazı şeylerin eskisi gibi olmayacağını daha anlayış çerçevesinde ilerleyeceğini belirticem mutlaka ondan adım görürsemm
Artık gerisi ona kalmış tatlım:26:
Ama düşüncende çok haklısın

merhaba canım bende forum başlığını gördüm ve dikkatimi çekti yazmak istedim.yaşadığın çok zor bir durum ve her iki türlüde buna son verecek olan sensin.yani ya gururunu son kez bir tarafa koyup gerçek hissettiklerini ve barışma dileğini belirteceksin ya da bu işi tamamen bitireceksin.iki türlüsüde çok zor olacak ama en kötü karar kararsız kalmaksa enazından sen bundan kurtulmuş olacaksın.
bende KPSS'ye hazırlanan bir öğretmenim ve bunun psikolojik etkisi inanki büyük.kaldı ki ben evliyim ama yinede etrafımdaki insanların beklentileri zorluyor beni.ben önce evleneceğim için salladım sınavı sonrada evlilikte zamansızlıktan çalışmadım.ama artık aklım başıma geldi.
ama olaya erkek açısından baktığımızda daha da zor.benimde atanamayan pek çok erkek arkadaşım var ve kız arkadaşları ile aileleri ile çok problem yaşıyorlar.çünkü önlerini göremiyorlar,kendilerine bir gelecek kurma hayalleri yok çünkü her şey çok belirsiz.bu faktörleri de gözönüne al lütfen.inanki bir erkek için bu iş kolay değil.senin desteğine çok ihtiyacı vardır.
ama bildiğim tek şey eski sevgililerin arkadaş kalamayacağı.bu seni herzaman acıtacak.şimdi arıyor olabilir ama zamanla aramalar azalacak sende beklenti olacak arasa artık diye.eğer ki bir şeylerde küllenmeye başlarsa karşı tarafta seni daha da çok yaralayacak.onu beklediğinle kalacaksın.
yani sen bu arkadaşlık olayını öyle yada böyle bir çözüme bağla.sonrasında olacaklarda inanki şuan yaşadıklarından yada yaşayaacaklarından daha az üzer seni.

çok haklısın..
Bugün geçsin en kısa zamanda ona mesajla tüm hissettiklerimi ifade edicem..
Ben ona onun yanında olmak istediğimi hep de bunun böyle olacağını söyledim ama o,'' yine aynı şeyleri yaşarız sen üzülürsün'' dedi
Onu çok iyi anlıyorum..Keşke o da beni biraz anlasaydı,benim için çaba gösterebilseydi..
Umarım neticelenir bu konu canım..
Yorumun için tşk ederim

rica ederim keşke elimizden gelen bir şey olsa.sende ona seni anlaması için fırsat ver.ya bir mail at yada mesaj yolla.hissettiğin her şeyi yaz.yaptığın için pişman oldukların varsa bunları dile getir.insan bazen karşısında olunca derdini anlatamaz.oyüzden onu görmeden sesini duymadanda tüm hissettiklerini,beklentilerini dile getirebilirsin.bunları bilerek görüşmek istiyorsan görüşelim konuşalım de.enazından meramını anlatabilmiş olursun birazda olsa.kolay gelsin

evet kesinlikle bunu yapıcam canım birkaç gün içinde..
bugün benim doğum günüm bana ARKADAŞÇA bir mesaj attı güzel dileklerde bulunmuş
gün içinde de mesaj attı
bugün hemen yazmayım diyorum o yüzden
çok teşekkürler..

ben senden kendinin yavaş yavaş çekeceğini düşünmüyorum çünkü bence kaybetmek asla istemeyecek gibi geliyor bana.ama senin bu konuyu netleştirmen doğru olur tabi.belki pişman oldu sana geri dönemiyordur.

Konuyu başından beri takip ediyorum. Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım. Şimdi şunu söylemek istiyorum, belki yanılıyorumdur, eğer öyleyse kusura bakma ama sanki senin kafan da karışıkmış gibi geldi bana. Şu an yapman gereken kesinlikle ölçüp biçip net bir karar vermen. Belki zor ama gerekli.

Eğer tamamen bitirmeyi kafana koyduysan ve bu şekilde devam etmeye kararlıysan bunu ona bildir ve bir daha ne ara ne sor. Onunla bütün iletişim yollarını kapat, çünkü arkadaş kalmak mümkün değil. Bu her ayrılıkta söylenen klişe bir söz ama inan arkadaş kalınmıyor... Başka bir arkadaş da yazmış, bugün seni arıyor gittikçe arama sıklığı azalacak ve sonunda sen beklentiye girip aramıyor diye üzüleceksin diye. Ben de buna katılıyorum. Ayrıca arkadaş kalsanız yarın öbür gün sevgilisi olsa bunu duysan ya da nasılsa arkadaşız diye gelip sana anlatsa nasıl hissedersin bunu düşün... O yüzden hiçbir şekilde iletişime geçme eğer ayrılmak istiyorsan.

