Bittiii.....Bu defter burada kapandı....

bu ilişki biter barışma mesajınız bile bir sorgu sual, hala bir şeyler kurcalama çok sürmez

Yahu adama 10 kere ayrılalım dersen 11. De yeter artık der tabikide. Oyuncak mı sandınız. Fazla naz aşık usandırır diye boşa laf atmamış ortaya atalarımız... Ki barışmışsınız adam seni seviyorum yazmış siz hala ben gelmeseydim sen adım atar mıydın diye resmen şeytanı dürtlüyorsunuz. Adam bu zamana kadar adım atacağı kadar atmış daha ne kadar atacaksınız. Ki O kadar şeyin üstüne sevi seviyorum yazmış pesssss.

insan yıllarca bıkmadan usanmadan seni seviyorum diyen birine karşı yumuşamaz ki? üstelik dua etmişsin duan kabul olmuş. cevabı mı beğenmiyorsun cevap verenin takdirini mi..

İyi akşamlar kızlar,
Beni bilenler bilir nişanlımla ilgili açtığım konulardan... Bitti.... 10 aylık nişanlılığım bitti... Evliliğe 43 gün kala bitti.... Üzüldüm evet,beni çok seven insan yok artık...
3.5 yıllık birlikteliğim yok artık..
Hatalarım oldu, olmadı değil....
Ama son zamanlarda ayrılığı bir daha anarsan evli ve çocuğumuz bile olsa o dk biter diyordu..Sinir ya hani istemeden söylenir mesela, bitirecekmiş evliliği..
Bugün bardak taştı ve bittiii...
İstemezdim böyle olsun,ama oldu....Demin annemi aradı, (artık annem değilsin ama senden annelik gördüm yine anne diyeceğim diye) anne diyerek konuştu...
Ağlıyordu,helalleşmek için aramış...
Annem dedi ki Büşra seni arasa da devam edelim dese devam eder misin diye sordu, yok anne inncım kalmadı dedi...
Bohçalarını almaya gelecekler pazar gün..
Bu defter böylelikle kapandı..
İyiydim , ama o annemi arayıp ağlmaklı konuşana kadar.... şimdi ben ne yapayım ? evdeyim gün boyu, kpss hazırlanıyorum... çalıştığım da yok,bu saatten sonra da çalışabileceğimi sanmıyorum ama...
Nasıl kafa dağıtabilirim,nasıl tavsiyelerde bulunabilirsiniz ??

Kızlar dün gece iyi mi yaptım kötü mü size anlatayım, gece saat 01 ben pişman oldum ve onu kaybetmek istemedim, buna mesaj attım mesajlaşma şu şekilde..

Özür dilerim.. İyi bir insan olmaya ve seni sevmeye çalışcam, benimle tekrardan birlikte devam etmek ister misin ?
O- ben oyuncak değilim
O-değişen ne oldu
Ben- rahat değildim
O- ben acı çekerken nerdeydin
Ben-istemiyor Musun
O-yine aynı şeyler olacak mı sana Nasıl güveneceğim
Ben- iyi tamam yazmadım say
O- sen bilirsin

Bu şekilde bir konuşma geçti, ve ben yattım ama o yatak bana battı sanki, bana demişti vicdanın rahat olmasın diye öyle de oldu, boğuluyorum sandım... Saat 03.14 ben son bir mesaj daha atacağım vicdanım rahatlar en azından dedim ve;

Ben-Bu saatte uyumadım, dediğin gibi vicdanım hiç rahat değil biliyor Musun... Teklifimi kesin olarak red ediyor Musun? Belki rahatsız ettim yazarak, kararın net ise bir daha rahatsız etmeyeceğim... Ben seninle Mutlu olmak istiyorum... Sen bitirdin mi ?
Dedim..
(O uyumuştu ama sabah namazı için 04.30 da kalktı ve)
O- bidaha aynı şeyler olmasını Zaman
Ben- yapmayacağın
O- tamam. Sana bu defa da inandım ama bu son bunu bil,bidaha aynı şeyler olursa daha kötü oluruz
Ben- daha kötü derken
O- sana o Zaman hiç inanmam
Ben- peki.. Bu yaklaşımım seni Mutlu etti mi yoksa ayrılık fikrinde iken mi mutluydun
O- bu yaklaşım Mutlu etti ama yine aynı şeyler olursa diye düşünüyorum
Ben- merak etme ayrılığı anmayacağım
O- umarım öyle olur
Ben- içim vicdanım rahat değildi benim, sen nasıldın bilmiyorum ama
O-ben de iyi değildim şimdi bile başım çok ağrıyor
Yarım saat sonra;
O-ben seni çok seviyorum hemde çooook yazmış
Ben- Eğer ben sana yazmasaydım sen yine ulaşır mıydın bana yoksa kalır mıydı öyle dedim
O- kalırdı demiş...

