- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi sensizlink
Kendinizce adim attığınızı soylerken bile kapris fışkırıyor her yerden. Adama acıdım nasıl seviyorsa artık. Umarım kiymet bilirsiniz şu saatten sonra.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu sen nasıl bir hayal dünyasinda yaşadığının farkında mısın? Senin bu yaptığın uğrasmak mı sence? Senin nisanlın sana öyle bir iliski yaşatmış ki, o attığın mesajları cok buyuk bir adım olarak görüyorsun. Ben 1 ay boyunca beni kesin bir dille reddetmesine ragmen ugrastım kendimi anlatmaya cabaladım sözler verdim.. biz bi de 9 yıllık sevgiliydik. Bitiriverdi. Ama bak senin nisanlın öyle mi, adama daha 1 kere bile seni seviyorum dememissin, barıştıktan sonra da hala demiyosun ama adam hala seninle bir gelecek istiyor hala seni seviyor hala seni bırakıp gitmiyor. Uyan be kadın! Seni bu kadar sevecek bir başkasını bulamazsn sen emin ol. Seni bu kadar cekecek, sevmedigini bile bile belki bir gün seversin umuduyla elinden tutacak baska biri y-o-k!!
Biraz kıymetini bil ya, adam cekip gitseydi kimse de "aa ne hakla gitti, ne karaktersiz bir adammis bu" demezdi. Gitti de kurtuldu derdi. Gör nasıl seviliyosun. Ve sen de artık biraz elini vicdanına koy da sıcak davran şu adama, seviyorum demekten korkma.
Yazık ya cidden, benim bu aşkıma yazık. Ne adamlar sevgilileri var defalarca ayrılmak istese de sevmese de bırakmıyor kolay kolay. Bir de benim yaşadıklarıma bak, yazik be sevgime.
Kendinizce adim attığınızı soylerken bile kapris fışkırıyor her yerden. Adama acıdım nasıl seviyorsa artık. Umarım kiymet bilirsiniz şu saatten sonra.
Çok haklısın... Umarım Allah senin gönlüne de genişlik verir ve üzülmezsin.. 9 yıl ne demek ya dile kolay...
O kadar zamana rağmen konu her ne ise seni anlamayan, sana inanmayan bir için uğraşma boşver..
Bencilce olacak biliyorum , ama ben nişanlıma gerçekten çok hoş davranmadığını için bu adımlar benim gözümde büyük..
Eminim o kendisi de çok şaşırmıştır..
Ben onu ilgiden Sevgi'den çok mahrum bıraktım, eksikliğini çok yaşattım...
1 ay önceye kadar mesela mesajda "günaydın canım " desem , canımı Nasıl dedin derdi, ben de içimden geldi dedim derdim..
O söz bile onu çok Mutlu ederdi, şunu da çok iyi biliyorum ki empati yapıyorum benim ona yaptıklarımı bir başkası bana yapsa tahammül etmezdim.. Neler neler yaa, artık bundan sonra ben bu ilişki için mücadele edeceğim, onu bırakmayacağımı hep yanında olacağımı şu düğüne 40 gün kala göstereceğim...
Sevgi tükense neden geri birleşelim teklifimi kabul etsin? Sevgi böyle birşey ne kadar inanmamış gibi olsam da her seferinde sana inanıyorum diyor..
Öyle olmuyor işte. Insan cok sevdigi zaman "canım acıyor ama olsun bu acıda onun parmak izleri var, buna da amenna" diyebiliyor. Benim yaşadığım hayal kırıklığını anlatmak istesem anlatamam, icimi açıp göstermem gerek bu da mümkün değil. Ne diyim yine de canı sağolsun, bahtı açık olsun..
Sen de insallah bu söyledigin sözleri unutmazsın. Zor, sevdigin kisinin seni daha az sevdigini görmek bununla yaşamak cok zor. Bundan sonra mutlu et nişanlını. Sevildigini hissetsin az da olsa..
Insalalh ikiniz de mutlu bir omür gecirirsiniz ağız tadıyla.
neden biliyor musunuz. tamamen vicdanı rahat etsin diye sizin teklifinizi kabul etti.
annenizi aradı pazar günü bohçaları alıcaz dedi.
bak ilk mesajlaşmada sen bilirsin dedi kestirip attı.
diğerinde sana ulaşmazdım artık öyle kalırdı dedi.
yerden göğe haklıda.
kendi vicdanı için size son şansını vermiş. ilk kapris yapmanızda gidecek.
