siz kör kütük aşık olmuşsunuz resmen sizin için hayırlısını diliyorumAh birde buradan bak.gözlerine gülüşüne.bu nasıl bir duygu ben anlayamadım gitti.ilk defa
Sanki ilk defa gibi..ilk defa gibi hissediyorun şuan.acım bittiğind Sağlıklı cevap verebilirim sanırım.şuan sanki daha önce hiç yaşamamışım gibi.İlk kez mi aşık oldunuz ?
Yani bu kadar ölüp bitecek birşey yok.
Adamı boğmuşsunuz o da bunalmış.
Biraz ilgi alanınızı dağıtın derim
Çok melankoliksinizSanki ilk defa gibi..ilk defa gibi hissediyorun şuan.acım bittiğind Sağlıklı cevap verebilirim sanırım.şuan sanki daha önce hiç yaşamamışım gibi.
Ask boyle birsey iste.Ahaha bırak mısırı iranda yaşarım şuan.yeter ki onunla olsun.işte böyle bir şey
Ask boyle birsey iste.
Uzuldum valla sizin icin.
Belki arar ya?
Yakışıklılık göreceli, bana sıradan biri gibi görünüyor. Aşk böyle birşey işte. Bir süre sessiz kalırsanız döner belki. Sürekli devreye girmeyin belki özleyip arar..
Yeni nesil herşeyi cabuk tüketiyor. Ben eşimi 5 yıldır tanıyorum. Siz 5 ayda bizden çok birbirinizi sahiplenip birbirinizin sınırına girmişsiniz. Ben adama şimdi bile o kim bu niye ekledin demiyorum. Adama değil kendime güveniyorum. Aldatırsa da cehenneme kadar yolu var ama aldatmayan adamı da sıkıştırıp mutlu huzurlu ilişkimden olamam. Yeni nesil anlamıyor. Hızlı yaşıyor hızlı tüketiyor. 5 ayda neden 3 kez mısıra gittin ben eşimin memleketine 5 yılda 3 kez gittim.
Donerse senindir donmezse elindirEki Görüntüle 2081031 beş ay önce viyana'dan prag'a seyahat ederken valizimi taşımak istemişti.yakışıklı uzun boylu esmer yağız.gözleri ışıl ışıl simsiyah...ama her yakışıklıya aşık olsaydık aşk acısından organlarımız erirdi sanırım..bindim otobüse istikamet prag.otobüs iki katlı.üst kat en öne oturdum geldi yanıma oturdu bu yağız..çok yakışıklı ama kafamda flört fikri hiç yok.konuşmaya çalıştı oralı olmadım.pes etti iyi tatiller diledi indi benden bir durak önce....hissizim...ertesi gün yanıma kocaman gülümseyerek simsiyah gözlerindn ışık saçarak geldi.karşılaşmıştık prag'da.ve numaramı aldı...işte öyle başladı herşey....arap...hani şu aşşağıladığım.fotoğraflarını videolarını çekip dalga geçtiğim , defolun ülkemizden diye hastaglar yapıştırdığım.nefretle söz ettiğim arap....mısırlı...3 defa mısıra gittim.yan yanayken nirvana' da hissettiğim , avuç içlerimin kokusunu öperken içine çeken bir adamlaydım.çok mutluydum.ama dönünce içime kaçan yaratıkla sürekli üzerine giden , her gün mesajlara geç cevap verdiği an destanlar döşeyen, yapma etme uyarılarına kulak asmayan , hayatımda stres istemiyorum , problem istemiyorum cümlesini dikkate almadan her gün neden onu ekledin ? neden beğendin ? neden geç cevap verdin ? kafasıyla kavga çıkaran bir hatuna dönüştüm.her gün sonunda özür , affedilme ve ertesi gün aynı şekilde devam.çünki affediyor ve sarılıyor.ama bir yandan da yakınıyor " lütfen yapma" ....taaaaa ki bir hafta öncesine kadar."seninle bir ilişki istemiyorum" "ben böyle bir adam değilim" "mutlu olacağımıza inanmıyorum" hanım kızımız dumur olmuştur...bir şans ister adam der ki kaçıncı şans ? nefes alamıyorum der...her gün kavga etmektense arkadaşlarımla bir ömür tercih ederim der ve gider...hanım kızımın hala içer..dank etmiştir ama geçtir...geçmişi okur okur okur utanır...o mesajları yazan kendisi değildir sanki..1 saat gecikmeye 180 mesaj........ama der ki bir yandan "çok seven gidebilir miydi ?" ve yine ağlar
Bunaltmışsın. Ben senin yerinde olsam "Hatamı anladım seni kaybetme pahasına da olsa kendimi düzeltme imkanı verdiğin için teşekkür ederim yolun açık olsun diye mesaj atarim. Olgunlaştığımi düşünür ve ilgisini çekerim ama sonra o yazsa bile yazmam konuşmam bikac gün. 1 hafta falan geçtikten sonra gezerken arkadaslarlayken evdeyken mutlu pozlar paylaşırım. Adam beni ezik ağlayan pesimist bellemesin güçlü kadın desin. Sonra yavaş yavaş erkek yanaşmaya başlar zaten. Ama asla hemen vıcık vıcık olma. Aradaki mesafeyi gizemi koruduğun sürece sana ilgisi azalmaz. Mesela hergün attığınız mesajları sayın adamdan çok yazmışsanız 1 mesajla anlatabileceginizi birden fazlaya zorlamışsınız demektir yapmayın. Kendinizi ifade etmek için zorlamayın bırakın o anlamaya uğraşsın gibi gibiSen kendine güvenmiyosun bana değil.sorunun bu demişti..öZ güven eksiklği demişti.ilk bir hafta içinde bu kim diye sorgulamaya başlamıştım.şaşırmıştı..4 yıllık ilişkiden direk geçiş yapmıştım.kişileri karıştırdım sanırım..4 yıl üzerine ilk ilişkisiydim.ilişkiden bıktum usandım istemiyırum demişti.son gün yine...
Ay siz cok aşıksınız.Ozlerse arar , aramazsa da uzulmeyin desemde uzuleceksiniz.Ayıldığı gün son yazışımdı.gidiyorum dedim.avuç içlerinin kokusunu özleyeceğim...öyle kaldı
bende ona takildim kirpik yarim gibi duruyorGözünüz mü bozuk ne yakışıklısı?
Siz daha güzelsiniz resimdekiler doğruysa şayet.
Eyeliner mı yarım kirpik mi kaymış o kısma takıldım ben hangisi?
Fotoğraf da ki amaç nedir?
Valla helâl olsun.. haksız olduğunu kabul eden biri
Buna anladıysan zaten dersini almışsındır bu güzel bir şey. Diğer konuda da zaten hatanın farkındasın çok boğumulsun onu nasıl olsa gitmez diye. Şimdi hayatına girse tekrar ve mesajına 2 saat sonrA cevap verse kendini kontrol edebilecek misin? Edemez isen zaten daha doğru zaman değildir tamamen kaybedersin. O aana bir şans daha verdiğinde gerçekten değişmiş olmalısın yoksa bu sefer cidden son şana olur.. dikkat et :)Arap olduğunu belirtme sebebim ırkçılığımı eleştirmem ve Allahın bana ders verdiğini belirtmem içindi.burada yazmasam , hiç birinin bunu bilmeyecekti.pişmanlığımı dile getirmekti anaç zaten..şuan arap bir adama aşığım.ve bir mesajı için herşeyimi verebilirim bilmem anlatabildim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?