Bittiii.....Bu defter burada kapandı....

Gerçekten böyle mi ya, annemi aradı 59 dk konuştu onda da teli kapatmadı dakikası bitti pat diye telefon kendi kapandı.. Ben onun annesini arasam helallik için konuşmaya 2-3 dk geçmezdi.. Peki siz kendiniz için cevap verin böyle bir helallik almak için 1 saat konulur muydunuz? Hemde hala anne diyerek?? O ilk kaprisimde gitmez de ilk ayrılığı anışımda gider evet ...

kendim için cevaplarsam eğer; 2 seçenek var helallik için bile olsa ya hiç aramam 2 3 dakika bile konuşmam ya da çok haksızlığa uğradiğım için sindiremem nişanlın gibi yapar 1 saat konuşur içimi dökerim. demek ki annen hep ortada durmuş ki, nişanlının saygısını kazanmış. nişanlın da çok saygılı ki bitirirken bile anne demiş.

Yok arkadaşım düzden okudum. Bu kadar saf ve ısrarcı olursa müstehak tabii.
Diğer konularını da biliyorum konu sahibinin bi Ada'm ancak bu kadar gurursuz olur. Başka insan mı kalmadı ki. Naz niyazda bi yere kadar.
Madem bu kadar ısrarcı çeksin valla.

Hmm eski konuları ben bilmiyorum bu konu üzerinden yorumladım.
Evet şu an kesinlikle haklısın.

Benim hatalarım var kabul ediyorum.. Son yazdığım mesajla tekrar başlamak hata mı sizce iyi mi yapmışım diye sormak istedim.. Yoksa haksız olduğum noktalar olduğunu kendim de kabul ediyorum zaten..

Sen baştan aşağı her yaptıgınla hatalısın.
Bence otur ve kendi iç sesinle bir konuş sonra kendini o adamın yerine koy empati yap.

Sen bu adamı gerçekten seviyormusun? Bence hayır. İnsan sevdiğine seni seviyorum demelere doyamaz ki!! Göz göze geldiğinde sen istemeden anlamadan dökülür o kelimeler ağzından. Sen o dile getiremediğin şeyi aslında hissetmediğin için söylemiyorsun.

Neden birliktesin ne mecburiyetin var??
Günah değilmi o adama??? Sana??
Yarın öbürgün bi geleceğiniz görünmüyor sizin, bari ne kendini nede adamı ateşe atma göz göre göre.

Sen baştan aşağı her yaptıgınla hatalısın.
Bence otur ve kendi iç sesinle bir konuş sonra kendini o adamın yerine koy empati yap.

Sen bu adamı gerçekten seviyormusun? Bence hayır. İnsan sevdiğine seni seviyorum demelere doyamaz ki!! Göz göze geldiğinde sen istemeden anlamadan dökülür o kelimeler ağzından. Sen o dile getiremediğin şeyi aslında hissetmediğin için söylemiyorsun.

Neden birliktesin ne mecburiyetin var??
Günah değilmi o adama??? Sana??
Yarın öbürgün bi geleceğiniz görünmüyor sizin, bari ne kendini nede adamı ateşe atma göz göre göre.

Bugüne kadar hiç kullanmadım, ama birkaç aydır sevdiğimi hissediyorum.. ama sevdiğimi söylersem kaybederim diye korkuyorum aslında..
Ne bileyimm o beni severken ben ona çok kötü davrandım, o da bunu fırsat bilip benim yaptıklarımı yapar mı düşüncesi felan işte... ama seviyorum..

Bugüne kadar hiç kullanmadım, ama birkaç aydır sevdiğimi hissediyorum.. ama sevdiğimi söylersem kaybederim diye korkuyorum aslında..
Ne bileyimm o beni severken ben ona çok kötü davrandım, o da bunu fırsat bilip benim yaptıklarımı yapar mı düşüncesi felan işte... ama seviyorum..

Sevdiğini söylemezsen kaybedersin buna emin ol öncelikle..
Yanlış yoldasın bu mantıkla evliliğin de yürümez.
Seviyorsan dürüst ol bir kere seviyorum de devamı gelir yoksa böyle devam etmez.

