Bitti

Çocuk öyle kolay olmuyor.
Korunarak hamile kaldım diyenlere artık inanmıyorum ben :)

Senin eşinden değişmesini beklediğin konular ne tam olarak bilmiyorum.
Ama bu kadar yaralanmışsın ki bu noktaya gelmişsin.
Öyle mızmız şımarık bir kadın olduğunu düşünmüyorum.
Günümüz adamları cidden beceriksiz mutlu etme konusunda.
Hep diyorum ahh ben erkek olacaktım diye..

Dilerim her şey gönlüne göre olur..

Bekleme kararın çok mantıklı kesinlikle. Ben de sabırlı olmak isterdim senin gibi. Ama ne olacaksa olsun da artık yoluma bakayım diyorum. Bakalım eşin ne yapacak. Bence imzalamaz yırtar atar sence?

Bekleme kararın çok mantıklı kesinlikle. Ben de sabırlı olmak isterdim senin gibi. Ama ne olacaksa olsun da artık yoluma bakayım diyorum. Bakalım eşin ne yapacak. Bence imzalamaz yırtar atar sence?

Boşanmayı o gün isteyen o idi canım..
Benim boşanma dışında sunduğum bütün önerileri reddetti.. çocuk olmayacaksa bu evlilik bitecekti ona göre..
Ve ben de bu konuda fikrimi söyledim..
Ve de son zamanlarda çocuk meselesi yüzünden bu evliliğin kayışı kopacak diyordu..
O kağıdı yolladığım gün imzalayacağından %90 eminim.. çünkü bunu istiyordu artık.. onun ağzından çıktı boşanma lafı ve şuan bu durumdayız...

İnşallah öyledir. Ben de o korunanların geri çekilmeden bahsettiklerini düşünmüşümdür hep forumda :) yok şımarıklığı sevmem alıcı değil çoğunlukla verici taraftım bile diyebilirim evliliğimde. Yıllarca iş aradım mesela bitsin borçlarımız da bi de öyle bakalım onun öfkesine diye. Yok bee her şeye rağmen kadın olmak güzelll :))

Eşinin ailesinin az çok hayat görüşünü anladım ben önceki konunda. Ailesinde boşanmış insan var mı mesela biliyo musun? Onlar öyle kadın ihanet etmeden boşanmaya sıcak bakmıyolar belli ki bu ortama çocuk diye diretiyolar. Benimki lafını bile almadı ağzına hiç. Ailelerde tek bosanan da biz olmayacağız.

Çok mu borcunuz var ki sizi bu derece etkiledi?
Ne borçları bu arada bu?

Çok mu borcunuz var ki sizi bu derece etkiledi?
Ne borçları bu arada bu?
Hesaplarına beni dahil etmiyor söylediğine göre eşya, kredi kartları(tatilimiz,kıyafetlerimiz vs) hala daha net bilmiyorum o konuları bu da bosanmak istememde bir diğer neden ya zaten

Hesaplarına beni dahil etmiyor söylediğine göre eşya, kredi kartları(tatilimiz,kıyafetlerimiz vs) hala daha net bilmiyorum o konuları bu da bosanmak istememde bir diğer neden ya zaten

Ooo o zaman iş değişir
Benimki gibi işler çıkmasın altından..?

Valla benim bildiğim bi amcasının kızı var boşanmış..
Onun da çocuğu felan vardı heralde . Ne sebeple boşandılar bilmiyorum ama..
Dediğin gibi babası çocuk olursa düzelir kafasında olan biri..
Ben bu kadar dar zihniyetli bir insan değilim..
Bizim son zamanlarda iyice arttı bu konu,en başından beri hep vardı zaten de.. hatta bir konum var bakabilirsin.. kasım ayında çocuk istemezsem eşim boşanabileceğini söylüyor diye.. ta o zamanlardan beni boşanmaya hazırladı aslında.. ne acı ki ben benden bir gün zaten vazgeçecek diye uyandım her güne,her günümü öyle geçirdim..

İhanet hariç her şeyi beklerim ama ailesine verdiğinden şüpheleniyorum daha çok

Aslında evinin geçimini sağlıyorsa, senden kısmıyorsa,
borç borç diye öfke patlamalarını senden çıkarmıyorsa sorun etme derdim.

Madem borç onu strese sokuyor borç yapmayacak yahu.
Ayy kuş beyinli bunlar yeminle!

Ne kadar zor bi psikoloji. Ben de kendi üzerime hat alacağımı söyledim ama almadım henüz wp ı silemem arkadaşlarımla konuşuyorum biliyodur silmediğimi.

Ben eşinin senden öyle kolay boşanacağını düşünmüyorum. Hala online mi sürekli wp ta?

Evlendiğimiz günden beri borcum var beni alttan al borcum var beni idaret et diye öfkesine bahane sundu. En güzel eşyaları biz aldık evlenirken ama lanet olsun eşyalara diyorum. O da diyo ki ben bilmiyo muydum sana kötü eksik eşya almayı. Bu laf da üzücü benim için. Şükret der gibi.

Evlendiğimiz günden beri borcum var beni alttan al borcum var beni idaret et diye öfkesine bahane sundu. En güzel eşyaları biz aldık evlenirken ama lanet olsun eşyalara diyorum.

Eşyayla huzur olaydı..
Ya en kötü eşyayı alıp borç yapmasaydınız da başka sebep bulurdu bence öfkelenmek için.
İçten içe huzursuz adam bir sebep bulur...

Öyle gece yarılarına kadar durmuyor.. mesela şuan ailemdeyim en son 22.39 da girmiş. Ondan önce de 20 dakikada bir felan giriyordu...
Ne yaptığını hiç bilmiyorum...
Ben hala onun üzerine olan hattı kullanırken, hiçbir erkekle en ufak diyologum yokken o bana boşanma gerçekleşmeden yanlış yaptı mı bilmiyorum...

Bak ben takıntılıyım şimdi aklıma ne geldi. Wp ta seyrek online olmaya başladığında aradı seni dimi umarım öyledir ama tesadüf mü sence bu?

Bak ben takıntılıyım şimdi aklıma ne geldi. Wp ta seyrek online olmaya başladığında aradı seni dimi umarım öyledir ama tesadüf mü sence bu?
Valla o dönemde kendi evimde duruyordum ama o kadar sık girmiyordu galiba. Bu neyi kanıtlar ki sence kafam çok dolu anlayamadım kusura bakma

Valla o dönemde kendi evimde duruyordum ama o kadar sık girmiyordu galiba. Bu neyi kanıtlar ki sence kafam çok dolu anlayamadım kusura bakma
Ailenin yanındaykenden bahsediyorum 1 hafta öncesi sanırım. Hem girmeleri seyrekleşmiş hem seni kontrol ediyo acaba diyorum elinde mi patladı şayet konuştuğu bi kızsa

Ailenin yanındaykenden bahsediyorum 1 hafta öncesi sanırım. Hem girmeleri seyrekleşmiş hem seni kontrol ediyo acaba diyorum elinde mi patladı şayet konuştuğu bi kızsa
Elinde patladı derken. Zaten şu an şu psikolojide biriyle nasıl ne şekilde konuşur aklım almıyor.
Ayrılsak illa ki bir gün biri olacak hayatında ama şu noktada nasıl olabildiğine (eğer varsa) aklım almıyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…