bitti ..

Nişan yıldönümü mü? Tanışma yıldönümü gibi gereksiz ve lüzumsuz bir olay daha..
Hayat gailesi insan unutabilir, tepkiniz son derece aşırı ve üzücü...
Tokata takmışsınız ama tokattan önce adamı hırpalayan sizsiniz. Şiddete ilk siz başvurup elini kolunu çizmişsiniz, evdeki eşyaları kırıp dökmüşsünüz. Ne yapacaktı adam yani? ..
Allah eşinize sabırlar versin diyeceğim ama o sabrın da bir sonu var. Allah korusun...
Lütfen eşinizden özür dileyin, konuşun ve tedavi olun...

uni doneminde hap kullanmistim antideprasan ama cok kotu olmustum sersem gibiyfm uykum geliyordu birde asiri kilo almstim..
Haptan urkuyorum.. pskologlarsa cok pahali devlettede hap veriyor sasrdim ne yapvam

ne mi yapcaksın ? iş hayatı düşünmüyo musun yada bir kurs bir el becerisi sanatıyla oyakanmayı düşün ne biliyim el işi yap pastacılık kursuna git bhcen varsa sebze yetiştir bak toprakla uğrasmak stresini alabilir çiçek bile yetiştirebilirsin kendine sosyal hayat olusturmaya calıs bir hobi edin .. Madem ilaclara dönmek istemiyosun bunlardan birini seç oyalan.
,
KENDİNİN DOKTORU ANCAK KENDİN OLABİLİRSİN ARKADAŞIM EVLİĞİNİ MAHVETME BENDE 9 AYLIK EVLİYİM.

Genel olarak şiddete karşıyım. Eminim bütün aklı başında insanlar karşıdır.
Eşinizin yerinde ben olsaydım, ben tokattan daha beterini yapardım.
Benim suratımı çizecek, abuk sabuk konularda kapris yapacak, ortalığı ayağa kaldıracak kırıp dökecek, ben de miskin miskin hangi yanağımı çizdirsem diye düşünmem heralde... Çarparım...

Siz ama bana tokat attı! haklı mı yani diye düşüneceğinize..
Aynanın karşısına geçip dürüstçe konuşun kendinizle..

Ozel gunu unutmus bosver.. Sevginiz mutlulugunuz tam olsun bunlar kolay bulunmuyor. Diger hersey ikinizde sag oldukca birbirinize tutundukca olur zaten. Esinle konusup gonlunu almalisin bence ya bilemedim ama :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada yarın eşiniz şubeye gdince arkadaşlari gördügünde ne dicek acaba?
Polislerin ortami bildiqiniz dedikodu kazanı
gercekten Allah yardimcisi olsun eşinizin..

öfke sorununuz var siz de söylemişsiniz zaten.. bu durumu bir uzmanla görüşmelisiniz.. evladınız var mı bilmiyorum ama yarın öbürgün anne olmadan bu sorununuzla ilgilenin..
nişanı unutmak değil de hatırlamak bana göre abes.. ne gerek var.. buna takılmış olamazsınız gibi.. mutlaka çok biriktiriyorsunuz ve patlamadan rahatlayamıyorsunuz.. ufak bahaneler yaratıp rahatlıyorsunuz bu şekilde.. belki farkında bile değilsiniz bahaneler aradığınızın..
eşinizle sakince konuşun.. karşılıklı olarak özür dilemeli ve beraber tekrar düzeninizi kurmalısınız..
ev toplanır hatalar bir şekil unutulmasa da affedilir ama tekrar etmemeli kesinlikle..
bundan sonrası önemli.. olan oldu.. güçlü ve sakin olun..
kimin daha çok ağladığının bir önemi yok inanın..
birbirinizi seviyorsanız mutlu olmak istiyorsanız karşılıklı hatalarınızı telafi etmenin yollarını ararsınız..

krizantem boşan lütfen ve kocanı kendinden kurtar.
ama emin ol baba evine gittiğin an kocana yaptıkların için bin pişman olacaksın
adam yazık resmen eziyet görmek için evlenmiş seninle

Dogri soluosun allah razi olsin hasta olacam oldum zaten kafayi yedim hastalik hastasi evde hic is yaomam hastayim diye.. simdide oyle

Yapma böyle. Git iyi bir doktora herşeyden önce kendini düşün buraya artık iyiyim diye açtığın konularıda görürüz inşallah

Okuduklarınız karşısında şok oldum. Nişan günü kutlayan var mı cidden? Evlenmişsiniz artık.Yok tanışma yıl dönümü, yok söz ,yok nişan bunaltmayın kocalarınızı.Belli bir süre sonra sizi düşündüğü için değil bir görev olarak gördüğü için o günleri kutlar. Kaldıki kesinlikle tıbbi bir yardım almanız gerekli.Tepkileriniz normal değil. Ayrıca son yorumlara katılıyorum bunca çıkardığınız arızalara rağmen eşiniz sizi bırakıp gitmediyse hakikaten sizi çok seviyor demektir.Ona daha fazla acı çektirmeyin bir doktordan yardım alın.Her erkek aldatacak diye bir şey yok. Belki de size bu hayatta karşılaşabileceğiniz en sadık eş denk geldi ona da siz huzur vermiyorsunuz bu davranışlarınızla.Umarım her şey düzelir yakın zamanda.

