Bitti!ve şimdi de arkadaş kalacakmışız!!!!

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
Kızlar yine içimdekileri dökmeye ihtiyacım var..konumu takip edenler bilir.erkek arkadaşım atanamadığı için strese girmiş ve yeniden kpss ye hazırlandığı için benle ilgilenmeyi kesmiş ve bunun sonucunda da ' üzülüyosun ara verelim ama ben seni ararım' demişti.ben bunu kabul etmedim o da aramaya devam etti ama..yarı arkadaşça yarı sevgili gibi tuhaf bi şekilde devam ettik yaklaşık 1 aydır.ama canıma tak etti.kendi içine çekilmesine,benden uzaklaşmasına dayanamadım.ve çok sert mesajlar gönderdim.benim de kişisel ve ailevi sorunlarım ilişkiyi bu şekilde yürütmeme yetmedi çünkü. bugünler de her zamankinden fazla ilgiye ihtiyacım var.onda ise çaba sıfır!!

Netleştirmek için görüşmeye çağırdım sonuç olarak.benim artık üzülmemi istemediğini,sevgili olamadığını,asgari beklentilerime dahi cevap veremediğini,benden gelen sitem mesajlarıyla çok üzüldüğünü,bitmesinin ikimiz için de en hayırlısı olduğunu söyledi.çok üzüldüm,yıkıldım!!içim acıdı,tüm yaşadıklarımız gözümün önünden geçti!bu aralar da hassasım ağlamamak için kendimi zor tuttum,onun karşısında güçsüz görünmek istemedim..bitmesini istemediğime yönelik açıklamalarda bulundum ama adamın kendine güveni yok bana mısın demedi..'yine aynısını yaşarız yine üzülürsün dolayısıyla ben de üzülürüm' dedi..
Şimdi de 'arkadaş kalalım' fikriyle karşımda.'ara verme' gitti, arkadaş kalalım geldi!!istemedim.çünkü açıklamaları beni tatmin etmedi.hiçbir şekilde çaba göstermedi bu ilişki için, sorumluluk almaktan kaçtı.'hep yanındayım,ara konuş benle dertleşelim gerekiyorsa ağla kaçma' dedim ama o yanaşmadı..sadece çok kırıldığını,insan olarak kendisine değer vermediğimi,beni merak edip aramak istediğini,benim direkt onu silip attığımı,bu yaptığımın yanlış olduğunu söyledi.sonra 'saygı duyarım' dedi..ama daha sonraki konuşmalarımız hep benimle bağının olacağını vurgulayan cinstendi.senin için sertifika programlarını araştırıp bugün ararım dedi,iddiaya girelim diye zorladı kazanan yemeğe çıkaracak dedi,iş gelişmelerini bana mesaj at dedi..kalktık ayrıldık..beni eve gittin mi diye aradı..biraz önce yine konuştuk.ama ben yapamıyorum.benim beynimde yarattığım,istediğim adam bu değil.keşke hiç başlamasaydık..ben ondan ayrılmayı aklımın ucundan bile geçirmemiştim.ona çok alışmıştım.şimdi de arayıp duruyor arkadaşça,ben onu bu şekilde nasıl unutabilirim?:14:

böyle ayrılık mı olurmuş?Unutmak istiyorsanız telefonlarını açmayın ama belli ki siz de kopamıyorsunuz.Sevgili olarak kalsanız ne değişecekti madem?Arkadaşınız sınava yoğunlaşmak istiyor galiba.

sevdiğim insanla arkadaş olarak kalamazdım sanırım...Sizi biraz özlemesini sağlasanız bi müddet onu kendinizden uzak tutsanız arkadaş olarakta tabi ki ,ondan sonra durum değerlendirmesi yapsanız nasıl olur... yani bu uzaklık size ve sevgilinize ne hissettirdi gözlemleseniz arkadaş kalarak eminim özlemez siniz birbirinizi ama ayrı kalınca belki sevgiliniz yokluğunun tam anlamıyla farkına varır

nuamaranı değiştirebilirsin sana ulaşmasını istemiyorsan. ya da ne arkadaş ne sevgili hiçbirşey olmak istemiyorum, senin adının geçtiği bir cümle bile beni üzüyor benim üzülmemi istemiyorsan bir daha arama beni de.

böyle ayrılık mı olurmuş?Unutmak istiyorsanız telefonlarını açmayın ama belli ki siz de kopamıyorsunuz.Sevgili olarak kalsanız ne değişecekti madem?Arkadaşınız sınava yoğunlaşmak istiyor galiba.