Öte yandan eğer aslında ayrılmak istemiyorsan, kararın buysa o zaman yine aramaman gerek Şöyle ki, erkekler bazen zamana ihtiyaç duyar, kafalarını dinlemek uzaklaşmak isterler. Bu dönemde seni sıkça araması seni yanıltmasın. Eğer bitmesini istemiyorsan, bir gün sana geri dönsün istiyorsan da ona bu zamanı tanımalısın. Bırak seni özlesin, şu an ayrılma kararını vermiş olan o ve daha ne olup bittiğinin malesef farkında değil, çoğu erkek gibi Bekle bakalım, zamanla özlemi artacak, kafasını toplayacak ve eğer dönmek isterse girişimlerde bulunacak zaten. Ama onunla görüşmeye devam edersen bu fırsatı kaçırırsın.

Sonuçta kararını ver. Her iki durumda da yapılması gereken belli ama, iletişimi kesmek kararın ne olursa olsun işe yarayacak. Sevgiler...

ben senden kendinin yavaş yavaş çekeceğini düşünmüyorum çünkü bence kaybetmek asla istemeyecek gibi geliyor bana.ama senin bu konuyu netleştirmen doğru olur tabi.belki pişman oldu sana geri dönemiyordur.

Biraz önce yine mesaj atmış..
İyiki doğdun,iyki varsın diye..
evet 'iyiki doğmuşum ben ne büyük hediye bu anlayabilene! ' dedim
sonra bir mesaj daha attı demiş ki :'Anlamayan olabilir mi..bugün senin günün.güneşin yeryüzünü ısıttığı,yıldızların karanlıkları aydınlattığı gün bugün,çiçeklerin filizlendiği,ağaçların sevinçten bir kardeşcesine bütünleştiği gün bugün,bugün diğer günlerden farklı..'
O böyle yaparsa ben unutamam işte bunu anlayamıyor.
İlk başladığımızda da böyle mesajlar atardı..
Ben ilk sevgilisiyim hiç anlamaz böyle şeylerden benim için çabalardı

Kendime güvenmiyorum ve onsuz olmak istemiyorum ondan bu tutumum
belki saçmalıyorum ama böyle hissediyorum elimde değil..
En kısa zamanda ona sorucam..Beni ya eskisi gibi kabul eder ya da numaramı siler..
Teşekkürler canım..

bi daha mı mesaj attı:44:
napıyo bu,pişman mı oldu acaba?kafam karıştı:44:
unutamazsın tabi.bu arada güzel bağlamış sevgilin

Canım beni yanlış anladın. Demek istediğim bırak gitsin, ona sakın sorma bir şey. Eskisi gibi kabul eder mi etmez bu onun bileceği şey. Sen bütün iletişimini kes. Onun üstüne gidersen, sorular sorarsan, ya öyle ya böyle gibi davranırsan daha çok uzaklaşır senden. Arkadaş kalmak istemiyorum, beni arama de kesin bir dille. Onun attığı mesajlardan vs etkilenmezsin böylece. Önüne bak. Zaten geleceği varsa (ki bence öyle) geri dönecektir o sana. Ama sen artık görüşmeyi kes.

Anladım demek istediğini canım
Bunu onun yüzüne söyledim aynen dediğin gibi..
Ama tükürdüğümü yaladım,1 saat sonra aradı eve vardın mı diye aradı açtım
Sonra da aramaya devam etti canım..
Haklısın..

Tatlım bence açık açık konuş..
Eskisi gibi olalım ben böyle yapamıyorum beni kaybetmek istemiyorsan bu dediklerimi dikkate al de
Onun mesajlarına,aramalarına cevap vermemen onda benim sıkıntılarımdan usandı olarak algılanır..
Ben konularının hepsini biliyorum ve bunu bir bütün olarak değerlendiriyorum..
Sorunları büyük ama beraber elele vererek aşabilirsiniz bunu ona bi kez daha söyle..
En azından niye söylemedim demezsin.

off off çok karışığım anlatamam
o mesajının üzerine 'bakıyorum da eski ali gelmiş tekrar, gerçek ali'' yazdım
zaman benim lehime işler umarım:26:

Şimdi yine mesaj attı..
Olmuyor böyle nasıl aklımdan çıkarabilirim onu..
Ve niye sürekli atıyor anlamıyorum:44:
'Bu kız bugün yeni doğdu..Yarın doğumunun birinci gününü yaşayacak ve bundan sonraki bütün günleri de böyle mutlu ve kutlu olucak'

İzin verseydin olacaktım

Bence seni kesinliklee kaybetmek İS-TE-Mİ-YOR

Kendini böyle harap etme ama açık açık konuş

Pardon ama arkadaş sıkıntısı çekiyor gibi bi halim mi var de, açma hiçbir telefonunu olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…