Nisan Günün ne ya... Ondulation Natürlichkeit yani , dogum günün olsa neyse , evlilik yil donumu olsa neyse, ama Nisan günün icinde bukadar tartisilmazki.. Unutabilir , unutmus olabilir... Bence sen haksizsin...

tokat attığı için haksız ama eşinin de sabrı tasmış demek ki,
sende resmen adamı dövmüşsün
barışırsınız illaki ama eşini kendinden soğutmadan acil toparlanman lazım,
öfke kontrolü vs bilemedim:26:

Son düzenleme:

Yorumları okumadım sadce yazına cvp olarak yazıyorum anlıyorum seni bende bi zamnlar böyleydim senin kadr olmasada belliki hiç yoktan yere kavga çıkmış bence kalk etrafı topla sabah erkenden kalk güzel bi kahvaltı hazırla böyle küçük şeylerden kendinid eşinid üzme yazık etme ikinizede kendine bi söz ver bidaha asla kavga çıkarmıyağına hiç bişyden şüphe etmiyceğine bidaha böyle şeyler yapma güzel giden şeyleri mahvetmekte üstümüze yok yazık etme kendine

Sen eşi polis olan ve görevden gelince barda kızlara baktın mı diye kavga çıkaran arkadaş mısın?
Emin olamamakla birlikte şu yazdığın olaydan sonra bu adamın senden soğuması yakındır.
Böyle şeylerle itelersin anca adamı. Nişan günü ne ayrıca yahu, evlilik yıldönümü de değil oldu olacak isteme gününü de kutlayın, sonra tanışma,söz, kına

Adamı çileden çıkarmışsın sonra vay efendim bana tokat attı napsaydı? Zorla mutsuz olmak için uğraşmışsın, başarmışsın da.
Evde kır dök, adamı hırpala, çocuk gibi para ver diye tuttur sonra adam kapıyı açıp yolu gösterince komşulara rezil oldum.

Tokat atmakta hakli görmüyorum Eşiniz polisti özellikle bu mevkide biri atmamali yani daha da dikkatli olmali hanimina vuran es bence dunyanin en aciz insani ama siz fazla tepki verince şoka girdiğinizi belki de kendinizi kaybettiğinizi düşünüp kendinize getirmek istemiştir ben biraz daha iyi niyetli düşünmeye calisim ama gerçekten çok zorlamissiniz Eşiniz size Allahın hediyesi bayan olsun bey olsun eslere boyle davranilmamali

nişan gününü unuttuğu için kimse bu kadar sinirlenmez sanırım. bence altında başka sorunlarınız var. bence önce bunları çözmelisiniz. ama evlilik bu kadar basit değil. dalgın olabilir, işi kötü geçmiş olabilir, tarihi fark etmemiş olabilir. insanlık hali. anlam veremedim size

Allahim biz eskiden ay donumu bile kutlardik simdi yil dönümü bile kutlMiyoz canimiz sagolsun..... gunlere takilmayin bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nişan günü kutlanılır mı ya :44:
arkadaşım bu kadar basit bişeyden bitiriceksen bitir zaten, daha neler görüceksin evliliğinde. ohooo..

Bu ne yaaa bu nasıl bi konu. Saçmalık cidden. Kardeşim size fazla mutluluk mu batıo anlamadm ki. Başka derdiniz mi yok bunu kafaya takıp sorun yapmışsınız bide. hey allahım yaa.. millet ne sorunlarla cebelleşiyor sen neyin derdindesin. Nişan gününü hatrlamak o günü kutlamak diye bişeyde kmseden duymadım. Acil psiko terapi şart.

Nisan gunu nedir yaa?
Sok oldum.
Bence sizin tek rahatsizliginiz rahatsizliginizin olmamasi.
Bu resmen simariklik.
Hepimizin kotu donemleri oldu.
Hangimiz musmutlu bir ailede yetistirildik ki?
Benim de etrafimda cogu erkek aldatiyor ya da meyilli.
Sorununuza bununla baslamaniz resmen arkasina saklanmak.
Cunku bu asla sebep olamaz bahane bile olamaz.
Edep ya hu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…