Bitti

Eşim arıyo özlediğini sevdiğini ayrılmak istemediğini söylüyor ama telefonda hala kavga ediyoruz dönmeye hiç niyetim yok şimdilik

Soğut içini. Iyice
Sizin sorun neydi canim tam olarak
Birçok şey. Kendi dünyasında yaşıyodu. Mesela beraber vakit geçirme olayı. Şimdi diyo ki sana daha çok vakit ayırcam seni seviyorum yanımda olmanı istiyorum. Benden aynı şeyleri duymayınca da bozuluyo. Ama nedense inanmıyorum.. o yüzden dönesim yok.

Benim esimde öyle. Kendi dünyasında yaşıyor cogu zaman,ilgileniyor evet ama yetersiz.
Dunyasi da laptop,tablet is is is is işi home ofis bilgisayardan
Ben bundan once kavga edip terkettim evi
Aynen senin esin gibi yalvardı
Pismanim anlasana tamam seni istedigin doktora götürecem neyse sorun halledelim falan dedi (vucudumda agrilar var yaygın ve boyun fıtığı)
Geldi asagiya 3 kez aradı beni
Acmadim geri gitti
Gece tekrar geldi
Ben inat etmedim eve geri döndüm yani evime
Ertesi gün evden çıktı 20 dakika sonra kapi caldi aşağıda ufak bir cocuk
Eve gül yollamis bir demet
Ben yatak odasina gectim ,sonra eve geldi yanima geldi benim, gülleri solduracak misin ? Dedi
Bak herseyi acikca anlatiyorum benzer seyler yaşamışız galiba
Sonra benim yine agrilarim vardi sizlaniyordum krem aldi krem süreyim mi dedi falan izin verdim sürmesine
Doktora da götürdü Allah var.. tedavide oldum ama sonra yine ilgisizlik başladı.
Soyledigine gore 7 24 benle ilgilenemezmis işi varmış ve o ilgileniyormus efendim
Böyle oldukca aramiz daha da gerildi
Ben artik mutfakta takılıyorum o da oturma odasinda
Bak bu kendi dunyasinda yasama olaylari cok can sıkıcı esin seni seviyor gibi duruyor siddet vsde yok bizdede yok oyle seler gercekten degiscegine inaniyorsan uzatma derim benimki degismedi ama kida sureli değişim . Burcu da başak.

Ben daha önce de gitmiştim evden ayrı kalmıştık. Mesela eşim kalbimi kırıp küsünce de çekilir köşesine hadi diğerlerini görmezden geldim bu çok koyuyo. Söylediğimde de diyo ki sen benimle surat asmadan konuş ben bi daha yapmamaya çalışırım. Ama aynı şeyi daha önce de söylemişim sana. Hem kalbim kırılacak hem kendimi defalarca anlatacağım. Telefonda da bu konuda bi söz vermedi üste çıkmaya çalıştı yine. İnanmıyorum ona.

O zaten köşeye cekilme olayi var ya en nefret ettigim şey
2 gun sonra falan akillari baslarina geliyor .
Kalbini kirdigi zaman hic almaya calismiyor mu sonradan? Ertesi gün falan mesela.
Ya simdi buradaki arkadaslar ortada cokta bisey yokmus diyecekler ama bu ilgisizlik durumları bence psikolojik siddet oluyor. Anlamadim acaba biz mi cok sey bekliyoruz? Ya kalbin kirilmissa tabiki surat asacaksin. Napcaksin ya
Hicbise olmamis gibi hehehhe hihihi mi davrancaksin yani hayret birsey ya
Yasi kac esinin ? Sinirlendim suanda

Bir de hamile misin sen orasini anlamadim yukarida korunmama ragmen falan demissin canim

Hayır çalışmıyor. Çok çok nadirdir yani. Sayılı. Evet öyle gülmem şakalaşmam lazımmış devamlı. Bence de yalnızlaştırmak ses yükseltmek değersiz hissettirmek psikolojik şiddetin alası. O evi hatırlayınca bi sıkıntı çöküyo içime ayaklarım gitmiyo.

