Eşi demiş galiba annesindeymişAnneniz neden size omuzumdaki yuksun dedi.
Cok kirici bir laf
ayrılacaksın. boşanma için barodan ucretsiz avukat iste. nafaka iste. sonrada iş bul.Kızlar eşim bana vurdu kavgaları mız oldu 7günlük gelindim nişanlıyken aldattığını öğrendim 15günlük doğum yapmıştım bi kıza kendini bekar tanıtmış konuşmuş onu öğrendim ne sevgi gördüm ne saygı
Bu forumda ortak konu, hatalar birbirini kovaliyor. 5 para etmeyecek adamla nisanlanilir, mutsuz bir evlilik az çok tahmin edilir yine de karardan geri dönülmez evlenilir. İlk ayda sorunlar başlar, ya şiddet ya aldatma. Problem erkektir, bu kabak gibi ortadadır ama yine de hemencecik hamile kalınır bu YANLIŞ adamdan. Çoğu zaman 1 yetmez 2.de doğurulur. Ve bahane "aslında bosanicam ama çocuklar için katlaniyorumdur" (yada isin asli "boşanmamak için çocuk doğuruyorum" mu desek). Adam sizi sevse bu kadar kotu bir hayata layik gorur muydu sizce? Simdi de sizi bosamasin diye didinip durdukca sizi sevecek mi sanıyorsunuz? Daha da önemlisi bu adam size saygı duyacak mi? Boşansanız bir türlü bosanmasaniz bir türlü...Allah yardımcınız olsunKızlar önce ki konudan hatırlarsınız anneme geldim bugün mesaj attım kandil birşeyleri çocuklar için düzeltelim dedim bana omuzum daki yüksün dedi bende bitsin dedim onayladı şuan çok kötüyüm nolur maddi desteği olmadan boşana bilen varmı akıl verin yada bilmiyorum konuşmaya ihtiyacım var ..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?