Evet.maddi durumu kötü.matematik öğretmeni kendisi.birkaç özel dersiyle ayakta duruyor.bu sınav onun için kaçınılmaz,temmuzda iyi bir puan almak zorunda.
Açmam dedim ona ama açtım:14: bunu haketmemiştim..o da biliyor..
Onun ilk ilişkisi..'bilseydim bu yıl atanamayacağımı ve seni böyle üzeceğimi, hiç girmezdim bu ilişkiye' dedi..
KEŞKE..

sevdiğim insanla arkadaş olarak kalamazdım sanırım...Sizi biraz özlemesini sağlasanız bi müddet onu kendinizden uzak tutsanız arkadaş olarakta tabi ki ,ondan sonra durum değerlendirmesi yapsanız nasıl olur... yani bu uzaklık size ve sevgilinize ne hissettirdi gözlemleseniz arkadaş kalarak eminim özlemez siniz birbirinizi ama ayrı kalınca belki sevgiliniz yokluğunun tam anlamıyla farkına varır

Fikre ihtiyacım var.olabilir tabi bu.çünkü malesef zaafım var,açtım telefonu.konu kapandı güzel bir şekilde sohbet ederek ayrıldık, aradı o da, arkadaşça (!) konuştu.ben onu kaybetmek istemiyordum.istedim ki onu kendi istediğim yola getireyim ama bana mısın demedi:26:

atanamazsa geleceğinizin olmayacağını düşünüyor ve seni bekletmek istemiyor olabilir.Eğer gerçekten seviyorsa bu düşüncesinin yanlış olduğunun farkına varır,dayanamaz zaten.Eğer beklerim dersen bekle,kestirip atarsan geri dönecek cesareti bulamayabilir.

nuamaranı değiştirebilirsin sana ulaşmasını istemiyorsan. ya da ne arkadaş ne sevgili hiçbirşey olmak istemiyorum, senin adının geçtiği bir cümle bile beni üzüyor benim üzülmemi istemiyorsan bir daha arama beni de.

:14: olması gereken bu belki de ama yapamadım..'arama açmam,bitti,arkadaş olarak istemiyorum seni sen beni sevgili olarak sildin ben de seni siliyorum' dedim..ama konu kapandı sohbet ettik ayrıldık eve geldi aradı..ne kadar zoruma gidiyor bilemezsiniz!!!:50:

atanamazsa geleceğinizin olmayacağını düşünüyor ve seni bekletmek istemiyor olabilir.Eğer gerçekten seviyorsa bu düşüncesinin yanlış olduğunun farkına varır,dayanamaz zaten.Eğer beklerim dersen bekle,kestirip atarsan geri dönecek cesareti bulamayabilir.

Seviyor mudur acaba??benim onu sevdiğim kadar sevmediği belli.yoksa yapamazdı bunu bana..:50:

bence kesin tavrini koymalisin...
sanki arkadas kalalim derken seni elinde tutmak istiyormus gibi geldi bana...
yani ilerde hersey yoluna girdiginde tekrar baslayabilmek icin olabilir...
hem böyle arkadas kalirsaniz sana karsi sorumluluguda olmuyor buda onun isine geliyordur...
böyle hic birsey olmamis gibi aramasi seni daha cok üzer...

