Hayır ablacım açılmadı dava. Eşim arıyo sürekli mesaj atıyo sevdiğini özlediğini söylüyo. Bazen konusuyorum bazen konusmuyorum. Konusurken kavga ediyoruz çünkü. Ona bütün şartlarımı söyledim o da bana söyledi düşünme süresi verdim ikimize de. Ailemin yanında sözünü alıp dönerim eğer kabul ederse. Zaten gidersem sadece kıyafetlerimi ve lazım olan mutfak şeylerini götüreceğim olası anlaşamamazlık durumunda bi sürü iş çıkmasın. Ailesinden tek arayan olmadı eşim engelliyomuş dediğine göre. Bana diyo ki bana ne seviyorum diyosun ne sevmiyorum. Benim de görmek istediğim şeyler var diyo. Evet demiyorum çünkü onu özlemiyorum bile geçen rüyamda eve döneceğimi gördüm ve o kadar huzursuz sıkılmış hissediyodum ki rüyamda bileEşinden haber var mı?
Açtınız mı davayı?
Gönül ister ki evliliğin kurtulsun.Hayır ablacım açılmadı dava. Eşim arıyo sürekli mesaj atıyo sevdiğini özlediğini söylüyo. Bazen konusuyorum bazen konusmuyorum. Konusurken kavga ediyoruz çünkü. Ona bütün şartlarımı söyledim o da bana söyledi düşünme süresi verdim ikimize de. Ailemin yanında sözünü alıp dönerim eğer kabul ederse. Zaten gidersem sadece kıyafetlerimi ve lazım olan mutfak şeylerini götüreceğim olası anlaşamamazlık durumunda bi sürü iş çıkmasın. Ailesinden tek arayan olmadı eşim engelliyomuş dediğine göre. Bana diyo ki bana ne seviyorum diyosun ne sevmiyorum. Benim de görmek istediğim şeyler var diyo. Evet demiyorum çünkü onu özlemiyorum bile geçen rüyamda eve döneceğimi gördüm ve o kadar huzursuz sıkılmış hissediyodum ki rüyamda bile
Yok inan güvenmiyorum. Ama keşke dememek içimdeki her şeyin bitmesi emin olmam için inanıp denemem gerek. Değer mi? Evet değer sırf pişman olmamam için değer. 1 2 yılda anca inanırım ben ona. Uzun süre rol yapamaz insan. Beklentisiz yaşamam hele benim gibi birinin yaşaması imkansız ki :/ hazır olmadığım için erteliyorum hep annem de göndermiyo zatenGönül ister ki evliliğin kurtulsun.
Ama rüyada bile ruhunun sıkılması kötü olmuş.
Eşin söz verse de güvenmiyorsun galiba.
Sence tekrar denemeye değer mi?
Değiştiğini görmen için kendisine ne kadar süre tanıdın kafanda?
3-5 ay mı, 1 yıl mı?
Eğer yeniden bir araya gelecekseniz, karşılıklı olarak geçmişi silip sıfırdan başlamalısınız. Yani güvensizlikle değil güvenle. Beklentilerle değil yaşayarak.
Hazır mısın?
Ben de onu diyorum.Yok inan güvenmiyorum. Ama keşke dememek içimdeki her şeyin bitmesi emin olmam için inanıp denemem gerek. Değer mi? Evet değer sırf pişman olmamam için değer. 1 2 yılda anca inanırım ben ona. Uzun süre rol yapamaz insan. Beklentisiz yaşamam hele benim gibi birinin yaşaması imkansız ki :/ hazır olmadığım için erteliyorum hep annem de göndermiyo zaten
Haklısın zor ama imkansız değil. Bana bi kere bile eve dön demedi ama biliyo musun? Annem çok üzülüyo babasını aradı ama geri dönüş bile yapmadılar. Eşimle konuşmamı da istemiyo. Haklı da çünkü onun yaptığı sadece beni yoklamak hala onda mıyım diye elle tutulur hiçbir konuşmamız yok. Arıyo sevdiğini söylüyo ama ne bi söz veriyo ne bişey atar gider yapıyo ben de kapatıyorum. İletşimi de keseceğim artık. Şartlarımı bile kemküm ederek şartıma şart sunarak kabul ediyo. Napacağım ben bilmiyorum.. kendimi mi sakinleştireyim annemi miBen de onu diyorum.
