- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi triskadan nagmeler
-
Şimdi olayın vehametinden dolayı hemen karar verme. Yarın olsun bakalım. Ama hayat bir kere yaşanıyor. Benim için hayatımı uğrunda eksilttiğim kişi buna değmeli. Boşanmakta haktır. Her şerde bir hayır vardır. Inşallah düzelir tabikide. Duam bu yönde benim.
Annene git gelme diyen adama sen git derdim,gitsin ne hali de varsa orda görsün.Kovmak da neymiş ..
Ateşe körükle gitme değil derdim sadece kızınca tepki git vs olmamalı çok aşağılayıcı,kimi kimin evinden kovuyorsun hem ne biçim bir erkek karısını kovuyo ayyhh ben de uyuz oldum.
Al ikinci uyuz olma sebebi,sadece can yakmak için edilen laflar.... Olgunlaşmamış karakteraramız kötüyken sevmediğim nefret ettiğim şeyleri söyler.
Annene git lafından nefret ederim çok iyi biliyo dizide filmde bile duysam sinirlerim.
Al ikinci uyuz olma sebebi,sadece can yakmak için edilen laflar.... Olgunlaşmamış karakter
Ayrılma demiyorum boşan da demiyorum ama hayatının önemli konuları öyle olaylar tazeyken alınmaz enazından uyu uyan düşün sonra kararını ver diyorumannenin evine git diyen adam için daha be bekliycem ben
Öncesi nedir bu mevzuların?
Ayrılma demiyorum boşan da demiyorum ama hayatının önemli konuları öyle olaylar tazeyken alınmaz enazından uyu uyan düşün sonra kararını ver diyorum
Sinirliyken annenin evine git öyle böyle diyen adamlar maalesef oluyor sonra hırsı siniri geçince düzeliyor sonra sinirlenince yine söylüyor falan
Geçmiş olsun haklısın ama sabah olsun gün doğsun bakalımkendim hassas bi dönemdeyin be bana hassas davranılması gerekiyo bunu bile bile bi insan karısına annenin evine git denir mi ?
bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyo ama ben kanserim . şu yaptığı öl demekten beter
kendim hassas bi dönemdeyin be bana hassas davranılması gerekiyo bunu bile bile bi insan karısına annenin evine git denir mi ?
bunu söylemek hiç hoşuma gitmiyo ama ben kanserim . şu yaptığı öl demekten beter
Çok geçmiş olsun..Allah şifa versin..kafana takmamaya çalış lütfenkendim hassas bi dönemdeyin be bana hassas davranılması gerekiyo bunu bile bile bi insan karısına annenin evine git denir mi ?
iftiraya eğilim mi bir eş hayatınızda olmasa da eksikliğini duymazsınız siz açın davanızı ve bitirin yoksa çok yıpranırsınız yorucu ve bıkkınlık getiren huylar mevcut eşinizde.okadar sinirliyim ki ...
Bu akşam annesine gitmek için eve geldi beni aldı. ( alması benim zorumla sokakta elektrik lambaları yanmıyo çıkamam tek dedim )
Gızlı hızlı yürüyo tek kelime konuşmak yok, yokuş çıkmak zor gelmiş tabi.
Geçtiğimiz sokakta bi dükkanda enyakın arkadaşımın kocasının aldattığı kız çalışıyo. Eşim dükkana doğru baktı bende baktım kız yok.
dükkanın sahibini tanıyo yok artık o burda dedi.
annesinin evinin oraya gelince ilacım vardı onu alıyım dedim . Git sor nerdeymiş diye sinirlendi bende döndüm gittim.
Beni aramış duymadım ilacımı aldım annesine gittim tam kapının önüne geldim beni aradı " bıktım senin rezilliklerinden beni ne hale düşürüyosun, sanane arkadaşından kocasından, metresinden" saydırıyo
Ne diyosun kendine gel dedim nerdesin dedi evin önündeyim dedim hangi ev dedi? annenin evi dedim dön geri dedi.
sen hastasın , beni dinlemediğin için kafanda kurduklarınla abuk sabuk kobuşuyosun dedim.
başladı yine hala anlamıyo ben eczaneye gittim o kızı sormaya gittim sanmış.
yeter dedim ya yeter herşeyin problem dünyada bi sen varsın senin kafanda kurdukların var başka hiçbişey yok.
Eve git annenin evine git orda kal dedi .
Bukadar zaman seninle kaldığıma sana acıyorum canın cehenneme dedim kapattım.
Eve geldim. Eve geleceğini sanmam bugece burdayım ama bından sonra?
hemen yarın açsam mı davayı yoksa o açsın diye beklesem mi.
barışma ihtimalim yok tüm haklarını doldurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?