bittim ben artik

hayret annen alman ve senin görücü usulüyle evlenmene nasil izin verdi :44:
saglikli bir evlilik yapmiyorsun bunun sende farkindasin , bence vazgec

ben istedim cünkü bundan önce bir hayirsiza asik oldum cok aci cektim bu sefer böyle olsun istedim mantik evliligi olsun istedim ama bu da olmamis galiba...

eşinin öfke kontrolü problemi var böyle bir erkekle yaşamak zordur.bence eşini psikiyatra gitmesi tedavi olması için ikna et yoksa ilerde daha büyük sorunlarla karşılaşırsın

Yine ve yine diyorum gercekten cok acele etmissin, tanimadan etmeden,
tamam görücü usulu ama insan önce bi tanimaya felan calis,
herkes ona kefil sözüne inanmasaydin keske, cünkü bu zamanda kimseye güven olmuyor,
tamam asilmiyacak problemler degil ama dedigim gibi almanyaya getirirken cok sorun yasarsin,
dil kursuna gitmesi gerekcek zaten askerden sonra direk,
e getirene kadar baya ugrasirsin,
sonrada is bulabilecekmi bakalim?
e bulamiyacak hemen, dolayisiyla evde yatacak,
ve sen calisip evine bakmak zorunda kalacaksin, bunu yapabilecekmisin? meslegin varmi bu arada yani calisiyormusun?
asilamiyacak seyler degil ama zor günler seni bekliyor,
ayrica resmi nikahin var diye bosanmisliktan sonra dul lafini takma,
cünkü daha dügün dernek hicbisey olmamis, dul sayilmassin sen

buradaki ailesi onu ise sokacakmis benim de su an isim yok su an ariyorum hicbir sey sorun olmazdi o böyle davranmasaydi aramizda hic saygi kalmadi onu nasil düzeltecegiz

arkadasım gusel özetlemıs dıkkate"al

buradaki ailesi onu ise sokacakmis benim de su an isim yok su an ariyorum hicbir sey sorun olmazdi o böyle davranmasaydi aramizda hic saygi kalmadi onu nasil düzeltecegiz

ha anladim almanyada akrabalari var yani,
ise sokacaklarsa güzel,
saygiyi sevgiyi düzeltirisiniz insallah canim,
Allah yardimcin olsun,
sevgi olduktan sonra düzelir insallah

En Son söyleyeceğimiz sözü en başta söylememeliyiz ki geri dönmeye yüzümüz olsun.
Adamla tartışırken senden ayrılmak istiyorum-boşanacağım-çekip giderim gibi laflar blöf olarak kullanılmaz ya adam tama o zaman git derse bu sefer de gitmezsek yalama olur.Onun için gidemeyecekseniz bu tehditi kullanmayın.İnandırıcı olmazsınız.Karşıdakinin değil sizin ne istediğiniz önemlidir.Boşanmak çözüm değildir.Öfke kontrolü yapması için psikoloğa gitmeyi kabul etmezse ayrılacağınızı canınızdan korktuğunuzu ilerde çocuklar olursa iş daha da karmaşıklaşacak ve masumlar bedel ödeyecek..

iste mutlulugu hak etmeyen bir insanim arkadaslardan darbe öz aileden darbe sevgiliden darbe simdi de kocam beni üzüyor hayata karsi artik umudum yok bazen düsünüyorum bu kadar kötü müyüm ki bunlari hak ediyorum

bugün konustuk yine hakaretler yedim ondan sonra her seyi yüzüne vurdum ailesi de cok kizdi bana artik bosanmaya karar verdim yikildim simdi ama yapacak bir sey yok yine tek basimayim sonunda bir de dügün olmadan bosanmis bir kadin oldum ne güzel evet hayat COOOK güzelmisss kahretsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…