Bitti.....

Bu foto koyma da yeni moda oldu
Once bilezikli kadin sonra hostes hanim kizimiz simdi de bu
Kullanildigimizi hissediyorum bazen
Bakin benim nelerim var der gibiler hepsi...

Kara gozleri batsin sana istirab verdikten sonra...bende cok sevmistim ondan daha cok hemde ama degmezdi ona..sonuc bosaniyorum sevginin yerini nefret aldi ..aslinda sevgi şu demek bence saygi demek, değer, merhamet demek bunlarin hicbirisi yoksa yol ver zaten yazik etme kendine bende buyuklerimi dinlemedim onlara sevviyorum diye haykirmistim ne oldu simdi biz sana demedik mi dediler haklilarda keske gozlerimi kör etmsseydim ..unutma gülü seven dikenine katlanir sevmiyorsa o dikenler ona batar uzak dur derim...

Onu ben de fark ettim, ketenpereye gelmeyelim
Şimdiki shoplar gerçek gibi anam ayırt edilmiyorki
Benim coook eskiden böyle shop programları yokken arkadaşım kafasını pamela andersonun mayolu resmine eklemisti birine göndermek icin. Ama yani sanki kesilmiş eklenmis gibi yani 100 metreden anlarsin onun olmadigini. Cocuk nasil hayal ettiyse, inanmıştı ona ahahahaha

Iste gonul bu otada konuyor xxx e de konuyor un goruntulu hali. Canim sen daha guzelsin birak takma donerse senindir donmezse salla gitsin

Eşinizi çok merak ettim ya. Hani xxx'e de konuyormuş ya, acaba sizin eşiniz nasıl biri yani?

Tanımadığınız etmediğiniz insana ettiğiniz laf çok çirkin yani sizi de merak ettim doğrusu. Bir Angelina, yok efendim bir Adriana falan mısınız. Gerçi olsanız kaç yazar, böyle bir yakıştırma yaptıktan sonra bir insana..

işinize karışmak gibi olmasın da sokağa çöp atmak hiç sevimli değil yahu

Oeehh yani abartmasanız bu kadar da. Şunları yapan bırak elin Mısırlısını, Chris Pratt olsa soğurum. Bu kültür değil yani bildiğin hanzoluk, sevimli falan da değil. Prag'a gitmeyi bilen adam bir zahmet yemek yeme stilini, görgü adap kurallarını da bilsin. Neresinden tutsan elinde kalıyor. İten yaranıyor herhalde bilemiyorum, bunun aşkın gözü körle falan alakası yok.

Konunun ilk mesajını şimdi okudum en baştan, sondaki mesajlara bakınca karşılıklı çok büyük bir aşk var sanmıştım ki bu sebeple normalde iğrenç bulduğun her şeyi onda sevimli bulmanın aslında normal olduğunu söyleyecektim ama adam başından vermiş sinyalleri, yani çok uzun zaman sonra bile bu şekilde davranıyor olsa(başkalarını ekleme, fotoğraf beğenme, tahammülsüzlugunu dile getirme) insanda bir soğuma olmalı.

Yani aşık olduğunuz insanin yemeği nasıl yediği, sosyal yaşamdaki tavrı gerçekten hiç rahatsız etmiyor bu gözün kör olması da değil her şeyiyle sevmek herhalde. Yemeği elle yemeleri zaten Arap kültüründe olan bir şey, prensleri bile elle yiyor. Ama sadakatsizlik kısmında gözünüzdeki perde inmeliydi biraz. Büyük konuşmak istemiyorum ama, sıkıldığını söyleyen birine yalvarmak onu gittiği yöne daha fazla itmektir. Sizi tanımıyoruz belki gerçekten çok sıkboğaz etmişsinizdir. O noktada kendinizi frenleyecektiniz. Net bir şekilde aldatma yakalamadiysaniz şimdilik tek bir adım atmayın, bekleyin. Zaten beklerken bir yerden sonra yalnızlığa da alışırsıniz
.

öyle aman aman yakışıklı değil, sıradan dışarı çıktığınızda her an görebileceğiniz ortalamada bir erkek. ayrıca sokağa çöp atan biri. siz gözünüzde fazla büyütüyorsunuz. sorun oda değil, öyle bir anlatmışsınız ki; "yakışıklı uzun boylu esmer yağız. gözleri ışıl ışıl simsiyah." görmeyen neler hayal eder. foto koyduğunuz için yazıyorum, siz de hoşsunuz ama neden estetikle yüzünüzü bu kadar mahvettiniz.
neyse sormuşsunuz "çok seven gidebilir miydi ?" gitmez ta ki sevgisi bitinceye kadar. bittiğinde gider, dönmez.

Şu fotoğrafı bir ben göremedim herhalde, eklenti yok diyor tıklayınca

Ah bea kacirdik gul gibi fotoyu pehh

Konunuza gelince gecer yahu, baskasi olur hayatinizda,nedir yani bunca ölü arkasindan agit gibi olmus ben size uzuldum. Bu arada o psikopat derecede sinirlamalariniz cok yanlis. Hatalarinizdan ders alirsiniz umarim. Bundan sonrasi icin mutluluklar dilerim

uzak mesafe ilişkisi zaten çok zordur.. siz de yönetememişsiniz.. yapacak bir şey yok sonu yokmuş zaten nereye kadar farklı ülkelerde gidecekti ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…