Hep ssarılır barısırdık lafıına geldimEvde tek tokamı bırakmadım her şeyi topladım geldim aileme yerleştim. Günlerdir ayrıydık zaten ama eşim beklemiyodu benden böyle bi hareket. Hiçbir şekilde iletişime geçmedik her şey sessiz sedasız oldu eşyalarımı ben topladım o da getirdi bıraktı gitti. Ben maddi olarak müsait olmadığım için o avukat tutacak birkaç güne şimdi onun keyfini bekliyorum. Ayrılma sebebimiz hiçbir şekilde anlaşamamak dolayısıyla saygı sevgi eksikliği anlatsam çok uzun sürer. Hep dilimizdeydi ama dönüp dolaşıp sarılıyoduk birbirimize ama bu sefer bitti. Bu kadar sessiz sedasız bitiş normal mi bi yandan seviniyorum olaysız olmasına bi yandan kafam karışık ve tabii ki üzgünüm. Şu an ruh halim diplerde değil ileride ne bekliyo beni?
Aa ne kadar tanıdık tabiki sonuç ben de boşanıyorumYok işte yine kendini haksız görmediği için ses yok şimdi size haksız olduğu bir sürü örnek verebilirim ama kendisi kabul etmiyo. Bi kere gittik terapiye doktoru kadın olduğu için beni korumakla suçladı yine de kendinde hata görmedi.
Cok sevindim canım anladi tabi hatasını. Insallah boyle devam eder mutluluğunuz daim olsunSelamlar.. ben döndüm evime 2 hafta oldu ve her şey çok yolunda eşim o kadar suyuma gidiyo ki şaka gibi. Eski agresif sinirli halinden eser yok gönül alıcı ilgili alakalı. İyi ki ayrılmamışım dedirtti bana. Henüz çok erken gerçekten bi şeylerin düzeldiğini görmem için. Çokca vakite ihtiyacımız var şimdilik yazayım dedim. Hepinize çok teşekkür ederim
Zaten ayrılacağınıza çoğu kişi inanmamıştı.Selamlar.. ben döndüm evime 2 hafta oldu ve her şey çok yolunda eşim o kadar suyuma gidiyo ki şaka gibi. Eski agresif sinirli halinden eser yok gönül alıcı ilgili alakalı. İyi ki ayrılmamışım dedirtti bana. Henüz çok erken gerçekten bi şeylerin düzeldiğini görmem için. Çokca vakite ihtiyacımız var şimdilik yazayım dedim. Hepinize çok teşekkür ederim
Cok uzuldum ama hayat devam edıyor...Evde tek tokamı bırakmadım her şeyi topladım geldim aileme yerleştim. Günlerdir ayrıydık zaten ama eşim beklemiyodu benden böyle bi hareket. Hiçbir şekilde iletişime geçmedik her şey sessiz sedasız oldu eşyalarımı ben topladım o da getirdi bıraktı gitti. Ben maddi olarak müsait olmadığım için o avukat tutacak birkaç güne şimdi onun keyfini bekliyorum. Ayrılma sebebimiz hiçbir şekilde anlaşamamak dolayısıyla saygı sevgi eksikliği anlatsam çok uzun sürer. Hep dilimizdeydi ama dönüp dolaşıp sarılıyoduk birbirimize ama bu sefer bitti. Bu kadar sessiz sedasız bitiş normal mi bi yandan seviniyorum olaysız olmasına bi yandan kafam karışık ve tabii ki üzgünüm. Şu an ruh halim diplerde değil ileride ne bekliyo beni?
Konu sahibi barışmış evindeCok uzuldum ama hayat devam edıyor...
Size izninz olursa bsey sormak istiyorum mesele sadece hani kişisel anlasmazlıklarmıydı yani maddi sebebler hic etkili oldmu ?
Teşekkür ederim mutlu ettin beni :)yine ben yine merak ve yine nasılsınız sorusu :)
Maşallah diyelimTeşekkür ederim mutlu ettin beni :)
Şu an ne yaşadığıma inanamıyorum desem? Madem bu kadar kolaydı niye o günler yaşandı diyorum. Yine tartışıyoruz tabii ama asla küsmüyoruz nerde o günlerce küs kalmalar surat asmalar.. onsuz yapabildiğimi gördüm ya ona olan bağımlılığım gitmiş. “Bağımlılık” diyorum dikkat bağlılık değil :) eşim daha ilgili alakalı sık sık beni sevdiğini söylüyo. Tabii daha çok yolumuz var bakalım. Şimdilik maşallahımız var hatta annem diyo ki acaba gizlice antidepresan mı kullanıyor?
