Bitti.....

Ben takipte etmiyorum
Eski eskide kalıyor
Son sevgilimi belki merak ediyorum
Ama onu bile öyle aman aman merak etmiyorum
Hayat çok kısa ya..
Yok eskiyi ben de takip etmiyorum dedim ya tükürük atmam ona. Ama son yani yeni ayrıldığım sevgilimden bahsettim, henüz acısı taze ama darısı onun da başına

Yok eskiyi ben de takip etmiyorum dedim ya tükürük atmam ona. Ama son yani yeni ayrıldığım sevgilimden bahsettim, henüz acısı taze ama darısı onun da başına
Bende taze ayrıldım
Eskiden olsa yerden yere atardım kendimide
Bunu hemen unuttum
Gelişme var vende
Yaş geçtikçe heralde önemsizleşiyor bu durumlar..

Yabancı ülkede başka milletten bir adamla yaşanan aşk hikayesi kulağa ne kadar romantik ve aşk romanlarındaki gibi olağanüstü gelse de bence gayet sıradan bir ilişkiymiş anladığım kadarıyla.Anlatış şekliniz de ucuz aşk romanlarını andırıyor kusura bakmayın ama çok irite oldum.Ayrılık acısı çekmenize bağlıyorum bunu.Umarım bir an evvel unutursunuz.

ayyy okuyunca nasıl merak ettim yağızı resimde silinmiş google dan buldum anacım sen daha güzelsin doğunun yuzde 70 i böyle şimdi kapıya çıksam anında 5 kişiyi benzetirim bu fotograftaki yağıza
nasıl buldun ya ben bulamadım

nasıl buldun ben bulamadım

Sende güzellik takıntısı var aşk acısı değil bu.. aşk acısı varsa bile puan verecek olursak acına 4 güzellik takıntına 10 derim.. adamın senden ayrılması değil seni güzel bulup bulmaması bütün derdin bana kalırsa, daha önceden dudağını burnunu filan yaptırmış olman da bu takıntıdan muhtemelen.. kendini sev kendinle barış, yapamıyorsan yardım al..

Her kadın güzel görünmeyi ister.ki dudağın inceyse rahatsızsan çözümü de varsa yaptırırsın ya da burnun vs.güzellik takıntım olabilir şöyle o konuda öz güven eksikliğim.yıllar önce aldatıldım çok kötü bir şekilde çok güzel bir kadınla o olaydan sonra cereyan etti.bilinç altı.şuan da terkedilmemi onunla bağdaştırıyorum..hala fizilsel eksiklikşer arıyorum.çok güzel olsaydım ayrılamazdı.uzun boylu olsaydım vazgeçemezdi gibi..2 hafta oldu ve herhangi bir iletişime geçmedi benimle..Hayatımda sorun problem istemiyorum söyler sürekli.son 2 aydır da şuan görebiliriyorum herşeyi çok net.ve mesajlarımızı okuyorum.aralıksız hergün problem çıkarmışım mesajlarıma geç cevap verince 1 saat.ve uzattıkça uzatmışım.kendisi hiç tartışmamış uyuyordum ! Babamlaydım ! Spordaydım ! 180-200 mesaj nedir ya ! Şeklinde dönüşler yapmış ama yine tatlıya bağlamış.ama tatlıca uyarmış hergün aralıksız kavgadan sonra uzak kalmış problem mi var dediğim de hayır yok ama sabırlı ol panik olma lütfen demiş.son bir hafta çığrından çıkmışım o da olumuyacağım artık yeter demiş.sonra olgunlaş ve hatalarını anla gel konuş benimşe demiş ve en son dayanamıyorum ben nefes alamıyorum demiş......ilginç kısmı instagramında ve whatsaapında hala bizim fotoğraflarımız var.....