bence kesin tavrini koymalisin...
sanki arkadas kalalim derken seni elinde tutmak istiyormus gibi geldi bana...
yani ilerde hersey yoluna girdiginde tekrar baslayabilmek icin olabilir...
hem böyle arkadas kalirsaniz sana karsi sorumluluguda olmuyor buda onun isine geliyordur...
böyle hic birsey olmamis gibi aramasi seni daha cok üzer...

tam da senin gibi düşünüyorum.
temmuza kadar beni böyle idare edecek belki..
benim duygularım,ruh durumum umrunda değil
böyle daha mutlu olacakmışım ben,üzülmeyecekmişim..
biz yine konuşacakmışız,dertleşecekmişiz,buluşacakmışız,ben ona 'çalışmaların nasıl gidiyor' diye sorabilecekmişim..
'çok beklersin' dedim.
tükürdüğümü de yaladım!!!!açtım telefonu..
tam tavrımı koyamadım kii..

canım bak kpss maddi durum bunların hepsi bahane sevgilin sadece bocalıyor emin değil hislerinden.senin yapacağın tek şey kendini tamamen kaybetmek ne telefonlarını açacaksın nede sen arayacaksın facebook msn her ne varsa sileceksin hemde hiç açıklama yapmadan sana ulaşabileceği her yolu kapayacaksın arkadaşlarda dahil dişini sıkacaksın bak gör sonuç ne oluyo

tam da senin gibi düşünüyorum.
temmuza kadar beni böyle idare edecek belki..
benim duygularım,ruh durumum umrunda değil
böyle daha mutlu olacakmışım ben,üzülmeyecekmişim..
biz yine konuşacakmışız,dertleşecekmişiz,buluşacakmışız,ben ona 'çalışmaların nasıl gidiyor' diye sorabilecekmişim..
'çok beklersin' dedim.
tükürdüğümü de yaladım!!!!açtım telefonu..
tam tavrımı koyamadım kii..

tavrini kesin koymalisin cünkü ancak öyle onun gercek tepkisini ve düsüncesini görebilirsin...
"sensizde yasarim, böylede cok mutluyum" gibi davranacaksin...
ama sen daha ilk aramasinda acarsan ve hic birsey olmamis gibi konusursan onun istedigini yapmis olursun...
ararsa acma bir kac gün, sonra actiginda cok mesgüldüm tarzinda bir seyler söylersin...

canım bak kpss maddi durum bunların hepsi bahane sevgilin sadece bocalıyor emin değil hislerinden.senin yapacağın tek şey kendini tamamen kaybetmek ne telefonlarını açacaksın nede sen arayacaksın facebook msn her ne varsa sileceksin hemde hiç açıklama yapmadan sana ulaşabileceği her yolu kapayacaksın arkadaşlarda dahil dişini sıkacaksın bak gör sonuç ne oluyo

ben zaten aramam daha canım..
facebook ve msn zaten kullanmıyoruz..
şu aşamada yapmam gereken telefonu açmamak olabilir..
açıkça söyleseydi kaç kere sordum.
sadece dediği 'kpssden başka hiçbir şey düşünmüyorum..sana yönelmemi engelliyor!!!'
şaka gibi!

tavrini kesin koymalisin cünkü ancak öyle onun gercek tepkisini ve düsüncesini görebilirsin...
"sensizde yasarim, böylede cok mutluyum" gibi davranacaksin...
ama sen daha ilk aramasinda acarsan ve hic birsey olmamis gibi konusursan onun istedigini yapmis olursun...
ararsa acma bir kac gün, sonra actiginda cok mesgüldüm tarzinda bir seyler söylersin...

Evet..resmen onun istediğini yapmış oldum..Kabul etmiş oldum..
Yarın ararsa açmayım mesaj atayım diyorum..'dünki fikrimin arkasındayım..eğer canın isterse beni kaybetmek istemiyorsan fikrini gözden geçir' diye..
Off..en nefret ettiğim durum..
Evli insanlar bile boşanıp görüşüyormuş,ben ona insan olarak değer vermiyormuşum..
Laflara bak..Kendi bıraktı beni resmen!!inanamıyorum!!