Üzdüğümüz kadar üzülüyoruz bu hayatta ne ekersek onu biçiyoruz az çok yorumları okudum.İlle de aşkt5an yana yaşamıycaksın bu sorunları ben ettim buldum birinin hayatını alt üst ettim yıllarca acısısını çektim şimdi konuşuyoruz görüşüyoruz ve çok iyiyiz Allah işte affetti beni işim gücüm herşeyim yoluna girdi nasip cidden derslerine odaklan şuan daha sonra herşeyi akışına bırak

Üzdüğümüz kadar üzülüyoruz bu hayatta ne ekersek onu biçiyoruz az çok yorumları okudum.İlle de aşkt5an yana yaşamıycaksın bu sorunları ben ettim buldum birinin hayatını alt üst ettim yıllarca acısısını çektim şimdi konuşuyoruz görüşüyoruz ve çok iyiyiz Allah işte affetti beni işim gücüm herşeyim yoluna girdi nasip cidden derslerine odaklan şuan daha sonra herşeyi akışına bırak

Ne ettiniz ne buldunuz biraz bahseder misiniz acaba ?

Ne ettiniz ne buldunuz biraz bahseder misiniz acaba ?
Sevmediğim biriyle aylarca çıktım ailesiyle tanıştırdı beni seni sevmiyorum bile dedim olsun seversin dedi okadar iyilikleri oldu ki anlatamam bigün habersizce çıktım hayatından taşındık numaramı fln değiştirdik ben onun en yakın arkadaşından hoşlanıyordum bunu söyleyemedim tabii bu ondan kurtulmak için değil taşınıcaktık zaten sadece onun haberi yoktu arkadaşıyla çıkmaya başladım 3 yıl sonra karşılaştık çok nefret ediyordu ilk başlarda bana demediğinide bırakmadı ilk karşılaştığımızda o 23 yıl içinde iş kurdum battı ilişki desen herkes dalga geçti resmen benimle daha neler neler tam hatırlayamıyorum şuan

İyi akşamlar kızlar,
Beni bilenler bilir nişanlımla ilgili açtığım konulardan... Bitti.... 10 aylık nişanlılığım bitti... Evliliğe 43 gün kala bitti.... Üzüldüm evet,beni çok seven insan yok artık...
3.5 yıllık birlikteliğim yok artık..
Hatalarım oldu, olmadı değil....
Ama son zamanlarda ayrılığı bir daha anarsan evli ve çocuğumuz bile olsa o dk biter diyordu..Sinir ya hani istemeden söylenir mesela, bitirecekmiş evliliği..
Bugün bardak taştı ve bittiii...
İstemezdim böyle olsun,ama oldu....Demin annemi aradı, (artık annem değilsin ama senden annelik gördüm yine anne diyeceğim diye) anne diyerek konuştu...
Ağlıyordu,helalleşmek için aramış...
Annem dedi ki Büşra seni arasa da devam edelim dese devam eder misin diye sordu, yok anne inncım kalmadı dedi...
Bohçalarını almaya gelecekler pazar gün..
Bu defter böylelikle kapandı..
İyiydim , ama o annemi arayıp ağlmaklı konuşana kadar.... şimdi ben ne yapayım ? evdeyim gün boyu, kpss hazırlanıyorum... çalıştığım da yok,bu saatten sonra da çalışabileceğimi sanmıyorum ama...
Nasıl kafa dağıtabilirim,nasıl tavsiyelerde bulunabilirsiniz ??

Kızlar dün gece iyi mi yaptım kötü mü size anlatayım, gece saat 01 ben pişman oldum ve onu kaybetmek istemedim, buna mesaj attım mesajlaşma şu şekilde..

Özür dilerim.. İyi bir insan olmaya ve seni sevmeye çalışcam, benimle tekrardan birlikte devam etmek ister misin ?
O- ben oyuncak değilim
O-değişen ne oldu
Ben- rahat değildim
O- ben acı çekerken nerdeydin
Ben-istemiyor Musun
O-yine aynı şeyler olacak mı sana Nasıl güveneceğim
Ben- iyi tamam yazmadım say
O- sen bilirsin

Bu şekilde bir konuşma geçti, ve ben yattım ama o yatak bana battı sanki, bana demişti vicdanın rahat olmasın diye öyle de oldu, boğuluyorum sandım... Saat 03.14 ben son bir mesaj daha atacağım vicdanım rahatlar en azından dedim ve;