Denemenin bir işe yaraması için geçmişi silip, yeniden güvenerek başlamalısın.
Sürekli gergin, tetikte olan bir barış denemesi amacına ulaşamaz ki.
Yine yıpranırsınız karşılıklı.
Ya anlamadığım annem ben daha çok üzülüp sinirleniyo. Kiminle neyle uğraşayımÜzüldüm canım ama kalbini dinle. Orda mutlu değilsin onu o şekilde kabul edeceksen dön. Insanlar değişmez bu hayal boşa bir hayaldir.
Mutluluk diliyorum sabir aile içinde zor zamanlar çünkü
İşte bu kötü.Haklısın zor ama imkansız değil. Bana bi kere bile eve dön demedi ama biliyo musun? Annem çok üzülüyo babasını aradı ama geri dönüş bile yapmadılar. Eşimle konuşmamı da istemiyo. Haklı da çünkü onun yaptığı sadece beni yoklamak hala onda mıyım diye elle tutulur hiçbir konuşmamız yok. Arıyo sevdiğini söylüyo ama ne bi söz veriyo ne bişey atar gider yapıyo ben de kapatıyorum. İletşimi de keseceğim artık. Şartlarımı bile kemküm ederek şartıma şart sunarak kabul ediyo. Napacağım ben bilmiyorum.. kendimi mi sakinleştireyim annemi mi
Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin. Herseyde vardir bir hayir derler ya bu cok dogru her kotu dedigim sey beni ileride cok mutlu etti. Ayrilik olmadi bilmiyorum ama Allah a sigin dua et onunde guzel gunlerin olur insallahEvde tek tokamı bırakmadım her şeyi topladım geldim aileme yerleştim. Günlerdir ayrıydık zaten ama eşim beklemiyodu benden böyle bi hareket. Hiçbir şekilde iletişime geçmedik her şey sessiz sedasız oldu eşyalarımı ben topladım o da getirdi bıraktı gitti. Ben maddi olarak müsait olmadığım için o avukat tutacak birkaç güne şimdi onun keyfini bekliyorum. Ayrılma sebebimiz hiçbir şekilde anlaşamamak dolayısıyla saygı sevgi eksikliği anlatsam çok uzun sürer. Hep dilimizdeydi ama dönüp dolaşıp sarılıyoduk birbirimize ama bu sefer bitti. Bu kadar sessiz sedasız bitiş normal mi bi yandan seviniyorum olaysız olmasına bi yandan kafam karışık ve tabii ki üzgünüm. Şu an ruh halim diplerde değil ileride ne bekliyo beni?
Ama sen böyle dersen ben de derim ki seven önemsemez mi :/ annesine arattı ben iletişimi kapatınca geleyim dedi annesi ama annem kabul etmedi ben diyince mi gelicekler diye. Zaten eşimi savunuyo hep. Eşimle de konuştu elle tutulur bişey olmadıkça sakın arayıp konusma kızımı yasakladım diyeİşte bu kötü.
Eşinde çaba yoksa hiç zaman kaybetme denemek için.
Gerçekten pişman olsa, geri dönmen için dil dökerdi. Hergün olmasa iki günde bir kapına gelirdi. Seni ikna etmek için anne babanla konuşurdu, aracılar koyardı vs. Yani her yolu denerdi.
Demek ki kendisini hatalı görmüyor.
Seni sevse de önemsemiyor.
Şahsen böyle armut piş ağzıma düş tavırlı biriyle tekrar denemezdim.
Mutlu etmeyeceği/olmayacağın çok açık.