Bunu okuyunca çok üzüldüm, mücadele etmeyecekmişsin hiç, benim zorlamamla tekrar birleşmişiz, ne dersiniz.. Konuyu başından beri paylaştım burda .. İyi mi etmişim yazmakla hata mı etmişim?? Fikirde bulunacak değerli arkadaşlarımı bekliyorum...

Bence birleşmişsiniz ve o sanaı vermişin tüm mesajları okumadım ama konuna bakılırsa adam aslında bitirmemiş zaten sende birbirinize sans vermeniz güzel ama unutabileceksiniz tüm sıkıntıları cünkü hep benzetirm birseyler yarım kalınca sigara gibi hani sigarayı yarıda söndürünce tekrar sigarayı yakıp devam etmek istediğinizde içiyorsunuz ama aynı tadı vermiyor yıpranıyorsunuz farketmedn hakkında hayırlısı inşallah

Şöyle söyleyim bu mesajlarda çok acımasız,vicdansız merhametsiz gibi gözükebilirim.. Ama aslında hiç öyle değilim biliyor musunuz..

Bir haber görsem ağlayan, veya yolda ölen bir kuş görsem ona bile ağlayacak kadar merhametliyim..
Kendi egolarımdan veya kibirimden dolayı değil, duygusal anlamda ayrılığı istemiyorum..
Ha şu doğru, nişanlımla ayrılsaydık, karşıma onun gibi seven biri çıkmazdı bunu şuan bile söyleyebilirim, kimseye şans fırsat vermeden bunu söyleyebilirim..
Çünkü neden mi, ben nişanlımdan önceki sevgilimden ayrıldığımda bir kandil günüydü 2010 yılının..
O gün üzgün, çaresiz bir şekilde namaz kılıp dua ettim..
Ve ne dedim biliyor musunuz " Allah ım karşıma yeni çıkacak olan kişi beni öyle sevsin ki, beni hiç bırakmasın, senin yolunda olan, beni el üstünde tutacak birini çıkar karşıma dedim.. Ama birşeyi unuttum.. Duamda ben de onu seveyim demedim beni çok seven dedim, bilmiyorum belki komik gelebilir ama .. 2 yıl sonra nişanlım çıktı karşıma.. Duama tamamen uyan biri beni çok seviyor, Allah yolunda inançlı bir insan... Ama dua ederken onu sevmeyi söylememiştim eksik dua diledim... Şuan bunun cezasını çekiyorum..
Adama yazık gerçekten ayrıl bence. O da sevgisini hakedecek bir insanla birlikte olsun.

Yanlış mı anladım? Siz bu adama 3,5 yıldır hiç seni seviyorum demediniz ve bu adam hala sizle öyle mi?
İncelenmesi gerek normal değil.

Yazık günah ya. Adamı sevmiyorsunuz. Bırakın madem. Onun da hakkı değil mi sevilmek. Sadece sizin hakkınız mı? Ne kadar da kötüsünüz. Evet bildiğin kötüsünüz ya.

Ne yapmaya çalışıyorsun??
Ne yapmak istiyorsun???
Yaptıkların saçma.

Evliliğe 43 gün kala bitiriyorsun barışıyorsun tekrar bitiriyorsun tekrar barışıyorsun. Çocuk gibi, oyuncak gibi.

Ciddi ilişkide sürekli adamı ayrılıkla tehdit edersen bir yerde o da patlar. Haksız olan taraf sensin.

Ne yapmaya çalışıyorsun??
Ne yapmak istiyorsun???
Yaptıkların saçma.

Evliliğe 43 gün kala bitiriyorsun barışıyorsun tekrar bitiriyorsun tekrar barışıyorsun. Çocuk gibi, oyuncak gibi.

Ciddi ilişkide sürekli adamı ayrılıkla tehdit edersen bir yerde o da patlar. Haksız olan taraf sensin.

Benim hatalarım var kabul ediyorum.. Son yazdığım mesajla tekrar başlamak hata mı sizce iyi mi yapmışım diye sormak istedim.. Yoksa haksız olduğum noktalar olduğunu kendim de kabul ediyorum zaten..

Yanlış mı anladım? Siz bu adama 3,5 yıldır hiç seni seviyorum demediniz ve bu adam hala sizle öyle mi?
İncelenmesi gerek normal değil.