Ben-Bu saatte uyumadım, dediğin gibi vicdanım hiç rahat değil biliyor Musun... Teklifimi kesin olarak red ediyor Musun? Belki rahatsız ettim yazarak, kararın net ise bir daha rahatsız etmeyeceğim... Ben seninle Mutlu olmak istiyorum... Sen bitirdin mi ?
Dedim..
(O uyumuştu ama sabah namazı için 04.30 da kalktı ve)
O- bidaha aynı şeyler olmasını Zaman
Ben- yapmayacağın
O- tamam. Sana bu defa da inandım ama bu son bunu bil,bidaha aynı şeyler olursa daha kötü oluruz
Ben- daha kötü derken
O- sana o Zaman hiç inanmam
Ben- peki.. Bu yaklaşımım seni Mutlu etti mi yoksa ayrılık fikrinde iken mi mutluydun
O- bu yaklaşım Mutlu etti ama yine aynı şeyler olursa diye düşünüyorum
Ben- merak etme ayrılığı anmayacağım
O- umarım öyle olur
Ben- içim vicdanım rahat değildi benim, sen nasıldın bilmiyorum ama
O-ben de iyi değildim şimdi bile başım çok ağrıyor
Yarım saat sonra;
O-ben seni çok seviyorum hemde çooook yazmış
Ben- Eğer ben sana yazmasaydım sen yine ulaşır mıydın bana yoksa kalır mıydı öyle dedim
O- kalırdı demiş...

Bunu okuyunca çok üzüldüm, mücadele etmeyecekmişsin hiç, benim zorlamamla tekrar birleşmişiz, ne dersiniz.. Konuyu başından beri paylaştım burda .. İyi mi etmişim yazmakla hata mı etmişim?? Fikirde bulunacak değerli arkadaşlarımı bekliyorum...

Her birliktelik caba ister, kendinden odun verme ister. Mesajlasmalarinizi okudukca aklima evlenmeden once esimle olan konusmalar geldi, benzerler... Ayrilik nedeninizi bilmiyorum o yuzden cok benzerler diyemem ama. Esim de anlayamadigim konulardan dolayi bana guvenemedigini, mutsuz oldugunu vs soylerdi o donemde ki iki kere ayrildigini soyledi ardindan baristik hemen. Ayrildik diyemem yani o yuzden. Ama sonuc olarak benim cabalarimla baristik, o donem ben adim atmasaydim o da atmazdi ayni sizin nisanliniz gibi. Hic pisman degilim o zamanki davranislarimdan, iyi ki pesinden gitmisim, iyi ki cabalamisim. Eger nisanlinizi seviyorsaniz pesinden gidin derim.

Bugün o tatsızlıklardan sonra birlikteydik.. Vee çok Mutlu bir gün geçti, çok şükür :nazar: sabah 9 dan akşam 23.30 a kadar birlikteydik, pikniğe gittik, doğayla iç içe yalnız kalıp birbirimize vakit ayırdık felan çok güzeldi..
Ben de o da çok mutluyduk.. İyi ki atmışım mesaj iyi ki onun gibi birini kaybetmemişim:KK200:..
Bana zaten her ay Çiçek alan biri, ama bu defa kendi elleriyle ufak bir buket hazırlamış bana.. Ben ayrılalım dediğim halde.. Çok Mutlu oldum, onun uğraşması benim için ayrı sevindirdi beni..:halay:
Sonuç olarak kızlar bu mutluluğumu paylaşmak istedim, ve onu sevdiğimi bugün bir kez daha anladım..
Not: daha kendisine söyleyemedim :) :)

Bugün o tatsızlıklardan sonra birlikteydik.. Vee çok Mutlu bir gün geçti, çok şükür :nazar:sabah 9 dan akşam 23.30 a kadar birlikteydik, pikniğe gittik, doğayla iç içe yalnız kalıp birbirimize vakit ayırdık felan çok güzeldi..
Ben de o da çok mutluyduk.. İyi ki atmışım mesaj iyi ki onun gibi birini kaybetmemişim:KK200:..
Bana zaten her ay Çiçek alan biri, ama bu defa kendi elleriyle ufak bir buket hazırlamış bana.. Ben ayrılalım dediğim halde.. Çok Mutlu oldum, onun uğraşması benim için ayrı sevindirdi beni..:halay:
Sonuç olarak kızlar bu mutluluğumu paylaşmak istedim, ve onu sevdiğimi bugün bir kez daha anladım..
Not: daha kendisine söyleyemedim :) :)

Çok sevindim :nazar:
Bu sefer sahip çık :KK200:

Sürekli bitti ayrılalım diyerek onun gözünü korkutmaya çalışmaktan vazgeçersin bundan sonra umarım.

Back
X