Deli gibi sevdiğim çocuğa bir gün cesaretimi toplayıp hoşlandığımı söyledim....
+1umursamazsan, umursanırsın. her an gidebilirsin gibi davranacaksın erkeklere. deveye diken insanı .. hesabı
Aynen öyle gerçekten cok dengesiz anlayamıyorum ne hissettiğini ve bir an önce şu yaşların geçmesini istiyorum her şeyi dünya başımıza yıkıldı gibi yaşıyoruz çünküYakın yaşlardayız sırf bu durumdan korktuğum için (kendini bir şey sanmasından) hoşlandığım çocuğa açılmadım.Hiç de pişman değilim zaten o kadar da çok sevmediğimi farkettim olsa da oluyor olmasa da gereksiz yani.
Sanırım bu yaşlarda insanın yaşadığı sorunlar,hissettiği duygular çok önemli,çok büyük görünüyor ama öyle değil özünde.Her gün biraz daha farkına varıyor insan.
Boşver sen de mesaj falan atma dönmeye çalışırsa da sıkıldım de gitsin bu ne böyle çok dengesizmiş çocuk.
Ya sanırım sevgimi gösterme konusunda hata yaptım madem ki erkekler böyleymiş bundan sonra yorumlarınızı sayesinde daha dikkatli olucam çok teşekkürlerben de yorum yapan diger arkadaslara katılıyorum sevgili tatlis. sen onu bir engelle bak nasıl pesine dusuyor. belki sen cok sevdigin icin fazla gösterdiysen sevgini o da ondan dolayı aceleci mi davrandık demis olabilir. erkekler genelde böyle davranıor, sende bir sorun yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?