Bence sen bu adamı seviyorsun yoksa insan katlanamaz iğrenir sende benim gibisin soğuk birisin adım atamıyorsun ama içten içe seviyorsunda. Durumumuz aynı. Bende ona seni seviyorum demedim hep o söyledi bana benimle gelecek istemiyor musun sevmeyecek misin dedi ben cevabım deli gibi evet olsada bilmiyorum dedim adam ağladı karşımda. Beni tutan ne bende bilmiyorum ama emin ol seviyoruz. Gerçekten sevmeseler çabalamazlardı. Brnim mesajımla devam ediyoruz diye içerlemişsin ama onun tarafından bak kaç yıldır onun sevgisiyle etmiş. Bu durumda o daha çok mağdur oluyor. Sabrında bir sonu var yani sonsuza kadar katlanacak değil geri dönüşü olmayan şeyler yapmamak lazım. Sevgilim bana hep şunu der sana yapmamı istemediğin hiçbişeyi bana yapma..
Bende aynı durumdayım sebebini bağlayabildiğim tek şey çok soğuk olmam hep sevip sevilmeyen taraf oldum şimdi inanamıyorum galiba gerçekten sevdiğine. sevilmek güzel şeymiş kaybetmemeli :)Evet.. Gururumdan, dik başlılığımdan ömür boyunca yanımda olacak birini kaybedecektim...
Dediğin gibi ben soğuk biriyim, belli etmem hislerimi, evet bu sevgi ama ben ona bunu söylerken bile çünkü seni seviyorum demedim, vicdanım rahat değildi dedim.. Sevmek sevilmek güzel..
Ama ben neden böyleyim bilmiyorum, sanki sevdiğimi söylesem ona o da benim ona davrandığım gibi bana kötü davranacak diye korkuyorum..
Sevdiğimi söylemek bana zayıflık gibi geliyor.. Ama içim bambaşka, bunlar beynimden geçenler.. Kalbimden geçenler ise bambaşka..
Sevgi tükense neden geri birleşelim teklifimi kabul etsin? Sevgi böyle birşey ne kadar inanmamış gibi olsam da her seferinde sana inanıyorum diyor..
kusura bakma ama hiç samimi bulmadım son mesajlarını. bu zamana kadar çabalayan karşı taraftı. bundan sonrası senin çabana bağlı. barışırken bile kibri elden bırakmamışsın. o sana aşık olmasaydı bu mesajlarla asla sana dönmezdi.İyi akşamlar kızlar,
Beni bilenler bilir nişanlımla ilgili açtığım konulardan... Bitti.... 10 aylık nişanlılığım bitti... Evliliğe 43 gün kala bitti.... Üzüldüm evet,beni çok seven insan yok artık...
3.5 yıllık birlikteliğim yok artık..
Hatalarım oldu, olmadı değil....
Ama son zamanlarda ayrılığı bir daha anarsan evli ve çocuğumuz bile olsa o dk biter diyordu..Sinir ya hani istemeden söylenir mesela, bitirecekmiş evliliği..
Bugün bardak taştı ve bittiii...
İstemezdim böyle olsun,ama oldu....Demin annemi aradı, (artık annem değilsin ama senden annelik gördüm yine anne diyeceğim diye) anne diyerek konuştu...
Ağlıyordu,helalleşmek için aramış...
Annem dedi ki Büşra seni arasa da devam edelim dese devam eder misin diye sordu, yok anne inncım kalmadı dedi...
Bohçalarını almaya gelecekler pazar gün..
Bu defter böylelikle kapandı..
İyiydim , ama o annemi arayıp ağlmaklı konuşana kadar.... şimdi ben ne yapayım ? evdeyim gün boyu, kpss hazırlanıyorum... çalıştığım da yok,bu saatten sonra da çalışabileceğimi sanmıyorum ama...
Nasıl kafa dağıtabilirim,nasıl tavsiyelerde bulunabilirsiniz ??
Kızlar dün gece iyi mi yaptım kötü mü size anlatayım, gece saat 01 ben pişman oldum ve onu kaybetmek istemedim, buna mesaj attım mesajlaşma şu şekilde..
