Bitti.....

ayrılmıssınız onu anladımda, Arap ırkını neden o kadar aşağıladıgınızı anlayamadım.
Kınadığı ırkla yaşadığı aşk boyutu.. etme bulma dünyası mı desem yoksa kınamakla ilgili bi şeyler mi.. bilemedim.. büyük konuşmayın ve kimseyi küçük görmeyin kınamayın görüşünü benimseyenlerdenim..

Konu sahibi arayıp üstüne gitme. Ters teper. En güzeli bi çare özlerse dönmesini aramasını beklemek.. çok acayip davranmışsınız boğmuşsunuz adamı. Özgüvensiz hastalıklı bi ruh hali yansıtmışsınız.. umarım bu kadar seviyoken toparlayabilirsiniz..

Güzellik takıntın olduğunu direkt anlamışım, bunu hakaret olarak algılama sakın, seni anlıyorum çünkü aynı şey bende de vardı.. çok da zor bi şey biliyorum ama zamanla azaldı bende, kendimi sevmeye başladım.. sen bunu tek başına yapamıyorsan destek alabilirsin.. dünyada ne dertler ne sıkıntılar var, birçok insanın aynaya bakma fırsatı bile yok başındaki dertlerden, bunları düşünmek de yardımcı olabilir..

Evet konuyya araplıkşa ilgili kesiti ilave etmemin sebebi büyük konuşmanın ne kadar yanlış olduğunu ve kimseyi kınamamak aşşağı görmemek gerektiğini göstermemdi.

Evet normal davranmadım uyarılarını da dikkate almadım fazla.ayrılamaz bırakamaz diye düşündüm kü daha 5 aylık ilişki neye bırakamasın.hemde çok uzaklarda..beş ayda da kimse kimseyi vaz geçemeyeceği kadar sevemez sanırım.ki vaz geçti..gidişini sevgisizliğe bağlıyorum en azından tüm bunlarla mücadele edecek kadar değildi..bunu kabul ediyorum bu kadar kısa sürede ve 3-5 görüşme ile o yoğunlukta olamaz sanırım bilmiyorum inanın.bildiğim herşeyi unuttum....yoruldum ağlamaktan da yoruldum.ama fotoğraflarımızın hala instagramda whatsappında durması çok ilginç geliyor anlıyamıyorum.daha önce böyle bir örnek görmediğimdendir...

Destek almam gerekiyo farkındayım.terapi iyi gelecektir.teşekkürler.evet var....öz güven eksikliği olarak

Diyorum ya dönebilme ihtimali vardır. Eğer dönerse de siz bu duyguları yine yaşıycaksınız ama dizginlemeyi öğrenmelisiniz. Adamı boğarak üstüne gitmek yerine " seni çok seviyorum ve ülkeler arası bi ilişki yürütüyoruz.. bu çok zor.. çok özlüyorum ve haliyle yanında olmadığım ortamını bilmediğim için kıskanıyorum.. üzülüyorum.. beni anlayabiliyosundur umarım.." gibi duygularınızı ifade eden cümleler kursanız ne o boğulur ne de siz bu kadar ters tepkiler alırsınız. Tabi kendini bilen bi adamsa geçerli bu dediklerim. Yoksa totosu kaf dağına çıkıcaksa duygularınızı açıkça belli edince aman orda kalsın dönmesin zaten.. hayırlısı olur umarım sizin için..

mrb bu konuyla ilgili birşeyler yazmak için girdim uzun zamandır girmiyordum ilk önce bende asla adanalımı Diyarbakırlımı asla olmaz diyordum sonra biri benden hoşlandı çıkmaya başladık ve ilk defa beni bir kişi bu kadar çok sevdi ama ben çok naz yaptım herseferinde bitti bitti diyordum çünkü biliyordum benden vazgeçemeyeceğini en son yine dedim6 ayda tamda doğum günüme 1 gün kala herşey bitti doğum gününe hediye almamk için falan gibi şeyler söylenmesin durumu iyi vede çok para harcardı banada neyse ben aşk aıcı ayrılık acısı öyle bir çekiyordum ki ağlamaktan burnumun kanadığını bile biliyorum arada aradım ama adam ölmek istiyorum diyordu çok mutsuzdu ama yinede dönmedi çok kötü bir dönem atlattım sonra aradan zaman geçti 6 ay kadar baktım bir öğretmenle çıkıyor başka face almış ama ben onu buldum bu arada ilk çıktığı kızda bendim daha önce sevmiş ama çıkmamış kız istememiş çıktığı öğretmen gayet güzel birkızdı vede öğretmendi bende üni mezunuydum iki yıllık kpssye atanamyı bekliyordum birde atanamadım ben iyice kötü oldum ve kızıda çok kıskanıyordum durmadana kızın facesine giriyordum zatan o öğretmeni gördüğümde ağlamaktan yerlerde sürünüyordum neyse aradan zaman geçti hep onları takip ediyordum sevdiğim kişinin mutsuz olduğunu anloıyordum paylaşımlarından kızında sonra baktım ayırlmışlar ben salak gibi yine yazdım ona aradan 1 sene geçmişti tabi cevap vermedi sonra bende kpsseden atandım başka bir ile gittim sonra aradan zaman geçti toplam 15 ayın sonunda bana birgün faceden mesaj attı atanmışsın tebrik ederim dedi sonrada ben senden ayrıldıktan sonra çok kötü oldum bden demiştim ona sen benden başkasını sevemezsin diye oda bana dediki sen demiştin ya benden başkasını sevemezsin diye evet ben senden başkasını sevemedim dedi anlatı olanı biteni ama ben hepdiyordumo bana dönecek diye herkes gülüyordu bana rtık unut diye çünkü onun beni nasıl sevdiğini biliyordum şimdi o kişiyle evliyimbu arad eşi adanalı kütüğü Diyarbakır :)) dersenizçok mutlumusun hayır aslında acı çektiğimiz kaybetmişlik terkedilme eşim her dediğimi mi alır eder çok iyi bireş ama şimdi çok alkolalır nerdeyse alkolikolacak ve ben ondan boşanmayı düşünüyorum okadar ağladım ettim ölü gibi yaşadım bir şey omuyorsa olmuyordur arkadaşlar bekarlar size seleniyorum zor ama üstüne düşmeyin bakın bişey olacaksa oluyor gerek yok ağlamaya szlmaya acı çeksenizde baktınız olmuyor boşverin allahın bir bildiği vardır

