Bitti..!

Hiisaarr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
1.447
1.538
48
Kızlar önce ki konudan hatırlarsınız anneme geldim bugün mesaj attım kandil birşeyleri çocuklar için düzeltelim dedim bana omuzum daki yüksün dedi bende bitsin dedim onayladı şuan çok kötüyüm nolur maddi desteği olmadan boşana bilen varmı akıl verin yada bilmiyorum konuşmaya ihtiyacım var ..!

canım ya, konularını bilmiyorum ama
omuzumda yüksün diyen adamdan kurtuluyorsun..
üzülme demek dile kolay, zor bir süreç ama insan olanın başına herşey geliyor..
hakkında hayırlısı olsun.
maddi destek olmadan derken, avukat, dava süreciyle ilgilimi ?
barodan ücretsiz avukat temin edebilirsin.

Kızlar eşim bana vurdu kavgaları mız oldu 7günlük gelindim nişanlıyken aldattığını öğrendim 15günlük doğum yapmıştım bi kıza kendini bekar tanıtmış konuşmuş onu öğrendim ne sevgi gördüm ne saygı

Bir önce ki konu nasıl güncelleniyor bilmiyorum ki

Allah yardımcın olsun.
Kurtulacaksın gerçekten.
Bu mübarek gecede bol bol dua et.
Her şey daha güzel olacak inşallah.

Ben çocuklarına bakarım onları yük olarak görmedim asla kendim yemem onlara yediririm maddi korkum bakamam diye değil bakarım tabi ama bilmiyorum belki de başka şeylere sığınıyorum eşime dava aç ben imza atıcam dedim yani geri adım atmicam

ayrılacaksın. boşanma için barodan ucretsiz avukat iste. nafaka iste. sonrada iş bul.
karşılılklı anlaşma ile boşanırsan bir tek dilekce parası verirsin avukata bile gerek kalmaz.
ne var dilekce için belki danışmanlık hizmeti ödersin.

Bu forumda ortak konu, hatalar birbirini kovaliyor. 5 para etmeyecek adamla nisanlanilir, mutsuz bir evlilik az çok tahmin edilir yine de karardan geri dönülmez evlenilir. İlk ayda sorunlar başlar, ya şiddet ya aldatma. Problem erkektir, bu kabak gibi ortadadır ama yine de hemencecik hamile kalınır bu YANLIŞ adamdan. Çoğu zaman 1 yetmez 2.de doğurulur. Ve bahane "aslında bosanicam ama çocuklar için katlaniyorumdur" (yada isin asli "boşanmamak için çocuk doğuruyorum" mu desek). Adam sizi sevse bu kadar kotu bir hayata layik gorur muydu sizce? Simdi de sizi bosamasin diye didinip durdukca sizi sevecek mi sanıyorsunuz? Daha da önemlisi bu adam size saygı duyacak mi? Boşansanız bir türlü bosanmasaniz bir türlü...Allah yardımcınız olsun

Şuan belki tedirginsiniz, korkularınız var yeni bir hayat nasıl olacak vs diye.. Ama hiç panik yapmayın gayet de güzel olacak diye düşünüyorum çünkü eşinizin verdiği cevaba bakıyorum da şuanki durumunuzdan daha iyi hissedeceğiniz kesin. Kendinize ve hayatın akışına güvenin, su akar yolunu bulur.. Yeni güzel başlangıçlarınız olur umarım.

Hepinize çok teşekkür ederim aranızda avukat olan varsa özelden mesaj ata bilir mi bir kaç birşey sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…