Bitti

rengarenkdunyam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2011
909
443
103
İzmir
Herkese merhaba
Şüphe başlığı ile bir konu açmıştım burada, hoca öğrenci ilişkisine anlam verememiştim, ve yaşadığım birçok şeyi burada sizlerle paylaşmıştım, sizlerden fikir almıştım, bizim durumumuz hep inişli çıkışlı geçti bu uzun süreçte, iniş döneminde hissettiğim şey onu tahatsız ettiğimdi, bana böyle hissettiriyordu.. Dün yanına gittim sadece
10 dakika konuşmak istiyorum, benim size karşı hissettiğim şey sizi rahatsız ediyor mu dedim ?
Hayır nereden çıktı bu dedi.
Peki benim varlığım sizi rahatsız ediyor mu dedim ?
Reyhan hayır, bunlar nereden çıktı dedi ?
Bende böyle hissediyorum dedim...
Ben seni çok farklı seviyorum sana çok değer veriyorum senden neden rahatsızlık duyayım ama neden böyle hissettiğini biliyorum HİSLERİMİZ KARŞILIKLI DEĞİL ÇÜNKÜ dedi..
Anlamadım dedim, anlamak istemenedim çünkü...
Ben evlenmeyi düşünen, ben birisini sevmeyi düşünen bir adam değilim, hiçbir zaman birisine karşı böyle bir histe olmadım bundan sonrada olmayacağım, bunu senin için demiyorum kimseyle düşünmüyorum, ben şu an sadece annem için yaşıyorum o da olmasa yaşamazdım, ben yaşamıyorum reyhan ama senin mutlu olmanı istiyorum, sen mutlu olmalısın dedi...
Mutlu olmayacağım dedim...
Sonuç muhabbetimizi bitirmiyor, biz birşey olamıyoruz ama ondan uzaklaşmamıda istemiyor...
Bir garip oldum, bir yanım bitirdi işte kendine gel kızım diyor, öteki yanım onu sevmekten vazgeçmiyor...
Çünkü benimki karşılıksız bir sevgiymiş tamam sen yoluna ben yoluna diyebileceğim birisi değil, tamam ona dedim ama ailesi bizim bu durumumuzu bilmiyor, annesi,abisi.... bunlar o kadar değer veriyorlar, öyle seviyorlar ki beni kusura bakmayın ama sizinlede muhabbetim bitti diyemem bir anda, zaten demeyede gözüm yemiyor, onlar benim babamdan sonra ailem oldular, annemin ölümünden sonra en büyük destekçim oldular akrabalarım yokken onlar vardı, ben şimdi ne yapmam gerekiyor bilmiyorum..
Sadece canım çok acıyor

diğer konularınızı bilmiyorum ama adam size umut verip sonra "ben evlenemem" dese daha kötü olmaz mıydı? nefret ediyorum vs de dememiş,başkasını da sevmiyor. sadece çok realist. ailesi sizin için değerli insanlarsa onlarla görüşün,durum hakkında bir şey soracak olurlarsa kendisi açıklasın.

Pff hocan da fazla kasmış.
Yok ben yaşamıyorum yok ben kimseyi sevecek adam değilim.
Başkasıyla gördüğünde ya da evlendiğini gördüğünde bana dedikleri ne alakaydı dersin yani. Adamın dedikleri inandırıcı gelmedi.
Eski konunu da biliyorum adam seviyor ama kaybetmek istemediğinden açılmadı sanmıştım ki çoğu kişi öyle zannetti.
Bu adamın triplerinden sonra en kötü ihtimal adam gay der çıkarım konudan :)

adam direk senden hoşlanmıyorum, bişey hissetmiyorum diyememiş evirip çevirmiş saçmalamış,
bence sizinki de sadece öğrenci/hoca hayranlığı, kısa süre sonra anlarsınız.

diğer konularınızı bilmiyorum ama adam size umut verip sonra "ben evlenemem" dese daha kötü olmaz mıydı? nefret ediyorum vs de dememiş,başkasını da sevmiyor. sadece çok realist. ailesi sizin için değerli insanlarsa onlarla görüşün,durum hakkında bir şey soracak olurlarsa kendisi açıklasın.
Sadece ona kirgin oldugun nokta hayatimda biraktigi belirsiz 4 sene degil, 8 mayista bi onunla bu konuyu konustugumuzda okul bitsin bittikten sonra konusalim bu durumu tqbiki senin isteklerin oncelikli demeseydi, o zaman soyleswydi keske diyorum

Adam kibar olmaya çalışmış.
Onun ne istediği düşündüğü değil sizin tavrınız önemli.
İstemediğini söylemiş,kendi kendinize üzülün,geçer.
Adamı daha fazla boğmayın,mutlu olmamlar falan,çok çocukça.
Durumum sadece hoca ogrenci hayranligi olsa bende cok çocukça derdim gerçekten ama emin olun hicbisey coxukca degil

Pff hocan da fazla kasmış.
Yok ben yaşamıyorum yok ben kimseyi sevecek adam değilim.
Başkasıyla gördüğünde ya da evlendiğini gördüğünde bana dedikleri ne alakaydı dersin yani. Adamın dedikleri inandırıcı gelmedi.
Eski konunu da biliyorum adam seviyor ama kaybetmek istemediğinden açılmadı sanmıştım ki çoğu kişi öyle zannetti.
Bu adamın triplerinden sonra en kötü ihtimal adam gay der çıkarım konudan :)
Yakin bir zamanda kimseyle evlenecegini dusunmuyorum ama bundan 3 5 sene sonra boyle birseyle cikarsa karsima gercekten uzulurum galiiba bundan koekuyorum, birsekilde vazgecerim ama onu bu sekilde gorursemtum dengem bozulur işte

Poff amma da ajitasyon yapmış..
Bırak önüne bak. Çok kasıntı bir tip..

Konunu ilk acildiginda okumustum, hatta gecenlerde son gelismeleri de okudum. Kesinlikle bi is var bunda. Bu soyledikleriyle daha onceki davranislari fazlasiyla tutarsiz. Seven ama konumdan dolayi zamana birakan bi adam vardi, simdi ya bunalimda bir seyler olmus yada sevgisi azaldi yada baska birine hoslantisi basladi bi sekilde kafasi karismis gibi geldi bana.

Erkekler bir kadını sevmediklerinde hep aynı şeyi söylüyorlar.Ben kimseyi sevemem yok evlenemem.Sonra bir bakıyorsunuz ki başkasıyla evlenmiş.Boşverin,sizi istemeyen biriyle vakit harcamayın.
Istemese nefret ettirse hersey daha kolay olurdu benim ic8n, sen farklisin sen ozelsin dedigim gibi işte sohbeti bitirmemesi kotu, aksam babam beni beklerken babamla karsilasmis is cikisi babamın yanina gittim masada bu, bu sekilde iste, ne kadar uzak kalabilirim ki iste bi durumdayken

Karşılıksız sevme olayını anlamıyorum.

İnsan açık açık seni o kadar da sevmiyorum diyen birisi için nasıl ölüp biter, hayattan tad alamaz, çok mantıksız geliyor.

Ben benii seviyorum, beni sevmeyen için de sağdan sağdan, küçük küçüüük yollan derim.

Yaşınız küçük sanırım. Geçecek bu melankolik haller, şu güzel yaşlarınızı, en verimli yıllarınızı beş para etmez insanlar için heba etmeyin.

adam açıkca istemediğini söylemiş eğer size karsı hislerin sizin istediğiniz gibi değilse inanın yorulan siz olursunuz üstelemeyin. bittiyse bitmiştir.

Back
X