Evet..resmen onun istediğini yapmış oldum..Kabul etmiş oldum..
Yarın ararsa açmayım mesaj atayım diyorum..'dünki fikrimin arkasındayım..eğer canın isterse beni kaybetmek istemiyorsan fikrini gözden geçir' diye..
Off..en nefret ettiğim durum..
Evli insanlar bile boşanıp görüşüyormuş,ben ona insan olarak değer vermiyormuşum..
Laflara bak..Kendi bıraktı beni resmen!!inanamıyorum!!

ben senin kadar genis degilim deseydin...
ne yani arkadas kalip yarin birgün birde sevgilisinden bahsetmesini mi bekleyeceksin???
söyledikleri tamamen sacmalik...
söylediklerini aldigim karara ters, ben benimle ayni yolda yürürsün, yada yollarimiz tamamen ayrilir deseydin...
seni üzmesine izin verme, unutma sen herseyden önemlisin...
seviyor olabilirsin ama karsindaki sevgini haketmiyorsa o sevgine bile yazik...

ben senin kadar genis degilim deseydin...
ne yani arkadas kalip yarin birgün birde sevgilisinden bahsetmesini mi bekleyeceksin???
söyledikleri tamamen sacmalik...
söylediklerini aldigim karara ters, ben benimle ayni yolda yürürsün, yada yollarimiz tamamen ayrilir deseydin...
seni üzmesine izin verme, unutma sen herseyden önemlisin...
seviyor olabilirsin ama karsindaki sevgini haketmiyorsa o sevgine bile yazik...

:14::14: hem de çok yazık..kendime acıyorum.duygularıma acıyorum!!
ve de çok kızıyorum bu kadar güçsüz olduğum için:14:

Anladığım kadarıyla karşınızdaki insan çok zor durumda her açıdan ve bir çok kez belirttiğim üzere erkekler bizim aksimize birden fazla şeye konsantre olamıyorlar. Haliyle bu sınav meselesi onun için en öncelikli mesele olduğu için sizi arka plana atmış ister istemez. :19:

Bir erkeğin bakış açısıyla düşünmeye çalıştım ve bence kendi açısından çok zor durumda. Çünkü malum, erkeklerin belli bir yaştan sonra artık kendi sorumluluğunu ve zamanı geldiğinde de ailesinin sorumluluğunu alması gerekiyor. O da bunun derdine düşmüş ve şuana kadar maddi bağımsızlığını tam olarak eline alamamış olması bile onun için yeterince özgüven yaralayıcı olabilir. Size arkadaş kalalım demesinin sebebi de sizi kaybetmek istememesi ama aynı zamanda da maddi meseleleri halletmek istemesi. Çünkü biliyor ki maddi meseleyi halletmedikçe bu iş böyle devam edecek ve ilişkinize daha da çok zarar gelecek ama sizin hayatınızda da olduğunu bilmek istiyor kaybetmek istemiyor o yüzden sizi arıyor soruyor. Tavsiyem bence üstüne gitmeyin ama o arayıp sormadıkça da siz de bir harekette bulunmayın. Arkadaş dediyse siz de sıradan bir arkadaşı gibi hareket edin elinizden geldiğince sizi her ne kadar zorlasa da.

Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle. :34:

arkadaş mı kalmak istiyormuş :1:iki arkadaştan sevgili olunurda eski sevgiliden arkadaş olmaz derim hep bırak ya ne arkadaşıymış eskide kaldı bunlar bi ilişki biterse biter :24:senin yerinde olsaydım hiç düşünmezdim ben.hemen hemen herkezin başından geçmiştir böyle şeyler bunları dert etme ne dertler yaşıyor insanlar.bırak giden gitsin canım.sen de kendi hayatına yol çiz çok zor olacak belki ama yarın bir gün başardığında bunları okunyunca bile gülersin kendine:97:

Hiçkimse vazgeçilmez değildir bunu da yazmak istedim bu durumlarda zor tabi ama daha sonra çok daha iyi anlarsın:82:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X