Özür dilerim.. İyi bir insan olmaya ve seni sevmeye çalışcam, benimle tekrardan birlikte devam etmek ister misin ?
O- ben oyuncak değilim
O-değişen ne oldu
Ben- rahat değildim
O- ben acı çekerken nerdeydin
Ben-istemiyor Musun
O-yine aynı şeyler olacak mı sana Nasıl güveneceğim
Ben- iyi tamam yazmadım say
O- sen bilirsin
Bu şekilde bir konuşma geçti, ve ben yattım ama o yatak bana battı sanki, bana demişti vicdanın rahat olmasın diye öyle de oldu, boğuluyorum sandım... Saat 03.14 ben son bir mesaj daha atacağım vicdanım rahatlar en azından dedim ve;
Ben-Bu saatte uyumadım, dediğin gibi vicdanım hiç rahat değil biliyor Musun... Teklifimi kesin olarak red ediyor Musun? Belki rahatsız ettim yazarak, kararın net ise bir daha rahatsız etmeyeceğim... Ben seninle Mutlu olmak istiyorum... Sen bitirdin mi ?
Dedim..
(O uyumuştu ama sabah namazı için 04.30 da kalktı ve)
O- bidaha aynı şeyler olmasını Zaman
Ben- yapmayacağın
O- tamam. Sana bu defa da inandım ama bu son bunu bil,bidaha aynı şeyler olursa daha kötü oluruz
Ben- daha kötü derken
O- sana o Zaman hiç inanmam
Ben- peki.. Bu yaklaşımım seni Mutlu etti mi yoksa ayrılık fikrinde iken mi mutluydun
O- bu yaklaşım Mutlu etti ama yine aynı şeyler olursa diye düşünüyorum
Ben- merak etme ayrılığı anmayacağım
O- umarım öyle olur
Ben- içim vicdanım rahat değildi benim, sen nasıldın bilmiyorum ama
O-ben de iyi değildim şimdi bile başım çok ağrıyor
Yarım saat sonra;
O-ben seni çok seviyorum hemde çooook yazmış
Ben- Eğer ben sana yazmasaydım sen yine ulaşır mıydın bana yoksa kalır mıydı öyle dedim
O- kalırdı demiş...
Bunu okuyunca çok üzüldüm, mücadele etmeyecekmişsin hiç, benim zorlamamla tekrar birleşmişiz, ne dersiniz.. Konuyu başından beri paylaştım burda .. İyi mi etmişim yazmakla hata mı etmişim?? Fikirde bulunacak değerli arkadaşlarımı bekliyorum...
Nasıl bir vicdan sizin ki ya .. Bu bencillik de neyin nesi kim saniyorsunuz kendinizi de bir insanın 3.5 yılını alıp üstüne onu sevmediğinizi soyluyorsunuz hiç mi hayal kurmadiniz hiç mi gelecek planları Yapmadıniz yazık değil mi o insanın hayallerine planlarına .. Şuan da sizin ki vicdan değil bencillik korkunuz ise beni gelecekte böyle sevecek biri bulamazsam ne yaparim derdi. Bulmuşsun adamı seni seven 3.5 yıldır istediğin gibi yurutmussun adam biraz isyan edince benim için savaşsın diyorsunuz . Eğer bu iliski devam etsin istiyorsanız savaşın ha bence devam etmesin adama yazık .Evet.. Gururumdan, dik başlılığımdan ömür boyunca yanımda olacak birini kaybedecektim...
Dediğin gibi ben soğuk biriyim, belli etmem hislerimi, evet bu sevgi ama ben ona bunu söylerken bile çünkü seni seviyorum demedim, vicdanım rahat değildi dedim.. Sevmek sevilmek güzel..
Ama ben neden böyleyim bilmiyorum, sanki sevdiğimi söylesem ona o da benim ona davrandığım gibi bana kötü davranacak diye korkuyorum..
Sevdiğimi söylemek bana zayıflık gibi geliyor.. Ama içim bambaşka, bunlar beynimden geçenler.. Kalbimden geçenler ise bambaşka..
