- Konu Sahibi caresizzz10
-
Simdi önce dogrumu anladim onu sormak istiyorum,
Nisanlisin ve sadece resmi nikah yaptin, nisanlin askere gitti sen almanyada yasiyorsun,
ama henüz dügün olmadi dimi ??
bide yaslariniz kac?
Simdi önce dogrumu anladim onu sormak istiyorum,
Nisanlisin ve sadece resmi nikah yaptin, nisanlin askere gitti sen almanyada yasiyorsun,
ama henüz dügün olmadi dimi ??
Nisanlin cok agresif biri sanirim, ve bu evlenince degismez, cünkü huylari degismiyor. Yani evlenince düzelir, ayni evde yasayinca düzelir diyerek ayarlama kendini.
Ayrica görücü usulu tanismissiniz, keske hemen resmi nikah yapmadan biraz bekleseydin, nisanli kalip ölcüp tartsaydin iyice..
Nisanlinin aileside biraz herseyi iyi yöne cekmeye calisiyorlar gibime geldi, yani olaylari kücümsüyolar, olaylar büyümesin diye anlaman icin almanca söyliyim (schön reden yapmaya calisiyorlar)
Evlenince almanyada oturacaksiniz dimi ?
bide yaslariniz kac?
evet dügün henüz olmadi yaptiktan sonra almanyaya getirecegim. benim yasim 24 onun yasi 21...onu ben düzeltecekmisim tatli dille falan ama kendi psikolojim bozuk nasil yapabilirim bana da beni düzelten biri lazim
Evet gerçekten cahil sayılabilicek yaştaymış eşiniz.Bence benim naçizane fikrim erkek bayandan en az 4 yaş büyük olmalııı.Askerden sonra fikirleri deişip olgunlaşıcakkk biçok şey daha farklı olabilir şimdikinden canm.Amaa siz birlik oturcanız heralde öle anlıorummm.Kendi başınıza deilde aileler eşliğinde bir evliliğiniz olucakk...
bilmiyorum babasi almanyada büyüdü sevmedigi icin türkiyeye döndü bana da hep soruyordu sen burada yapamaz misin niye gelmiyorsun diye, amcasi burada yasiyor o da dönmek istiyor karisiylan ben de kendime bunu sordum ama eger almanya meraklisi olsaydi bastan beri biraz yag cekerdi ben böylelerini biliyorum yani gelebilmek icin numara yapiyorlar mümkün oldugu kadar kadinin gönlünü almaya calisiyorlar ama o böyle degil hep agir basliydi bir kere kavga ederken si..a..m almanyaya eger devam etmek istiyorsan sen buraya gelceksin ben sana bakarim diyordu ben ikna ettim yine gelmesi icin...yok sanki benden kavgalar yüzünden sogumus ama ailesi yüzünden her sey bitirmek istemiyormus gibi geliyor bana... bir zamanlar bana diyordu ben bu isi basladim asla geri dönmem bosanmam dedi bosanmak istiyorsan sen bosanacaksin diyordu....? ben de cok hatalar yaptim soguduysa bunu anlayisla karsilarim ama bu soguklugu yok edebilecek miyiz iste soru bu
bir de su var ben gecmisteki yasantilar yüzünden kendime zarar vermeye basladim jilet attim kendime belki beni simdi piskopat zannediyordur o da var yani...
anladim canim sadece bir iihtimal olabilir diye düsündüm, demekki almanya icin degil..
Ayrica almanyaya gelince sorunlarda bitmiyecek, nerde caliscak, evdemi oturcak, senmi caliscaksin, bunlarda önemli konular,
senin bunlarla boguscak gücün yok gibi hissediyorum,
cok acele karar verilmis belli...
bir de su var ben gecmisteki yasantilar yüzünden kendime zarar vermeye basladim jilet attim kendime belki beni simdi piskopat zannediyordur o da var yani...
Ailesinin yanında sizin üzerinize yürüyen , yanınızda yokken kim bilir neler yapar?
iste ben de onu düsünüyorum her zaman yanimizda olup her sey düzeltemeyecekler onlar olmadan sirf ikimiz düzeltmemiz lazim her seyi bana da öyle geliyor sanki düzelmesi icin evlendirmisler onu düzelten bir kadin aramislar sanki...
Ailesinin sizden gizlediği bir şeyler olduğunu düşünüyorum.
iyi bir araştırma yaparak mı evlendiniz ?
Nikah hemen oldu bittiye mi getirildi?
Sizin hayatta tek olmanızdan mı faydalandılar?
Eşinizi gerçekten seviyor musunuz?
Ya da o sizi gerçekten seviyor mu?
Sevgi ve saygı varsa bir evlilikte aşılmayacak problem yoktur.
Ama bunlar yoksa insan ezilir,şiddet görür ve hatta aldatılabilir de.
Ailesinin sizden gizlediği bir şeyler olduğunu düşünüyorum.
iyi bir araştırma yaparak mı evlendiniz ?
Nikah hemen oldu bittiye mi getirildi?
Sizin hayatta tek olmanızdan mı faydalandılar?
Eşinizi gerçekten seviyor musunuz?
Ya da o sizi gerçekten seviyor mu?
Sevgi ve saygı varsa bir evlilikte aşılmayacak problem yoktur.
Ama bunlar yoksa insan ezilir,şiddet görür ve hatta aldatılabilir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?