Kız Tr de çok var böyle bıyıklı uzaklara bakma. Neyse şaka bir yana ergence davranma kendine güven . Yapacak adam / kadın eve bağlasanda yapar. Elinden kaçırmışsın belli ki şimdi köşene çekil seni özlemesini bekle.
sizin istediğiniz cevap ayyy gulumm şenn daha güjelşinnnn kelimesi.Kusura bakma canım ama eli yüzü düzgün bir çocuk ve onu o kadar cok boğmuşsun ki ilahi aşk olsa içi adam senden kaçar gide o denli yani.Aşkından ölse de dönmez bence bir insan bu kadar boğulur mu .
Fotoğraf neden?
Adam kaçıp canını kurtarmış işte. Siz de hatanızı biliyorsunuz tekrar etmeyin..
Kafasında psikopat düşüncesiyl nasıl özler ki beni ? Çok sevseydi evet...çok sevende sürünse dahi gidemiyor.biliyoruz.acıya aşık olur çok sevenler..acıdıkça daha çok sever..giden az sevedir güçlüdür sensiz olabilecek olandır
1 saatte 180 mesajı nasıl yazdınız
-niye yazmıyorsun
-çabuk dön
-hala yazmadın
-bak hemen dön diyorum
yok en fazla 50 çıkar benden oda baya zorlamam lazım
kız manyakmısın kırk basarsın sen buna ne yakışıklılar var salla gitsin...
Bence yakışıklı değil. Gittiyse gitti boşver,yenisine sağlık.
Valla helâl olsun.. haksız olduğunu kabul eden biriBende böyleydim erkek arkadaşımı bıktırmıştım . Yazdıklarınızda kendimi gördüm. Hep alttan alırdı affederdi ama yine aynısını yapardım bende sizin gibi sakinleştikten sonra mesajları okuyup yuh bunları ben mi yazmışım diye düşünürdüm. İçine attı attı birgün patladı . Yaklaşık 1 ay konuşmadı benimle ki bu ayrı geçirdiğimiz en uzun süreydi. Benden soğuduğunu artık sevmediğini istemediğini düşündüm işte o dönem daha önce farkına varamadığım bütün hatalarımın farkına vardım. İlk kez onu kaybetmekten o kadar çok korktum. Son zamanlarda sizin gibi kıskançlık krizlerimle de çok bunaltmıştım. Neyse ki o bir aylık süre bana ders verme bir nevi cezalandırma amaçlıymış. Gerçekten işe yaradı kendime geldim. Şuan çok iyiyiz çok şükür. Yaptığım hataları tekrarlamamaya çalışıyorum kavgalarımız eskiye nazaran daha az sıklıkta ama elimden geldiğince büyütmemeye konuyu kapatmaya çalışıyorum üstüne gidip bunaltmıyorum 30 kez aramıyorum. Sizde bence bi kafanızı toplayın bu fırsatta kendinizi dinleyin seviyorsa döner konuşursunuz değiştiğinizi söylersiniz ve onu değiştiğinize ikna edip düzelirsiniz zaten. Dediğim gibi konu burda onun sevgisi. Sevmiyorsa soğuduysa yapacak birşey yok ama ben döneceğini düşünüyorum içinizi ferah tutun.
Belki yorumum biraz ağır olacak ama söylemeden edemeyeceğim. Araplara bukadar nefret ederek bakmışsan, konuşmuşsan, o zaman bir Arap için şimdi acı çekmem belkide boş yere değildir... etme bulma dünyası. Kendini neye istinaden daha Yüksek görüyordun ki? Ayıp... resmen allahtan sana bir cevap verilmiş umarım birdaha böyle önyargılı olmazsın.
Ayrıca adamın burda bir yanlışını bile görmedim üstelik çokta yakışıklı değil yorumlar geliyor, neden bukadar önyargılı yorumlar geliyor ki? Belki karakteri çok iyidi? Sevse gitmezdi diye bir şey Yok, her insanın bir sabrı var.
Cansu dere ve Cem Yılmaz ilişkisi de tuhaf gözükmüş olabilir, ama vardır illa ki bir şey
Bence adamı bir rahat bırak, değiştiğini görsün. Değişmediğin sürece dönse de fayda etmez.
İşde, dakikada 3 mesaj yapıyor....
Gercekden adamın kacmasi normal.
Terapi al, sağlıklı bir ilişki kurcak konumda değilsin.
Sen iyi olursan daha karsina cok seni insanlar cikar
Yahu adam yakışıklı olsa ne olmasa ne? Göz görmüş gönül sevmiş. Alla allaa mesele adamın tipine dönmüş..
Konu sahibi bi süre sessiz kal. Oda kafasını dinlesin. Sana geri gelecek diye tahmin ediyorum.
Bende böyleydim erkek arkadaşımı bıktırmıştım . Yazdıklarınızda kendimi gördüm. Hep alttan alırdı affederdi ama yine aynısını yapardım bende sizin gibi sakinleştikten sonra mesajları okuyup yuh bunları ben mi yazmışım diye düşünürdüm. İçine attı attı birgün patladı . Yaklaşık 1 ay konuşmadı benimle ki bu ayrı geçirdiğimiz en uzun süreydi. Benden soğuduğunu artık sevmediğini istemediğini düşündüm işte o dönem daha önce farkına varamadığım bütün hatalarımın farkına vardım. İlk kez onu kaybetmekten o kadar çok korktum. Son zamanlarda sizin gibi kıskançlık krizlerimle de çok bunaltmıştım. Neyse ki o bir aylık süre bana ders verme bir nevi cezalandırma amaçlıymış. Gerçekten işe yaradı kendime geldim. Şuan çok iyiyiz çok şükür. Yaptığım hataları tekrarlamamaya çalışıyorum kavgalarımız eskiye nazaran daha az sıklıkta ama elimden geldiğince büyütmemeye konuyu kapatmaya çalışıyorum üstüne gidip bunaltmıyorum 30 kez aramıyorum. Sizde bence bi kafanızı toplayın bu fırsatta kendinizi dinleyin seviyorsa döner konuşursunuz değiştiğinizi söylersiniz ve onu değiştiğinize ikna edip düzelirsiniz zaten. Dediğim gibi konu burda onun sevgisi. Sevmiyorsa soğuduysa yapacak birşey yok ama ben döneceğini düşünüyorum içinizi ferah tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?