Dudaklarda dolgu var sanirim guzelsin ama canini sikma kendini cok sev sadece ..sende adami sik boğaz etmissin ama ..ne ara ne sor unutma kacan kovalanir .
Kara gozleri batsin sana istirab verdikten sonra...bende cok sevmistim ondan daha cok hemde ama degmezdi ona..sonuc bosaniyorum sevginin yerini nefret aldi ..aslinda sevgi şu demek bence saygi demek, değer, merhamet demek bunlarin hicbirisi yoksa yol ver zaten yazik etme kendine bende buyuklerimi dinlemedim onlara sevviyorum diye haykirmistim ne oldu simdi biz sana demedik mi dediler haklilarda keske gozlerimi kör etmsseydim ..unutma gülü seven dikenine katlanir sevmiyorsa o dikenler ona batar uzak dur derim...Hemde çok abartı derecesinde tiksinmiştir.ben okuduköa inanamıyorum benmiyim bu kişi diyorum keşke kaybedince farketmeseydim..katlanamıyorum dedi gitti katlanabilecek kadar sevmedi.çok seven adam nelere göğüs geriyor.aldatma yalan...hep biri daha çok sever ya.o biri bendim işte.benim...o kocaman kocaman gülsün hep gözleri siyah siyah ışıl ışıl.
Onu ben de fark ettim, ketenpereye gelmeyelimKafan fotoğrafda photoshop gibi duruyor
Şimdiki shoplar gerçek gibi anam ayırt edilmiyorkiOnu ben de fark ettim, ketenpereye gelmeyelim
Iste gonul bu otada konuyor xxx e de konuyor un goruntulu hali. Canim sen daha guzelsin birak takma donerse senindir donmezse salla gitsin
Tek istediğim yine o hayat dolu.yaşamayı seven.neşesiyle tanınan kadın olmak..evet aşkın gözü kör.asla dedişim şeyler bana sevimli geldi :) çok ilginç.elle yemek yemesi bile sevgimden bir gram eksiltmedi ! Annem yapınca dünyaları koparıyorum.çatal bıçak var diye.....sokapa çöp aranlara zerre tahammülüm yok.o atınca çok sevimli geliyordu tatlı tatlı uyarıyordum.onlar sokaklara atıyorlar..yani nefret ettiğim her şeyi ona yerleştir hepsini sevebilirim..bu duygu hastalıklı ve bunu istemiyırum.bir insan diğer bir insanı bu derece sevmemeli.ah söküp atabilsem de uyandığımda derin bir nefes alabilsem...ama nasıl özledim.nasıl anlatamam.Herşey tamam da , ne yapacağım ben bu özlemi ?
Tek istediğim yine o hayat dolu.yaşamayı seven.neşesiyle tanınan kadın olmak..evet aşkın gözü kör.asla dedişim şeyler bana sevimli geldi :) çok ilginç.elle yemek yemesi bile sevgimden bir gram eksiltmedi ! Annem yapınca dünyaları koparıyorum.çatal bıçak var diye.....sokapa çöp aranlara zerre tahammülüm yok.o atınca çok sevimli geliyordu tatlı tatlı uyarıyordum.onlar sokaklara atıyorlar..yani nefret ettiğim her şeyi ona yerleştir hepsini sevebilirim..bu duygu hastalıklı ve bunu istemiyırum.bir insan diğer bir insanı bu derece sevmemeli.ah söküp atabilsem de uyandığımda derin bir nefes alabilsem...ama nasıl özledim.nasıl anlatamam.Herşey tamam da , ne yapacağım ben bu özlemi ?
Şu fotoğrafı bir ben göremedim herhalde, eklenti yok diyor tıklayıncaöyle aman aman yakışıklı değil, sıradan dışarı çıktığınızda her an görebileceğiniz ortalamada bir erkek. ayrıca sokağa çöp atan biri. siz gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. sorun oda değil, öyle bir anlatmışsınız ki; "yakışıklı uzun boylu esmer yağız. gözleri ışıl ışıl simsiyah." görmeyen neler hayal eder. foto koyduğunuz için yazıyorum, siz de hoşsunuz ama neden estetikle yüzünüzü bu kadar mahvettiniz.
neyse sormuşsunuz "çok seven gidebilir miydi ?" gitmez ta ki sevgisi bitinceye kadar. bittiğinde gider, dönmez.
aynen ben de cok merak ettim :)Şu fotoğrafı bir ben göremedim herhalde, eklenti yok diyor tıklayınca
Sevgiyle kal...Çok iyiy hissettirdin.seni tanımıyorum.sende beni.bazen diyorum ki iyi insanlar iyi ki var.teşekkürler.güç verdi
Çok tatlısın.çalışıyorum...çok savaşıyorum.insanın kalbi acır mı ? Of nasıl acırmış.söküp atasım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?