bu arada kız benden güzel diye çok takmıştım bende güzelim çok şükür ama durmadan o kıza bakardım kıskanırdım ama eşim beni hep daha güzel buluyor sen dünya güzelisin diyor ve ben diyorumsenin gölzersorunlumu seven herşekilde güzel görüyor ama bende takıntı yapıyorum kendime

Canım ya sende kendimi gördüm resmen. Ben de aldatildim ve boşandım. Aldatilinca bir dönem çok kafaya takmıştim. Sonra biriyle tanısın ca bir saat msja cevap alamayinca onlarca mesaj yazıp hakaretler ediyordum. Bir gün ben de terkedildim onbeş gün sonra ansizin bir aksam yanına gittim ve Hatalarımi anladım yapmayacagim söz veriyorum dedim ve barıştik. Şimdi eşim kendisi.

O olaydan sonra gerçekten değiştim ve asla sık boğaz etmedim. Ayrıca hala whatsap ve instagramda resmini z varsa o seni terketmemis sadexe degismeni bekliyor emin ol. Umarım çok mutlu olursunuz...

Dolmuştayım ağladım yorumunu okuyunca..zaten iki haftadır sümüklü böcek gibiyim.inşallah bende gitmeyi düşünüyorum konuşmak için son bir şans için bilmiyorum ama beni zavallı aciz ona muhtaç bir kadın olarak görsün de istemiyorum.beynini yitirmiş gibiyim mantıklı düşünemiyorum.umut işkence süresini uzatır bunu da biliyorum..

Demek bilinç altımda hala o aldatılmamın korkusu var ve o beni bu hastalıklı hale soktu.büyük sorunlar değil nazarımca ama her insanın beklentisi farklıdır demek benim sevgilim daha çok huzur peşinde.onu huzurla sabırla nezaketle yanımda tutabilirmişim çünki 5 ayda köklü bir sevgi oluşması imkansız bence

Benimde öyleydi çok güzeldi sonra güzellik takıntım başladı işte...birisi geliyor senin tüm benliğimi altüst ediyo ve sen tamir etmek için yıllarca çırpınıp duruyosun...ama olmuyor eskisi gibi asla olmuyor..kırılan vazoyu en iyi yapıştırıcı ile yapıştır yine eskisi gibi sağlam pürüzsün olmuyor.dikkatli bakan herkes kırık parçayı seçebiliyor

Aramadı mı seni düzelmedi mi aranız ?

nickinizle uyumlu hareket etmişsiniz ve evet çok sevse de ayrıyken nefes alamayacak gibi olsa da gider çünkü devam ederse daha kötüye gidecektir ilişkiniz ve size olan aşkı artık tiksinmeye dönüşecektir bu yüzden sizi güzel hatırlamak için gitmiştir.

neden bu kadar özgüvensizsiniz daha önce bir problem mi yaşadığınız ilşkilerinizde yada aile de olabilir bir problem mi vardı da size bu kadar aşık adamı kendinizden uzaklaştırdınız . belki bir terapi iyi gelebilir. çünkü başka biri girse de hayatınıza aynı problemler ortaya çıkacak gibi gözküyor önce ruhsal olarak kendinizi tedavi edin.

5 yıl önce aldatıldım bu derin izler bıraktı bemde

İki fotoğramız vardı instagramında birini bir hafta önce kaldırmıştı.diğeri bu kadın benim sevgilim hoş geldin hayatıma olanı da bugün kaldırdı.ayrıldıktan 2,5 hfta sonra..yani bugün tamamen bitirdi......

Aramadı mı seni düzelmedi mi aranız ?

Nefes alamıyorum dayanamıyorum değişmiyorsun hep aynı her gün aynı her gün kavga sorun stress diye giden arar mı ki ? Fotomuzu sildi bugün orda kalması gitmediğini hissettiriyordu.yanına gidecektim konuşmaya vizeye başvurmuştum son bir haftam kalmıştı.fotoyu kaldırdı 2,5 hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…