İsteyene hiçbir şey engel olamaz.Ama sen böyle dersen ben de derim ki seven önemsemez mi :/ annesine arattı ben iletişimi kapatınca geleyim dedi annesi ama annem kabul etmedi ben diyince mi gelicekler diye. Zaten eşimi savunuyo hep. Eşimle de konuştu elle tutulur bişey olmadıkça sakın arayıp konusma kızımı yasakladım diye
İsteyen yapardı kesinlikle. Ama ben böyle deyince de sen yapıyo musun diyo. Her şeyde sen de sen de diyor. Zaten hissediyorum dönsem de mutsuz olacağımı. Annem anlattıkça kızıyo neden daha önce anlatmadın yalnız bıraktın kendini diye. Şimdi de arkandayım seni o eve yollayamam çünkü verilen bi söz bi çaba yok diyo. Sanırım tamamen bitti her şeyİsteyene hiçbir şey engel olamaz.
Eşin annen dedi diye evinize gelmiyorsa babanla konuşabilirdi. Anne babanın sevdiği birini aracı yapardı.
Her şey bir yana demek ki çok mutsuzdun, annen aynı şeyleri yaşamandan korktuğu için katı.
Biliyorsun normalde kız tarafı daha yumuşak davranır kızının yuvası yıkılmasın diye.
Sen çabalayan taraf olsaydın evi terketmezdin ki.İsteyen yapardı kesinlikle. Ama ben böyle deyince de sen yapıyo musun diyo. Her şeyde sen de sen de diyor. Zaten hissediyorum dönsem de mutsuz olacağımı. Annem anlattıkça kızıyo neden daha önce anlatmadın yalnız bıraktın kendini diye. Şimdi de arkandayım seni o eve yollayamam çünkü verilen bi söz bi çaba yok diyo. Sanırım tamamen bitti her şey
En son bütün iletişim yollarını kapatmıştım ya o bi şekilde ulaştı annemle konuştu ben kabul edicem isteklerinizi siz de edecek misiniz diye sordu. Her şeyi netleştirip öyle dönücem ben ama o eve döneceğimi düşündükçe içim sıkılıyo çok korkuyorum. Bana bağırmaları soğukluğu geliyo aklıma insan birden nasıl değişir ki? Samimi mi acaba söylediklerinde? Gerçekten değişeceğine neden hiç inanamıyorum? Dönmezsem pişman olma acaba deme ihtimalim var ileride. Ama içime bi ağırlık çöküyo dönünce aynı şeyleri yaşayacağım sanki, burada o kadar huzurluyum kiSen çabalayan taraf olsaydın evi terketmezdin ki.
Aynı evdeyken kaç kez konuştun, tartıştın, küstün, anlattın. İşe yarasaydı ya da eşin dikkate alsaydı şu an boşanma aşamasında olmazdın.
Senden neyin çabasını bekliyor acaba?
Demek ki hala senin hatalı olduğunu düşünüyor.
Ben kocanın tavırlarında pişmanlık, değişeceğine dair ışık sezmedim.
Eğer içinde acabalar kalacaksa son şansı ver. Ama ben annen gibi düşünüyorum.
