- Konu Sahibi caresizzz10
-
ben istedim cünkü bundan önce bir hayirsiza asik oldum cok aci cektim bu sefer böyle olsun istedim mantik evliligi olsun istedim ama bu da olmamis galiba...
Yine ve yine diyorum gercekten cok acele etmissin, tanimadan etmeden,
tamam görücü usulu ama insan önce bi tanimaya felan calis,
herkes ona kefil sözüne inanmasaydin keske, cünkü bu zamanda kimseye güven olmuyor,
tamam asilmiyacak problemler degil ama dedigim gibi almanyaya getirirken cok sorun yasarsin,
dil kursuna gitmesi gerekcek zaten askerden sonra direk,
e getirene kadar baya ugrasirsin,
sonrada is bulabilecekmi bakalim?
e bulamiyacak hemen, dolayisiyla evde yatacak,
ve sen calisip evine bakmak zorunda kalacaksin, bunu yapabilecekmisin? meslegin varmi bu arada yani calisiyormusun?
asilamiyacak seyler degil ama zor günler seni bekliyor,
ayrica resmi nikahin var diye bosanmisliktan sonra dul lafini takma,
cünkü daha dügün dernek hicbisey olmamis, dul sayilmassin sen
Evliliğin ilk ayları hattaa 1 senesi böle tartışmalarla geçiyor zaten.Senin ailen benim ailen kavgaları.Ama önemli deil tek çözüm sabretmeniz.Her ikinizde biraz uysal ve uyumlu olursanız ve en önemliside probleminiz ufakda olsa ortam içinde knşmayınn lütfen.Aaraya üçncü şahısların girmesi olayı her zamn bulandırır.İki kişi odanızda özel knşup anlaşınnnn.TÜM MESELE BU BENCE.Ama eşinin ailesini dost zannetme onlar illaki oğullarını savunup oğullarının fikirlerini etkiliyorlardırrrr....Onlarınnn kına yakmalarına izin verme.Sen kocanda iyi ol gerisi boşşşşşş
buradaki ailesi onu ise sokacakmis benim de su an isim yok su an ariyorum hicbir sey sorun olmazdi o böyle davranmasaydi aramizda hic saygi kalmadi onu nasil düzeltecegiz
ben istedim cünkü bundan önce bir hayirsiza asik oldum cok aci cektim bu sefer böyle olsun istedim mantik evliligi olsun istedim ama bu da olmamis galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?