Tüm erkeklerın fıtratında var bu. Hemen dilekçe vermeyin.Biraz kendinizi dinleyin. Evlilik öyle kolay kurulmuyor..En iyi dediginiz birinin dahi bir kötü huyu olabiliyor..Yok taş olsa çatlar o çatlamaz. Açmazsa gider avukatsız veririm dilekçeyi.
Ayın 17 sinde dolacak işte. 18-19 unda da anlaşmayı yollayacağım imzalaması İçin...Canım 1 ay iyi oluyorduk sonra ilk anlaşmazlığa düştüğümüz noktada kopuş.. çok mutlu olduğum günler olmadı mı oldu. İyiken çok iyidik hayat bu önümüze neler gelecek belli değil uzun vadede güvenemedim ben ona. Genel anlamda eksik yarım haksızlığa uğramış olma hissi. Kafa yapılarımız çok çok farklı. Beni özlediğini düşünmüyorum. Sevmeyi ya ona ya bana yanlış öğretmişler. Ben de artık acımasız olmak hep kendini düşünen biri olmak istiyorum. Hep boşanma lafı vardı dilimizde zaten ben evdeyken başkası olduğunu sanmıyorum ama olmayacağı anlamına gelmez
Sen ne durumdasın doldu mu 1 ay?
Evi terkten dolayı kendisi dava açtı.. Önce maddi manevi tazminat talebi vardı evlilikte kusuru olmadığını düşündüğü için ama niyeyse vazgeçmiş, bitirelim gitsin diyor. Anlaşmalıya da yanaşmıyor kendi davası üzerinden kapanmalıymış. Art niyeti olabilir diye anlaşmalıya çevirmek istiyorum ama diretiyor. Uğraşıyorum yani hala.. Eşyalarım altınlar herşey onda.. Kazasız belasız kurtulmak istiyorum süreç sancılı...Malesef öyle. En kötüsü kendinde hiçbir suç vicdan yükü görmeyen bi insanla aynı evde yaşamak. Önce kendinden şüphe ediyo insan sonra da yok ya ben bunu haketmiyorum diyo. Sen açtın mı peki davayı? Eşin ne diyo?
Nesi ilginc. Anlamadım.merak ettiğin konularda aydınlatabilirim.iletisim kadın erkek ilişkileri evet.aferin doğru.donusum konağında ders aldimAaa çok ilginç. Çok merak ettim..İletişim dersi aldınız ve düzeldi öyle mi Çok ilginç.gerçekten çok sevindirici
Tabii ki öyle kimse mükemmel değil ama sürekli mutsuzluk hali de normal değil. Ya da suç benim üzerime kalmasın bosanmayı o istedi olsun diye açmıyo davayı..Tüm erkeklerın fıtratında var bu. Hemen dilekçe vermeyin.Biraz kendinizi dinleyin. Evlilik öyle kolay kurulmuyor..En iyi dediginiz birinin dahi bir kötü huyu olabiliyor..
Neden giderken almadın altınlarını? Anlaşmalıya çevirmek istiyomuşsun ya altınlarını vermeye razı mı o zaman?Evi terkten dolayı kendisi dava açtı.. Önce maddi manevi tazminat talebi vardı evlilikte kusuru olmadığını düşündüğü için ama niyeyse vazgeçmiş, bitirelim gitsin diyor. Anlaşmalıya da yanaşmıyor kendi davası üzerinden kapanmalıymış. Art niyeti olabilir diye anlaşmalıya çevirmek istiyorum ama diretiyor. Uğraşıyorum yani hala.. Eşyalarım altınlar herşey onda.. Kazasız belasız kurtulmak istiyorum süreç sancılı...
Ayrılırken kafam bi dünyaydı altınları eşyaları düşünemedim, eve de bidaha da uğramadığım için öylece duruyor herşey. Güya herşeyi verecekmis ama dava sonuçlanmadan vermek istememesi bende şüphe uyandırıyor, kestiremiyorum ne düşündüğünü.Neden giderken almadın altınlarını? Anlaşmalıya çevirmek istiyomuşsun ya altınlarını vermeye razı mı o zaman?
Aslında davayı onun açması ve boşaması tam tersine onu haklıymış gibi göstermez mi? Dava masrafı vs kaçılacak rakamlarda değil ama bir umut barışırız diye mi düşünüyor acaba?Hani arkasından kızı boşadı demesinler diye düşünüyo beni bezdirip en son ben açayım diye bekliyo olabilir mi?
Hanımlar ben eşimin suç üzerine kalmasın diye dava açmadığını düşünüyorum sizce haksız mıyım az çok tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? Hani arkasından kızı boşadı demesinler diye düşünüyo beni bezdirip en son ben açayım diye bekliyo olabilir mi?
Hanımlar ben eşimin suç üzerine kalmasın diye dava açmadığını düşünüyorum sizce haksız mıyım az çok tecrübesi olan yardımcı olabilir mi? Hani arkasından kızı boşadı demesinler diye düşünüyo beni bezdirip en son ben açayım diye bekliyo olabilir mi?
