- 21 Kasım 2017
- 28.738
- 124.469
- 598
Üzerinizde hakları yoksa ne diye helallik istiyorsunuz? Kendi ağzınızla diyorsunuz, ONLARDA öyleymiş. Onlarda ağız alışkanlığı olabilir. Size ne oluyor diyoruz biz de. Burada herkese komik ve saçma gelmiş, insanlara mal diye hakaret edeceğinize durun bir düşünün gerçekten saçmaladım mi diye.Yaa varya nasıl insanlarsınız ya üzerimde hakları yok yok onlarda normal hediye veren kişiye bile hakkını helal et derler.neyi nereye çekiyorsunuz ya bende suç böyle yere derdimi anlattım bu son zaten ben onlar evdeyken yazdım bitti benim için zaten vedaydı
Kimin ne olduğu belli fazla söze gerek yokYa birgit ya konumuda kapatsınlar böyle mal gibi düşünenlerin fikrini görmek istemiyorum
Siz bir toparlayın isterseniz ha nasıl olur?Ya birgit ya konumuda kapatsınlar böyle mal gibi düşünenlerin fikrini görmek istemiyorum
Ya bir sus ya sende daha taze oldugu icin olabilrimi boş yapmaaEh işte anlamışsındır herhalde en sonunda boşuna ağladığını. 15 yaşında falan da değilsin ki. Koca kadın. Hayretler içindeyim.
E var mı bari bi haber?Yaa varya nasıl insanlarsınız ya üzerimde hakları yok yok onlarda normal hediye veren kişiye bile hakkını helal et derler.neyi nereye çekiyorsunuz ya bende suç böyle yere derdimi anlattım bu son zaten ben onlar evdeyken yazdım bitti benim için zaten vedaydı
Size normal gelmeyebilir onlarda öyle oldugu için öyle dedim garip olanlar belliSiz bir toparlayın isterseniz ha nasıl olur?
Kaç gündür yazıyoruz size yol gösteriyoruz.
Gelip de 32 yaşında garip garip hareketler yapıp elestirilince mal diyemezsin.
Adam iyi paçayı kurtarmış. Şu tavrına bakınca....Ya bir sus ya sende daha taze oldugu icin olabilrimi boş yapmaa
Bunu yapmaya utanmadınız mıHayır hepsine veda mesajı yazdım beni sizde engelleyin dedim nasıl içim acıdı anlatamam bu neyin sevinci
Siz saçma yorum yapmaya nasıl utanmıyorsanız hadi canımBunu yapmaya utanmadınız mı32 yaşinda kadın gibi davransanız keşke şaka gibi ya
32 yaşına kadar öğrenememiş. Daha da zor öğrenir.Boyle boyle nikahiniz olmadan sevgilinizin kizkardesine gorumce denmeyecegini, ayrildiginizda Yesilcam tandansli izdirap cekmenin sacmalik oldugunu ogreneceksiniz.
Siktir lan çok bilmis32 yaşına kadar öğrenememiş. Daha da zor öğrenir.
Artık adam niye topukları vura vura kaçtı biliyoruzSiktir lan çok bilmis
Buraya konu aciyorsunuz yaptiginiz öyle sacma sapan ki siz goremiyorsunuz insanlar gorup yaziyor bi silkelenin diye ama şu usluba bak. Kimlik yasiniz kac bilmem ama daha 15 falan gibiYÖNETIM
Siz saçma yorum yapmaya nasıl utanmıyorsanız hadi canım
Sizi o kadar iyi anlıyorum kii. Benim de ilişkim 2 gün önce bitti ve dün gülerek hikaye atmış . Ben de üzüldüm ama sonra dedim ki içimden böyleleri için üzülmeye degmez. Ne yaparsa yapsın gün gelir yaptıkları karşısına çıkar . Siz hayata karışın , gülün , eglenin . Böylelerinden kimseye hayır gelmez zaten . Kurtuldugunuza sevininArkadaşlar yine yeni konu diye lütfen demeyin hiç iyi değilim bunu bile ağlayarak yazıyorum.bütün gün aramadı bir veda konuşmasını bile çok görecek kadar aciz ama demin ablasının storysinde gördüğüm,benim için bitiş noktasıydı düşünmeden.akrabasının düğününe gitmişler ama nasıl eğleniyor halaylar çekiyor gülüyor bumu yani bumu beni deliler gibi sevmek yazıklar olsun! Ben burda yemek yiyemedim stresten yemin ederim onun umrunda değilmişim ailesinden kim varsa helallik istedim engelledim.bunu paylaşacak kimsem yok gerçekten içim çok acıyor 1.5 senem gitti ona bunu haketmedim allaha havale ediyorum
Begenmiyorsan defol git hakettigin gibi davranırım seninde 14 kesinBuraya konu aciyorsunuz yaptiginiz öyle sacma sapan ki siz goremiyorsunuz insanlar gorup yaziyor bi silkelenin diye ama şu usluba bak. Kimlik yasiniz kac bilmem ama daha 15 falan gibi
Edep herkeste olmuyor işte. 32 yaşında ergen ergen kendisini zerre umursamayan bir adamın bütün ailesine mesaj atar ama burada dogruyu söyleyene küfreder.Artık adam niye topukları vura vura kaçtı biliyoruz
Hayır bi de görümce s..k dedi diye alınınca ben de naif bi kişilik sanmıştım
Ergen sus artıkEdep herkeste olmuyor işte. 32 yaşında ergen ergen kendisini zerre umursamayan bir adamın bütün ailesine mesaj atar ama burada dogruyu söyleyene küfreder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?