Çok seven tabii ki gider.
Seviyorum ama hayatımı mahvediyor ohh ohh ne güzel devam edeyim mi desin insanlar.
İnsanlara olur olmadık eziyetler çektirip gidince de sevmiyormuş zaten demek çok büyük yanlış, her türlü bencillik.
Bundan sonra umarım ders alırsınız bu durumdan. Kendinize gelmeniz için bir tokattır. Geçmiş olsun.

Ay ben göremedim senin praglıyı merak ettim doğrusu pragda ne etin ni viyana felan

Terk edilmek güzellikle alakalı değil adrian limanın aldatıldığı rihannanın dayak yediği bir dünya düşün

Aldatma yalan yok neticede...üstesindn gelicenebilecek şeylerdi ama değişmeyeceğimi düşündü bu sensin dedi en son.bir saat mesajına geç cevap verince kıyamet kopuyor.Çocuk gibi sebepsiz tartışmalar ve her gün.pusuya yatım beni takip ediyorsun sanki yanlışımı yakalamak için.senden önce ben mutlu bir adamdım zaten ve 4 yıldır bi ilişkiye adım atmadım.dört yıl bunun için beklemedim.ki daha önce defalarca uyardım dealarca söz verdin dedi.ve en kötüsü üzgünüm ama artık telefonu elime almak istemiyorum kavgalardan dolayı ve bakıyorum da bana sadece stress sıkıntı veriyorsun.mutlu olacağımıza inanmıyorım artık dedi.ben seni hayatuma mutluluğuma mutluluk katman için var olanı da yok etmen için almadım dedi....yanyanayken çok iyiyiz hiö sorun yok arkadaşlar cennette gibiyim prenses gibiyim dünyanın en mutlu kadınıyım çol iyi anlaşıyoruz..ama uzaklaşınca ayrı ülkelerdeyiz bunarads..uzaklaşınca böyle davranıyorum.ama daha çok ilgi iatemek mi ne bilmiyorum...sorum şu ? Neden hala instagramonda bu benim aevgilim diye yazdığı fotoğrafımız ve whatsappta da bizim duruyor ? Terketti beni 2 hafta önce......ve ben hiç arayıp sormadım

Bir ilişkinin bitmesi için aldatma, şiddet veya yalan mı olmalı? sizin tavrınız adamın hayatını karartmış ve bu da en az diğerleri kadar çok büyük bir neden bitmesi için. Ki adam kendini o kadar iyi ifade etmiş ki. Biz türk kadınlarının çoğu sizin gibiyiz işte. Adamı darlar, dar kalıplara sokmaya çalışırız ama bu yabancılarda hele hele özgür ruhlarda asla sökmez. Evet sizi inanılmaz çok seviyor olabilir. Ama kendisini tebrik ediyorum daha çok sevmesi gereken kişiyi çok iyi biliyor. KENDİSİNİ!
Lütfen siz de kendinizi sevin, kendinizi seçin. Silmemesi ise kendine zman verdiğinden veya sizin çok kırılacağınız bildiğindendir muhtemelen. Lütfen kendinize gelin bundan sonraki ilişkilerinizde.

Bazı insanlara mutluluk batar, acı çekmekten zevk alırlar...
Siz bunu seviyorsunuz bence...

Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize.türk kadını mantalitesi.fakat “o” kadın ben değildim..bilinç altımda tam olarak ne vardı bilmiyorum ama ki önce bilinç altımı temizlemem gerekli sanırım.pişmanım..sanırım kafasında tam olarak bitiremediği için.zamanla onun da üstesinden gelecektir..ve benim elimden bir şey gelmiyor.ülkeler arası uzaklıkta olan bu kararı vermiş bir adama mesaj yoluya pişmanlığımı gösteremem.ki daha önce özür dilemiş düzeleceğine söz vermiş bir kadın olarak.dolayısıyla 2 haftadır susuyorum sadece işk gün bir şans istemiştim kaçıncı bir şans demişti..çok üzgünüm...çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…