Bitti.....

Öyle bi anlatmışsınki benimde bu masalda böyle biter diyesim geldi.çok seven gidermi diyosun ya seninki bir anlık bir günlük bi hata değilmiş hep böyle devam edince yıpratmışsın sevgisi bitmiştir yada azalmıştır karşımızdakine neyaparsak yapalım sevgisi hep aynı kalır diye bişe yok

13-17 yaş arası gençlerin netten kitap okudugu bı uygulama var adını unuttum watpetmiydi neydi , bunu orada yazsaniz ilk üçe girer ..

Yaşadıklarınıza saygı duyuyorum yanlış anlaşılmasın ,konuyu yazis sekliniz roman tadında olmuş

Trollüyor sanki konuya bakın

Resmi merak edenler google da bitti... Kadınlar kulübü yazarak görsel arama yapınca çıkıyor :)
Seviyorum böyle çakal kızları gördüm kız adama göre çok güzel. Adam da aynı dayıma benziyor kıskançlık konusunda o tiple asıl adamın kıza baskı yapması lazım ama işte ozgüven meselesi demek

Resim silinmis ama ben buldum valla google amcayla
Konu sahibi guzelsin zaten , daha guzel olsam gitmezdi diyorsun..
Adamlar huzur ariyor guzellikten ziyade.
Sevgilinde cok abartilacak bi yakisiklilik yok ki,ortalama bi adam iste.
Biktirmissin gitmis.
Okurken bana fenalik geldi zaten

ayyy okuyunca nasıl merak ettim yağızı resimde silinmiş google dan buldum anacım sen daha güzelsin doğunun yuzde 70 i böyle şimdi kapıya çıksam anında 5 kişiyi benzetirim bu fotograftaki yağıza

Canım aşık olmuşsun buda seni delirtmiş resmen
Bak aşık olunca bazı kadınlar çekilmez olur erkek de bunu anlamaz
Bende biraz senin gibiyim bu yüzden anlıyorum seni
Son sevgilimin önünde hüngürt şakırt ağladım ortada birsey yokken
Normalde kontrollü bir insanım
Aşık olunca kırılganlaşırım
Helede karşımdaki erkek bana güven vermiyorsa her an gidecek gibi gelir darlarım onu oda kaçar gider
Herkesin tavrı farklı.aşık olunca hareketkeri değişiyor
Ama buna dayanamıyorlar erkekler
Ama emin ol bir süre geçtikten sonra senin aşkını ve tutkunu özlüyorlar
Biraz histerik bir yapımız var sanırım
Arapları neden aşağılardın onu anlamadım yalnız
Bazıları çok kültürlü yakışıklı oluyor
Özellikle Avrupada okuyan büyüyenler Türk erkeklerine on basar yani

Özgven meselesi değil
Aşık olunca kız kendinden geçmiş
Oluyor bazen böyle

P

bende kıskanç oluyorum ama aşırı değil tabi
Ya bu konu sahibi niye banlandı?
Ben de aşık olunca ben olmaktan çıkıp kıskançlığın dibine vurdum ama bizimki karslılıkliydi, kıskançlık biraz etraftan sakınma boyutunda olunca normal ama sürekli onu bunu ekleyip milletin fotoğraflarını beğenen adamıne kıskanıcam alenen yapıyormuş. Ay neden banlandi ben de anlamadım baktım yorumlarda bir şey yok. İkinci üyelik açıklaması da gelmemiş. Mune sahi neden banlandi konu sahibi?

Ya belki güven vermemiştir kıza olabilir
Bende öyle oluyırum güven vermeyince karşımdaki adam
Sonra aşkım geçince düşünüyorym nasıl yaptım bunu diyorum kendi kendime ama iş işten geçiyor..

Eski sevgilisinin fotografini kendisinden izinsiz burada paylasmasi suc oldugu icin o yüzden banlandi diye biliyorum..

Ya belki güven vermemiştir kıza olabilir
Bende öyle oluyırum güven vermeyince karşımdaki adam
Sonra aşkım geçince düşünüyorym nasıl yaptım bunu diyorum kendi kendime ama iş işten geçiyor..
İşte güven veren adamı bulduktan sonra anlıyor insan ne salakmışım diye. Yine kıskanclik oluyor tabi ama paranoya derecesinde değil.

Zamanında benim de başımda vardı öylesi. Arkadaşlarıyla olunca unuturdu beni ben de kendimi yerdim o eve gelene kadar. Ozgüven falan bırakmamisti embesil. (telefonumda hala embesil diyen kayıtlı) Allahın ezigi ya, şimdi önüme dünyayı derse tükürüğümü atmam:))

Bir zamanlar canımız olan insanlar bir süre sonra yabancıdan farksız oluyor ne garip..

Eski sevgilisinin fotografini kendisinden izinsiz burada paylasmasi suc oldugu icin o yüzden banlandi diye biliyorum..
Fotoğrafı paylasmasi da çok saçmaydı gerçekten, hem histerik derecede kıskanç hem de binlerce kadının olduğu yere adamın fotoğrafını atıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…