Bittim dediğim yerde meğer hep yeniden başlamışım...!

Rabbim hayırlısıyla evladınızı kucağınıza almanızı nasip eder inşallah :Saruboceq:

yüzünüzü bu sefer güldürmesi dileğiyle rabbim yar ve yardımcınız olsun :Saruboceq:

Allah sizin ve sizn gibilerin yardımcısı olsun .dualarım sizlerle. . . !!!

Ne güzel ifade edip kelimelere dökmüşsün içindekileri.Canım arkadaşım Rabbim tüm bebek hasreti ile yanan,hayalini kuran tüm annelere tez zamanda Rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı bebişler versin inşallah.
Sıkmayacaksınız canınızı,yılmayacaksınız,moraliniz her zaman bomba gibi olucak ve pozitif düşüneceksiniz,moral herşeyin ilacıdır çünkü.Hakkınızda herşeyin hayırlısı olur inşallah
Dualarım sizlerle canım anniş adaylarım Şeniz

ne kadar güzel yazmışsın
Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah :Saruboceq
:

umudunu kaybetme senelerde deneyip çocuk sahibi olanlar var rabbim inş o mutluluğa sizede nasip eder

yeslove okadar güzel ifade etmışsinki okurken gözlerim doldu, seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü aynı duyguları zaman zaman hepimiz yaşıyoruz,sakın umutlarını yitirme inanki kendimden önce bugün senin için dua ettim:Saruboceq: inşallah ama inşallah bebeğine kavuşursun,darısı hepimizin başına...

dilerim Allah senin ve bütün evlat sahibi olmak isteyenlerin gönüllerine göre verir .yazın okadar güzel ve içtendiki onun üstüne yazacak birşey bulamıyor insan .sadece şunu bilki dualarımız bütün anne olmak isteyenler ve onların içinde seninle ..

Bir sürü kendini bilmeze Allah evlat verirken sizin gibi insanların tüp bebek peşinde ömür harcamaları cok sinir bozucu.Rabbim bilir doğruyu ama bu duruma dayanamıyorum.Çocuk sahibi olup çöp tenekelerine atarlarken,onlarca cocuk yapıp umursamazlarken sizlerin bir bebek icin bunca acı yasıyor olması bilmiyorum neyle acıklanır? bu da kader elbet ama...esiniz ve sizin icin evlat sahibi olmak hayırlıysa bu sefer bebek sahibi olursunuz inşallah.

Allah hayirli evlat nasip etsin canim... insallah tedaviden sonuc alirsiniz... Allah senin ve caninin caninin mutlulugunuzu bir minik melekle arttirsin... insallah güzel haberler verirsin bize....
a.s.

merhaba yeslove. yazını okurken sanki kendim yazmış gibi hissettim. ve bi daha anladım ki bizi bizden başka anlayan yok. yeni üye oldum. 1,5 yılda 2 aşılama, 4 tüp bebek denedim. son denememin 8. günü. tahlil salıya ben de dua bekliyorum. hepimizin allah yardımcısı olsun.

merhaba yeslove ve medicine,

Allahım inşallah sesininizi,dualarınızı duyacak ve size sağlıklı birer melek gönderecek..
Ve birgün bizde burdan bu güzel haberlerinizi okuyacak,tebrik edeceğiz sizi...
gönülden inanıyorum ben buna...
dualarım sizinle...

İnşallah Allah'ım isteyen,sabırla ve umutla bekleyen herkese sağlıklı birer melek göndersin..(Aminn)

yaa acaba sonuç belli oldu mu?? çok merak ettim..

Allah hayirli evlat nasip etsin canim... insallah tedaviden sonuc alirsiniz... Allah senin ve caninin caninin mutlulugunuzu bir minik melekle arttirsin... insallah güzel haberler verirsin bize....
a.s.

çok teşekkür ederim .amin dilerim Rabbim herkese hayırlı evlat nasip eder

canım ya ne kadardır bekliyorsun bilmiyorum ama 4 tüp bebek çok değilmi 1.5 yıl için ( dilerim Rabbim seninde gönlüne göre verir...cümlemizin ... inşallah

inşallah bizlerde burdan "hamileyimmmmmmm" diye uzuayan konu başlıkları açarız ..:) Rabbim dilerim isteyen herkese nasip eder...(Amin)

allah gönlüne göre versin canim
insallah sabrinin mükafatini alacaksin

Amin çok saol cümlemizin inşallah

yaa acaba sonuç belli oldu mu?? çok merak ettim..

Canım benim ilgin için çok teşekkür ederim ama benim bebeişlerim daha bana konmadı... senağlama beklemedeyim tarnsfer için endometrium istenilen seviyede değilmiş senağlama sabır sabır sabır inşallah ...ve transfer tarifimde belli değil daha...bebişlerim benden uzakta beni bekliyorlar...:ecrin_bebek:

canım ya ne kadardır bekliyorsun bilmiyorum ama 4 tüp bebek çok değilmi 1.5 yıl için ( dilerim Rabbim seninde gönlüne göre verir...cümlemizin ... inşallah

teşekkür ederim yeslove. ben de düşünmeye başladım çok olduğunu. acaba çok mu acele ettik diye. hastanede olduğum için iki arada bi derede boşluk bulup defalarca yaptırdım işte bi umut. son denemem için yarın test yaptırmam gerekiyo ama yine umutsuzluğa kapıldımi lekelenmem oldu bugün. transferden 1 gün önce başlayan adet sancılarım da hala devam ediyo. benden alman hastanesinde 32 yumurta toplandı. 17 embriyo oluştu. 3'ü gelişti ve transver edildi. galiba daha fazla gelişmediği için dondurulamadı. bugün işe başladım. umut dolu birkaç söz duymak için neler vermezdim. acaba benim gibi ağrı ve lekesi olup da hamile kalan var mıdır biliyor musunuz. öpüyorum herkesi. bu arada bende pkos'um (polikistik over)

inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...

çok merak ediyorum sonuçlarınızı...

ama inanıyorum ki inşallah güzel haberler vereceksiniz bize..

nşallah allahın izniyle başarılı olursunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…