Zor bir karar.En son bütün iletişim yollarını kapatmıştım ya o bi şekilde ulaştı annemle konuştu ben kabul edicem isteklerinizi siz de edecek misiniz diye sordu. Her şeyi netleştirip öyle dönücem ben ama o eve döneceğimi düşündükçe içim sıkılıyo çok korkuyorum. Bana bağırmaları soğukluğu geliyo aklıma insan birden nasıl değişir ki? Samimi mi acaba söylediklerinde? Gerçekten değişeceğine neden hiç inanamıyorum? Dönmezsem pişman olma acaba deme ihtimalim var ileride. Ama içime bi ağırlık çöküyo dönünce aynı şeyleri yaşayacağım sanki, burada o kadar huzurluyum ki
evet zor bir karar ama şans vermeye değer bir karar belki o da bunca zaman bu değişime hazırladı kendini düşündü tarttı kararını vererek aramış sonuçta tez karar vermemiş. siz de deneyin olmazsa kesin olmuyor artık diyip evliliğe içiniz çok rahat nokta koyabilirsiniz yada oldu diyip devam edebilirsiniz evliliğe. ve ailen evinin huzuru hep bir başka bence evliliğiniz sorunsuz olsa bile ana evi gibisi var mı ki:)En son bütün iletişim yollarını kapatmıştım ya o bi şekilde ulaştı annemle konuştu ben kabul edicem isteklerinizi siz de edecek misiniz diye sordu. Her şeyi netleştirip öyle dönücem ben ama o eve döneceğimi düşündükçe içim sıkılıyo çok korkuyorum. Bana bağırmaları soğukluğu geliyo aklıma insan birden nasıl değişir ki? Samimi mi acaba söylediklerinde? Gerçekten değişeceğine neden hiç inanamıyorum? Dönmezsem pişman olma acaba deme ihtimalim var ileride. Ama içime bi ağırlık çöküyo dönünce aynı şeyleri yaşayacağım sanki, burada o kadar huzurluyum ki
Hakkınızda hayırlısı olsun, bırakın sessizce bitsin, kavga gürültüyle biterse yıllarca aklınızdan çıkmayacak, sizi incitecek davranışlar görüp sözler duyabilirsiniz, sessizce bitsin.Evde tek tokamı bırakmadım her şeyi topladım geldim aileme yerleştim. Günlerdir ayrıydık zaten ama eşim beklemiyodu benden böyle bi hareket. Hiçbir şekilde iletişime geçmedik her şey sessiz sedasız oldu eşyalarımı ben topladım o da getirdi bıraktı gitti. Ben maddi olarak müsait olmadığım için o avukat tutacak birkaç güne şimdi onun keyfini bekliyorum. Ayrılma sebebimiz hiçbir şekilde anlaşamamak dolayısıyla saygı sevgi eksikliği anlatsam çok uzun sürer. Hep dilimizdeydi ama dönüp dolaşıp sarılıyoduk birbirimize ama bu sefer bitti. Bu kadar sessiz sedasız bitiş normal mi bi yandan seviniyorum olaysız olmasına bi yandan kafam karışık ve tabii ki üzgünüm. Şu an ruh halim diplerde değil ileride ne bekliyo beni?
Aynen öyle düşündüm ben de. Konuştuk anlaştık her konuda. Ama denemeden ne kadar başarılı oluruz bilemem. Zaten her şeyimi götürmeyeceğim yazlık kıyafetlerim kalsın burada. Annem de götürme diyor. Ana evi rahattır da kendi düzenim kadar değil diye düşünüyodum :) Arkanda ailenin olması büyük nimetmiş her kadına nasip olsun..evet zor bir karar ama şans vermeye değer bir karar belki o da bunca zaman bu değişime hazırladı kendini düşündü tarttı kararını vererek aramış sonuçta tez karar vermemiş. siz de deneyin olmazsa kesin olmuyor artık diyip evliliğe içiniz çok rahat nokta koyabilirsiniz yada oldu diyip devam edebilirsiniz evliliğe. ve ailen evinin huzuru hep bir başka bence evliliğiniz sorunsuz olsa bile ana evi gibisi var mı ki:)
o zaman Allah utandırmasın çok mutlu olun ve Allah anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin :)Aynen öyle düşündüm ben de. Konuştuk anlaştık her konuda. Ama denemeden ne kadar başarılı oluruz bilemem. Zaten her şeyimi götürmeyeceğim yazlık kıyafetlerim kalsın burada. Annem de götürme diyor. Ana evi rahattır da kendi düzenim kadar değil diye düşünüyodum :) Arkanda ailenin olması büyük nimetmiş her kadına nasip olsun..
Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah çabalarının karşılığını alırsın.Aynen öyle düşündüm ben de. Konuştuk anlaştık her konuda. Ama denemeden ne kadar başarılı oluruz bilemem. Zaten her şeyimi götürmeyeceğim yazlık kıyafetlerim kalsın burada. Annem de götürme diyor. Ana evi rahattır da kendi düzenim kadar değil diye düşünüyodum :) Arkanda ailenin olması büyük nimetmiş her kadına nasip olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?