Ayrılırken kafam bi dünyaydı altınları eşyaları düşünemedim, eve de bidaha da uğramadığım için öylece duruyor herşey. Güya herşeyi verecekmis ama dava sonuçlanmadan vermek istememesi bende şüphe uyandırıyor, kestiremiyorum ne düşündüğünü.
Aslında davayı onun açması ve boşaması tam tersine onu haklıymış gibi göstermez mi? Dava masrafı vs kaçılacak rakamlarda değil ama bir umut barışırız diye mi düşünüyor acaba?
Bizde boşanmayı şu aşamada o istedi ama ben açacağım davayı canım.. 1 ay oldu sayılır ben bu sessizlikten bıktım ve ben kendim açacağım davayı..
Böyle evliliğin daha fazla devam etmesinin anlamı yok diye ben açacağım.. ailem de diyor bana bırak o açsın diye ama neyi bekleyeyim ki, geçen gün onun üzerine olan hattı hala kullanıyor muyum diye bir başka numaradan benim telimi çaldırdı...
Durdukça hala devam etmek istediğimi sanıyor belki...
Anladım kızlar haklısınız..Sanmıyorum..
Derdi boşanmak olanın bu tarz fikirlerle işi olmaz.
Anlaşmalı boşanmayı teklif etse sen zaten kabul edecek durumdasın değil mi?
Bu teklif yok, dava açmak da yok.
Geriye ümitli olduğu seçenek kalıyor..
Çok şükür yanımda. Benim mahvolmam ya da millet ne diyecek seçeneklerinden annem beni göndermemeyi seçiyor. Tabii ki çok üzülüyo hatta benden daha çok üzülüyo. Her şeye rağmen düzelmemizden yana ama benim üzüleceğim şekilde değil..Hakkında hayırlısı olsun kuzum, ne güzel ailen yanında.
2,5 senede ayrılma noktasına gelecek kadar yıpranmışsın demek ki. İleride seni çooook güzel günler bekliyordur inşallah ...
Cimri diyemem ama çok eli açık da değil. Annesi falan dürter aklına sokarsa öyle bi ihtimal var. Eşim de senin eşinin dediğini der bana aynen hatta bağırarak der. Ben iletişime geçmeyeceğim önceki ayrılığımızda da bi tür tahrikle ben geçmiştim iletişime. Şimdi sessizim. Benim için de önemsiz o detaylar ama ailemi de dinlesem mi diye düşünüyorum. Sen evi boşaltınca nerede kalacaktın?Cimri midir?
Yuvası yıkılan adamın (sevgi varsa eğer) kirayı umursayacağını sanmıyorum.
Ben benimkine evi boşaltalım boşa kira ödemeyelim madem dedim.
Delirtme beni sana ne evden diye çıkıştı.
Madem bu düşünceler içindesin.
Sen teklif et ona, ayrılmaya meraklıysa eğer evi boşaltalım evet der anlaşmalı için şu gün gidelim der mesela.
İşi yokuşa sürüyorsa anla ki ümidi var, bitmesin istiyor.
Suçlu kim, ilk adımı ayrılık için kim attı bunlar bence en önemsiz detaylar.
Sonuçta mutlu olmak adına birleşmek yerine vazgeçmeye yöneldik mi ben ya da o ne farkeder.
Beceremedik.
Yazık oldu.. Psikolojisindeyim ben..
Cimri diyemem ama çok eli açık da değil. Annesi falan dürter aklına sokarsa öyle bi ihtimal var. Eşim de senin eşinin dediğini der bana aynen hatta bağırarak der. Ben iletişime geçmeyeceğim önceki ayrılığımızda da bi tür tahrikle ben geçmiştim iletişime. Şimdi sessizim. Benim için de önemsiz o detaylar ama ailemi de dinlesem mi diye düşünüyorum. Sen evi boşaltınca nerede kalacaktın?
Malesef sevgiliden ayrılmak gibi değil. Benim için duygusal yük daha az sevmediğimden değil de unutacağımı bildiğimden tek üzüldüğüm düşündüğüm annem.Benim aklımda burada bekar bir arkadaş tek yaşıyor onunla idare etmek vardı yaza kadar.
Ama gerek kalmadı.
Aslında aklımda her şeyi planlamıştım, o açıdan zorlanmazdım.
Duygusal kısmı zor..
Malesef sevgiliden ayrılmak gibi değil. Benim için duygusal yük daha az sevmediğimden değil de unutacağımı bildiğimden tek üzüldüğüm düşündüğüm annem.
Benim üzerinde durduğum en son şey o malesef. Bu kadar mutsuzsam sevgim de biter soğurum da ileride. Bi de korkum korunmama rağmen çocuk olması. Ayaklarım asla gitmiyo bunlar yüzünden. Ama eşim dese ki tamam ben su su su konuda değişeceğim ki dediğini yapıyo bu konularda yalan yok bi daha deneriz.Tabi ki sevgiliden ayrılmak gibi değil.
Keşke öyle kolay olsaydı.
Elbette unuturuz.
İnsan her şeye alışır.
Yeniden sever sevilir de..
Bu açıdan bakınca ben de öyle düşünüyorum.
Yine de zoruma gidiyor..
Seve seve olduramamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?