Çok yeni bir hafta.artı beni inanılmaz mutlu eden bir adam vardı.yanyanayken tabi.uzaklık illet bir şey....çakıldım.param parça oldum.aşk acısı çektiniz mi ?Çok melankoliksiniz
Aşırı aşırı duygusallık insanı yorar
İnce hastalığa tutulursunuz mazallah
Daha önemliyse fotoğraf neden o zaman. Amacı soruyorum niye . Çektiğiniz acı ile fotoğrafın ilişkisi ne ?Altındaki yazı daha önemli.acı çeken çaresiz bir insanın haykırışları.başınıza gelmesin..
Kimi acıyı dibine kadar yaşar ki siz böyle yapıyorsunuzÇok yeni bir hafta.artı beni inanılmaz mutlu eden bir adam vardı.yanyanayken tabi.uzaklık illet bir şey....çakıldım.param parça oldum.aşk acısı çektiniz mi ?
Daha önemliyse fotoğraf neden o zaman. Amacı soruyorum niye . Çektiğiniz acı ile fotoğrafın ilişkisi ne ?
Bunu gerçekten düşünüyor olamazsınız değil mi ? Çok güzel olduğunuzun farkındasınız bence.Çok yakışıklı olduğunu düşündüğüm kedimi yanında eksik ezik hissettiğim sevgilimi göstermek.terkediltikten sonraki özgüven kaybı.kendinden nefret etme.sebep arama ve kendini suçlmama keşke daha güzek olsaydım.
İkiside vasatlar tabi gönül seven güzel olurBunu gerçekten düşünüyor olamazsınız değil mi ? Çok güzel olduğunuzun farkındasınız bence.
Abartılı duygu derken konu sahibine mi dediniz bana mı?İkiside vasatlar tabi gönül seven güzel olur
Adam zaten vasat kızımız gösterişli gibi
Konudaki fotoğrafı anlamadım neden paylaşmak gereği duyulmuş
Bu abartılı duygularınızı anlamadığım gibi
Bunu gerçekten düşünüyor olamazsınız değil mi ? Çok güzel olduğunuzun farkındasınız bence.
Aynı türk kekolara benziyor sjshshs
İnşallahhh.... inşallahResmini koymanız doğru değil,empati yapın ne kadar rahatsız olurdunuz değil mi?
Irkçılık korkunç birşey resmen sınanmışsınız.
Umarım barışır ve daha sakin biri olursunuz.
İkiside vasatlar tabi gönül seven güzel olur
Adam zaten vasat kızımız gösterişli gibi
Konudaki fotoğrafı anlamadım neden paylaşmak gereği duyulmuş
Bu abartılı duygularınızı anlamadığım gibi
Hiç üzülmeyin hayat çok güzel okadar güvensiz bir ilişki zaten sizin içinde çok yorucu yine seversiniz merak etmeyin demeli doğru kişi değildi sizin için gerçek sevgide şüphe olmuyor zaten dilerim Birgün güvenle seveceğiniz bir ilişkiniz olurEki Görüntüle 2081031 beş ay önce viyana'dan prag'a seyahat ederken valizimi taşımak istemişti.yakışıklı uzun boylu esmer yağız.gözleri ışıl ışıl simsiyah...ama her yakışıklıya aşık olsaydık aşk acısından organlarımız erirdi sanırım..bindim otobüse istikamet prag.otobüs iki katlı.üst kat en öne oturdum geldi yanıma oturdu bu yağız..çok yakışıklı ama kafamda flört fikri hiç yok.konuşmaya çalıştı oralı olmadım.pes etti iyi tatiller diledi indi benden bir durak önce....hissizim...ertesi gün yanıma kocaman gülümseyerek simsiyah gözlerindn ışık saçarak geldi.karşılaşmıştık prag'da.ve numaramı aldı...işte öyle başladı herşey....arap...hani şu aşşağıladığım.fotoğraflarını videolarını çekip dalga geçtiğim , defolun ülkemizden diye hastaglar yapıştırdığım.nefretle söz ettiğim arap....mısırlı...3 defa mısıra gittim.yan yanayken nirvana' da hissettiğim , avuç içlerimin kokusunu öperken içine çeken bir adamlaydım.çok mutluydum.ama dönünce içime kaçan yaratıkla sürekli üzerine giden , her gün mesajlara geç cevap verdiği an destanlar döşeyen, yapma etme uyarılarına kulak asmayan , hayatımda stres istemiyorum , problem istemiyorum cümlesini dikkate almadan her gün neden onu ekledin ? neden beğendin ? neden geç cevap verdin ? kafasıyla kavga çıkaran bir hatuna dönüştüm.her gün sonunda özür , affedilme ve ertesi gün aynı şekilde devam.çünki affediyor ve sarılıyor.ama bir yandan da yakınıyor " lütfen yapma" ....taaaaa ki bir hafta öncesine kadar."seninle bir ilişki istemiyorum" "ben böyle bir adam değilim" "mutlu olacağımıza inanmıyorum" hanım kızımız dumur olmuştur...bir şans ister adam der ki kaçıncı şans ? nefes alamıyorum der...her gün kavga etmektense arkadaşlarımla bir ömür tercih ederim der ve gider...hanım kızımın hala içer..dank etmiştir ama geçtir...geçmişi okur okur okur utanır...o mesajları yazan kendisi değildir sanki..1 saat gecikmeye 180 mesaj........ama der ki bir yandan "çok seven gidebilir miydi ?" ve yine ağlar
Çok iyiy hissettirdin.seni tanımıyorum.sende beni.bazen diyorum ki iyi insanlar iyi ki var.teşekkürler.güç verdiO fotografta guzel olan biri varsa o da sensin.
Her iliski guzel baslar. Insanin ayagini yerden keser. Bitince de aci cekersin. Yas donemi baslar. Ama bu donemi uzatmamak lazim. Oyle ya da boyle bitti demek lazim. Bir sekilde bitecrkti demek ki. Sebep ne olursa olsun. O senin sonsuz askin degilmis demek ki. Yola devam etmeli.
Her biten iliskide kendini yere cakilmis hissedersin ozellikle sen bitirmiyorsan. Kabullenmeli yasını tutmali ama taziye donemi bitince de ayaga kalkabilmeli.
Artik sunu gormelisin ona guzel bakan sensin. Hani bir laf var: oksitosin+dopamin+seratonin hormonlarini ayni anda salgiladiginda onune kutuk ciksa yine asik olurmus insan. O an ayagini o yerden kesmis. Merak etme ayagini yerden kesecek baskalari da olacaktir. Hangimiz ilk asik oldugumuzla sonsuza kadar devam ettik ki? Geciyor inan geciyor. Sadece zaman ve biraz da gayret. Sevgiyle kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?