Bitti.....

Altındaki yazı daha önemli.acı çeken çaresiz bir insanın haykırışları.başınıza gelmesin..
Daha önemliyse fotoğraf neden o zaman. Amacı soruyorum niye . Çektiğiniz acı ile fotoğrafın ilişkisi ne ?

Çok yeni bir hafta.artı beni inanılmaz mutlu eden bir adam vardı.yanyanayken tabi.uzaklık illet bir şey....çakıldım.param parça oldum.aşk acısı çektiniz mi ?
Kimi acıyı dibine kadar yaşar ki siz böyle yapıyorsunuz
Kimi de bazı şeyleri zamana bırakır zamanında ki ben gibi

Daha önemliyse fotoğraf neden o zaman. Amacı soruyorum niye . Çektiğiniz acı ile fotoğrafın ilişkisi ne ?

Çok yakışıklı olduğunu düşündüğüm kedimi yanında eksik ezik hissettiğim sevgilimi göstermek.terkediltikten sonraki özgüven kaybı.kendinden nefret etme.sebep arama ve kendini suçlmama keşke daha güzek olsaydım.

Bunu gerçekten düşünüyor olamazsınız değil mi ? Çok güzel olduğunuzun farkındasınız bence.

Burada o kadar çok kocamı hala seviyorum ama artık dayanamıyorum boşanıyoruz mesajı varki mısırlı abimizde seviyorum ama artık dayanamıyorum demiş olabilir ayrılalım demesi sevmiyor anlamına gelmez ama şiddet gördüğü anlamına gelir psikolojik şiddette bir şiddettir zira adamın psikolojisinin üstüne kabus gibi çökmüşsünüz

Bunu gerçekten düşünüyor olamazsınız değil mi ? Çok güzel olduğunuzun farkındasınız bence.
İkiside vasatlar tabi gönül seven güzel olur
Adam zaten vasat kızımız gösterişli gibi
Konudaki fotoğrafı anlamadım neden paylaşmak gereği duyulmuş
Bu abartılı duygularınızı anlamadığım gibi

O fotografta guzel olan biri varsa o da sensin.
Her iliski guzel baslar. Insanin ayagini yerden keser. Bitince de aci cekersin. Yas donemi baslar. Ama bu donemi uzatmamak lazim. Oyle ya da boyle bitti demek lazim. Bir sekilde bitecrkti demek ki. Sebep ne olursa olsun. O senin sonsuz askin degilmis demek ki. Yola devam etmeli.
Her biten iliskide kendini yere cakilmis hissedersin ozellikle sen bitirmiyorsan. Kabullenmeli yasını tutmali ama taziye donemi bitince de ayaga kalkabilmeli.
Artik sunu gormelisin ona guzel bakan sensin. Hani bir laf var: oksitosin+dopamin+seratonin hormonlarini ayni anda salgiladiginda onune kutuk ciksa yine asik olurmus insan. O an ayagini o yerden kesmis. Merak etme ayagini yerden kesecek baskalari da olacaktir. Hangimiz ilk asik oldugumuzla sonsuza kadar devam ettik ki? Geciyor inan geciyor. Sadece zaman ve biraz da gayret. Sevgiyle kal.

Abartılı duygu derken konu sahibine mi dediniz bana mı?

Resmini koymanız doğru değil,empati yapın ne kadar rahatsız olurdunuz değil mi?
Irkçılık korkunç birşey resmen sınanmışsınız.
Umarım barışır ve daha sakin biri olursunuz.

Aynı türk kekolara benziyor sjshshs

Hayır.ciddiyim hayır.öz güvenim çok kötü durumda şuan.okuyorum içinden nasıl çıkabilirim diye ama tüm araştırmalar aynı şeyi söylüyor.özgüven kaybına neden olduğu yönünde.artı insanlara karşı güven.bu bir süreçmiş, yaşanması gereken.güçlü bir kadınım sanıyordum.Değilmişim.kendimde eksik arıyorum..evet her gün abarttım ama bunu bir çoğunuz yapmışsınızdır belki de uzaklık eklenince daha kolay oldu.yeterince sevilmedim de.sevdireyim diğe uğraştığımı sanarken soğutmuşum.içindeylen farkında değildim.geriy dönüp her günü okudum..kendimi rezil ettiğimi gördüm.çok kötü çok.hastalıklı gibi.yanındayken böyle değildim ama.bir hafta yanındaydım bir sy uzağında.uzak olan süre uzundu.beni böyl belledi.en son dedim yanyana harikayız biliyorsun ikimizde mutluluktan uçuyoruz.deliler gibiyiz.dedi ki nerden bileyim hangisi sensin ? Ben artık uzaktakinin sen olduğuna inanıyorum dedi..sevdiremedim kendimi kör kütük işte.uğraşırken ben sevivermişim :)

Kendinizi bu kadar yıpratmayın, ilişki bitişi daha çok yeni zamanla acı hafifler.
Fotoğraf koyulması çok yanlış. Bir başkasının izni olmadan onu yorumlara hedef hale getirdiniz. Bunu yapamazsınız. Kötü yorumda bulunanları da anlamıyorum. Sizin fotoğrafınız da böyle bir forumda paylaşılsa, arkanızdan da hoşunuza gitmeyecek yorumlar yapılsa esnek ve relax olabilir misiniz acaba? Herkesin estetik algısı farklı yani illa ki size de kötü yorum gelecektir. Üstelik izniniz olmadan, ifşa olmanızı istemediğiniz halde size "düşüncesiz" insanlar yorum yapacak. Empati biraz!

güzellikle ne alakası var. yüzünüz güzel zatende daha da güzel olması sizi vazgeçilmez yapmayacaktı. sizi vazgeçilir yapan ağzınızdan çıkanlar olmuş, kafa yapınız olmuş vs vs. yani toplamda karakterinizden vazgeçmiş.

çocuğada ıy mıy yakıştırmalar hoş değil zaten bilgisi dışında fotosu eklenmiş.

Resmini koymanız doğru değil,empati yapın ne kadar rahatsız olurdunuz değil mi?
Irkçılık korkunç birşey resmen sınanmışsınız.
Umarım barışır ve daha sakin biri olursunuz.
İnşallahhh.... inşallah

Abartılı duygu ? Ölüm acısı ile aşk acısının aynı oranda olduğunu biliyor musunuz ? Kaybetmek..sevdiğiniz birini kaybettiniz mi hiç ? Terkedilmek.psikoloji okumanızı tavsiye ediyorum.siz etkilenmiyo olabilirsiniz.belki güçlü ? Kimse sizin kadar güçlü olmaz zorunda değil. Ha ister miyim ? Tabi ki neden şu saçma durum içerisinde olayım ? Yani bir insan neden bile bile bu eziyeti kendine yapsın ki ? Hayır mazoşist değilim hemde hiç

Hiç üzülmeyin hayat çok güzel okadar güvensiz bir ilişki zaten sizin içinde çok yorucu yine seversiniz merak etmeyin demeli doğru kişi değildi sizin için gerçek sevgide şüphe olmuyor zaten dilerim Birgün güvenle seveceğiniz bir ilişkiniz olur

Çok iyiy hissettirdin.seni tanımıyorum.sende beni.bazen diyorum ki iyi insanlar iyi ki var.teşekkürler.güç verdi

Çoğu insanın bi defa da olsa böyle hastalıklı bağlandığı bir kişi oluyor.sonra tabiki terkediliyor.

Acı çekiyorsun,çek ve alış.Yapacak birşey yok.Bi süre böyle olacaksın.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…