Vay be amme hizmeti evet çıktı sahidenResmi merak edenler google da bitti... Kadınlar kulübü yazarak görsel arama yapınca çıkıyor :)
Trollüyor sanki konuya bakınOeehh yani abartmasanız bu kadar da. Şunları yapan bırak elin Mısırlısını, Chris Pratt olsa soğurum. Bu kültür değil yani bildiğin hanzoluk, sevimli falan da değil. Prag'a gitmeyi bilen adam bir zahmet yemek yeme stilini, görgü adap kurallarını da bilsin. Neresinden tutsan elinde kalıyor. İten yaranıyor herhalde bilemiyorum, bunun aşkın gözü körle falan alakası yok.
Seviyorum böyle çakal kızlarıResmi merak edenler google da bitti... Kadınlar kulübü yazarak görsel arama yapınca çıkıyor :)
Özgven meselesi değilSeviyorum böyle çakal kızlarıgördüm kız adama göre çok güzel. Adam da aynı dayıma benziyor kıskançlık konusunda o tiple asıl adamın kıza baskı yapması lazım ama işte ozgüven meselesi demek
Aşık olunca kendinden gecip her hareketi sevimli bulmak tamam ama aşırı kıskançlık ozgüven meselesi benceÖzgven meselesi değil
Aşık olunca kız kendinden geçmiş
Oluyor bazen böyle
bende kıskanç oluyorum ama aşırı değil tabiAşık olunca kendinden gecip her hareketi sevimli bulmak tamam ama aşırı kıskançlık ozgüven meselesi bence
Ben de aşık olunca ben olmaktan çıkıp kıskançlığın dibine vurdum ama bizimki karslılıkliydi, kıskançlık biraz etraftan sakınma boyutunda olunca normal ama sürekli onu bunu ekleyip milletin fotoğraflarını beğenen adamıne kıskanıcam alenen yapıyormuş. Ay neden banlandi ben de anlamadım baktım yorumlarda bir şey yok. İkinci üyelik açıklaması da gelmemiş.P
bende kıskanç oluyorum ama aşırı değil tabi
Ya bu konu sahibi niye banlandı?
Ya belki güven vermemiştir kıza olabilirBen de aşık olunca ben olmaktan çıkıp kıskançlığın dibine vurdum ama bizimki karslılıkliydi, kıskançlık biraz etraftan sakınma boyutunda olunca normal ama sürekli onu bunu ekleyip milletin fotoğraflarını beğenen adamıne kıskanıcam alenen yapıyormuş. Ay neden banlandi ben de anlamadım baktım yorumlarda bir şey yok. İkinci üyelik açıklaması da gelmemiş.Mune sahi neden banlandi konu sahibi?
Ben de aşık olunca ben olmaktan çıkıp kıskançlığın dibine vurdum ama bizimki karslılıkliydi, kıskançlık biraz etraftan sakınma boyutunda olunca normal ama sürekli onu bunu ekleyip milletin fotoğraflarını beğenen adamıne kıskanıcam alenen yapıyormuş. Ay neden banlandi ben de anlamadım baktım yorumlarda bir şey yok. İkinci üyelik açıklaması da gelmemiş.Mune sahi neden banlandi konu sahibi?
İşte güven veren adamı bulduktan sonra anlıyor insan ne salakmışım diye. Yine kıskanclik oluyor tabi ama paranoya derecesinde değil.Ya belki güven vermemiştir kıza olabilir
Bende öyle oluyırum güven vermeyince karşımdaki adam
Sonra aşkım geçince düşünüyorym nasıl yaptım bunu diyorum kendi kendime ama iş işten geçiyor..
Bir zamanlar canımız olan insanlar bir süre sonra yabancıdan farksız oluyor ne garip..İşte güven veren adamı bulduktan sonra anlıyor insan ne salakmışım diye. Yine kıskanclik oluyor tabi ama paranoya derecesinde değil.
Zamanında benim de başımda vardı öylesi. Arkadaşlarıyla olunca unuturdu beni ben de kendimi yerdim o eve gelene kadar. Ozgüven falan bırakmamisti embesil. (telefonumda hala embesil diyen kayıtlı) Allahın ezigi ya, şimdi önüme dünyayı derse tükürüğümü atmam:))
Fotoğrafı paylasmasi da çok saçmaydı gerçekten, hem histerik derecede kıskanç hem de binlerce kadının olduğu yere adamın fotoğrafını atıyor:)Eski sevgilisinin fotografini kendisinden izinsiz burada paylasmasi suc oldugu icin o yüzden banlandi diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?