Bitti.....

Kafasında psikopat düşüncesiyl nasıl özler ki beni ? Çok sevseydi evet...çok sevende sürünse dahi gidemiyor.biliyoruz.acıya aşık olur çok sevenler..acıdıkça daha çok sever..giden az sevedir güçlüdür sensiz olabilecek olandır

Şu hale gelmeyi kimse istemez inan bana...

Fotoğraf neden?
Adam kaçıp canını kurtarmış işte. Siz de hatanızı biliyorsunuz tekrar etmeyin..

Nefes aldığını hissediyorum.4 yıldır hayatında kimse yoktu.ve bakıyorum ki kimse yokken daha mutluymuşum dedi.stressiz kavgasız.her gün kavga mı olur ? Demişti bana

Yahu adam yakışıklı olsa ne olmasa ne? Göz görmüş gönül sevmiş. Alla allaa mesele adamın tipine dönmüş..

Konu sahibi bi süre sessiz kal. Oda kafasını dinlesin. Sana geri gelecek diye tahmin ediyorum.

Bende böyleydim erkek arkadaşımı bıktırmıştım . Yazdıklarınızda kendimi gördüm. Hep alttan alırdı affederdi ama yine aynısını yapardım bende sizin gibi sakinleştikten sonra mesajları okuyup yuh bunları ben mi yazmışım diye düşünürdüm. İçine attı attı birgün patladı . Yaklaşık 1 ay konuşmadı benimle ki bu ayrı geçirdiğimiz en uzun süreydi. Benden soğuduğunu artık sevmediğini istemediğini düşündüm işte o dönem daha önce farkına varamadığım bütün hatalarımın farkına vardım. İlk kez onu kaybetmekten o kadar çok korktum. Son zamanlarda sizin gibi kıskançlık krizlerimle de çok bunaltmıştım. Neyse ki o bir aylık süre bana ders verme bir nevi cezalandırma amaçlıymış. Gerçekten işe yaradı kendime geldim. Şuan çok iyiyiz çok şükür. Yaptığım hataları tekrarlamamaya çalışıyorum kavgalarımız eskiye nazaran daha az sıklıkta ama elimden geldiğince büyütmemeye konuyu kapatmaya çalışıyorum üstüne gidip bunaltmıyorum 30 kez aramıyorum. Sizde bence bi kafanızı toplayın bu fırsatta kendinizi dinleyin seviyorsa döner konuşursunuz değiştiğinizi söylersiniz ve onu değiştiğinize ikna edip düzelirsiniz zaten. Dediğim gibi konu burda onun sevgisi. Sevmiyorsa soğuduysa yapacak birşey yok ama ben döneceğini düşünüyorum içinizi ferah tutun.

Canim ben senden biraz korkdum.
Böyle düşünme ama. Aciyi kim sever?
Ben cok seviyorum nişanlımı aci duyduğum yok (maşallah)
Bu düşünceler hic sağlıklı değil

Adamı öyle bi övmüşsünüz ki fotoğrafı görmesem gerçekten çok yakışıklı sanıcam.

Israr etmek, takinti yapmak, pesine dusmek, surekli ilgi beklemek ve bir saat gec gelen mesaja 180 mesaj yazmak sizin kendinize donup ben değismeliyim demenizi gerektiriyor ki bunun siz de farkindasinız.

Bu ben degilim demişsiniz ki haklisiniz insan bazen kendine hic yakistiramayacagi seyler yapiyor. Fakat duzelmek her zaman mumkün. Terk edildiniz diye daha kontrollu biri olamazsiniz bu hemen olmaz. Bu nedenle size donse de inanin benzeri şeyler hatta daha kotüleri yasanir. Once siz değismelisiniz.

Sevgi bitebilen bisey. Bu kadar baskici tutumunuz sevgisini eksiltmis olabilir ve sadece guzel olmak iyi bir iliski surdurmek icin asla yeterli değil.

Burada ondan izinsiz fotosunu paylasmanız bile sizin fazla kendi isteklerinize odakli oldugunuzu gösteriyor.

Belki bu iliski irklar, ulkeler, guzellik, iliskiler ya da diger bir cok konudaki takintiya varan onyargilarinizdan kurtulmaniz icin bir uyari olabilir.

Ve belki siz gercekten değismeye baslarsaniz o da size donebilir.

Ben begendim bence yakisikli bir de boyu posu varsa tamam iste. Hem de bayagi yakışıklı.

Hakkinizda hayirlisi olsun bir sey diyemem ama inanin ayrilmakla sevmenin cok da baglantisi olmuyor bazen. Hurriyetine duskunse boguluyorsa zamanla en büyük sevgiler dahi bitiyor kendimden biliyorum. Umarim gönlünüzce olur.

Valla helâl olsun.. haksız olduğunu kabul eden biri

Arap olduğunu belirtme sebebim ırkçılığımı eleştirmem ve Allahın bana ders verdiğini belirtmem içindi.burada yazmasam , hiç birinin bunu bilmeyecekti.pişmanlığımı dile getirmekti anaç zaten..şuan arap bir adama aşığım.ve bir mesajı için herşeyimi verebilirim bilmem anlatabildim mi ?

Birincisi uzulecek kadar yakisikli degil. Senin gozujde oyle. Cunku anlam katan sensin.
Ikincisi ilgi beklemissin gelmeyince de dozu ayarlayamayarak puskurmussun.
Iliskiler sonsuza kadar surecek diye birsey yok. Hayatimiza bir suru insan girer ve cikar. Hepsi de birsey ogretir bize. Bu olaydan dersini almazsan buna benzer birseyi bu kez baskasiyla yeniden yasarsin. Taa ki dersini alana kadar. Hayatin ogretme yolu bu sekilde.
Doner mi bilmem..donse de eskisi gibi olur mu bilmem. Donmese de biri cikiyorsa hayatimizdan bir baskasi gelecegi icindir. Evren boslugu sevmez cunku. Gecmis olsun. Uzulme. Unutma ona anlam.yukleyen sensin. Anlam yuklemeyi birakirsan duzelirsin de..

Irkcılık iğrenç. Arap olmak kötü bi şey değil saçmalamışsınız. 180 mesaj nedir ya 1 saatte. Bence tekrar konuşun farkli olacağınıza inanıyorsanız bi şans daha isteyin

İnşallah.ben unutu. Artık diyorum.7 gün oldu.uzaklı zaten büyük bir sorun..çaresizim.dek dileğim iyileşmek.iyi olmak mutlu olmak.uyandığımda kalbimde acıyla değil, güneşi günü görerek uyanmak.uyanmamayı dilemek değil, yeni günümü naıl değerlendirirm diye planlamak.işe gitmk işkence, uyanmak, nefes almak.insanın egoları herşeyimiş meğer diyeceğim ama..gelsin suratına kapıyı kapatayım da demiyorum ki gelsinde bir kez daha koklayayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…