Bak o dediğin ılımlı aile kavramını bilen düzgün erkekler için olur evet ama psikopata düşsen olmuyor be canım olmaz istediğin kadar kul köle ol ılımlı ol cilveli anlayışlı ol olmaaazzzzz sonra enayi yerine konuluyorsun ve seni daha da küçük görüyor şımarıyor azdıkca azıyor kötüye düşen bilirDediklerinin hiç birini yapmadim yalnizca aklimi kullandım.kadin olmak yaradılıştır.ılımlı akıllı olacaksın. Ilımlı olmak köle olmak demek değildir.
Arkadaş durumunu düzeltmiş demek olabilecek bir adammış oldurmus. Allah mutlu mesut etsinBak o dediğin ılımlı aile kavramını bilen düzgün erkekler için olur evet ama psikopata düşsen olmuyor be canım olmaz istediğin kadar kul köle ol ılımlı ol cilveli anlayışlı ol olmaaazzzzz sonra enayi yerine konuluyorsun ve seni daha da küçük görüyor şımarıyor azdıkca azıyor kötüye düşen bilir
yine ben yine merak ve yine nasılsınız sorusu :)
çok sevindim inanın çok mutlu olun bir ömür boyu böyle sürsün iyi ki o son şansı vermişsiniz o zaman hep böyle devam eder inşallah :)Teşekkür ederim mutlu ettin beni :)
Şu an ne yaşadığıma inanamıyorum desem? Madem bu kadar kolaydı niye o günler yaşandı diyorum. Yine tartışıyoruz tabii ama asla küsmüyoruz nerde o günlerce küs kalmalar surat asmalar.. onsuz yapabildiğimi gördüm ya ona olan bağımlılığım gitmiş. “Bağımlılık” diyorum dikkat bağlılık değil :) eşim daha ilgili alakalı sık sık beni sevdiğini söylüyo. Tabii daha çok yolumuz var bakalım. Şimdilik maşallahımız var hatta annem diyo ki acaba gizlice antidepresan mı kullanıyor?
pufff konuyu doğru düzgün bilmeden neyin yorumu bu okudunuz mu baştan sona ne olup bittiğini. bir insan bir şey sorunca illa niye kötü niyet olsun niye deşmek olsun demek ki siz normal hayatınızda bunu yapıyorsunuz ki direk beni yargılıyorsunuz. bir de konu sahibinin bana verdiği cevabı okuyun o beni anlamış niyetimi neden sorduğumu deşmediğimi gerisi mühim değil çok şükür de mutluymuş tanımadığım insan adına da şuan mutluyum.Iyiyiz demis zaten arkadas. Allah herkesi mutlu etsin. Desmenin alemi yok derim.
Konuyu aylar öncesinden okuduk. Baştan aşağıya hakimiz. Öyle havadan yorum yapmıyoruz. Sakinpufff konuyu doğru düzgün bilmeden neyin yorumu bu okudunuz mu baştan sona ne olup bittiğini. bir insan bir şey sorunca illa niye kötü niyet olsun niye deşmek olsun demek ki siz normal hayatınızda bunu yapıyorsunuz ki direk beni yargılıyorsunuz. bir de konu sahibinin bana verdiği cevabı okuyun o beni anlamış niyetimi neden sorduğumu deşmediğimi gerisi mühim değil çok şükür de mutluymuş tanımadığım insan adına da şuan mutluyum.
pufff konuyu doğru düzgün bilmeden neyin yorumu bu okudunuz mu baştan sona ne olup bittiğini. bir insan bir şey sorunca illa niye kötü niyet olsun niye deşmek olsun demek ki siz normal hayatınızda bunu yapıyorsunuz ki direk beni yargılıyorsunuz. bir de konu sahibinin bana verdiği cevabı okuyun o beni anlamış niyetimi neden sorduğumu deşmediğimi gerisi mühim değil çok şükür de mutluymuş tanımadığım insan adına da şuan mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?