Bitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzerinizde hakları yoksa ne diye helallik istiyorsunuz? Kendi ağzınızla diyorsunuz, ONLARDA öyleymiş. Onlarda ağız alışkanlığı olabilir. Size ne oluyor diyoruz biz de. Burada herkese komik ve saçma gelmiş, insanlara mal diye hakaret edeceğinize durun bir düşünün gerçekten saçmaladım mi diye.

Ya birgit ya konumuda kapatsınlar böyle mal gibi düşünenlerin fikrini görmek istemiyorum
Siz bir toparlayın isterseniz ha nasıl olur?
Kaç gündür yazıyoruz size yol gösteriyoruz.
Gelip de 32 yaşında garip garip hareketler yapıp elestirilince mal diyemezsin.

E var mı bari bi haber?

Siz bir toparlayın isterseniz ha nasıl olur?
Kaç gündür yazıyoruz size yol gösteriyoruz.
Gelip de 32 yaşında garip garip hareketler yapıp elestirilince mal diyemezsin.
Size normal gelmeyebilir onlarda öyle oldugu için öyle dedim garip olanlar belli

Sizi o kadar iyi anlıyorum kii. Benim de ilişkim 2 gün önce bitti ve dün gülerek hikaye atmış . Ben de üzüldüm ama sonra dedim ki içimden böyleleri için üzülmeye degmez. Ne yaparsa yapsın gün gelir yaptıkları karşısına çıkar . Siz hayata karışın , gülün , eglenin . Böylelerinden kimseye hayır gelmez zaten . Kurtuldugunuza sevinin

Buraya konu aciyorsunuz yaptiginiz öyle sacma sapan ki siz goremiyorsunuz insanlar gorup yaziyor bi silkelenin diye ama şu usluba bak. Kimlik yasiniz kac bilmem ama daha 15 falan gibi
Begenmiyorsan defol git hakettigin gibi davranırım seninde 14 kesin

Artık adam niye topukları vura vura kaçtı biliyoruz
Hayır bi de görümce s..k dedi diye alınınca ben de naif bi kişilik sanmıştım
Edep herkeste olmuyor işte. 32 yaşında ergen ergen kendisini zerre umursamayan bir adamın bütün ailesine mesaj atar ama burada dogruyu söyleyene küfreder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…