Burada ondan izinsiz fotosunu paylaşmanız bike sizin fazla kendi isteklerinize odaklı olduğunuzu gösteriyor.....bana hep “sen sen sen sen sen” derdi...çok güzel bir yorumdu.teşekkürler.yer etti.Israr etmek, takinti yapmak, pesine dusmek, surekli ilgi beklemek ve bir saat gec gelen mesaja 180 mesaj yazmak sizin kendinize donup ben değismeliyim demenizi gerektiriyor ki bunun siz de farkindasinız.
Bu ben degilim demişsiniz ki haklisiniz insan bazen kendine hic yakistiramayacagi seyler yapiyor. Fakat duzelmek her zaman mumkün. Terk edildiniz diye daha kontrollu biri olamazsiniz bu hemen olmaz. Bu nedenle size donse de inanin benzeri şeyler hatta daha kotüleri yasanir. Once siz değismelisiniz.
Sevgi bitebilen bisey. Bu kadar baskici tutumunuz sevgisini eksiltmis olabilir ve sadece guzel olmak iyi bir iliski surdurmek icin asla yeterli değil.
Burada ondan izinsiz fotosunu paylasmanız bile sizin fazla kendi isteklerinize odakli oldugunuzu gösteriyor.
Belki bu iliski irklar, ulkeler, guzellik, iliskiler ya da diger bir cok konudaki takintiya varan onyargilarinizdan kurtulmaniz icin bir uyari olabilir.
Ve belki siz gercekten değismeye baslarsaniz o da size donebilir.
Eki Görüntüle 2081031 beş ay önce viyana'dan prag'a seyahat ederken valizimi taşımak istemişti.yakışıklı uzun boylu esmer yağız.gözleri ışıl ışıl simsiyah...ama her yakışıklıya aşık olsaydık aşk acısından organlarımız erirdi sanırım..bindim otobüse istikamet prag.otobüs iki katlı.üst kat en öne oturdum geldi yanıma oturdu bu yağız..çok yakışıklı ama kafamda flört fikri hiç yok.konuşmaya çalıştı oralı olmadım.pes etti iyi tatiller diledi indi benden bir durak önce....hissizim...ertesi gün yanıma kocaman gülümseyerek simsiyah gözlerindn ışık saçarak geldi.karşılaşmıştık prag'da.ve numaramı aldı...işte öyle başladı herşey....arap...hani şu aşşağıladığım.fotoğraflarını videolarını çekip dalga geçtiğim , defolun ülkemizden diye hastaglar yapıştırdığım.nefretle söz ettiğim arap....mısırlı...3 defa mısıra gittim.yan yanayken nirvana' da hissettiğim , avuç içlerimin kokusunu öperken içine çeken bir adamlaydım.çok mutluydum.ama dönünce içime kaçan yaratıkla sürekli üzerine giden , her gün mesajlara geç cevap verdiği an destanlar döşeyen, yapma etme uyarılarına kulak asmayan , hayatımda stres istemiyorum , problem istemiyorum cümlesini dikkate almadan her gün neden onu ekledin ? neden beğendin ? neden geç cevap verdin ? kafasıyla kavga çıkaran bir hatuna dönüştüm.her gün sonunda özür , affedilme ve ertesi gün aynı şekilde devam.çünki affediyor ve sarılıyor.ama bir yandan da yakınıyor " lütfen yapma" ....taaaaa ki bir hafta öncesine kadar."seninle bir ilişki istemiyorum" "ben böyle bir adam değilim" "mutlu olacağımıza inanmıyorum" hanım kızımız dumur olmuştur...bir şans ister adam der ki kaçıncı şans ? nefes alamıyorum der...her gün kavga etmektense arkadaşlarımla bir ömür tercih ederim der ve gider...hanım kızımın hala içer..dank etmiştir ama geçtir...geçmişi okur okur okur utanır...o mesajları yazan kendisi değildir sanki..1 saat gecikmeye 180 mesaj........ama der ki bir yandan "çok seven gidebilir miydi ?" ve yine ağlar
Onlar çok sevenler değil mazoşistlerdir.Kafasında psikopat düşüncesiyl nasıl özler ki beni ? Çok sevseydi evet...çok sevende sürünse dahi gidemiyor.biliyoruz.acıya aşık olur çok sevenler..acıdıkça daha çok sever..giden az sevedir güçlüdür sensiz olabilecek olandır
Rica ederim. Elestiriye acik olmaniz cok guzel ve sanirim ne kadar cok bu konuda elestirilirsem o kadar canim yanar ve degisirim diye de dusunuyor olabilirsiniz. Ama bu da bi yerden sonra ozguveninizi cok fazla zedeler. Size donmesinin tek yolu sizin değişmeniz. Imkaniniz varsa yarin hemen iyi bir terapiste gidin. O ariyana kadar iyileşmeye baslamis olursunuz. Hakkinizda hayirlısi olsun.Burada ondan izinsiz fotosunu paylaşmanız bike sizin fazla kendi isteklerinize odaklı olduğunuzu gösteriyor.....bana hep “sen sen sen sen sen” derdi...çok güzel bir yorumdu.teşekkürler.yer etti.
