Bitti.....

Burada ondan izinsiz fotosunu paylaşmanız bike sizin fazla kendi isteklerinize odaklı olduğunuzu gösteriyor.....bana hep “sen sen sen sen sen” derdi...çok güzel bir yorumdu.teşekkürler.yer etti.

Çoğu kişi üzerine gelicek ama maalesef neredeyse bir çoğumuz senin yaptın hataları yapıyoruzKimse çıkıpta aaa çok darlamışsın adamı yok bilmem ne geçin bunları hanımlar kadınların çoğu yukarıda yapılan hataları yapıyor İlişki oturana kadar bir süre öyle devam ediyor Adam bitirmek yerine azıcık ara verseydi. Döner konu sahibesi ama bu saatten sonra asla arama mesaj atma çünkü nadas şart

Onlar çok sevenler değil mazoşistlerdir.
Büyük ihtimal döner bu çocuk
Hala resimleri silmediğine göre
Bari bu defa adamı böyle sağlıksız düşüncelerle delirtme

Adam çok da yakışıklı değil..
ama konu bu değil
Bence yapması gereken buydu çünkü böyle bir insanla kadın erkek fark etmez gerçekten ilişki yürütülmez. Ben bile boğulurum yani..

Burada ondan izinsiz fotosunu paylaşmanız bike sizin fazla kendi isteklerinize odaklı olduğunuzu gösteriyor.....bana hep “sen sen sen sen sen” derdi...çok güzel bir yorumdu.teşekkürler.yer etti.
Rica ederim. Elestiriye acik olmaniz cok guzel ve sanirim ne kadar cok bu konuda elestirilirsem o kadar canim yanar ve degisirim diye de dusunuyor olabilirsiniz. Ama bu da bi yerden sonra ozguveninizi cok fazla zedeler. Size donmesinin tek yolu sizin değişmeniz. Imkaniniz varsa yarin hemen iyi bir terapiste gidin. O ariyana kadar iyileşmeye baslamis olursunuz. Hakkinizda hayirlısi olsun.

Arama filan yazıyorlar ama bende eşimi çok darlamistim ayriliklarimiz oldu ama bazen o birakmadi bazen de ben ısrar ettim sonunda evlendik ilişki oturunca güven oluşunca zaten bu sorunlar yaşanmıyor seviyosan bırakma bence

Uzakta işte ülkeler var arada.dayanamaz diyorum zaten.sonra diyorım ki zaten zor bir ilişki..gelip gitmek sorun.sonraso zor..yoksa bebi şuan görse biliyorum ki o zeytin gözleriyle bakıp kovaman gülümseycek yine.saçlarımı koklayıp özledim seni çok özledim diyecek.ama işte..kimse mutlu olduğu yeri, kişiyi, işi, ülkeyi vs terketmez.mutsuzmuş.bensiz daha mutluymuş ki gitmiş..buda benim eksikliğim olsun onu çok mutlu etmek istersen daha mutsuz ettiğim için..yapamadım başaramadım.halbu ki ben çok mutluydum onunla.ben kendimde kaybolmuş onu farkedememişim.iş işten geçmiş..onu bunu bilmem de. Kim öper onun gibi avuş içlerimi başka ? Koklar...

İlişkinde hatalar yapmışsın olabilir ama hala hataya devam ediyosun, izinsiz fotoğraf paylaşmak nedir ya... sana yapılması hoşuna gider miydi? Çok çok çok yanlış buldum

İyi bir terapist araştırıyorum.istanbul’dayım.bir seans gittim.mediciyeköy fransızlape’ ye hı hı hı hı sen bunlarla nasıl başettin waow dedi yolladı ki sayışı hastaneleden.bıraktım.araştırıyorum hala.teşekkürler..evet öz güven yerle yeksan...

Sen ne diyorr ben anlamiyorr vallahi bune hanim kizimiz dedigin hostes hanim kizmi ? Bide adam bildigin turkkk yani bana bakinca direkk dizilerde basrolun arkasinsa oynayan adam gibi geldi.. sen daha turk degilsin. Eger sensen..

aşağıladığın milletten birine aşık olup sürünüyorsun demek.

bundan sonra büyük lokma ye, büyük laf etme.

İlişkinde hatalar yapmışsın olabilir ama hala hataya devam ediyosun, izinsiz fotoğraf paylaşmak nedir ya... sana yapılması hoşuna gider miydi? Çok çok çok yanlış buldum
Sen ne diyorr ben anlamiyorr vallahi bune hanim kizimiz dedigin hostes hanim kizmi ? Bide adam bildigin turkkk yani bana bakinca direkk dizilerde basrolun arkasinsa oynayan adam gibi geldi.. sen daha turk degilsin. Eger sensen..

Değil mi ? Türk gibi sevdiğim adam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…