Şuraya bakincaO da daha önce kızını sevgilime vermeye çalışmış, almamıs.
Annem içerik olarak olmasa da üslup olarak gerçekten korkunçtu.
Katılıyorum ana kız üslup sorunları var belli ki, o detayın da olayla alakası olmamasına rağmen ille de sokuşturdu. Ne oldu kendisini de “ almamışlar” şimdi. Hoş mu?Şuraya bakinca, şuraya şasirmadim.
Üslup sorunum yok, aksine. Akraba evliliği oldugu için istememiş. Kızın fotoğrafını gördüm gayet de güzel tatlı birisine benziyor. Alma verme seklinde konuşulduğu için söyledimKatılıyorum ana kız üslup sorunları var belli ki, o detayın da olayla alakası olmamasına rağmen ille de sokuşturdu. Ne oldu kendisini de “ almamışlar” şimdi. Hoş mu?
Görüşelim yarın dedi , ben olumsuz olacak galiba tarzında bir şey yazdım. Ara dedim, mesajla devam etsek konuşamıyorum dedi (sesi çıkmıyor, ağlıyordu) aradı zorumla . Mesajları da bıraktım oraya.Dün gece yasandı olay bugün görüşeceğimizi sanmam aramadı yazmadı.WhatsApp mesajıyla mı terk ettisağlam doldurmuşlar
Mesajda yarın görüşelim yazdı. Bırakmıştım oraya ama görünmüyor mu? 29 ben, 32 oUmarim 20li yaslarin basindasinizdir yoksa whatsapp mesaji ile ayrilan erkege ne diyecegimi bilemedim. Hayirlisi olmus.
Annem aşırı gergindi saçma sekilde. Erkek tarafında sorun olmamıs ama annem bam güm konustu. Ama sırf annemi bir kere görüp 8.5 aylık ilişkiyi harcamak?! Kaldı ki annesini ikna eden ben oldum, ailesini dinleyen o… bana annesini dinler demişler yaBen yanlış olduğunu düşünmüyorum çünkü burda kadınlara hep diyoruz ailesi sorunlu adamlardan uzak durun anne lafından çıkmayan sus pus adamlardan uzak durun diye. Aynısı aile etkisinde kalan kızlar için de geçerli. Evlilikte aile uyumu çok önemli ve ailelerin çiftlere fazla karışmaması da. Eğer uyumsuz bir durum varsa kaos bir evlilik yerine şimdiden ayrılmak daha iyi
Çok kısa bir ilişkiymiş zaten bu kadar kafaya takmayın, insanlar birbirini o sürede tanıyamaz. Ayrıca nişanlınız da fena doldurulmuş, gerçekten sevse bu kadar takmazdı milletin dediğine, çok kolay vazgeçmiş. E bu kadar zora gelemeyenle de bir evlilik sizi zorlardıAnnem aşırı gergindi saçma sekilde. Erkek tarafında sorun olmamıs ama annem bam güm konustu. Ama sırf annemi bir kere görüp 8.5 aylık ilişkiyi harcamak?! Kaldı ki annesini ikna eden ben oldum, ailesini dinleyen o… bana annesini dinler demişler ya
O ne öyle ya ağlamalar, zirlamalarGörüşelim yarın dedi , ben olumsuz olacak galiba tarzında bir şey yazdım. Ara dedim, mesajla devam etsek konuşamıyorum dedi (sesi çıkmıyor, ağlıyordu) aradı zorumla . Mesajları da bıraktım oraya.Dün gece yasandı olay bugün görüşeceğimizi sanmam aramadı yazmadı.
Kaçmak da çözüm değil ki ki adam bıraktı pat diyeSiz ya kaçıp evleneceksiniz ya ömrünüzü ailenizle çürüteceksiniz. Bu anneyi ve aileyi her gören kaçacak.
Bulusmama fikri bana ait olmus gibi geldi biraz ama ondan mı kiO ne öyle ya ağlamalar, zirlamalardoldurmuşlar, annesinden korktuğu için buluşmaya bile cesareti yok
Evet. Birisi kürt değilim diye; diğeri karadenizin bir ilindenim diye(onlar da yan ildendi) diğeri oğlundan 3 yaş büyüğüm diye diğeri de buKv tarafından 4. Kez istenmemeniz ne demek? Dört erkeğin annesi de sizi istemedi mi?
Bitmesi iyiydi de 18.38 de sevgilim yazan adam, 8.5ay bir kere tartışmadığım adamın sunu yapması. Çok mutlu olduğunu söylerdi hissettirirdi de . Geçen hafta bize elektronik esya aldı, bana seçtirdi. Ev ilanları atıyor emlakçı ve tanıdıkları araya sokuyorduÖnceki yazılarınızı az çok hatırlıyorum, bu noktada bitmesi sizin için daha iyi olmuş.
Eski nişanlının ailesi bu derece muhafazakarsa, kendisi muhafazakar birini bulsaymış. Ben de istemem kardeşimin bu tarz birisi ile evlenmesini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?