Çoğu kişi üzerine gelicek ama maalesef neredeyse bir çoğumuz senin yaptın hataları yapıyoruzKimse çıkıpta aaa çok darlamışsın adamı yok bilmem ne geçin bunları hanımlar kadınların çoğu yukarıda yapılan hataları yapıyor İlişki oturana kadar bir süre öyle devam ediyor Adam bitirmek yerine azıcık ara verseydi. Döner konu sahibesi ama bu saatten sonra asla arama mesaj atma çünkü nadas şart
Rica ederim. Elestiriye acik olmaniz cok guzel ve sanirim ne kadar cok bu konuda elestirilirsem o kadar canim yanar ve degisirim diye de dusunuyor olabilirsiniz. Ama bu da bi yerden sonra ozguveninizi cok fazla zedeler. Size donmesinin tek yolu sizin değişmeniz. Imkaniniz varsa yarin hemen iyi bir terapiste gidin. O ariyana kadar iyileşmeye baslamis olursunuz. Hakkinizda hayirlısi olsun.
aşağıladığın milletten birine aşık olup sürünüyorsun demek.Eki Görüntüle 2081031 beş ay önce viyana'dan prag'a seyahat ederken valizimi taşımak istemişti.yakışıklı uzun boylu esmer yağız.gözleri ışıl ışıl simsiyah...ama her yakışıklıya aşık olsaydık aşk acısından organlarımız erirdi sanırım..bindim otobüse istikamet prag.otobüs iki katlı.üst kat en öne oturdum geldi yanıma oturdu bu yağız..çok yakışıklı ama kafamda flört fikri hiç yok.konuşmaya çalıştı oralı olmadım.pes etti iyi tatiller diledi indi benden bir durak önce....hissizim...ertesi gün yanıma kocaman gülümseyerek simsiyah gözlerindn ışık saçarak geldi.karşılaşmıştık prag'da.ve numaramı aldı...işte öyle başladı herşey....arap...hani şu aşşağıladığım.fotoğraflarını videolarını çekip dalga geçtiğim , defolun ülkemizden diye hastaglar yapıştırdığım.nefretle söz ettiğim arap....mısırlı...3 defa mısıra gittim.yan yanayken nirvana' da hissettiğim , avuç içlerimin kokusunu öperken içine çeken bir adamlaydım.çok mutluydum.ama dönünce içime kaçan yaratıkla sürekli üzerine giden , her gün mesajlara geç cevap verdiği an destanlar döşeyen, yapma etme uyarılarına kulak asmayan , hayatımda stres istemiyorum , problem istemiyorum cümlesini dikkate almadan her gün neden onu ekledin ? neden beğendin ? neden geç cevap verdin ? kafasıyla kavga çıkaran bir hatuna dönüştüm.her gün sonunda özür , affedilme ve ertesi gün aynı şekilde devam.çünki affediyor ve sarılıyor.ama bir yandan da yakınıyor " lütfen yapma" ....taaaaa ki bir hafta öncesine kadar."seninle bir ilişki istemiyorum" "ben böyle bir adam değilim" "mutlu olacağımıza inanmıyorum" hanım kızımız dumur olmuştur...bir şans ister adam der ki kaçıncı şans ? nefes alamıyorum der...her gün kavga etmektense arkadaşlarımla bir ömür tercih ederim der ve gider...hanım kızımın hala içer..dank etmiştir ama geçtir...geçmişi okur okur okur utanır...o mesajları yazan kendisi değildir sanki..1 saat gecikmeye 180 mesaj........ama der ki bir yandan "çok seven gidebilir miydi ?" ve yine ağlar
ağzına sağlık..Adam yakışıklı değil diyenler olmuş bizlerin eşleri sevgilileri de biskolata erkekleri değil ama seviyoruz aşık oluyoruz sonuçta
İlişkinde hatalar yapmışsın olabilir ama hala hataya devam ediyosun, izinsiz fotoğraf paylaşmak nedir ya... sana yapılması hoşuna gider miydi? Çok çok çok yanlış buldum
Sen ne diyorr ben anlamiyorr vallahi bune hanim kizimiz dedigin hostes hanim kizmi ? Bide adam bildigin turkkk yani bana bakinca direkk dizilerde basrolun arkasinsa oynayan adam gibi geldi.. sen daha turk degilsin. Eger sensen..
aşağıladığın milletten birine aşık olup sürünüyorsun demek.
bundan sonra büyük lokma ye, büyük laf etme.
o bence hiç yakışıklı değil siz çok güzelsiniz sanırım aşk böyle birşey
Allah yardımcın olsun.Ahaha bırak mısırı iranda yaşarım şuan.yeter ki onunla olsun.işte böyle bir şey
İlk kez mi aşık oldunuz ?Ah birde buradan bak.gözlerine gülüşüne.bu nasıl bir duygu ben anlayamadım gitti.ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?