Bitti

İnsan ayrılırken hep güzel şeyleri hatırlıyo ama biraz o zamanlar hissettiklerimi düşündükçe pişman olmuyorum haklısınız
Öyle gerçekten bisüre güzel anlar gözünün önünden geçer durur ama zamanla kendi benliğine döndüğünde seni ne kadar yordugunu üste çıkmaya kötü hissettirmeye çalıştığını daha net gözlemliceksin. O zaman iyi ki bitmiş hatta keşke hiç başlamasaymış diceksin. Narsistleri zombi gibi görüyorum artık insanın yaşam enerjisini sömürüyolar. Huzursuz tipler.

Biraz ılımlı olsan keşke.erkek ateş kadin su olmalı.sizin evliliginizde iki ateş var.yangin kaçınılmaz.
Evet aynen öyleyiz ama ben bu geleneksel kafalardan uzağım hayırlısı olsun hakkımda
Kesinlikle şu an bile farkediyorum dışarıdan bakınca daha iyi anlıyo insan. Ben kabullendim de ailem kabullenemiyo işte.

sen modern kafa mı oluyorsun
Evet modern kafa oluyor
Sürekli erkegi alttan almak yani sizin tabirinizle atesi söndüren su olmak ,erkek kölesi olmak,kocisinin peşinde dolanmak ve kociskosunun istekleri dogrultusunda hareket edip gönlünü sürekli hos tutmaya çalışmak cok geleneksel bir kafa.

Dediklerinin hiç birini yapmadim yalnizca aklimi kullandım.kadin olmak yaradılıştır.ılımlı akıllı olacaksın. Ilımlı olmak köle olmak demek değildir.

Dediklerinin hiç birini yapmadim yalnizca aklimi kullandım.kadin olmak yaradılıştır.ılımlı akıllı olacaksın. Ilımlı olmak köle olmak demek değildir.
Normal insanlara ılımlı olunur, konuşulur, dertleşilir, gönüller alınır, orta yol bulunur. Ama adam narsistse hep sen suçlusundur hiç bi suçun yoksa yine sen suçlusundur. Kalbinin ezer, yorar hırpalarlar vicdan yükü hissetmezler. Uzak durulası.

45 kg bir insanim küçük zarif ellerim ince parmaklarim var ayagim 36 numara bu bedenimin yaradılışı ruhum ise farkli bu nasil oluyor biri sana bagirinca susunca ilimli olmus olmazsin sadece ezilmis olursun

45 kg bir insanim küçük zarif ellerim ince parmaklarim var ayagim 36 numara bu bedenimin yaradılışı ruhum ise farkli bu nasil oluyor biri sana bagirinca susunca ilimli olmus olmazsin sadece ezilmis olursun
Susmıycaksın iletişim sabır gerektirir.zamanını bekliyceksin.o güzelliğini narinliğini ona hissettireceksin.erkek olmadığını,kkırıldığını öğrenecek

Susmıycaksın iletişim sabır gerektirir.zamanını bekliyceksin.o güzelliğini narinliğini ona hissettireceksin.erkek olmadığını,kkırıldığını öğrenecek
Konu sahibi evlendiğinden beri çok uğraşmış belli ki yeni evliyken bile yanlıs evlilik yaptıgını düsündüğü anlar olmus, bende nişanlıyken yanlış yolda oldugumu görmüştüm ama insan yaşamayınca bilemiyor, değiştiririm düzelir diye umuyor emek veriyor, çocuk olmadan bu kararı almak en doğrusu bazen. Hayata birkez geliyoruz ve huzur bambaşka bişey. Neyden yoksun bırakılırsan onu arıyorsun ya bu da öyle bişey.

Ben ne yaşadığınızı çok bilmiyorum.boşanmalara çok üzülüyorum. Bende boşanmanın eşiğine çok geldim.iletisim dersleri aldım seminerler e katıldım.evliligim duzeldi. Hayırlı sı olsun.yinede inşallah düzelir

Biraz ılımlı olsan keşke.erkek ateş kadin su olmalı.sizin evliliginizde iki ateş var.yangin kaçınılmaz.

Bu neyin kafası anlamadım, modern kafa bu mu diye sormuşsunuz ya. Erkek yakıp yıkacak, kadın hiç sinirlenmeyecek eşimdir ben yatıştırırım diyecek öyle mi? Umarım yanlış anlamışımdır.

Nişanlıyken bile az çok vardı sinyal de biz kadınlar neye inanmak istiyosak ona inanıyoruz malesef

Aaa çok ilginç. Çok merak ettim..İletişim dersi aldınız ve düzeldi öyle mi Çok ilginç.gerçekten çok sevindirici

utopikuye çok şaşırdım,şok oldum..
Ne oldu da bu noktaya geldiniz ki iyiyiz diyordun..
Eşinin aklında biri olabilir mi canım, bu kadar kolay boşan git dava aç demek normal değil..
Sen de bu kervana hoş geldin :)

Nişanlıyken bile az çok vardı sinyal de biz kadınlar neye inanmak istiyosak ona inanıyoruz malesef
Birde tanımıyoruz ki böyle kişileri farklı bi karakter heralde diyip anlamaya çözmeye iyleştirmeye çalışıyoruz. Nişanlıyken ki yazışmalarımıza bakıyorum da asla sorun çözmemişiz hep sorunlu konuyu yok sayıp canım gülüm aşkım.. Neden böyle yapıyosun kendini kapatıyosun sorunları çözemiyoruz dediğimde de ‘senin için aşkım’ ‘senin kafan böyle şeylerle yorulsun istemiyorum, bunun için hertürlü bedeli ödemeye razıyım’ ‘ben seni hep sevicem’ ‘sen benim bebeğimsin’... Böyle aptal saptal seyler amacı beni sindirmekmiş aslında her dediğini susarak kapatarak örtbas ederek kabul ettirmek.. Ki öyle de oldu hersey onun istediği gibi oldu.. Fazlasıyla sinmiş, hiçbişeye hayır diyemeyen, nasılsa konusup halledemiyoruz ama beni seviyo yaa diye artık ne dediyse uyum sağlamaya çalışan, beyni alınmış aptal aşığa dönüştürmüş.. Aklım almayan seylerin kalbimi eze eze aşkını kullana kullana yaptırdı her dediğini.. Yaşayan bilir dostlar acı tecrübe denir kendisine......

Canım 1 ay iyi oluyorduk sonra ilk anlaşmazlığa düştüğümüz noktada kopuş.. çok mutlu olduğum günler olmadı mı oldu. İyiken çok iyidik hayat bu önümüze neler gelecek belli değil uzun vadede güvenemedim ben ona. Genel anlamda eksik yarım haksızlığa uğramış olma hissi. Kafa yapılarımız çok çok farklı. Beni özlediğini düşünmüyorum. Sevmeyi ya ona ya bana yanlış öğretmişler. Ben de artık acımasız olmak hep kendini düşünen biri olmak istiyorum. Hep boşanma lafı vardı dilimizde zaten ben evdeyken başkası olduğunu sanmıyorum ama olmayacağı anlamına gelmez

Sen ne durumdasın doldu mu 1 ay?

Malesef öyle. En kötüsü kendinde hiçbir suç vicdan yükü görmeyen bi insanla aynı evde yaşamak. Önce kendinden şüphe ediyo insan sonra da yok ya ben bunu haketmiyorum diyo. Sen açtın mı peki davayı? Eşin ne diyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…