Ben senin eski konularina da baktim simdi,tuzlu yemek seviyormus benimki de oyledir mesela daha yemeden tuz atar yemege
Ben hipotiroidi hastasiyim tuzsuz yapiyorum mecburen arada nadiren katıyorum
Ozel gunlerde hediye falan alırmış. Bu yonunu de benzettim
Iste bunlar yetmiyor ki
Iletisim probleminiz var canim. O sesini yukseltince sen de yukseltiyor musun? Ben yükseltiyorum mesela o zaman kavga daha da alevleniyor
Ailen ne diyor peki anladigim kadariyla karari sana bırakmışlar
Aslinda soyle düşününce eslerimiz kötü degiller bence iletişimi beceremiyoruz onlarda bizde

Hayır ben yükseltmiyorum. Ağzımı daha bi gün acıtmak için açmamışımdır. Hep onun davranışlarından yakınırım. Ona bile tahammülü yok. Ailem bana bıraktı. Arkadaşlarıyla beceriyo pekala iletişimi. Bize gelince mi yok? Benim eşimin kafa yapısı farklı beni alttan al modunda hep. Yaş farkımızdan dolayı herkesin tersini söylediği kıymetini bil karının dediği halde böyle.

Benimki de aynen..aslinda yaşlar ufakta degil,ergen degiliz sonucta 20 yasinda evlenmemisiz ya ne bileyim acaba susmak mi lazım mutlu olmak için
Bazi kadinlar susar,sonra alttan alttan bir anda vururlar lafı susunca kendimi ezilmis hissediyorum bende sonra yalnizlasiyoruz dedigin gibi bence 1 sans daha ver derim
Bak gercekten esin kötü bir insan degil gibi duruyor burdan,kredi kartin varmis harcıyormussun senden para esirgemiyor,ozel gunleri es geçmiyor,yaptığın her yemegi yiyor,sana hakaret etmiyor,tek hatası sanırım ilgi eksikliği ve gonul almayi bilmemesi. Ben oyle anladım??? Ilgi eksikligi bir boşanma sebebi midir belki de evet öyledir anladigim o boşanmak istemiyor yoksa sana boyle mesajlar atmaz uste cikmasi konusuna gelince,sen de de hata oldugnu düşündüm. Hatasiz olduguna emin misin? Mesela sende ters cevaplar mi verdin ona evi terk etmeden falan. Bence 1 şansı daha hakediyor eşin

Ama hep sen onu alttan alacaksin o seni alttan almayacak olmaz oyle yeri gelecek sen alacaksin yeri gelecek o alacak sonucta insaniz onun kafasi bozuksa seninde bozuk olduğu zamanlar illaki vardir .cok mu stres altinda? Isleri falan kotu mu gidiyor

Benim için ilgi eksikliği, gönül almamak=sevgi eksikliği. Bu düşünce acıtıyor. Mesela bana durduk yere bağırdı tersledi ben bekliyorum ki gönlümü alsın gönül almak şöyle dursun yine ben suçlu oluyorum surat astığım için. Yaptığım her yemeği yiyo ama söylenerek. Boşanmak istememesi benim için önemli değil ki sonrası önemli benim için. Bazen gözleri donuk sevgisiz bakıyodu. Hatırladıkça gitmek istemiyorum.. sürekli sevgi dilenmek de zoruma gidiyor.

Biraz stres altında ama ailemiz sağlıklı biz sağlıklıyız bunu bana yansıtmasını kabullenmiyorum

Biraz stres altında ama ailemiz sağlıklı biz sağlıklıyız bunu bana yansıtmasını kabullenmiyorum

Baya kırılmış baya soğumuşsun canim sen hak veriyorum sana sonuna kadar hemde sanabagirmasi onu haklı kılmadığı gibi,senin surat asman da seni haksız kilmaz.
Iyi bari bize bağırsinlar terslensinler biz de pismis kelle gibi sırıtalım . Var mi böyle birsey yani. Sinir oluyorum boyle insanlara .evlilikler böyle bitiyor işte erkekler idrak edemiyorlar ya da hatalarini göremiyorlar simdi akli basina gelmis seninle zaman gecirmek istiyormus. Tabi ki karar senin ama inanmiyorsan ona sen daha iyi bilirsin neyasadigini hakkinda hayırlısı olsun

İnanmıyorum valla. Yalan söylediğinden değil de yavaş yavaş aynı davranacağından. Şimdilik burdayım hayırlısı olsun belki bıkıp kendisi açar davayı..

İnanmıyorum valla. Yalan söylediğinden değil de yavaş yavaş aynı davranacağından. Şimdilik burdayım hayırlısı olsun belki bıkıp kendisi açar davayı..
Zaten yalan söylemiyorlar evet once dediklerini yapiyorlar sonra başa sarıyor keske çözümü olsa

Eşinden haber var mı?
Açtınız mı davayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…