canım kanım nefes alma sebebim...
benim tüm dualarım..
derdim ki allahım alma onu benden ben onsuz yaşayamam nefesim kesilir nefessiz kalırım.
rabbim kimi benden çok seversen onu senden alırım diye buyurmuş.. allahım öyle mi yaptım onu senden daha mı çok sevdimde aldın onu benden.. ama ben önce seni sonra bana hediyeni sevmiştim o bana senin bana gönderdiğin bir hediye idi.
herşeyim demiştim ben sana bu muydu böyle mi gidecektin yedi sene sonra mı anlayacaktın yollarımızın farklı olduğunu, yedi sene sonra mı anladın beni sevmediğini..
kızlar kaç gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı canım çok acıyor bana nolur bi yol gösterin. çok sevdim çok seviyorum ama biteli 3 gün olmasına rağmen hala ağlıyorum.. kalbime bıçaklar saplanıyor ruhum daralıyor nefes alamıyorum.
Herkesin acısı başka..
Her acı aynı olacak diye bir şey yok.
Bunu anne,baba ,evlat acısı ile bir tutanlara söylüyorum.
Üzülmek için illa birini kaybetmek mi gerekiyor?
Bu mu aıc
canım kanım nefes alma sebebim...
benim tüm dualarım..
derdim ki allahım alma onu benden ben onsuz yaşayamam nefesim kesilir nefessiz kalırım.
rabbim kimi benden çok seversen onu senden alırım diye buyurmuş.. allahım öyle mi yaptım onu senden daha mı çok sevdimde aldın onu benden.. ama ben önce seni sonra bana hediyeni sevmiştim o bana senin bana gönderdiğin bir hediye idi.
herşeyim demiştim ben sana bu muydu böyle mi gidecektin yedi sene sonra mı anlayacaktın yollarımızın farklı olduğunu, yedi sene sonra mı anladın beni sevmediğini..
kızlar kaç gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı canım çok acıyor bana nolur bi yol gösterin. çok sevdim çok seviyorum ama biteli 3 gün olmasına rağmen hala ağlıyorum.. kalbime bıçaklar saplanıyor ruhum daralıyor nefes alamıyorum.
Her acı,farklıdır.
Bunu anne ,baba ve kardeş acısıyla kıyaslayanalara lafım:
Birine üzülmek için illa ölmesi mi gerekiyor?
Neden mukayese ediyorsunuz,
Bu insan da konu sahibi için ölmedi mi neticede.
Neden üzülmesin,neden ağlamasın? Bu onun kendi duygularına verdiği önem neticede.
Konu sahibi arkadaşım, ilişkinin yasını elbette tut ama dünyanın sonunun olmadığına inan.
Ağlamak istiyorsan ağla,rahatla
Ama şunu unutma,senin kısmetin bu değilmiş demek ki
senin için en doğru kişi bu değilmiş,
Doğru kişinin hayatına girmesi için bu sadece bir sebep.
Herşey daha güzel olacak hayatında buna inan.
Zamanla acın da azalacak,zamanla yeniden seveceksin.
Çünkü sen daha ölmedin,ve hayat devam ediyor.
Herşey gönlünce olsun