İncelenmesi gereken nee?? O bunu bile bile kabul etti....bu zamana kadar da neden beni sevmiyorsun yok sevmezsen ayrılırım felan gibi bir dayatma hiç yapmadı..
Evet doğru hala demedim seni seviyorum diye ve hala benimle...

İncelenmesi gereken nee?? O bunu bile bile kabul etti....bu zamana kadar da neden beni sevmiyorsun yok sevmezsen ayrılırım felan gibi bir dayatma hiç yapmadı..
Evet doğru hala demedim seni seviyorum diye ve hala benimle...
Ne kadan güzel ne kadan muhteşem kutlayın başarınızı :işsiz:

Benim hatalarım var kabul ediyorum.. Son yazdığım mesajla tekrar başlamak hata mı sizce iyi mi yapmışım diye sormak istedim.. Yoksa haksız olduğum noktalar olduğunu kendim de kabul ediyorum zaten..

Peki kendinize yaptiginiz haksizlik. Cidden korkmuyor musunuz iletde birine asik olmaktan? Sizi sevmediginiz bir iliskide tutan ne? Evlilikte bazen severken bile zor tahammul edilecek huylar cikiyor. Siz sevmeden bunlara nasil katlanacaksiniz. Bu adamin sabah kalkmis hallerini goreceksiniz. Ne biliyim usutecek tuvaletten bir takim seslerini duyacaksiniz. Ya da su an aklima gelmeyen asikken hic koymayan ama sevmezseniz goze batacak bir suru ufak tefek sey. Bunlari ne yapacaksiniz?

Çooook teşekkür ederim bu samimi yorumun için çook ... Öncelikle iyiydim, gerçekten... mesela ayrıldığımı söylediğimde yaptığım şey o ikimizin resmini benim telefonuma kılıfa bastırmıştı, ilk yaptığım onu çıkarmak oldu..
Ama en ufak bir canım yanma üzüntü vs birşey olmadı..
İyiydim gerçekten iyiydim... Survivor felan izleyip geriliyordum :)
Taa ki annemi arayıp ağlamaklı konuşmasına kadar..
Büşra beni birkaç aya ya da en fazla 1 seneye unutur ama ben onu hiçbir zaman unutmayacağım,dedi
Ondan sonra ben kötü oldum..
Karşımdaki insan dediğin gibi iyi biri, yaşına göre çok olgun işinde gücünde, hiçbir kötü alışkanlığı olmayan iyi niyetli abdestli namazlı bir adam..
Yani şöyle söyleyim, hani dört dörtlük insan yoktur,ama o ona çok yakındı..
Mesela sabah günaydın Bitanem yazdı, gece boyu uykusuzluğa rağmen o telefonun sesini o yorgunlukta duyup ben de günaydın yazdım, neden erken uyandın dedi.. uyuyacağım geri dedim,tamam uyanınca haber verirsin dedi.. 1 saattir uyanığım ama birşey yazmadım..
Çünkü düşünüyorum karşımda benim istmemele devam eden bir insan var ne demeliyim,nasıl davranmalıyım diye...
Ben acıya borcumu ödedim,mutluluktan alacağım var artık :)

Arkadaşım anlamadığın şey "senin istemenle devam etmiyor ki o"
Aksine emin ol senin gibi davranan birine hiç bir insan bu tepkiyi vermezdi. Seviyor o.

Sıkıntı senin sevdiğine emin olamamak.

Sen doğruyu söyle bakalım; SEVİYOR MUSUN?

Yoksa anneni aradı da seni unutamayacağını söyledi diye VİCDAN mı yaptın? Hangisi?

Vicdan azabıysa bu, arkanda mutsuz birini bırakma korkusuysa zaten ayrılın çünkü yazık olur ikinizede.

Sen sevmediğin biriyle 50 sene yaşamak zorunda kalırsın o da onu sevmeyen vicdanıyla birlikte olan bir kadınla.

Ayna farzet beni. Söyle seviyor musun?

:)

Adama hersey müstahak mı?? Terstenmi okudun? Okumuş olmak içinmi okudun? Çözemedimki.
Yok arkadaşım düzden okudum. Bu kadar saf ve ısrarcı olursa müstehak tabii.
Diğer konularını da biliyorum konu sahibinin bi Ada'm ancak bu kadar gurursuz olur. Başka insan mı kalmadı ki. Naz niyazda bi yere kadar.
Madem bu kadar ısrarcı çeksin valla.

Back
X