İyi akşamlar kızlar,
Beni bilenler bilir nişanlımla ilgili açtığım konulardan... Bitti.... 10 aylık nişanlılığım bitti... Evliliğe 43 gün kala bitti.... Üzüldüm evet,beni çok seven insan yok artık...
3.5 yıllık birlikteliğim yok artık..
Hatalarım oldu, olmadı değil....
Ama son zamanlarda ayrılığı bir daha anarsan evli ve çocuğumuz bile olsa o dk biter diyordu..Sinir ya hani istemeden söylenir mesela, bitirecekmiş evliliği..
Bugün bardak taştı ve bittiii...
İstemezdim böyle olsun,ama oldu....Demin annemi aradı, (artık annem değilsin ama senden annelik gördüm yine anne diyeceğim diye) anne diyerek konuştu...
Ağlıyordu,helalleşmek için aramış...
Annem dedi ki Büşra seni arasa da devam edelim dese devam eder misin diye sordu, yok anne inncım kalmadı dedi...
Bohçalarını almaya gelecekler pazar gün..
Bu defter böylelikle kapandı..
İyiydim , ama o annemi arayıp ağlmaklı konuşana kadar.... şimdi ben ne yapayım ? evdeyim gün boyu, kpss hazırlanıyorum... çalıştığım da yok,bu saatten sonra da çalışabileceğimi sanmıyorum ama...
Nasıl kafa dağıtabilirim,nasıl tavsiyelerde bulunabilirsiniz ??
Kızlar dün gece iyi mi yaptım kötü mü size anlatayım, gece saat 01 ben pişman oldum ve onu kaybetmek istemedim, buna mesaj attım mesajlaşma şu şekilde..
Özür dilerim.. İyi bir insan olmaya ve seni sevmeye çalışcam, benimle tekrardan birlikte devam etmek ister misin ?
O- ben oyuncak değilim
O-değişen ne oldu
Ben- rahat değildim
O- ben acı çekerken nerdeydin
Ben-istemiyor Musun
O-yine aynı şeyler olacak mı sana Nasıl güveneceğim
Ben- iyi tamam yazmadım say
O- sen bilirsin
Bu şekilde bir konuşma geçti, ve ben yattım ama o yatak bana battı sanki, bana demişti vicdanın rahat olmasın diye öyle de oldu, boğuluyorum sandım... Saat 03.14 ben son bir mesaj daha atacağım vicdanım rahatlar en azından dedim ve;
Ben-Bu saatte uyumadım, dediğin gibi vicdanım hiç rahat değil biliyor Musun... Teklifimi kesin olarak red ediyor Musun? Belki rahatsız ettim yazarak, kararın net ise bir daha rahatsız etmeyeceğim... Ben seninle Mutlu olmak istiyorum... Sen bitirdin mi ?
Dedim..
(O uyumuştu ama sabah namazı için 04.30 da kalktı ve)
O- bidaha aynı şeyler olmasını Zaman
Ben- yapmayacağın
O- tamam. Sana bu defa da inandım ama bu son bunu bil,bidaha aynı şeyler olursa daha kötü oluruz
Ben- daha kötü derken
O- sana o Zaman hiç inanmam
Ben- peki.. Bu yaklaşımım seni Mutlu etti mi yoksa ayrılık fikrinde iken mi mutluydun
O- bu yaklaşım Mutlu etti ama yine aynı şeyler olursa diye düşünüyorum
Ben- merak etme ayrılığı anmayacağım
O- umarım öyle olur
Ben- içim vicdanım rahat değildi benim, sen nasıldın bilmiyorum ama
O-ben de iyi değildim şimdi bile başım çok ağrıyor
Yarım saat sonra;
O-ben seni çok seviyorum hemde çooook yazmış
Ben- Eğer ben sana yazmasaydım sen yine ulaşır mıydın bana yoksa kalır mıydı öyle dedim
O- kalırdı demiş...
Bunu okuyunca çok üzüldüm, mücadele etmeyecekmişsin hiç, benim zorlamamla tekrar birleşmişiz, ne dersiniz.. Konuyu başından beri paylaştım burda .. İyi mi etmişim yazmakla hata mı etmişim?? Fikirde bulunacak değerli arkadaşlarımı bekliyorum...