Bitti.....

İlk kez mi aşık oldunuz ?
Yani bu kadar ölüp bitecek birşey yok.
Adamı boğmuşsunuz o da bunalmış.
Biraz ilgi alanınızı dağıtın derim
Sanki ilk defa gibi..ilk defa gibi hissediyorun şuan.acım bittiğind Sağlıklı cevap verebilirim sanırım.şuan sanki daha önce hiç yaşamamışım gibi.

Sanki ilk defa gibi..ilk defa gibi hissediyorun şuan.acım bittiğind Sağlıklı cevap verebilirim sanırım.şuan sanki daha önce hiç yaşamamışım gibi.
Çok melankoliksiniz
Aşırı aşırı duygusallık insanı yorar
İnce hastalığa tutulursunuz mazallah

Yakışıklılık göreceli, bana sıradan biri gibi görünüyor. Aşk böyle birşey işte. Bir süre sessiz kalırsanız döner belki. Sürekli devreye girmeyin belki özleyip arar..

Ask boyle birsey iste.
Uzuldum valla sizin icin.
Belki arar ya?

İnşallah

gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç
ağaçlar bükmesinler n'olursun boyunlarını
neden akşam oluyorum tren kalkınca
kırlangıçlar birdenbire çekip gidince
mendiller sallanınca neden tıkanıyorum
öyle çok acımasız ki öyle birdenbire ki

Yeni nesil herşeyi cabuk tüketiyor. Ben eşimi 5 yıldır tanıyorum. Siz 5 ayda bizden çok birbirinizi sahiplenip birbirinizin sınırına girmişsiniz. Ben adama şimdi bile o kim bu niye ekledin demiyorum. Adama değil kendime güveniyorum. Aldatırsa da cehenneme kadar yolu var ama aldatmayan adamı da sıkıştırıp mutlu huzurlu ilişkimden olamam. Yeni nesil anlamıyor. Hızlı yaşıyor hızlı tüketiyor. 5 ayda neden 3 kez mısıra gittin ben eşimin memleketine 5 yılda 3 kez gittim.

Yakışıklılık göreceli, bana sıradan biri gibi görünüyor. Aşk böyle birşey işte. Bir süre sessiz kalırsanız döner belki. Sürekli devreye girmeyin belki özleyip arar..

Ayıldığı gün son yazışımdı.gidiyorum dedim.avuç içlerinin kokusunu özleyeceğim...öyle kaldı

Sen kendine güvenmiyosun bana değil.sorunun bu demişti..öZ güven eksiklği demişti.ilk bir hafta içinde bu kim diye sorgulamaya başlamıştım.şaşırmıştı..4 yıllık ilişkiden direk geçiş yapmıştım.kişileri karıştırdım sanırım..4 yıl üzerine ilk ilişkisiydim.ilişkiden bıktum usandım istemiyırum demişti.son gün yine...

Donerse senindir donmezse elindir

Bence yakışmışsınız. Maalesef erkekler böyle şeyleri gerçekten sevmiyor. Ben nişanlıyken çok yapmıştım, şimdi diyorum iyi adam pes etmemiş

Bunaltmışsın. Ben senin yerinde olsam "Hatamı anladım seni kaybetme pahasına da olsa kendimi düzeltme imkanı verdiğin için teşekkür ederim yolun açık olsun diye mesaj atarim. Olgunlaştığımi düşünür ve ilgisini çekerim ama sonra o yazsa bile yazmam konuşmam bikac gün. 1 hafta falan geçtikten sonra gezerken arkadaslarlayken evdeyken mutlu pozlar paylaşırım. Adam beni ezik ağlayan pesimist bellemesin güçlü kadın desin. Sonra yavaş yavaş erkek yanaşmaya başlar zaten. Ama asla hemen vıcık vıcık olma. Aradaki mesafeyi gizemi koruduğun sürece sana ilgisi azalmaz. Mesela hergün attığınız mesajları sayın adamdan çok yazmışsanız 1 mesajla anlatabileceginizi birden fazlaya zorlamışsınız demektir yapmayın. Kendinizi ifade etmek için zorlamayın bırakın o anlamaya uğraşsın gibi gibi

IKInci defa aradim diye terkeldim. 140 mesaj atsam ne olurdu. Kendimi kedilere adiycam ya en azindan hayvanda olsa deger biliyorlar. Stratejik davranamiyorum ben sanirim siz de oylesiniz. Bosle askini izdirabini s....

Valla helâl olsun.. haksız olduğunu kabul eden biri

Haksızlığımı kabul ettiğim an düzelmeye başladık zaten canım:) haksızken üste çıkmaya çalışmak karşı taraf çok yoruyor. Ben hiç kabullenemezdim hatalı olduğumu ama iyiki bana o kaybetme korkusunu yaşatmış adam 2 sene boyunca yapma aşkım etme aşkım diye diye kendini yedi bitirdi umrumda olmadı ne zaman ki bıktı artık ne halin varsa gör dedi şimşekler çakti kafamda tamam artık dedim akıllandım geçim çok zor der annem hep, gerçekten öyle ve yuvayı dişi kuş yapar derler ya bi ilişkiyi sürdürmekte bitirmekte bizim elimizde kızlar :) huzur verin huzur bulun :)

Buna anladıysan zaten dersini almışsındır bu güzel bir şey. Diğer konuda da zaten hatanın farkındasın çok boğumulsun onu nasıl olsa gitmez diye. Şimdi hayatına girse tekrar ve mesajına 2 saat sonrA cevap verse kendini kontrol edebilecek misin? Edemez isen zaten daha doğru zaman değildir tamamen kaybedersin. O aana bir şans daha verdiğinde gerçekten değişmiş olmalısın yoksa bu sefer cidden son şana olur.. dikkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…