Ben o mesajları gerçekten canım yanarak yazdım, peki bunu biliyor musunuz ? Yaptığım hatalar var yok değil. Ama onları bir kenara bırakıp ta benim bu mesajlarda içten olduğumu hiç mi düşünemiyorsunuz?kusura bakma ama hiç samimi bulmadım son mesajlarını. bu zamana kadar çabalayan karşı taraftı. bundan sonrası senin çabana bağlı. barışırken bile kibri elden bırakmamışsın. o sana aşık olmasaydı bu mesajlarla asla sana dönmezdi.
inşallah senin elinden kurtulur tez zamanda. sen onu sevmiyorsun, sevilmeyi seviyorsun.
vicdan ayrı şey, sevgi ayrı şey. o sana sevgisini yazarken, ben de diyemeyecek kadar uzaksın. ne onu üz, ne kendini kandır.
hala "ben, ben" diyorsun. ya nişanlının senelerdir çektiği, adamın gururu silinmiş gitmiş sana olan aşkın büyüklüğünden. e bir yerde "yeter be" diyecek hale onu sen getirdin.Ben o mesajları gerçekten canım yanarak yazdım, peki bunu biliyor musunuz ? Yaptığım hatalar var yok değil. Ama onları bir kenara bırakıp ta benim bu mesajlarda içten olduğumu hiç mi düşünemiyorsunuz?
Ben hiç yapmadığım birşey yaptım..
Önceden ayrılık durumunda o yalvarır yakarır beni ikna etme yoluna girerdi, ama iş şuan bu raddeye geldi..
Ayrılık konusuna tahammülü yok biliyorum, beni ne zaman bırakacak korkusuyla yaşayamam diyor o acıyı bir kere yaşarım diyor, o yüzden ayrılığı seçiyor..
Ben devamlı dile getirdiğim için..
Şuan şu gün ayrılalım desem yine ayrılır benden.. Ama haklı birşey demiyorum, o bugüne kadar bana 1 kez ayrılalım dememesine rağmen şu an o da dese ben de ayrılırım ki ben ona 3.5 yılda 100 defa demişimdir..
Herkes gibi ben de ömür boyu yanımda olacak ayrılığı anmayan bir eş hak ediyorum diyor, haklı..
hala "ben, ben" diyorsun. ya nişanlının senelerdir çektiği, adamın gururu silinmiş gitmiş sana olan aşkın büyüklüğünden. e bir yerde "yeter be" diyecek hale onu sen getirdin.
acı çekmenin nedeni aşk değil, düğün arifesinde terk edilmek. eğer samimi olsaydın gururu bir kenara bırakırdın, "yazmadım say" demezdin, aksine gönlünü almak için uğraşırdın.
yarın birgün "kocam çok iyi ama sevemiyorum" diye konu açmazsın inşallah. ben yanılmayı çok isterim.
inşallah onun seni sevdiği gibi sen de onu seversin.
tebessüm ettim :)Şöyle söyleyim bu mesajlarda çok acımasız,vicdansız merhametsiz gibi gözükebilirim.. Ama aslında hiç öyle değilim biliyor musunuz..
Bir haber görsem ağlayan, veya yolda ölen bir kuş görsem ona bile ağlayacak kadar merhametliyim..
Kendi egolarımdan veya kibirimden dolayı değil, duygusal anlamda ayrılığı istemiyorum..
Ha şu doğru, nişanlımla ayrılsaydık, karşıma onun gibi seven biri çıkmazdı bunu şuan bile söyleyebilirim, kimseye şans fırsat vermeden bunu söyleyebilirim..
Çünkü neden mi, ben nişanlımdan önceki sevgilimden ayrıldığımda bir kandil günüydü 2010 yılının..
O gün üzgün, çaresiz bir şekilde namaz kılıp dua ettim..
Ve ne dedim biliyor musunuz " Allah ım karşıma yeni çıkacak olan kişi beni öyle sevsin ki, beni hiç bırakmasın, senin yolunda olan, beni el üstünde tutacak birini çıkar karşıma dedim.. Ama birşeyi unuttum.. Duamda ben de onu seveyim demedim beni çok seven dedim, bilmiyorum belki komik gelebilir ama .. 2 yıl sonra nişanlım çıktı karşıma.. Duama tamamen uyan biri beni çok seviyor, Allah yolunda inançlı bir insan... Ama dua ederken onu sevmeyi söylememiştim eksik dua diledim... Şuan bunun cezasını çekiyorum..