Şuan belki tedirginsiniz, korkularınız var yeni bir hayat nasıl olacak vs diye.. Ama hiç panik yapmayın gayet de güzel olacak diye düşünüyorum çünkü eşinizin verdiği cevaba bakıyorum da şuanki durumunuzdan daha iyi hissedeceğiniz kesin. Kendinize ve hayatın akışına güvenin, su akar yolunu bulur.. Yeni güzel başlangıçlarınız olur umarım.
Kadınlar aslında kendileri bile tahmin ettiklerinden güçlüdür canm yeterki iş başa düştün gör bak nasıl herşeyin altından kalkıyosun hiç korkma merak etme herşey yoluna girer.barolar avukat veriyor ama oda ayrılmak istiyor anlaşmalı boşanabilirsiniz ama nafaka talep etmeyi unutma tabi.hakkında hayırlısı olsun
Kızlar eşim bana vurdu kavgaları mız oldu 7günlük gelindim nişanlıyken aldattığını öğrendim 15günlük doğum yapmıştım bi kıza kendini bekar tanıtmış konuşmuş onu öğrendim ne sevgi gördüm ne saygı
Bu adamı mı düzelteceksin? Onun yapısı bozuk ne kadar tadilat yaparsan yap bir yerden hep dökülecek. Yapmayın Allah aşkına o omzundaki yükü atıyorsa sizde daha büyüğünü yapın hayatınızdan çıkarın onu.
Kızlar eşim bana vurdu kavgaları mız oldu 7günlük gelindim nişanlıyken aldattığını öğrendim 15günlük doğum yapmıştım bi kıza kendini bekar tanıtmış konuşmuş onu öğrendim ne sevgi gördüm ne saygı